Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
HD'siz 1000-1800YTL arası LCD tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> HD'siz 1000-1800YTL arası LCD tavsiyesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
vertibird

3 Ekim 2008; 1:20:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhabalar, evdeki eski televizyonum bugün kendiliğinden kapanarak ömrünü tamamladı [zaten yenisini almayı düşünüyodum bu aralar ].Bugün tüm gün araştırma yapmama rağmen aşırı teknik detay arasında kayboldum diyebilirim etrafta tavsiye edilen sayısız marka ve model var .
Almak istediğim TV 32-40'' arasında ve 1000-1800ytl arasında.HD istemiyorum çünkü evimde kablo tv var ve yurtiçi kanalları izleyeceğim.TV'ler hakkında neredeyse hiçbir teknik bilgiye sahip değilim az çok bu forumdan birşeyler öğrenebildim o kadar . Film,dizi,haberleri vs izleyebileceğim ve oyun oynamayı sevdiğimden laptopa bağlayıp oyun oynayabileceğim [kısaca TV ve oyun ikisini de iyi kalitede görüntüleyebilen] LCD TV tavsiyelerinizi bekliyorum.
Laptop ve digital kameramı da buradaki arkadaşların tavsiyelerinden yola çıkarak almıştım ve hep de memnun kaldım .Şimdiden teşekkürler.Bayramınız kutlu olsun!

nightmare666

3 Ekim 2008; 11:22:57 

Dediğiniz gibi bayağı uzak kalmışınız bu işten
şu anda HD özelliği olmayan LCDtv bulmanız pek kolay olmaz (37 ekran 4:2 formatlı birkaç model dışında) 1800Ytl ye de çıkıyorsanız çok kaliteli hatta FullHD bir LCDtv alabilirsiniz
size tavsiyem başlıktaki HDsiz sözcüğünü kaldırmanız

"SAMSUNG LE32R71B --- YAMAHA S557 DVD --- SUNNY 4002 DivX --- NextStar YE-7600 SKY --- SONY STR-DE485E --- PlayStation2 --- PlayStation3"
PSN id: Nightmare666-82
vertibird

3 Ekim 2008; 12:13:46 

HD'siz derken Full HD değil de Ready HD olsun demek istedim Full HD 'ye belki de hiç ihtiyacım olmayacağından Ready HD'ler ihtiyacımı karşılar diye düşünüyorum.LG5000,Samsung A656,Toshiba XV500 vs etrafta tavsiye edilen birsürü lcd var.
1000-1800YTL arası ilk yazımdaki niteliklere sahip[HD'si farketmez ama Ready HD tercihimdir] iyi bir LCD tavsiyenizi bekliyorum kısmetse bugün alacağım ,teşekkürler

vertibird

3 Ekim 2008; 12:56:00 

1-Toshiba 32AV500 ( http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evtos32500av )
2-SAMSUNG LE32A551/552/553 ( http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evsamle32a550 )

Bunlar dikkatimi çekti , Toshibanın Kontrastı 20.000 iken Samsungunki 15.000 ve Toshiba daha ucuz. Toshiba sizce nasıl uygun gibi geldi bana

nightmare666

3 Ekim 2008; 13:58:15 

bu linkteki TVler de pek ucuz sayılmaz bende de normal HDtv var filmlerde aradaki fark pek anlaşılmıyor ama oyun oynayacaksan FullHD al derim 720p de görüntü çok tırtıklı oluyor
sanırım FullHD de bu tırtıklar azalır
FullHD 37LG5000 (94 ekran) modeli Teknosa'da 1599Ytl
bence bu Tvyi araştırın kullanıcıları memnunsa doğru seçim olabilir bende normal HDtv mi satıp yakında çıkacak olan 37LG7000 modelini almayı düşünüyorum

"SAMSUNG LE32R71B --- YAMAHA S557 DVD --- SUNNY 4002 DivX --- NextStar YE-7600 SKY --- SONY STR-DE485E --- PlayStation2 --- PlayStation3"
PSN id: Nightmare666-82
boldshark

3 Ekim 2008; 14:05:23 

37LG5000 kullanıyorum; çok memnunum; tavsiye ederim

görüşlerim:
http://forum.donanimhaber.com/m_26617056/tm.htm

Mekanın, Cennet'in en Mavi'si olsun büyük üstad
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> HD'siz 1000-1800YTL arası LCD tavsiyesi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: AlisVerisX Standı
AlisVerisX ile nasıl internette bir günde işimizi kurabileceğimiz üzerine konuşuyoruz.
Cebit 2008: TTnet Görüntülü Telefon
Sadece ses yetmez diyenlere; telefon üzerinden hem görüşün hem de dünyada ne olup bitiyor takip edin!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar