Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ACİL YARDIM. SAMSUNG İ550 Mİ İ560 MI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> ACİL YARDIM. SAMSUNG İ550 Mİ İ560 MI Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sucukekmek

3 Ekim 2008; 10:21:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARKAŞADLAR CİHAZI BUÜN ALACAĞIM. FORUMU GEZEMEK İÇİN YETERLİ ZAMANIM OLMADI KUSURA BAKMAYIN ARAŞTIRMADAN SORMAK ZORUNDA KALIYORUM.

SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ VE SORUNSUZ BİR CİHAZ.

İ560 IN TASARIMI HOŞ

İ550 DE İSE Wİ-Fİ VAR.

BU CİHAZLARLA ALAKALI SORUN YAŞAYAN OLDUMU.

BİRDE EN KRİTİK SORU SİZCE HANGİSİNİ SEÇMELİYİM. CİHAZLAR KULLANIŞLI VE GÜZELMİ.

MSN : MURATSONMEZ6@HOTMAİL.COM

PM DE ATARSANIZ YADA BURAYA YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

KOLAY GELSİN

sariyeron

3 Ekim 2008; 10:50:30 

i550'nin foto kalitesi de daha iyi

bilkent_06

4 Ekim 2008; 0:48:15 

bir kaç gün önce arkadaşım aldı bu telefonu. ilk bakışta göze büyük geliyor ama kısa sürede alışıyorsunuz. Cepte taşıması çok rahat. Hissetmiyorsunuz bile. Evet özellikler güzel ama telefonu incelediğimde eksileri dikkatimi çekti. Özellikle navigasyon Trackball navigation tuşu hoş bi yenilik gibi görünse de internette gezerken ve değişik menülerde mesela mesaj yazarken harfler arası gecişlerde cok sorun yaratıyor. Üst satıra atlıyor gitmek istediginiz yere gitmek bayagi zor oluyo. Nette gezerken surekli basili kalmadigindan parmaklarinizla sürekli dokunmak hareket ettirmek zorundasınız. Sayfanın bir ucundan bir ucuna gezmek uzun zaman alabiliyor.Buda insanı çileden çıkarıyor. 2'ci kusurlarından biri de kameranın flaşı: Kameraya cok yakın olduğundan yada başka bi sebepten gece flaşı kullandığınızda flahşın ışığı görüntünün önüne yansıma yapıyor ve fotolarda flash tarafında beyaz parlamalar meydana geliyor buda fotoğraf zevkinizi katlediyor. Bunun dışında gündüz çekimler SONY ERICSSON İLE KAFA KAFAYA.(RAHATLIKLA SÖYLÜYORUM BUNU) 3'cü kusuru ise samsungların aslında genel kusuru SES azlığı. MP3 dinlerken veya başka ses fonksiyonlarını kullanırken ses sizi memnun etmeyecektir tabi ses kalitesi de. 4'cü sorun ise konuşma sırasındaki fısıltı modunun verdiği rahatsızlık. Konuşurken sustuğunuzda sanki telefon kapandı sanıyorsunuz çünkü tüm sesler kesiliyor. Konuşurken edebiyat yapanlar için dikkat dağıtan bi durum. 5'ci BUNLARIN DISINDA ŞARJI TÜM UĞRAŞLARA RAĞMEN 24 SAATİ GEÇMİYOR. ARKADAŞ DAHA ÖNCE K810İ ALMIŞTI. BUNLA DEĞİŞTİRDİ SIRF WİFİ'Sİ İÇİN.BU BENİM DÜŞÜNCEM TABİ.BENCE BAŞKA Bİ MODEL BAKMALISIN.TABİ ALACAK OLAN SENSİN.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> ACİL YARDIM. SAMSUNG İ550 Mİ İ560 MI Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Tunçmatik Röportajı
Türkiye'nin kesintisiz güç kaynakları ve güneş panelleri konusunda öncü firmalarından biri olan Tunçmatik'in standındayız
Sapphire HD4670 CF video incelemesi
HD4670 serisi ekran kartları, uygun fiyatlarının yanı sıra, üstün 3 boyut performansıyla da göz dolduruyor

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar