Giriş | |
|
|
|
2 Ekim 2008; 23:41:23
|
|
|
RAİN atx-450T diye dandik bi psu war özelliklerinde 450 watt yazıyo ama ben 350 dir die tahmin ediyodum taktım kartı pc ye önce çalıştı ekran geldi bi 10 dk felan yüklemede yaptım herşey çok güzel derken takılmalar başladı pc yi resetlicektim win kapanıyor diyoken pc kapandı bi daha açılmadı çıkardım onboard yaptım düzeldi bi an power yandı sandım ama inş karta bişi olmamıştır ya siz ne diyosunuz ?? (power dandik dedim ya çevirici kullandım kutudan çıkan)
|
|
|
3 Ekim 2008; 0:04:55
|
|
|
Bu ekran kartı güc ceviricilerin 2 girişi oluyo. Acaba 2 sini de kullanmak mı gerekiyor?
YasiKa's ArMoR DFI LP UT CFX3200-DR\G | AMD Opteron 170 | HIS X1950Pro IceQ3 Turbo 512MB | Corsair TWINX2048-3500LLPRO v1.3 | Samsung SP2504Cx2 RAID-0 | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor-VA8000BWS+TP750W | LG L1970HR-BF | Logitech G15+G3+Momo Racing Force | TT GammaPad | Powercom IMD 1000AP | Corsair Voyager 2GB YasiKa's LCS EK Supreme-Plexi | Magicool Pro II UV | Thermaltake P500 | Swiftech MicRes | Durelene 7/16'' hortum | Tt UV sıvı
|
|
|
|
|
3 Ekim 2008; 0:09:28
|
|
|
1 ini kullanmanız yeterli olucaktır. Ayrıca o power supply ile riske girmeyin.Gerçi 3850 boşta 90 yükte 170 watt çeken bir kart. Ona göre diğer sistem bileşenlerini de hesaplarsan psunun yetip yetmiceğini anlayabilirsin. Ama sağlam bi psu alıp kafanın rahat olması daha iyi tabi
|
|
|
3 Ekim 2008; 1:13:05
|
|
|
rain'in 600w yazani olsa ne olur. içi mukavvadan .. saf mantar power .. birinci dann.. gelmiş. illa 3. yü bekleme güzel bi power aL . çeviricilerde 2sinide takin molexs varsa boşta .. işi riske atmayin .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 3 Ekim 2008; 2:41:18 >
|
|
3 Ekim 2008; 2:11:17
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: saddamx 1 ini kullanmanız yeterli olucaktır. Ayrıca o power supply ile riske girmeyin.Gerçi 3850 boşta 90 yükte 170 watt çeken bir kart. Ona göre diğer sistem bileşenlerini de hesaplarsan psunun yetip yetmiceğini anlayabilirsin. Ama sağlam bi psu alıp kafanın rahat olması daha iyi tabi http://www.silentpcreview.com/article811-page6.html Kart okadar çekmez. PSU yeter, ben 350w standartla kullanıyom q6600 + 3 disk Sorun fan,kartın oturmaması yada ramlerinde yada biosunda olabilir.
|
|
3 Ekim 2008; 2:40:38
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: YasiKa Bu ekran kartı güc ceviricilerin 2 girişi oluyo. Acaba 2 sini de kullanmak mı gerekiyor? çeviricinin tek girişi var yani powerdan gelen 4 lüyü pcı ın üzerindeki 6 girişlik kısmı birbirine bağlayan bi çevirici. fazladan bişi yok kartın üzerindede 6 pin lik tek giriş var o kadar. bende fazla yoktu powerdan gelen 4 lü giriş cd romdan söktüm dvd writerı kullanıyom sadece.. yalnız ben kart soğukken açıyorum açılıyo bi süre sonra power gene atıyo.. biraz önce tekrar denedim acaba yükleme yapınca ekran kartına... power kaldırmayıp atıyomu.. şu an gene onboarddayım..
|
|
|
3 Ekim 2008; 2:57:13
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ilyus rain'in 600w yazani olsa ne olur. içi mukavvadan .. saf mantar power .. birinci dann.. gelmiş. illa 3. yü bekleme güzel bi power aL . çeviricilerde 2sinide takin molexs varsa boşta .. işi riske atmayin . çeviricilerdende 2sini takın demişinde burda hiç çift bişi yok çeviricel tek başlıklı.... birde 350W Hİgh power supply alıcam o rahat gider diyolar.. ztn pci çıkışıda var kendinden hazır... ne dersiniz ?
