Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Fırın Mukayesesi (Vestel Ella 9041MW - Arçelik 9541Y) ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Fırın Mukayesesi (Vestel Ella 9041MW - Arçelik 9541Y) ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
goldsilver

2 Ekim 2008; 23:18:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İki marka fırın arasında kararsız kaldım. Yardımcı olabilecek olan var mı ?

1-Vestel Ella 9041MW Multifonksiyonlu Fırın
2-Arçelik 9541Y Multifonksiyonlu Fırın

Hangisini tercih etmeliyim ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

candogan62

3 Ekim 2008; 11:35:08 

İkisi arasında kesinlikle Vestel derim. Ama ben olsam ikisi yerine daha iyi alternatifler bulurdum.

>>> C / _ \ N <<<
goldsilver

4 Ekim 2008; 0:46:08 

Candoğan Bey, sizin cevap vermeniz çok iyi oldu. Çok teşekkür ederim.

Fiyatı 700-750 YTL civarında olan ve multifonksiyonlu olacak başka hangi fırın önerirsin ?

Vestel'in liste fiyatı 990 YTL. Ben nakit alacağım için herhalde 700-750 YTL civarında alabilirim diye düşünüyorum.

Bir de yerli ürün düşünmemin sebebi, yarın bir arızası olduğunda teknik servis daha hızlı olur ve yedek parçası daha ucuz olur diye düşünmüştüm.

Ama dediğim gibi fiyatı 700-750 YTL civarında olabilecek ve multifonksiyonlu olan önerdiğiniz marka ve model bilgilerini sizden bekliyorum.

Saygılar

azra3434

4 Ekim 2008; 16:04:41 

merhaba kuzenim vestelin bu ürününü aldı. Çok memnun özellikle fırında tavuk kızartması yapmış harika olmuş.. Bende bu fırını listeme ekledim bile sizede tavsiye ederim fiatı biraz yüksek ama anlatılanlara göre değer verilen paraya..

http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=7464&k_id=91&kn=Tam+Boy+F%FDr%FDn

candogan62

4 Ekim 2008; 22:59:09 

quote:

Orjinalden alıntı: goldsilver

Candoğan Bey, sizin cevap vermeniz çok iyi oldu. Çok teşekkür ederim.

Fiyatı 700-750 YTL civarında olan ve multifonksiyonlu olacak başka hangi fırın önerirsin ?

Vestel'in liste fiyatı 990 YTL. Ben nakit alacağım için herhalde 700-750 YTL civarında alabilirim diye düşünüyorum.

Bir de yerli ürün düşünmemin sebebi, yarın bir arızası olduğunda teknik servis daha hızlı olur ve yedek parçası daha ucuz olur diye düşünmüştüm.

Ama dediğim gibi fiyatı 700-750 YTL civarında olabilecek ve multifonksiyonlu olan önerdiğiniz marka ve model bilgilerini sizden bekliyorum.

Saygılar

Vestel'in fırınları güzel, çünkü iyi malzeme kullanıyorlar. Arçelik'in bekleri ve düğmeleri çok kalitesiz. Vestel'i 700-750 civarlarına bulmanız biraz zor görünüyor çünkü her yerde 1000YTL civarlarında geziyor. Eğer bulursanız Vestel'i düşünmeden alabilirsiniz. Bulamazsanız bu fırınları öneririm:
http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=7454&k_id=647&kn=Bosch+F%FDr%FDn
http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=1968&k_id=650&kn=Profilo+F%FDr%FDn
http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=1969&k_id=650&kn=Profilo+F%FDr%FDn
http://www.ekonomikticaret.com/Product.aspx?_pId=2114795&_catId=3612

>>> C / _ \ N <<<
seckin2112

5 Ekim 2008; 16:28:30 

Bencede vestel.Ozellikle servisleri cok iyi

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Fırın Mukayesesi (Vestel Ella 9041MW - Arçelik 9541Y) ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: TTN Mobile Standı
3 sim kartlı cep telefonu! Projeksiyon fonksiyonlu cep telefonu! Kullan at cep telefonu! bu standda görülmesi gereken bir çok şey var!
Cebit 2008: Mobiliz Standı
Çalışanınızı, çocuğunuzu veya eşinizi takip etmek mi istiyorsunuz? Mobiliz size an an GPS üzerinden takip olanağı sunuyor!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar