Bu Sisteme bize 550 W yerine 400 W verdiler ve yeteceğini söylediler. Şuan pc de oyun oynarken COF 4 te ekranda donma daha sonra çıkan hatada VPU Recvery hatası veriyor. Pc donup kalıyor reset atmadan kendine gelmiyor sorun psu yetmiyor olabilir mi yoksa başka bir yerde sorun mu var CEvaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
feel in psu ları gerçek degerler vermior ki :S 550 ligini bile taksanız yetmez sisteminize çünkü 300 w fln ancak veriyor. size önerim 500-550 watt gerçek güç veren bir psu alın. yoksa sisteminize veda edebilme şansınız bile var
o sistemle 400 watt kullanmak delilik 500 watt bile az gelebilir. Uzun sure kullanimlarda o sisteme 500 watt ta zor yeter 600 luk bi supp al rahat et. Sistem saglam bosa gitmesin o kadar sey
Aynı ekran kartı ve ramlerden geçen hafta aldım. Bir sürü uğraştıktan sonra ve güç kaynağını değiştirdikten sonra sorun ramlerde çıktı. Ramlerin hızını 800 mhz'ye düşürüp oyun oynamayı dene. Ramler aşırı ısındığı için oyun esnasında çökme yapıyordu bende.
Arkadaşlar fsp nin değerleri gerçek demi.Fiyatıda uygun fsp 500w lık bi güç kaynağı alabilirsin.ben gerçek diye biliyoru genede yanıltmış olmiyim arkadaşalr söylesin.
"Ulusal egemenliğimizin bir zerresini dahi vermeye yeltenenlerin kafalarını koparacağınızdan eminim." (1923, Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri c.2, s. 71-72)
7 Ekim 2008; 22:36:19 Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili ürün inceleme talebinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. ASUS P5Q DELUXE INTEL P45/ICH10R DDR2-1200 FSB 1600MHz SOKET 775 ANAKART
Arkdaşlar bu sistemi arkadaşa toplattırdık. İzmir de bir firmadan. Kasayı aldıktan sonra xp , oyun vb. kurduk. Oyun oynayınca belli bir süreden sonra donmaya ekran kararmaya görüntüler karışmaya başladı. Bizde sorun driverden kaynaklanıyor diye ekran kartı riverini güncelledik ama sorun devam etti (Bide ekran vpu recovery hatası verdi.)
Hangi yolu denediysek olmadı. Kasayı aldığımız yere götürdük problem ekran kartındandır diye onu değiştirdik ve yerine zotac 9800 gt aldık ama problem çıktı yine. Oyun oynarken kilitlenmeye başladı.
Adamlar sisteminizde uyuşma sorunu var dedi. Benimde kafam karıştı uyuşma sorunu nerde şimdi o zaman. Bütün parçaları birbiriyle uyumlu olacak diye çok titizlendik.
Arkadaşlar sizce problem nerde. Cevaplarınızı bekliyorum