|
|
|
3 Ekim 2008; 8:36:20
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: slayer90 RAİN atx-450T diye dandik bi psu war özelliklerinde 450 watt yazıyo ama ben 350 dir die tahmin ediyodum taktım kartı pc ye önce çalıştı ekran geldi bi 10 dk felan yüklemede yaptım herşey çok güzel derken takılmalar başladı pc yi resetlicektim win kapanıyor diyoken pc kapandı bi daha açılmadı çıkardım onboard yaptım düzeldi bi an power yandı sandım ama inş karta bişi olmamıştır ya siz ne diyosunuz ?? (power dandik dedim ya çevirici kullandım kutudan çıkan) Kaç watt olduğu önemli değil. Stabil kaç amper verebildiği önemlidir ve o PSU 1000 watt da olsa çöpe atılır. Kafayı çalıştırın biraz : http://resim.donanimhaber.com/m_11490358/tm.htm
|
|
3 Ekim 2008; 20:17:03
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SavageWarrior quote:
Orjinalden alıntı: slayer90 RAİN atx-450T diye dandik bi psu war özelliklerinde 450 watt yazıyo ama ben 350 dir die tahmin ediyodum taktım kartı pc ye önce çalıştı ekran geldi bi 10 dk felan yüklemede yaptım herşey çok güzel derken takılmalar başladı pc yi resetlicektim win kapanıyor diyoken pc kapandı bi daha açılmadı çıkardım onboard yaptım düzeldi bi an power yandı sandım ama inş karta bişi olmamıştır ya siz ne diyosunuz ?? (power dandik dedim ya çevirici kullandım kutudan çıkan) Kaç watt olduğu önemli değil. Stabil kaç amper verebildiği önemlidir ve o PSU 1000 watt da olsa çöpe atılır. Kafayı çalıştırın biraz : http://resim.donanimhaber.com/m_11490358/tm.htm abi biz ne bilelim herkes WATT diyo başka bişi demiyo bizde takıldık gittik Watt a bu bölümde biraz araştırırsanız görürsünüz. kaç watt psu kaldırırmı psu nun watt ı önemli gibi.....
|
|
|
3 Ekim 2008; 20:33:10
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: saddamx 1 ini kullanmanız yeterli olucaktır. Ayrıca o power supply ile riske girmeyin.Gerçi 3850 boşta 90 yükte 170 watt çeken bir kart. Ona göre diğer sistem bileşenlerini de hesaplarsan psunun yetip yetmiceğini anlayabilirsin. Ama sağlam bi psu alıp kafanın rahat olması daha iyi tabi O kart tam yük altında 90w çeker! 170 asla! Ama sağlam bir psu daha mantıklı olur. Sistemi riske atmamak gerekir.
|
|
|
3 Ekim 2008; 22:13:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mamad quote:
Orjinalden alıntı: saddamx 1 ini kullanmanız yeterli olucaktır. Ayrıca o power supply ile riske girmeyin.Gerçi 3850 boşta 90 yükte 170 watt çeken bir kart. Ona göre diğer sistem bileşenlerini de hesaplarsan psunun yetip yetmiceğini anlayabilirsin. Ama sağlam bi psu alıp kafanın rahat olması daha iyi tabi O kart tam yük altında 90w çeker! 170 asla! Ama sağlam bir psu daha mantıklı olur. Sistemi riske atmamak gerekir. kartı sağlam bi psu lu sistemde açtım çalıştırdım alone in the darkı full detay 1024 768 de akıcı bi şekilde oynadım :D sevindirik oldum.. şimdi benim sisteme iyi bi psu lazım yani yeterli bişi... gerçek 350W dı o psu aopen.. böle psu tavsiyeleriniz!! 35 40 lira olarak varmıdır bana yeticek yoksa 55 milyona highpower(f/p canavarı pcı ek güç çıkışlı) mı kasayım ki param kalmadı öğrenci adamız
|
|
|
4 Ekim 2008; 0:27:53
|
|
|
Önemki olan çekilen amper
|
|
4 Ekim 2008; 1:01:56
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mamad quote:
Orjinalden alıntı: saddamx 1 ini kullanmanız yeterli olucaktır. Ayrıca o power supply ile riske girmeyin.Gerçi 3850 boşta 90 yükte 170 watt çeken bir kart. Ona göre diğer sistem bileşenlerini de hesaplarsan psunun yetip yetmiceğini anlayabilirsin. Ama sağlam bi psu alıp kafanın rahat olması daha iyi tabi O kart tam yük altında 90w çeker! 170 asla! Ama sağlam bir psu daha mantıklı olur. Sistemi riske atmamak gerekir. Yapılan testlerde çekilen güç miktarına bi bak istersen 3850 nekadar çekiyo?
|
|