Merhabalar, evdeki eski televizyonum bugün kendiliğinden kapanarak ömrünü tamamladı [zaten yenisini almayı düşünüyodum bu aralar ].Bugün tüm gün araştırma yapmama rağmen aşırı teknik detay arasında kayboldum diyebilirim etrafta tavsiye edilen sayısız marka ve model var . Almak istediğim TV 32-40'' arasında ve 1000-1800ytl arasında.HD istemiyorum çünkü evimde kablo tv var ve yurtiçi kanalları izleyeceğim.TV'ler hakkında neredeyse hiçbir teknik bilgiye sahip değilim az çok bu forumdan birşeyler öğrenebildim o kadar . Film,dizi,haberleri vs izleyebileceğim ve oyun oynamayı sevdiğimden laptopa bağlayıp oyun oynayabileceğim [kısaca TV ve oyun ikisini de iyi kalitede görüntüleyebilen] LCD TV tavsiyelerinizi bekliyorum. Laptop ve digital kameramı da buradaki arkadaşların tavsiyelerinden yola çıkarak almıştım ve hep de memnun kaldım .Şimdiden teşekkürler.Bayramınız kutlu olsun!
Dediğiniz gibi bayağı uzak kalmışınız bu işten şu anda HD özelliği olmayan LCDtv bulmanız pek kolay olmaz (37 ekran 4:2 formatlı birkaç model dışında) 1800Ytl ye de çıkıyorsanız çok kaliteli hatta FullHD bir LCDtv alabilirsiniz size tavsiyem başlıktaki HDsiz sözcüğünü kaldırmanız
HD'siz derken Full HD değil de Ready HD olsun demek istedim Full HD 'ye belki de hiç ihtiyacım olmayacağından Ready HD'ler ihtiyacımı karşılar diye düşünüyorum.LG5000,Samsung A656,Toshiba XV500 vs etrafta tavsiye edilen birsürü lcd var. 1000-1800YTL arası ilk yazımdaki niteliklere sahip[HD'si farketmez ama Ready HD tercihimdir] iyi bir LCD tavsiyenizi bekliyorum kısmetse bugün alacağım ,teşekkürler
bu linkteki TVler de pek ucuz sayılmaz bende de normal HDtv var filmlerde aradaki fark pek anlaşılmıyor ama oyun oynayacaksan FullHD al derim 720p de görüntü çok tırtıklı oluyor sanırım FullHD de bu tırtıklar azalır FullHD 37LG5000 (94 ekran) modeli Teknosa'da 1599Ytl bence bu Tvyi araştırın kullanıcıları memnunsa doğru seçim olabilir bende normal HDtv mi satıp yakında çıkacak olan 37LG7000 modelini almayı düşünüyorum