Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
modem tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> modem tavsiyesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Stalker83

2 Ekim 2008; 23:27:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar 100YTL bütçem var bir modem almak istiyorum şu anki modemimden kurtulmam gerek bilgisayarı kitliyor bi süre sonra ayrıca vista desteğide yok (pikatel combo)

internetten baktığımda bunu gördüm ne dersiniz??
3 Com Office Connect 11G Wireless ADSL2+ Router(4 Port)

birde öğrenmek istediğim bazı şeyler var kablolu bağlanınca yada kablosuz hız farkediyomu? hangisi daha iyi olur??
işin açkçası kolay kurulumlu bana sorun çıkartmayacak bi modem biliyorsanız yardımıza ihtiyacım var..

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
P.R.O.O.F

Sisteme Gözat

2 Ekim 2008; 23:47:15 

bir pikatel vukaatı daha

bende yarın airties 4 portlu bi tane alıcam 70 ytl düşünürsen (kullanan arakdaşlar sorun yaşamamış)

Stalker83

3 Ekim 2008; 0:03:30 

bende onu düşünüyodum bi yandan.. her yerde adı geçiyr pikatel diyince neden öle denilyo? merak ettim şimdi.. en az 3 yıl sorunsuz bağlandım geçen bilgisayara format atmamla birlikte bir daha normale dönmedi nası diceksin!!

ben sadece lan kablosu ile bağlanıyordum usb kablosu takılı olmuyordu.. ama şimdi usb kablosunu takmadan bi türlü olmuyor.. ilk bilgisayara kurarken usb driver ı kurunca kablo gerekiyodu sonra çıkardığımda otomatik bağlanıyordu.. web den zaten ayarları tamam.. ama şimdi neden böle yapıyor anlamış değilim.. üstelik şimdi lan kablosu da bağlı değil sadece usb kablosu ve splitterden gelen modemin arkasına bağlı tek bir kablo bilgisayara sadece usb bağlı..??? bi türlü anlamadım..

sorun ise usb sürücüsü vistayı desteklemiyor.. xp yi kuruyorum sürücüyü yüklüyorum sonra vistaya yükseltince usb sürücüsü sorun olmuyo ama modemi kaldırırsan sonra sürücüsünü vistada yüklemek istersen bi türlü yüklenmiyo.. hadi onuda geçtim ilk aşamayı yapınca vistada usb kablodan bağlanıyorum nete ama bu sefer modem biraz bağlanıyor birkaç dakika yarım saat gibi sonra bilgisayarı tamamen donduruyor mecbur reset atıyorum..

yukarıda ilk anlattığımdaki gibi sadece LAN kablosu olduğunda hiç olmuyordu?? şimdi niye oluyo anlamıyorum??

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
3RS!N

3 Ekim 2008; 0:07:42 

ben de geçen hafta forum sakinlerinin sık sık önermelerini üzerine Airties 205 aldım. kurulumu kolay ve sorunsuz çalışıyor öneririm.

nickimi değiştirdim

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Ekim 2008; 2:08:14 

quote:

Orjinalden alıntı: 3RS!N

ben de geçen hafta forum sakinlerinin sık sık önermelerini üzerine Airties 205 aldım. kurulumu kolay ve sorunsuz çalışıyor öneririm.

bende de aynısından var 6.aya girdik daha bişey yok

ya bi şey sorcam şifreyi nasıl değiştircez nerden değiştircez

Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı
türk&kürt kardeşliği
engin1975

Sisteme Gözat

3 Ekim 2008; 13:57:10 

ZyXEL P-660HW kullanıyorum sorun yok

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> modem tavsiyesi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
WEB Dersleri: RSS Nedir?
Her yerde gördüğümüz bu RSS ne işe yarıyor?
WEB Dersleri Tanışma
Donanimhaberde WEB dersleriyle birlikteyiz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir