Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
NEDİR BU TÜRK FUTBOLUNUN HALİ????

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Futbol >> Milli Takım >> NEDİR BU TÜRK FUTBOLUNUN HALİ???? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kafkas11

3 Ekim 2008; 2:18:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ya arkadaşlar bu nedir kaç gündür cıldırıyoruz fenere bakıyon yok dünyanın en iyi teknik adamını getirmiş diye hava atıyo adam kadroda kim var onu bilmiyor sanki takımı teknik direktör değil aziz yıldırım oynatıyor kafasına yatmayan oyuncuyu yollmak yok senin gözünün üstünde kaş var diye adama tirip yapmalar başkanlık yapmayı bilmiyor adam iyce cıvıttı sonra bakıyon beşiktaşa al birini vur ötekine bugünkü maç hakkında yorum yapmaya gerek yok rezillik ulan sol bekte adam yok gidiyor ekrem dağ yok tunu üzümcu,gordan,seriç ulan adam akıllı bi sol bek alsana koymuşlar bitane hoca diye acayip yaratığı kendi bile bilmiyor hangi taktikle oynağını,kayseri iyi oynadı ama bir türlü gol atmadı öle umutsuzca izledik maçı gsye bakıyon ligin belki şuan en formda takımı oda sakat nolcağı belli diil 5 atması geren maçta 2-1 zor yenmiş CL de ilk defa elendi ön elemede arkadaşlar buna kim bi son diyicek çoğu maça bakıyorum yabancı diye adamlar hiç bşy yapmasa bile 90 dk. oynatılıyor türk futbolunu bu hale getirenlere yazıklar olsun...

-NOT:fazla uzatmak istemedim gerisini siz getirin...

YiĞiT ÖzGüR FaN CLuB
kafkas11

3 Ekim 2008; 3:26:51 

ya yuh bitane yorum yaban vizyonlu adam yok demekki beğeniyosunuz halinizi helal sizee..

YiĞiT ÖzGüR FaN CLuB
cemturk

3 Ekim 2008; 3:29:59 

acı bir durum

Malazgirt

3 Ekim 2008; 3:43:10 

İstikrar desem yanıtı vermiş olurum heralde. Belli dönemler parlıyoruz sonrası başarısızlık.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden, rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş uluslar, önce haysiyetlerini, sonra özgürlüklerini ve sonra da bağımsızlıklarını kaybetmeye mahkumdurlar. ATATÜRK

Batuhan Kılıç

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Ekim 2008; 3:45:37 

quote:

Orjinalden alıntı: kafkas11

ya yuh bitane yorum yaban vizyonlu adam yok demekki beğeniyosunuz halinizi helal sizee..

saat 3.26 da yazdığının farkındasın dimi? burda adam akıllı yorum yapan insanların da genelde iş güç sahibi olan insanlar olduğunun ve yarın da işe gidiceklerinden şu anda uyuyor olduklarını da farketmişsindir...

ayrıca neredeyse her başlıkta zaten konuşulan konu bu tekrar tekrar bir de buraya yazmak istemeyebilir insanlar

Bu memleket tarihte Türk'tü, halen Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
Mustafa K. ATATÜRK

kafkas11

3 Ekim 2008; 3:50:58 

quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

saat 3.26 da yazdığının farkındasın dimi? burda adam akıllı yorum yapan insanların da genelde iş güç sahibi olan insanlar olduğunun ve yarın da işe gidiceklerinden şu anda uyuyor olduklarını da farketmişsindir...

ayrıca neredeyse her başlıkta zaten konuşulan konu bu tekrar tekrar bir de buraya yazmak istemeyebilir insanlar

quote:

çok boş beleş adam var ozman bu forumda gerçekten görüntülemeye bakarsak nese sende haklısın bi yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkas11 -- 3 Ekim 2008; 3:48:11 >

YiĞiT ÖzGüR FaN CLuB
silencer01

3 Ekim 2008; 3:52:15 

quote:

Yaban vizyonlu adam?

Tıkla

Domuzla güreşmek anlamsızdır. Kazansanız da kaybetseniz de üstünüz başınız çamur olur, domuzun zevk aldığı şey de odur.

