1.filmlerde convert ederken ses kaybı oluyor mu, bir film ort kac mb tutuyor
2.havıza kartalarının hızlı model olmasının bi avantajı oluyormu. (mesela fotograf gecişlerinde)
3. fotograflarıda convert ediyomuyuz . orjinal cozunurluk gosteriyorsa bi bozulma oluyormu tam ekranda
4.hafıza kartını taktığınızda bi onyukleme felan oluyor mu .hemen goruyormu ve kartakileri menüde ffarklı bi yerde mi gösteriyor yoksa ana bellektekilerle birliktemi gosteriyor.
5.her hangibi filmi yada diziyi bunda takip edip seyretme amacıyla bunu almak sacma olurmu(mesela lost dizisini gunluk otobüs yolculugunda takip etmek gibi)
6.kulaklık secımınde yuksek ohm olması daha mı ii olur yuksek cıkıs gucunden dolayı 16 ohm kulaklıklarda kımse son ses acamıyormus.(kossportapro yada ep630 dusunuyorum )
Bi sitede kampanyaya girmisde kısa zamandaa vereciğiniz hızlı cevaplar benim icin onemli.... Ona gore kararımı vereceğim
birde bu altyazılarda turkce destek varmıydı
Saygılar. iii bayramlarrrr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huoyuanjia -- 3 Ekim 2008; 1:09:53 >
cevap verebildiklerimi verieyim en azından SD kart kullanmıyorum henüz..ama duyduklarım açılış normalde 2 sn civarı kartla birlikte 8 sn oluyo ama genel olrakm kasılma olmuyor diye biliyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır
1.seskaybı olmadığını ya da minimum seviyelerde olduğunu düşünüyorum çünkü convert edince yine baya yer kaplıyor 1 gb civarı filmi geçen convert ettim 670 mb a düştü
4. fotoğraflarım jpeg formatında ve aynen attım hiçte problem olmadı.ama az yer kaplasın istiosan o byutlara indirebilrsin klasör içi toplu bunu ypan proglar var (VSO image resizer)
5. bence izlenir hatta ideal lost yada benzer bi dizi izlemek için özellikle çalışıp vakti olmayan ve iş yerine giderken yolu olanlar için tam ideal...
altyazılarda türkçe desteği var
hepsiburda mı indirim yapmış ? bende 2 hafta önce yaptığı indirimle almıştımm...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergin855 -- 3 Ekim 2008; 1:07:08 >
kardeş oncelikle cok tesekurler. Evet hepsiburada indirime girmiş. . acele etmem indirim bitmeden karar vereyim. renk siyah mı yoksa sadece kırmızı mı gonderiyorlar.