Arkadaşlar araştırdım en iyi ekran kartı nı bu olarak gösteriyolar orta seviyede olarak.
Anakartım MS-7267 Güç kaynağı(Yeni alıcam 400v luklardan) 230V
Sanırsam uyumluluk için bunlar yeterli eğer başka şeylerde gerekirse söylermisiniz eğer bu sistemle 4850 uyumlu değilse uyumlu olan en iyi 200 ytl civarı bi ekran krtı söylermisiniz?
Anakartınız destekler. Ama PSU yu 500W felan alırsanız başınız ağrımaz.
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
Pekala dediklerinizi yapıcam peki 4850 çok iyi bir kartmış crysis ı high da akıcı oynatabilirmi 2 gb ramle?
C2D bir işlemci ile rahat oynatır.
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
Yha hiç bişi anlamadım :) kimisi hd 4850 daha iyi oyun oynatır diyo kimisi 9800 gt :)
Arkadaşım ben sana kısaca özetleyeyim..! tamam atide küçükde olsa bir ısınma problemi var ama onunda cözümünü sitede verdiler sadece fan hızını arttırıp gtx miş hepsini tokatlar geçersin..! 4850 ile anti 4x ve 1650 1050 2gb ram ile son ayarlarda en küçük bir takılma olmadan oynuyorum ve ekran kartıda 65 dereceyi hiç geçmedi ben oyun oynarken %62 çalıştırıyorum fanları tamam diyolarki ses oluyo alakası yok oyuna girince zaten fan sesi aradan kalkıyor sen kendini kaybediyorsun :D
ati bombayı patlattı ve 4870x2 cıkınca ben nvdia nin yüksek model kartlarında bir kaybolma var fiyatları hem yüksek hem ati daha kaliteli nerede ise 2 katı fark atıyor neden daha az ve gereksiz bi karta verilsin ki bu para..!
ne olursan ol ama her zaman atici ol.
SAPPHIRE ATI HD 4850 512MB 256BIT GDDR3 INCA IL-822 A DVI 22" 2ms OCZ DDR2 800MHz CL3 Su/Hava 2x1GB GIGABYTE-EP35C-DS3R INTEL-E8400 1333 6-mb AOPEN-H600B12 A4TECH-KX-2810 X7 Game Master Desktop SEAGATE-500GB SATA2 32MB SILVERPOWER 600W 120MM