Giriş | |
|
|
|
29 Ekim 2008; 23:17:35
|
|
|
Verbatim in üreticisi Mitsubishi Chemical Company. Alanında çok iyi bir firma. Bence kalitelidir.
|
|
30 Ekim 2008; 16:31:29
|
|
|
arkadaşlar ben de bu ürünü gözüme kestirdim ancak sitesinden önbellek olarak 8 MB ya da üstü yazmışlar ona biraz canım sıkıldı.. eğer alıp kullanan veya inceleyen varsa yorumlarını esirgemesinler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonymm -- 30 Ekim 2008; 16:37:08 >
hugoo
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
30 Ekim 2008; 16:52:39
|
|
|
|
ya bu kadar büyük boyutlu hdd ler beni korkutuyo.icindeki bilgileri koyucan bi de bişey olacak yandın
|
|
|
|
|
30 Ekim 2008; 18:01:18
|
|
|
Verbatim HDD kullanmadım ama yinede öneriyorum. Diğer alanlardaki başarısı meçhul. Bu alandada yavaş yavaş yükselir diye düşünüyorum.
|
|
30 Ekim 2008; 19:06:23
|
|
|
quote:
Diğer alanlardaki başarısı meçhul. Meçhul derken Verbatim bence de cd dvd piyasasında oldukça başarılı bi marka olmakla beraber bu işin de altından kalabileceğine inanıyorum, inanmak istiyorum
|
|
30 Ekim 2008; 20:34:09
|
|
|
cevaplar için saolun okudukça içim açıldı ayrıca şu önbellek muhabbetine takılmasaydım alacaktım da vatan ın sitesinde 32 MB diyor verbatim in kendi sitesinde 8 MB ya da üstü yazmışlar sizce kaç mb dır ya da doğru bilgiyi nerden bulabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonymm -- 30 Ekim 2008; 20:34:59 >
|
|
30 Ekim 2008; 23:23:02
|
|
|
Takılmayın ona 8-16 arasında ki farkı hissedemezsiniz...
|
|
|
30 Ekim 2008; 23:26:21
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: sh33p3r quote:
Diğer alanlardaki başarısı meçhul. Meçhul derken Verbatim bence de cd dvd piyasasında oldukça başarılı bi marka olmakla beraber bu işin de altından kalabileceğine inanıyorum, inanmak istiyorum İyi anlamında söledim.
|
|
31 Ekim 2008; 9:54:03
|
|
|
önbellek konusuna takılmamın sebebi harddiski arşiv yapmak ve divx player a bağlayıp film izlemek için kullanıcam ve film izlerken takılma olmasını istemiyorum (şuankinde böyle bi sorunum var) ondan dolayı önbellek benim için önemli
|
|
31 Ekim 2008; 11:06:37
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: anonymm önbellek konusuna takılmamın sebebi harddiski arşiv yapmak ve divx player a bağlayıp film izlemek için kullanıcam ve film izlerken takılma olmasını istemiyorum (şuankinde böyle bi sorunum var) ondan dolayı önbellek benim için önemli İşte hdd deki önbellekten kaynaklanmıyor o takılma, o takılmanın sebebi divx playerın usb 1.1 olmasından kaynaklanıyor. Hdd nin önbelleği farklı bir kavram, yanlış yere takılmışsın. Önbellek 128mb olan hdd de bulsan alsan belli bir bitrate in üstündeki filmlerde takılma olur divx playerın usb 1.1 olmasından kaynaklı...
|
|
|
31 Ekim 2008; 12:44:08
|
|
|
Cevap ve bilgilendirmen için teşekkür ederim.. peki ne yapmamı önerirsiniz? Ayrıca hdd almam da gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum..
|
|
31 Ekim 2008; 15:28:26
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: anonymm Cevap ve bilgilendirmen için teşekkür ederim.. peki ne yapmamı önerirsiniz? Ayrıca hdd almam da gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.. Hiç takılmadan hdd dekileri oynatsın diyorsan ona uygun divx player bulacaksın usb 2.0, bu filme göre de değişir daha düşük bitrate li filmleri hiç takılmadan oynatabilir, ama belli bir bitrate in üstündeki filmlerde mutlaka takılır bu sadece hdd nin performansı ile ilgili değildir. Tabiki hdd nin rpm hızı da etkiler ama o durum kaynağı usb 1.1. Bir çok kişi aynı sorunu yaşıyor tek çözüm yüksek hızlı en az 7200 rpm hdd ve usb 2.0 girişi olan divx player...
|
|
|
12 Kasım 2008; 9:59:05
|
|
|
Bimex te bugün 257 YTL...kaçırmayın
|
|
12 Kasım 2008; 12:12:31
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: incele Bimex te bugün 257 YTL...kaçırmayın Bende alıcam 1 tB kampanya bekliyorum Seagate 1 Tb hepsiburda da 267 ytl, Verbatim 257 ytl. Seagate daha iyi gibi gözüküyor...
|
|
|
12 Kasım 2008; 13:19:18
|
| | | |