Giriş | |
|
|
|
3 Ekim 2008; 2:43:46
|
|
|
Müzik yapımı ile uğraşıyorum. Windows'ta Cubase SX kullanıyordum ancak PC bazen takılıyor. Virüs giriyor onlarla uğraşıyorsun.. Yok anti-virus.. kıl.. yün.. Sanırım şimdi iMac'lere Windows'da yükleniyormuş.. Müzik yapımı için mac'in Logic programı var.. Bu programlara ses bankaları kuruluyor ve her bir ses dosyası dünya para.. macte windowstaki gibi crack işleri var mı ve imac'ime %100 performanslı çalışacak bir XP kurabilirmiyim ? Sizce mac alıyım mı ? Yoksa devam mı ? Mac'in içindeki aletler aslında Intel,ATI falan yani aynı bilgisayarı bizde toplayıp leopard kurabiliriz.. neden olmasın ??? Teşekkürler.
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol. Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol. Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol. Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol. Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
|
|
|
|
|
3 Ekim 2008; 16:54:43
|
|
|
Özelden yolladım yardımcı olacak bir şeyler diğer mekanda...
Apple Macbook 2.4 ghz 2GB RAM 320GB HD 1 TB Seagate External HDD *** 1 TB WD External HDD *** Hitachi 160GB External HDD ***LOGITECH Z-5500 Watt 505 RMS*** "Unutma... Gökyüzü heryerde Mavi...." (Almõra)
|
|
|
|
|
3 Ekim 2008; 18:10:56
|
|
|
Bende Mac'e yeni geçtim. Müzik prodiksiyonu sebebi ile. Logic Studio 8 kullanıyorum, ve gerçekten sadece o program için bile MAC alınır. Ben Macbook Pro kullanıyorum. Eğer sabit kullanıcaksan Imac yeterli. Ek olarak Logic öyle Cubase gibi kolay bir program değil. Gerçekten sağlam müzik blgin olması gerekiyor. Bunu da unutma. Ayrıca sana Mac Pro almanı öneririm. (8 çekirdekli olanı) Kesinlikle sorun yaşamazsın ve bu bilgisayar seni 8 yıl falan götürür çok rahat. Müzik yapımında bile 60-70 kanala kadar rahatlıkla çalışıyor, hiç kasmıyor. Yakında bende bir tane alıcam. Ayrıca başka soruların olursa sorabilirsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReCoRdd -- 3 Ekim 2008; 18:09:18 >
|| Samsung U900 Soul&Apple IPhone 3G&Apple Macbook Pro 2.4Ghz 4GB&Ipod Classic 160GB&Acer Aspire&Samsung 226BW x2 || || Sony PSP&Sony Playstation 2&Sony Playstation 3&Nintendo Wii || || PSN: R33CoRd ||
|
|
|
|
|
3 Ekim 2008; 23:29:45
|
|
|
sanirim sizle msn de konustuk ? (cansapankaya@hotmail.com) elimde suan imac yok. olunca haber veririm sana aklimdasin . 3.2ghz 8 core mac pro ilgini cekermi ? SIFIR KUTUSUNDA ACILMAMIS istanbul da 5200usd . www.apple.com fiyati 4699usd + tax. mac pro tower GG 12 Taksit ucuz@mac.com msn+email
|
|
|
3 Ekim 2008; 23:42:48
|
|
|
@ ReCoRdd Açıkçası ''Logic öyle Cubase gibi kolay bir program değil'' sözüne katılmıyorum. Cubase gelmiş, geçmiş adı olan en iyi ve profesyönel synthesizerlardan biridir. Üstelik Logic'in güzel arayüzü sayesinde daha kolay olduğunu tahmin ediyorum. Mac Pro alıcak maddi imkanım şuanda yok. Kendi paramla alıyorum, babam almıyor. Ayrıca şuan için gereksiz bir harcama olur düşüncesindeyim. MSN'e eklersen çok sevinirim. @ iselchuk Evet konuştuk. Mac pro dediğim gibi... iMac olursa konuşuruz yine. İyi satışlar.
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol. Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol. Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol. Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol. Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
|
|
|
|
|
6 Ekim 2008; 20:40:08
|
|
|
imac'lerde ekran kartı değişimi oluyor mu ???
