İşlemci Modeli : Intel® Core™2 Quad İşlemci Numarası : Q8200 İşlemci Hızı : 2,33 GHz Ön Bellek (L2 Cache) : 4 MB Veri yolu Hızı : 1333 MHz İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium Bellek : 3 GB Bellek Hızı : 667 MHz Bellek Türü : DDR2 Ekran Kartı : ATI Radeon HD 3450 PCI Express Ekran Kartı Belleği : 1024 MB Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var Sabit Disk Kapasitesi : 500 GB Sabit Disk Dönüş Hızı : 7200 rpm Sabit Disk Arabirimi : SATA Optik Sürücü : DVD±RW DL Kablosuz Ağ : 802.11b,802.11g Kart Okuyucu : Var
Pahalı hocam tavsiye etmem.... Casper zati uzak durulası bi firma sakın buluşma, neden dersen hem çok pahalı hemde kasa içindeki bileşenler çok sıradan ve kalitesiz...
Edit : Masaüstü sanıp yazmıştım ama siz laptontan bahsediyorsunuz Laptoplar hakkında bilgim yok o nedenle bişey diyemem fiyata..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperActive -- 2 Ekim 2008; 23:01:16 >
Pahalı hocam tavsiye etmem.... Casper zati uzak durulası bi firma sakın buluşma, neden dersen hem çok pahalı hemde kasa içindeki bileşenler çok sıradan ve kalitesiz...
Edit : Masaüstü sanıp yazmıştım ama siz laptontan bahsediyorsunuz Laptoplar hakkında bilgim yok o nedenle bişey diyemem fiyata..
bencede masaüstü laptop olduğunu nereden çıkardın, marka pcler hem eski teknoloji hemde kötü performanslı parça koyyolar ve fiyatları çok yüksek, bu forumda marka pc soranlar banlanır arkadaşım fazla banlanmadan toplama almaya ikna ol bir de q8200 diye ilk defa bir işlemci duyuyorum.
bencede masaüstü laptop olduğunu nereden çıkardın, marka pcler hem eski teknoloji hemde kötü performanslı parça koyyolar ve fiyatları çok yüksek, bu forumda marka pc soranlar banlanır arkadaşım fazla banlanmadan toplama almaya ikna ol bir de q8200 diye ilk defa bir işlemci duyuyorum.
Tamam dövüşmeyin bi durun hele yaw laptopu ben çıkardım Şu kablosuz ağa kafam takıldı ilkin masaüstü diye yorum yaptım sonra kablosuz ağı görünce laptop sandım. Ne kadar cahal kalmışım
Sorduğunuz Casper sistemin çipseti kuvvetle muhtemel P31 dir. O/C yapmaya gelmez. Bu yazdığım sistem ile sorduğunuz sistem arasında kalite açısından emin olun çok fark var. Bu sistem ile başınız ağrımaz.
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..