arkadaşlar bu world champions patchi nasıl sileceğim? oyunu silip tekrar kurdum ancak patch hala yüklü lütfen yardım edin nerden yükledim ben bu patchi ya..
arkadaşlar bu world champions patchi nasıl sileceğim? oyunu silip tekrar kurdum ancak patch hala yüklü lütfen yardım edin nerden yükledim ben bu patchi ya..
belgelerimdeki konami klasorunude sildinmi yeniden kurmadan once?
belgelerimdeki konami klasorunude sildinmi yeniden kurmadan once?
oyunun klasöründe kitserver diye bir klasör olması lazım. setup ı çalıştırıp remove tuşuna bas. belgelerimdeki save dosyalarında sil. böylece yama tam olarak kalkmış olur
hayır. Şimdi onu silip tekrar mı kurayım?
evet muhtemelen kurdugun patchin bazi dosyalari konami klasorune kuruldu o yuzden herseyi sil yeniden kur
bu patchler felan baydı beni iyice en sonunda formatı bastim oyunu kurdum ve yamasız oynuyorum. takımların adı belki Man Red(Arsenal yani) oldu ama en azından içinde "player" adlı oyuncular yok mutluyum...
Hush little baby, don't say a word. Nimbul's gonna show you the big...black...BIRD. Sistem: Monitör: SyncMaster 2233BW/2233GW(Digital) Ekran Kartı: Zotac NVIDIA GeForce GTX 260 Synergy E. (896 MB) CPU QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 Disk Sürücüsü: WDC WD1001FALS (931 GB, IDE) Fare: Logitech ID-compliant G5 Laser Mouse Yazıcı:Samsung SCX-4100 Series Anakart: Gigabyte GA-EP45T-UD3P (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Ram: OCZ Reaper 1800 2G 2*2 4 GB PSU: OCZ StealthXStream 600wt Kasa: Enermax Uber Chakra Modem: Linksys Wag54g2 4Port Wireless Adsl2 Klavye: Logitech G15 v2 Ups: Boost B-1500 Line Interactive 1500va UPS Dvd Writer: TSSTcorp CDDVDW SH-S223B Gamepad: Logitech Precision Joystick: Saitek St290 Pro
Ben word champions patchini yükeliemedim hep kit/img/cs0d/unnamed_519 dosyası hata verio o yzden yukliemiorum yardım edermisiniz
Yamadan sonra nasıl olsa kayıtlı oyunlar çalışmıcak.O yüzden pes2009 u kaldır,tekrar kur, 1.10 yamasını yap ve sonra patch yap.Bu şekilde olması lazım.
ben şimdi orjinal oyun alıcam bunların hepsini silicem peki ben şimdi orjinal oyuna kurarsam bu world champions patchini çalışırmı ve netwroke girince sorun cıkarmı cunku bnde turkcell super lig olucak karşıda fransa ligi ben bursa sporu secince onda ne die gözkücek..?? oyun sorun cıkarmaz demi çünkü sadece network için alıorum orjinal cd yi..!!! ve orjinal almama değer mi?????
ben şimdi orjinal oyun alıcam bunların hepsini silicem peki ben şimdi orjinal oyuna kurarsam bu world champions patchini çalışırmı ve netwroke girince sorun cıkarmı cunku bnde turkcell super lig olucak karşıda fransa ligi ben bursa sporu secince onda ne die gözkücek..?? oyun sorun cıkarmaz demi çünkü sadece network için alıorum orjinal cd yi..!!! ve orjinal almama değer mi?????
Yama çalışır. Ama sadece senin çevrimdışı yapacağın maçlarda. Yani network modunda çalışmayacaktır. Hiç bir takım değişmiyor. Onu anca konami değiştirir. Yani yine hollanda ligi filan olacak. Manchesterda berbatov olmayacak.
Bende orijinal var ondan biliyorum. Networkte oynarken ne yama yüklersen yükle orijinal şekilde maç yapıyorsun. Sadece logolar değişiyor yüklersen şayet.
Orjinal almaya değer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucel0635 -- 2 Kasım 2008; 13:38:53 >
Yama çalışır. Ama sadece senin çevrimdışı yapacağın maçlarda. Yani network modunda çalışmayacaktır. Hiç bir takım değişmiyor. Onu anca konami değiştirir. Yani yine hollanda ligi filan olacak. Manchesterda berbatov olmayacak.
Bende orijinal var ondan biliyorum. Networkte oynarken ne yama yüklersen yükle orijinal şekilde maç yapıyorsun. Sadece logolar değişiyor yüklersen şayet.
Orjinal almaya değer.
ok o zaman değerse alıcam bu gun tşk. ederim bilgi için peki patch yüklüyken network e girince hata veriomu yoksa patch yükle olsada networkten oyniabiliomuyum?
Arkadaşlar birkaç farklı patch yükledikten sonra world champions patchi kurayım dedim ama resimdeki hatayı veriyor ne yapmalıyım?
İkinci sorum ise diğer kurduğum patch ve kit serverdan sonra logolar ve takım isimleri düzeldi ama oyun resimdeki gibi tuhaf çalışıyor gördüğünüz gibi isimler ve radar yok oldu futbolcu seçim işareti beyaz bi kare şeklinde. Nasıl çözebilirim?
