Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Aynı networkteki bilgisayarların farklı İSP lerden net kullanmaları

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Aynı networkteki bilgisayarların farklı İSP lerden net kullanmaları Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ejder52200

3 Ekim 2008; 9:57:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkdaşlar mrb bayadır düşündüğüm ancak bilgi yönünden eksik olduğum için uygulamaya sokamadığım bi yöntem var.ben öğrenciyim ve kıbrısta bi yurtda kalıyorum.ama malum yurt da firewall felan var ve neti hiç kullanamıyoruz gibi bişi (wow gibi oyular).Ama bi kaç arkadaş birleştik ve 3g almaya karar verdik.(kktcde 16 ekimden sonra verilecek).şimdi bizde bu bağlantıyı okul bağlantısı dışında kullanmaya çalışıyoruz yani şöyle bi olcak.aynı yerel ağ içinde arkadaşların benden internet almalarını ama mevcut ağı kullanarak almalarını o ağa verilen bağlantıyı (yurt tarafından) kabul etmemeleri mümkünmü? profesyonel ağcılardan yardım bekliyorum.

Strateji Oyunu Tutkunları
ejder52200

14 Ekim 2008; 11:49:45 

up

ThisisaNightmare

14 Ekim 2008; 21:47:56 

Sen Online oyunu 3G ile oynamayı mı planlıyorsun?
Şöyle söyleyeyim, sadece kıbrıs içinde bile en az 150 ms ping alıcaksın. Türkiye bağlantıların en az 200 falan olacaktır. Avrupa pingin ise 300 den fazla. Benim arkadaşlarım oynuyordu. ADSL ile bile 500 ms falan ping alıyorlarmış serverları dolu diye sen en az 800-900 alırsın.

Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için
http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm
Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)
Violonsel

14 Ekim 2008; 22:58:20 

Internetini senin odana gelen Network kablosundan butun aga paylasa bilirsin. ornegin Yurdun ag gecidi 192.168.1.1 Senin cihazininda ag gecidini 192.168.1.100 yaparak senin internetini kullanacak olanlarin ag geidini 192.168.1.100 olarak ayarlarsan hic bir kisitlama olmadan kullanabilir, ayni aga farkli bir internet baglaya bilmen bu sekilde mumkundur...

Toshiba Satellite L10-205 Centrino 1,7GHz 15" 992 MB RAM+32MB VGA 80GB
BEYLIKDUZU - BAGCILAR - BAHCELIEVLER - KÜÇÜKÇEKMECE - AVCILAR - MERTER - ZEYTINBURNU - BAKIRKÖY - GÜNGÖREN - YEŞILKÖY
ejder52200

14 Ekim 2008; 23:32:16 

saolasın ilgilendiğin için deneyelim yinede.çok zamandır uğraşıyordum sormadığım kalmadı.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Aynı networkteki bilgisayarların farklı İSP lerden net kullanmaları Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: sunumaX Standı
SunumaX ile web sitelerimizi nasıl canlandıracağımızı ve gelen ziyaretçileri kaçırmıyacağımız hakkında bilgi ediniyoruz.
Cebit 2008: KT Servis Standı
KT Servis Laptop sahipleri için sundukları pratik ve hızlı çözümler hakkında bizleri bilgilendiriyor

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar