Basarsoft'un haritalarini oldukca cok kisi biliyor. Ama bazi forum uyelerinin bizim bir de yazilimimiz oldugundan ve bununla ilgili gelismelerden haberi yok. Bu klasoru bu amacla acmak istedim.
Burada Yolbil'i %100 yerli, pratik ve hizli bir navigasyon sistemini konusacagiz..
Yolbil 4.3 surumu su anda HP'nin 914C business messenger serilerinde hediye olarak veriliyor. Yolbil kullanicilari kendi aralarinda koordinatlari SMS ile gonderebiliyorlar, boylece sadece tarif degil ayni zamanda karsi tarafa adres vermekte gerekmiyor.. gonder koordinati, veya favori noktani.. tarife gerek kalmadan ulasilsin...
Bayi ic kullanim paketi ile birlikte de hediye edilmiyor. son kullanici paketinde hediye cikiyor. Bu arada ilk parti bitti, yeni bir parti daha teslim ediyoruz..
Urunu internetten yolbil web sitesinden bizim kanalimizdan da temin edebilirsiniz..
Alim.
quote:
Orjinalden alıntı: birtamyus
Ürünün demosunu indirip Hp ipaq 914c de izmir içerisinde denedim gerçekten çok başarılı. Poi seçenekleri oldukça güncel...
Fakat benim aldığımda yanında hediye değildi...
O yüzden 10 gün içerisinde full sürümünü satın alacağım...
demosunu indirdim, offline olarak denedim(GPS alıcılı cihazım yok). Pek konuşmayı sevmiyor gibi. Dönülecek yeri bir kere söylüyor. Tekrar etmiyor. Bir de kapı numaralarını bulamıyor(Antalya için denedim) . Demo olduğu için mi böyle?
kopyalarsaniz calismaz. Satin almayi yaparken aciklamaya kendi SD kartinizi kullanacaginizi yazarsaniz, arkadaslarimiz e-mailinize bir program gonderir ve onunla bir seri numarasi alirsiniz size urunu internetten download icin link gonderirler..
Saygilar,
Alim Kucukpehlivan.
quote:
Orjinalden alıntı: birtamyus
ürün sanırım micro sd card (1 gb) ile geliyor...
aynı zamanda 4 gblik bir sd kart da almayı planlıyorum kart içeriğini diğer karta kopyalarsam programı kullanabilir miyim?
Yolbil Yazilimi ve IGO yazilimi temin edecek yeni musterilerimize "Adim Adim Turkiye" adindaki 1/400 bin olcekli, tum Turkiye koy yollarina kadar detayli gosteren bir kitap hediyesi verilecek. Fiyatlar eski fiyat, hediye edilen kitabin piyasa degeri de 40 YTL civarinda.
yolbil demo'yu GPS'siz PDA'da(HP ipaq rw6815) çalıştırmıştım ama PNA'da çalıştıramadım(next ye-g 708) .Daha doğrusu yolbil isimli rar dosyasını SD kartta pnd/gps klasörü içine ve yolbil.exe 'nin adını da navigator.exe olarak değiştirip açmaya çalıştım ama kopyalama başarısız oldu. Program PNA'larda çalışmıyormu ?
Yolbil PNA'larda eger .NET yuklu ise calisiyor. NEXT cihazlarinda da bu mevcut.. ilk yaptigimiz kontrollerden birisi idi NEXT ortaminda. Sorunu istanbul ofisinden yozdemir@basarsoft.com.tr adresi ile iletisime gecerek cozebilirsiniz..
Saygilarimla,
Alim Kucukpehlivan
quote:
Orjinalden alıntı: barsoy
yolbil demo'yu GPS'siz PDA'da(HP ipaq rw6815) çalıştırmıştım ama PNA'da çalıştıramadım(next ye-g 708) .Daha doğrusu yolbil isimli rar dosyasını SD kartta pnd/gps klasörü içine ve yolbil.exe 'nin adını da navigator.exe olarak değiştirip açmaya çalıştım ama kopyalama başarısız oldu. Program PNA'larda çalışmıyormu ?
Bu arada Yolbil kullanicilari, sanirim bir iki gun icinde 2008/10 haritali Yolbil kullanimina baslayabileceksiniz.. Eh.. kendimize o kadar kiyagimiz olsun.. IGO, Google, Garmin, Sygic'ten once.. Yolbil'de...
2008/10 verilerinde 320 bin POI noktasi var, 81 il merkezinin yaninda 100 civarinda ilcenin de haritasi eklendi artik. Hepsi navigable olmasa da, kapsama alani hizla artiyor..
kolay gelsin.
Alim K.
quote:
Orjinalden alıntı: SECO_
arkadaşlar isteyene satılık türkçe sesli navigasyon programı msn:hackernavigation@hotmail.com
Sayın akucukpehlivan http://www.witson.com/view_pro.php?id=1235 Yukarıda verdiğim linkteki ürün şu an elimde. Ürünün yurt dışında forumlarda "IGO, tom tom gibi yazılımlarla sorunsuz çalışıyor" haberlerini devamlı okuyorum. Millet kendisi bu yazılımları alıp kuruyor. Ama sizin sitenizde satıştaki yolbil ve ıgo ile sygic in uyumluluğu konusunda hiçbir bilgiye ulaşamıyorum. Ankara ile görüştüğümde ilk önce rahatlıkla yolbilin çalışabileceği söylenirken IGO nun da yazılım olarak satışının olmadığı söylendi. Ama internet sitesinde IGO nun yazılım olarak satışı da mevcut. Açıkçası ben internet sayfanızdaki bilgilerden tatmin olamadım. Ayrıca IGO yazılımını tek olarak satmıyor musunuz? Ya da daha net bir cevap alabilmek için linkteki ürün ile sizin uyumlu çalışabilen sadece yazılımınız bulunuyor mu? selamlar