Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Telefon tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> Telefon tavsiyesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
alwer

3 Ekim 2008; 11:38:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Samsung U700 almayı düşünüyorum. forumda kullanan yada kullanmış olan varmı? biraz bilgi verirse sevinirim. iyi ve kötü yanları hakkında. çok şık duruyor.

|İMZANIZ KURAL İÇİDİR| KURALLARA UYDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
alwer

3 Ekim 2008; 12:33:02 

Kimse kullanmadımı yada görmedimi bu telefondan?

F0NDiP

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Ekim 2008; 12:40:32 

samsung ürünleri içerisinde en kullanışsız ve abartı telefon olduğunu düşünüyorum.
almaya değmez.

It is known that there are an infinite number of worlds, simply because there is an infinite amount of space for them to be in. However, not every one of them is inhabited. Therefore, there must be a finite number of inhabited worlds. Any finite number divided by infinity is as near to nothing as makes no odds, so the average population of all the planets in the universe can be said to be zero. From this, it follows that the population of the whole universe is also zero, and that any people you may meet from time to time, are merely the products of a deranged imagination.
PreLiator

3 Ekim 2008; 12:44:57 

Biraz daha açarmısın. Telefonun hangi yönünün iyi olmasını istiyorsun vs...

ZaZa Get The Music!
sugarboy

3 Ekim 2008; 12:48:43 

dostum cihazda hiç bir özellik yok şarjı az gidiyor soyulmaları mevcut tek güzel yanı şık olması başka birşeyi yok

Eleştirilerinizi bekliyorum :)
http://www.fotokritik.com/kullanici/sugarboy/portfolyo

тяαвzσηѕρσя
gaspery

3 Ekim 2008; 12:50:44 

cihazı güzel özetlemiş daha başka yoruma gerek yok
quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

dostum cihazda hiç bir özellik yok şarjı az gidiyor soyulmaları mevcut tek güzel yanı şık olması başka birşeyi yok

Dh Yüzücüler ve Yüzmeyi Severler Grubu
tayfun91

3 Ekim 2008; 13:01:49 

u600 ıle hemen hemen aynı ben u600 kullanıyorum kesınlıkle alma

alwer

3 Ekim 2008; 13:52:32 

Zaten pek bi özellik aramıyorum ben telefonda. Normal konuşma güzel fotoğraf şık bi tasarım kullanılabilirlik.(soyulma olayını halletmişler diye duydum) tabi sağlamlık ve bataryada önemli.
kimisi 1 gün gidiyor demiş kimisi 2.5 -3 gün. kullanıma göre değişir ama yaklaşık 2 günlük bi fark saçma geldi. tuşlar konusunda da sıkıntı yaşayanlar varmış sanırım.

F0NDiP

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Ekim 2008; 13:55:25 

quote:

Orjinalden alıntı: alwer

Zaten pek bi özellik aramıyorum ben telefonda. Normal konuşma güzel fotoğraf şık bi tasarım kullanılabilirlik.(soyulma olayını halletmişler diye duydum) tabi sağlamlık ve bataryada önemli.
kimisi 1 gün gidiyor demiş kimisi 2.5 -3 gün. kullanıma göre değişir ama yaklaşık 2 günlük bi fark saçma geldi. tuşlar konusunda da sıkıntı yaşayanlar varmış sanırım.

samsung un tüm telefonlarında tuş takımı rezalettir zaten.
kullanana kadar depresyona gir daha iyi...

It is known that there are an infinite number of worlds, simply because there is an infinite amount of space for them to be in. However, not every one of them is inhabited. Therefore, there must be a finite number of inhabited worlds. Any finite number divided by infinity is as near to nothing as makes no odds, so the average population of all the planets in the universe can be said to be zero. From this, it follows that the population of the whole universe is also zero, and that any people you may meet from time to time, are merely the products of a deranged imagination.
alwer

3 Ekim 2008; 13:59:59 

Ayrıca ben senelerdir nokina kullanıyorum. eğer alırsam geçiş dönemi bayağı bi sıkıntılı olacak okuduklarıma göre. En iyisi yine teknosaya gidip tekrar incelemek. ondan sonra karar vereceğim artık.
teşekkürler cevaplar için.

bilkent_06

3 Ekim 2008; 17:49:54 

arkadaşım bence alma. kendi kendine müzik çaldırıyor, mesaj atmıyor, ara da bir kitleniyor,sessizdeyken müzikli arama çaldırıyor. kendi kendine mesaj çekiyor.2 ayda soyulmaya başladı.Ayrıca ses kalitesi kötü. onun yerine nokia 6300 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilkent_06 -- 3 Ekim 2008; 17:46:07 >

farukkk

3 Ekim 2008; 18:26:03 

u 700 modelinden çok şikayet var avea kullananlardada sorun oluyor soyulma

pili bu şekilde çok şikayet okudum başka modellere bakabilirsin

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> Telefon tavsiyesi Sayfa: [1]
Buraya git: