Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ADSL'de indirim sırası eski abonede

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> ADSL'de indirim sırası eski abonede Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tksharmely

3 Ekim 2008; 0:39:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

TTNET, indirim kapsamına bu kez eski aboneleri dahil etti. "Turbo indirim" adı verilen kampanya, eski aboneler için geldi. Bakın neler getiriyor:

Mevcut abonelere yönelik bu kampanyadan yararlananların bağlantı ücretlerinden 12 ay süreyle yüzde 12 indirim yapılacak.

AA muhabirinin TTNET'den edindiği bilgiye göre, TTNET, dönemsel kampanyalarla oluşan ücret farklarını diğer aboneler için dezavantaj yaratmayacak şekilde düzenliyor. Önceki kampanyalardan yararlanan aboneler, yeni kampanyalardaki ücretlerin sürekli olduğunu düşünerek, düşük ücretli yeni kampanyalara geçmek istiyor. Ancak yeni kampanyalara abone olanlar sadece ilk 3 ay bu ücreti ödüyor.

TTNET, ADSL ve geniş bant internet kullanımını yurt çapında teşvik etmek ve pazarın büyütülmesi amacıyla yeni müşterilere yönelik toptan seviyede uygulanmak üzere Servis Sağlayıcılara ADSL Toptan Promosyonu başlattı. Böylece TTNET, toptan seviyede uygulanan bu promosyonu, yeni abonelerine yansıtabilmek amacıyla ''İnternete Hoş Geldin'' kampanyası düzenlendi ancak bu promosyon sadece yeni müşterileri kapsaması nedeniyle eski abonelere de aynı koşullarda kampanya uygulanması ekonomik olarak sağlanamadı.

TTNET, sözü edilen bu kampanyadan yararlanamayan mevcut abonelerine yönelik ''Turbo İndirim'' sloganıyla kampanya başlattı. Bu kampanyadan 24 ay TTNET aboneliği taahhüt edenler yararlanabilecek. Kampanyadan yararlanan abonelerin internet bağlantı ücretlerinden 12 ay süreyle yüzde 12 indirim yapılacak.

-EN ÇOK 1 MEGABİT 4 GB LİMİTLİ TARİFE TERCİH EDİLİYOR-

Türkiye'nin internet toplumuna dönüşmesi hedefini benimseyen TTNET'in abone sayısı 5 milyonu aştı. TTNET'in pazar payı ise yüzde 94,8'e çıktı.

Abonelerinin beklentilerine uygun tarifeler sunan TTNET, 1 megabit hızda 4GB, 1 megabit hızda 6GB, 2 megabit hızda 6GB, limitsiz olarak ise 1, 2 ve 4 megabit hızlarında abonelik olanakları sunuyor. Aboneler en çok 1 megabit hızda 4 GB limitli tarifeyi tercih ediyor.

Kusur benim imzamdır.Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı.

Rapator

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Ekim 2008; 1:27:26 

Lütfetmişler...

Benim 2009 haziranında 24 aylık sürem doluyor...Bi daha bağlanırmıyım TT ye...O zaman hangi şirket daha avantajlı ise ona geçerim...Benim 1024 sınırsız ve ayda 49ytl ödüyorum...Bu kampanya ile 24 aylık bağlanırsam bana getirisi 70,50 ytl...Valla hiç kusura bakmasın, bu kadar indirim için 24 aylık sözleşme yapılmaz...

AMD X2 4000+MSI K9A2-CF+2x1 GB DDR800 A-Data Vitesta Extreme Edition+MSI RX3850-T2D256E-OC+SkyStar2 2.6D+400GB Samsung SATA2 16MB+Airtes RT-205TT+Asus DRW-1608P3S+Lite-on LTN525+Nec Floppy +Pegasus 8029B34+High Power 500W+Samsung 223BW 22" LCD+A4Tech XL-750BF+A4Tech X7 G800MU+Orite RN4000+Logitech X540+WD My Book EE 500GB+Bigboy 1GB Usb+Kingston 2GB Usb+HP F370+Powercom BNT 600A+KODAK CX6330+Bigboy 1GB SD+SONY DSC-S730+Sony 4GB MSPD+Nokia 6300+Bigboy 1GB MicroSD+Nokia 3310+Nokia 6100
Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Ekim 2008; 1:42:18 

Kotamda artırma yapmadıkları sürece bana kampanya yapmış olmaz. Ya da kotalıyı kaldırmadığı sürece.

Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini
Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla
Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için
Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda
Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|||Ore wa omae ga suki da|||Dh Opel Takımı|||Astra Kullanıcılarının Yeri|||Ore wa omae ga suki da|||
funnygirl

3 Ekim 2008; 12:20:16 

iyi de bu zaten var olan bir kampanya. var olan kampanyayı yeni bir kampanyaymış gibi allayıp pullamanın ne anlamı var. kaz mı arıyorlar

s.volkan

3 Ekim 2008; 17:25:34 

Mevcut kampanyayı sen yeni diye yuttur

Hey allahım ya

Kurallara uygun İmza

Vodafone Şak şak şak
kalpakci

Sisteme Gözat

3 Ekim 2008; 21:57:47 

1 yıla yakındır %12 indirimli fatura ödüyorum. 49 ytl sınırsız yerine 43 YTL geliyor. Yeni abonelere verilen indirimin yanında 6 ytl indirim turbo indirim gerçekten.

tksharmely

4 Ekim 2008; 0:10:25 

TTelekom aradaki farkı kaldırayım benim abonemin eskisi yenisi olmaz dediği için sanıyorum %12 lik indirimi bizlere uygun görmüş. Çok ilginçtir ki Alternatif ADSL şirketleri de TTelekom santrallerinden bizlere internet sağlıyor. Sorun nasıl aşılacak bilinmez ama ha TT-ADSL kullanmışsınız ha alternatif ADSL Şirketlerini kullanmışsınız.
Hız aynı, servis aynı, şirket aynı isim değişik. Sizce her halukarda fazla ücret ödemiyor muyuz?