Bu soruna yardım edebilecek yok mu?
Intel Core2 Quad Q6600 2.4GHz Zalman 9700 LED, GigaByte P45-DS3R, HIS 512MB ATI Radeon HD4850 IceQ4 Turbo, Seagate 160+300+500GB Sata2, LG 20X DVD+-RW, Samsung 18X DVD+-RW, 2GB OCZ Fatal1ty 1066MHz Bellek, Creative Audigy2 ZS, TT Kandalf Kasa, EnerMax 650W Infiniti PSU, Samsung 22" T220 LCD Monitör KLIPSCH RF-62 Front, RC-52 Center, RS-42 Surround + Yamaha RX-V659 + DEFINITIVE SuperCube I 1500Watt Subwoofer TOSHIBA Regza 42C3000PG LCD TV TOYOTA Corolla 2009 1.6 Düz Vites Benzinli Comfort
Orjinal almaya değer.
ok o zaman değerse alıcam bu gun tşk. ederim bilgi için peki patch yüklüyken network e girince hata veriomu yoksa patch yükle olsada networkten oyniabiliomuyum?
World Champions yamasını yükledim ama kitserverın setupına tıkladım install dedim su hayatı aldım http://img504.imageshack.us/my.php?image=adszdp5.jpg oyuna girdigimde formalar siyah falan oldu gs amblemi yerine psv falan vardı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artistgs -- 2 Kasım 2008; 15:31:34 >
World Champions yamasını yükledim ama kitserverın setupına tıkladım install dedim su hayatı aldım http://img504.imageshack.us/my.php?image=adszdp5.jpg oyuna girdigimde formalar siyah falan oldu gs amblemi yerine psv falan vardı...
Kac kere denedim olmadı biri sorunun neden oldugunu biliyorsa soyleyebilirmi lutfen...
edit:Sorun çözülmüştür teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artistgs -- 2 Kasım 2008; 16:57:13 >
Kac kere denedim olmadı biri sorunun neden oldugunu biliyorsa soyleyebilirmi lutfen...
- All Champions League and UEFA Cup teams (BATE, Anorthosis and Aalborg still in BETA VERSION, some UEFA Cup teams also still in BETA VERSION) - EPL, Ligue 1, Serie A, LFP updated transfers, rosters and player numbers (some players missing, need to be created) - Bundesliga in place of Eredivisie - existing players added to the squads, non-existing are 'names only' - Bayern Munchen and Werder Bremen 100% done - Other A teams updated transfers, team rosters and accurate player numbers (some players missing, need to be created) - Croatian 1. HNL League in Others B ('player names only, several in-game edited kits, still in BETA VERSION) - Almost completed relinked kits (some Nationals, LFP and newly created teams still mising kits) - Unlocked Classic Teams and Classic Players with real names - Sandbags removed!!!
arkadaşlar elinde tezahürat paketi olan bana fenerbahce galatasaray beşiktaş ve türkiye için yapılmış olanları upload laya bilrmi. malum kota indiremiyorum paketleri
arkadaslar ben oyunu gamepadle oynuorm yannız start tusu olması gerekırken select tusu kullanılıor ayarlarda baktım goremedım bole bı ayar yok sanıorm select tusu yerıne nası ok tusunu start a atarım acaba? ve arkadaslar bu ılk sayfadakı yamalar full surum ıcınde gecerlımı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blowoff1 -- 4 Kasım 2008; 12:15:44 >
Evo patch muhtemelen Konami'nin 1.2 yamasından sonra çıkacak. Bence sizde Konami'nin Kasım ayında çıkması beklenen yaması çıkmadan herhangi full bir yama uygulamayın. Karmaşa olabilir oyund.
aşağıda resimdeki joystiki aldım ve titreşim özellikli.fakat pes2009 gol attığımda titreşim devreye girmiyor.bu oyunla alakalı sanırım. pes 2009'da titreşim seçeneğinin açık olmasını nerden yapabilirim.her yere baktım ama öyle bir seçenek yok.
acil yardımlarınızı bekliyorum...cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Evo patch muhtemelen Konami'nin 1.2 yamasından sonra çıkacak. Bence sizde Konami'nin Kasım ayında çıkması beklenen yaması çıkmadan herhangi full bir yama uygulamayın. Karmaşa olabilir oyund.
evet bu sebeple çıkan yamalar tam anlamıyla bitmiş yamalar değil, 1.2 den sonraki yamaların çok daha sağlam olacağını düşünüyorum. Kasım sonuna kadar tam anlamıyla düzgün yamalar çıkacaktır.
Ama ben en çok herşeyin lisanslı olmasından ziyade pes 6 daki gibi kitservera entegre edilen her takımın kendine ait stad yamasını isterim. hatırlarsanız pes 6 için çıkan evo patch da hemen hemen tüm takımların kendi stadları vardı yani 200 e yakın stadı eklemişlerdi oyuna.
