Giriş | |
|
|
|
3 Ekim 2008; 0:56:24
|
|
|
mrb arkadaşlar bu makinayı almayı düşünüyorum ama tereddütlerim var. bilgisi olan veya bu makinesi olan yardımcı olursa çok sevinirim. tşk ler şimdiden
|
|
3 Ekim 2008; 1:20:41
|
|
|
O makine de manuel ayarlar var mı diye araştır. Yoksa alma bence. O kadar para ayırdıysanız bu işe manuel ayarları olsun.
|
|
|
3 Ekim 2008; 1:22:41
|
|
|
manuel ayar ne işe yarıyo açıklarmısın?
|
|
3 Ekim 2008; 2:08:04
|
|
|
Manuel ayar kameranın tüm ayarlarını kendinize göre ayarlamaya yarıyor(Enstantane , Diyafram , Iso , Renk ayarları gibi)Böylece auto ayara göre daha iyi fotolar çekebiliyoruz.
|
|
3 Ekim 2008; 2:15:43
|
|
|
kardeşim teşekkürler yardımların için. nasıl öğrenebilirm bunda manuel ayar olup olmadığını?
|
|
3 Ekim 2008; 2:33:44
|
|
|
kardeş manuel ayar dediğin manuel odaklama mı?
|
|
3 Ekim 2008; 2:36:07
|
|
|
Sitelere baktım ama bulamadım manuel ayar var mı yok mu diye
|
|
3 Ekim 2008; 2:36:52
|
|
|
semiz tşk ler. manuel ayar manuel odaklama mı oluyo?
|
|
3 Ekim 2008; 11:47:00
|
|
|
Manuel ayarları yokmuş. Hiç girme bu makineyi almak işine. Bu makineyi alıp biraz kullanmaya başlayıp fotoğraf çekmektende zevk alınca manuel ayarlarının olmasını isteyeceksin ve yakın zamanda makineyi değiştirme durumunuz olacaktır. Bence siz Canon A570 IS i inceleyin.
|
|
|
3 Ekim 2008; 13:03:21
|
|
|
kardeş şimdi kararsız kaldım sony ede çok ısınmıştım. ama bi araştırcam söylediğin modeli. yardımların için teşekkürler
|
|
3 Ekim 2008; 13:37:24
|
|
|
Kesin ona bak. Bu işin hakkını fazla fazla verecek bir makine. Ve kullanımından da zevk alacaksın. quote:
Orjinalden alıntı: erdooo123 kardeş şimdi kararsız kaldım sony ede çok ısınmıştım. ama bi araştırcam söylediğin modeli. yardımların için teşekkürler
|
|
|
3 Ekim 2008; 14:18:35
|
|
|
@AKINLASINN çok haklı ne alırsanız alın A S M(Manuel) modları olan bi model alın sonra pişman olmayın...
|
|
|
3 Ekim 2008; 21:09:37
|
|
|
arkadaşım bende o modeli almayı düşünüyordum fakat verdğiniz bilgiler için tşk
|
|
3 Ekim 2008; 21:23:43
|
|
|
Birde benim dediğim yanlış anlaşılmasın sakın. Ben manuel ayarsız makinelere kötü demiyorum, biraz dijital fotoğraf çekme işini sevince arayacaksınız manuel ayarları diyorum. Çünkü gözün gördüğünden daha farklı çekimler yapmayı sağlıyor manuel ayarlar. Biraz hayal gücü ile hoş resimler yakalarsınız manuel ayarlarla.
|
|
|
26 Ekim 2008; 13:42:12
|
|
|
Oldukça kaliteli bir makine FULLHD olması artı bir özellik... Çok şık ve hafif... Sessil çekim yapabiliyor ve sesli olarak izleyebiliyorsunuz. Ayrıca müzik atarak müzik dinleyip slayt gösteri yapabilirsiniz. Karanlıkta çekimi oldukça mükemmel zifiri karanlıkta çekimi ile aydınlıkta çekimini ayırt etmek mümkün değil nerdeyse. Normal kullanıcılara kesinlike tavsiye ederim eksisi Video çekimleri mükemmel değil Pili heryerde bulunan bir pil değil 4 saat e yakın dayanıyor devamlı aktifken ama bir tane yedek almak en iyisi
|
|
27 Ekim 2008; 19:37:15
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: all_blue Bende W120 modeli var. Beklentilerimi hiç karşılamadı. sende w200 alsaydın
|
|
|
27 Ekim 2008; 19:52:14
|
| | | |