Bir de şu şekilde düşünelim:
Tarla aynı, çifçi aynı, mahsul aynı pazarlayanı farklı. Ne fark etti?

Kusur benim imzamdır.Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı.

zeitgest

4 Ekim 2008; 0:36:51 

quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

TTelekom aradaki farkı kaldırayım benim abonemin eskisi yenisi olmaz dediği için sanıyorum %12 lik indirimi bizlere uygun görmüş. Çok ilginçtir ki Alternatif ADSL şirketleri de TTelekom santrallerinden bizlere internet sağlıyor. Sorun nasıl aşılacak bilinmez ama ha TT-ADSL kullanmışsınız ha alternatif ADSL Şirketlerini kullanmışsınız.
Hız aynı, servis aynı, şirket aynı isim değişik. Sizce her halukarda fazla ücret ödemiyor muyuz?

Bir de şu şekilde düşünelim:
Tarla aynı, çifçi aynı, mahsul aynı pazarlayanı farklı. Ne fark etti?

kesinlikle
sonuçta telekomun ücretinin altına inemezler..kampanyalarda değişiklik olur ama uzun vadede aynı olur

Catafalque
cnryldz

4 Ekim 2008; 19:19:50 

turbo indirim

rapperist

5 Ekim 2008; 2:25:51 

Bende smile adsl abonesiyim 24 ay şubatta doluyor eğer tabi problem çıkarmazlarsa yok o tarih değil yok şu yok bu demezlerse hemen süre dolar dolmaz kapattırcam indirim en fazla kimde ise ve 24 ay istemiyorsa ona geçcem..yine de bu adsl durumunda hizmet açısından yani söylediğini yapan ttnet..ona geçerim büyük ihtimal limitsiz tarifeye geçene kadar göbeğim çatladı smile da..kapatırken de kesin sorun çıkarırlar..superonline turkcelle geçti tamamen ondan ataklar bekliyoruz artık..ayda 9.90yazıyo limitliler için ama..

soykırım şart..
celikhalit8

5 Ekim 2008; 15:41:30 

kendisine ve hizmetlerine güvenmeyen şirketler böyle 24 ay geçerli sözleşmelerle çıkıyor tüketicinin karşısına..

Ey ttnet..

Geçen sene ekim ayında aylık 29 liradan sana abone oldum..

Dedinki 24 ay içinde üyelik iptal edersen 150 lira vereceksin.. Hay hay dedim..

3 ay sonra yeni kampanya ile fiyatı aşağıya çektin..

Beni resmen enayi yerine koydun..

Daha sonra yeni kampanyalarla eski abonelerini yine sürekli olarak enayi yerine koymaya devam ettin, devam ediyorsun..

Sağolasın yüzde 12lik indirimin senin olsun.. Sabırla sözleşmemin kalan 12 aylık süresinin bitmesini senden ve ev telefonumdan kurtulmayı bekliyorum..

Karşımıza çıkacaksan şartsız, koşulsuz, kendine ve hizmetlerine güvenerek çık ki adam olduğunu anlayalım..

Geleceğe yönelik gerçek cömertlik şu an mevcut olan her şeyden vazgeçmeyi içerir...!

Nike

7 Ekim 2008; 11:19:41 

Ne kadar da çok indirim yapmış

"Savaş satranç gibidir: Rakibin şahını mat etmek için kaleler ve piyonlar feda edilebilir..." I Love You E.W

TheProphecy

11 Ekim 2008; 15:49:34 

Ben kotasiz kullaniyorum ama kestirip su kablo net le ilgili hızlı ve ucuz bi internet gelicekmiş ona geçicem.

Kurtlar Vadisi Pusu

Bu memleket tarihte Türktü,halde Türktür ve EBEDİYETEN TÜRK KALACAKTIR...
ATATÜRK
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
mertekin

22 Ekim 2008; 22:07:22 

Neymiş 24 ay kullanım taahhüt edecekmişiz.Oldu canım.Sen önce yıllar önce koyduğun kota sınırını bi güncelle.
4 gb nedir yaa.Hızları arttırıyor ama kota aynı.Sonuç daha hızlı olunca fazla veri indiriliyor ve fatularar bol miktarlı geliyor.İşleri güçleri cebe atmak.

Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
serkanim

28 Ekim 2008; 22:21:59 

nerde tam tersi benden 2 ayrı vergi alıyorlar sınırsız kullanıyor 49 ytl vergisi dahil ama benden 55 ytl alıyorlar ttnet

ÖZGÜR ÇOCUK
Nightwolf2396

10 Kasım 2008; 23:09:50