Bernard SHAW
Batuhan Kılıç

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Ekim 2008; 3:53:47 

quote:

çok boş beleş adam var ozman bu forumda gerçekten görüntülemeye bakarsak nese sende haklısın bi yerde.

boş beleş adam çok da adam akıllı olanlar zaten kendini belli ediyor yazma şekliyle tavrıyla

Bu memleket tarihte Türk'tü, halen Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
Mustafa K. ATATÜRK

inonu88

3 Ekim 2008; 3:53:52 

quote:

Ya arkadaşlar bu nedir kaç gündür cıldırıyoruz fenere bakıyon yok dünyanın en iyi teknik adamını getirmiş diye hava atıyo adam kadroda kim var onu bilmiyor sanki takımı teknik direktör değil aziz yıldırım oynatıyor kafasına yatmayan oyuncuyu yollmak yok senin gözünün üstünde kaş var diye adama tirip yapmalar başkanlık yapmayı bilmiyor adam iyce cıvıttı sonra bakıyon beşiktaşa al birini vur ötekine bugünkü maç hakkında yorum yapmaya gerek yok rezillik ulan sol bekte adam yok gidiyor ekrem dağ yok tunu üzümcu,gordan,seriç ulan adam akıllı bi sol bek alsana koymuşlar bitane hoca diye acayip yaratığı kendi bile bilmiyor hangi taktikle oynağını,kayseri iyi oynadı ama bir türlü gol atmadı öle umutsuzca izledik maçı gsye bakıyon ligin belki şuan en formda takımı oda sakat nolcağı belli diil 5 atması geren maçta 2-1 zor yenmiş CL de ilk defa elendi ön elemede arkadaşlar buna kim bi son diyicek çoğu maça bakıyorum yabancı diye adamlar hiç bşy yapmasa bile 90 dk. oynatılıyor türk futbolunu bu hale getirenlere yazıklar olsun...

-NOT:fazla uzatmak istemedim gerisini siz getirin...

biz sanıyoruz ki takımlarımız süper türk futbolu iyi.halbuki elin adamı gelir senin en büyük takımını orta sıra takımıyla ağzını burnunu dağıtır evine gönderir avrupayada rezil eder.örnek metalist karkiv.oyuncularımız çok kalitesiz yabancılar tam bi çöplük yine türk oyuncuları olmasa iyice rezil olcaz şu yabancıların %90 ı boş beleş adamlar.beşiktaşlılar boboyu nobreyi delgadoyu adam sanıp bide formasını alıyo mesela.milli takımın başında fatih terim var dahada bişey demeye gerek yok heralde.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Batuhan Kılıç

3 Ekim 2008; 3:59:34 

quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

oyuncularımız çok kalitesiz yabancılar tam bi çöplük yine türk oyuncuları olmasa iyice rezil olcaz şu yabancıların %90 ı boş beleş adamlar

bonservis bedeli elinde olmasına rağmen Türkiye yi tercih eden yabancı futbolcu kalitesizdir

Mustafa K. ATATÜRK

kafkas11

3 Ekim 2008; 3:59:36 

quote:

inönü:biz sanıyoruz ki takımlarımız süper türk futbolu iyi.halbuki elin adamı gelir senin en büyük takımını orta sıra takımıyla ağzını burnunu dağıtır evine gönderir avrupayada rezil eder.örnek metalist karkiv.oyuncularımız çok kalitesiz yabancılar tam bi çöplük yine türk oyuncuları olmasa iyice rezil olcaz şu yabancıların %90 ı boş beleş adamlar.beşiktaşlılar boboyu nobreyi delgadoyu adam sanıp bide formasını alıyo mesela.milli takımın başında fatih terim var dahada bişey demeye gerek yok heralde.

bu aziz yıldırım aragonesin taktiğiyle guızayı izleyince neler hissediyolar acaba çok merak ediyorum o dinamı kiev maçında selcuk 90 dk. oynadı ya ben daha aragonesin yüzüne tükürmem.

YiĞiT ÖzGüR FaN CLuB
kafkas11

3 Ekim 2008; 4:03:48 

quote:

quote:

boş beleş adam çok da adam akıllı olanlar zaten kendini belli ediyor yazma şekliyle tavrıyla

sen nie bukdr gocundun ben onu anlamadım batuhan kardeş

YiĞiT ÖzGüR FaN CLuB
Batuhan Kılıç

3 Ekim 2008; 4:11:37 

quote:

quote:

quote:

sen nie bukdr gocundun ben onu anlamadım batuhan kardeş

bu dediğimden gocunduğum manasını çıkardın yani

Mustafa K. ATATÜRK

kafkas11

3 Ekim 2008; 4:15:19 

quote:

bu dediğimden gocunduğum manasını çıkardın yani

brz sanki bana taş geldi gibi olduda ondan dedim nese yorumlarını beğendiğim üyelerdensin takip ediyorum arada her yorumada saygımız var tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkas11 -- 3 Ekim 2008; 4:11:33 >

YiĞiT ÖzGüR FaN CLuB
Batuhan Kılıç

3 Ekim 2008; 4:31:33