MONSTER T94M860TU01(İNTEL MONTEVİNA T9400,NVİDİA 9800GTS DDR3,4 GB DDR3 RAM,320 GB 7200 RPM SEAGATE) SAMSUNG S760 DİJİTAL FOTO MAKİNESİ+2 GB SANDİSK SD/PANASONIC DMR-EH57EC-K,HDMİ,DVD RECORDER 160 GB SEAGATE FREEAGENT PRO 1TB/32MB(E-SATA-USB-FW)/İPHONE 3G 16 GB BLACK/SANDİSK CRUZER CONTOUR 16 GB APPLE İPOD CLASSİC 160 GB+CREATİVE EP630/LG 42LG5000 , 107cm FULL HD LCD TV(40000:1 KONTRAST) ZUNE/SAMSUNG/IPOD/SONY MÜZİK ÇALARLARI İNCELEMELERİM VE KARŞILAŞTIRMALARIM İÇİN TIKLA SONY SR290 VİDEO KAMERA İNCELEMEM İÇİN TIKLA ALTEC LANSİNG FX5051 SES SİSTEMİ İNCELEMEM İÇİN TIKLA
|
|
|
|
|
8 Ekim 2008; 21:04:16
|
|
|
Ben Cubase'yi küçümsemiyorum, küçümseyememde zaten. Bende çok uzun süre kullandım, ama Logic kullananlar bilir sadece. Gerçekten çok karışık gelicektir, özellikle senin gibi müzik yapmaya yeni başlamış biri.
|| Samsung U900 Soul&Apple IPhone 3G&Apple Macbook Pro 2.4Ghz 4GB&Ipod Classic 160GB&Acer Aspire&Samsung 226BW x2 || || Sony PSP&Sony Playstation 2&Sony Playstation 3&Nintendo Wii || || PSN: R33CoRd ||
|
|
|
|
|
11 Ekim 2008; 3:40:21
|
|
|
@concon ilk yazdıklarında mac e windows kursak ona da virüs girermi gibi bi sorun var sanırsam.. mac e windows kurduğunda o windows windows gibi çalışır sihirli bir şekilde gelen virüsü kovalamaz ama mikhail in de dediği gibi muhtemelen senin masaüstünden daha hızlı ve stabil çalıştırır windows u.. ayrıca korsan yazılımı ne amaçla kullanılırsa kullanılsın şiddetle kınıyorum..
|
|
18 Ekim 2008; 3:13:37
|
|
|
kendimde müzikle uğraşan biri olarak; bir mac, bir pro ses kartı (maudio) ve onun vereceği pro tools yazılımı herşey için yeterli olmakta. günümüzde yerli yabancı hemen hemen herkes çalışmaları mac platformunda yapıyor. pro toolsda bu konuda logic den daha önde gelen bir yazılım. production+recording için en iyi alternatif. garageband bir yerden sonra çok yetersiz geliyor.. tamamen pro tools üzerinden yaptığımız bir çalışma olarak, fikir vermesi açısından dinleyebilirsin. kayıtlar bile pro tools ile yapıldı. http://www.herkesdinlesin.com/mp3/enisbatu-enis-batu-istersem-ufuk-onen-mix****
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Bayazıt -- 18 Ekim 2008; 3:09:16 >
XBOXLive : batubatubatu PSN : hololoy112 www.enisbatu.net Forumda hololoy112 olan nickim Batuhan Bayazıt olarak değişmiştir. BJK1903 / Sonunu düşünen playboy olamaz!! / Bana bi çip verin, size dünyayı veriym!! / Okul cehaleti alır, eşeklik baki kalır.
|
|
|
|
|
18 Ekim 2008; 16:06:05
|
|
|
elimde 24" 3.06ghz mevcut istanbulda . usa da 2200 e satilan model . istedigim rakam 2600usd , sifir kutusunda acilmamis. ilgili isen mail atabilirsin. ucuz@mac.com quote:
Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^ @ ReCoRdd Açıkçası ''Logic öyle Cubase gibi kolay bir program değil'' sözüne katılmıyorum. Cubase gelmiş, geçmiş adı olan en iyi ve profesyönel synthesizerlardan biridir. Üstelik Logic'in güzel arayüzü sayesinde daha kolay olduğunu tahmin ediyorum. Mac Pro alıcak maddi imkanım şuanda yok. Kendi paramla alıyorum, babam almıyor. Ayrıca şuan için gereksiz bir harcama olur düşüncesindeyim. MSN'e eklersen çok sevinirim. @ iselchuk Evet konuştuk. Mac pro dediğim gibi... iMac olursa konuşuruz yine. İyi satışlar.
|
|
|
18 Ekim 2008; 18:40:41
|
| | | |