* Additional Option in the Legends Lobby: There will now be an "Upload" feature where players can upload footage of themselves playing in "Legends" - Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby * Additional Option in the Legends Lobby: The new "Theatre of Legends" feature will allow players to view the uploaded footages mentioned above. - Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby * Additional Option in System Settings: A new "Download" option will be added so players can download any new In-Game Content available. - Top Menu -> System settings
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden ! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
* Additional Option in the Legends Lobby: There will now be an "Upload" feature where players can upload footage of themselves playing in "Legends" - Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby * Additional Option in the Legends Lobby: The new "Theatre of Legends" feature will allow players to view the uploaded footages mentioned above. - Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby * Additional Option in System Settings: A new "Download" option will be added so players can download any new In-Game Content available. - Top Menu -> System settings
Teşekkürler @hasan_hzl yama için. Bu yamayı kurmak için yine save dosyalarını silmeye gerek var mı?Biliyor musun?
Arkadaşlar aranızda "WORLD CHAMPIONS PATCH" yamasını kullanan var mı? Herhangi bir ses sorunu yaşıyor musunuz oyunda? Bende oyun içinde "bip, bip" sesleri geliyor belli dönemlerde, çok sinir bozucu. Sizde de oluyor mu?
konami tarafından (tamamlanmamış ) 1.2 yama kaldırıldı
quote:
We regret to inform you that owing to technical problems, an incomplete version of the new update was released accidentally on 30/10/2008 between 00:30-09:30 (GMT).
We have since suspended the patch download, but will be making it available again on 31/10/2008 at 10:00 (GMT). The new additions include:
1) 2 new features “Replay Upload” and “Theatre of Legends” for Legends Mode. 2) A new Download feature in the System Settings, used for updating various game data.
IMPORTANT NOTICE * Please note that both “Replay Upload” and “Theatre of Legends” will not be selectable until 5/11/2008. * Unless you update the game by selecting “Download” from Systems Settings, you won’t be able to play against customers who have already applied the update. * Customers who have implemented the wrongly released patch between 00:30-09:30 (GMT) on 30/10/2008, will need to update their games again.
We would like to apologize for any inconveniences caused and hope that you can make the most of the new features to enjoy PES 2009 even more.
spiker sorunu bendede var, 15-20 maç yaptıktan sonra spiker ve yorumcu kayboluyor ve oyunu tekrar açtıktan sonra düzeliyor, ayrıca spikerin olmadığı maçların çoğunda puan kaybediyorum , şu ingiliz spikeri japon olanla değiştrien bir yama çıksa oyunun eğlencesi iki kat artacak , yok mu böyle bir yama ?
spiker sorunu bendede var, 15-20 maç yaptıktan sonra spiker ve yorumcu kayboluyor ve oyunu tekrar açtıktan sonra düzeliyor, ayrıca spikerin olmadığı maçların çoğunda puan kaybediyorum , şu ingiliz spikeri japon olanla değiştrien bir yama çıksa oyunun eğlencesi iki kat artacak , yok mu böyle bir yama ?
Spiker için, oyun içinde Options/system setting/sound settingste spiker yorumu var(en üstte).Onu evet yapın.ayrıca altında, yorum sıklığı var(her zaman, sadece gol bölgesinde ve ceza sahası-orta sahada diye 3 şekilde) bunlardan birini seçin. spiker aktif hale geliyor...
Herkese merhaba. Oyunda hızla ilgili problem yaşıyorsanız, yapmanız gereken 2 şey var. 1.si: settings menüsünü(ekran çözünürlüğü hariç) aşağıdaki gibi ayarlayın: Özellikle Usa Frame Skipping ve Wait for Vsync seçeneklerine dikkat edin. LB seçeneği BOŞ klasın. 2.si: FPS ayarlarını 60 olarak ayarladığınıza emin olun. Monitör özelliklerinde 60 atadıktan sonra, ekran kartı ayarlarınızda da fps ayarını 60 olarak seçmeyi unutmayın.Mesela ben ATI Raedon HD 2900pro ekran kartı var.Ayar menüsünde, 3 yerde fps ayarı var.Hepsini 60 olarak seçtim.
Bunları yaparsanız, hızla ilgili problem yaşamamanız gerekiyor. Keyifli oyunlar...
Yama Arayanlara Harika Bir Yama. 1.5 + 1.6 update ile yükleyin.
Bundesliga replaces Eredivisie 14 German 2nd League Teams in Other Teams A 100% League and Team Emblems 100% Original team names 100% Original league names ML & BAL playable with Bundesliga Kits for Bundesliga (95%), EPL, Primera División & National Teams Chants for 10 Bundesliga teams (Bremen, Hamburg, Leverkusen, Stuttgart, Bielefeld, Bochum, Dortmund, Köln, Schalke, Bayern) New Ballpack New Bootpack approx. 140 Scan faces for Bundesliga players New Features in 0.6:
Correct Edit Mode Kits for 2nd League Teams More Faces for Bundesliga Correct radar colors Correct fan colors Fixed not-working chants New stats (especially for Hoffenheim) All player names in lower case (e.g. RONALDINHO -> Ronaldinho) Stadium names in lower case More Bundesliga Kits added