Burgum PATCH 0.30 yükledim fakat ingilz ligi takımları formaları hala siyah.
Hangi yama ile ingiliz ligi takım formaları ve almanya ligi eklenecek
problem sende burgum patch guzel olmus bundesliga disinda ismi kucuk harfler ile yazilan oyunculardan uzak durun
burgum pacthda guzel degil Chelsea'nin ismi LONDON FC ve bundesliga yok
krıtoz 'un verdigi yamayi deniyelim bakalim
http://r a p i d s h a r e.com/files/158466661/Yeni_WinRAR_ar__351_ivi.rar.html
inmiyor ?
bende burgum patchle bu patch arasında kaldım. hangisini yükleyeyim?
arkadaşlar hakikaten pişman olmazsınız gerçekten çok iyi bir yama. bu yama burgum patch'dir yalnız ben oyuna bir çok yama daha ekledim ve şuan piyasadaki en kullanışlı yama diyebilirim. ben yama konusunda çok titiz davranırım, şu an sadece evo patch'i bekliyorum o zamana kadar en iyisi bu yok yok içinde, şu kadarını söyliyim staddaki pankartlara kadar herşey var yamada. yinede zorlamak istemem sonra bana indirttin oyunum bozuldu gibi şeylerle gelmeyin ayrıca kitserver'ınızın yedeğini alın beğenmezseniz tekrar onu kullanırsınız.
merhaba arkadaşlar az önce yükledim oyunu çokta hoşuma gitti ama TR yama lazım etrafta birkaç tane dönüyor acaba hangisini indirmeliyim kullanan arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur
arkadaşlar hakikaten pişman olmazsınız gerçekten çok iyi bir yama. bu yama burgum patch'dir yalnız ben oyuna bir çok yama daha ekledim ve şuan piyasadaki en kullanışlı yama diyebilirim. ben yama konusunda çok titiz davranırım, şu an sadece evo patch'i bekliyorum o zamana kadar en iyisi bu yok yok içinde, şu kadarını söyliyim staddaki pankartlara kadar herşey var yamada. yinede zorlamak istemem sonra bana indirttin oyunum bozuldu gibi şeylerle gelmeyin ayrıca kitserver'ınızın yedeğini alın beğenmezseniz tekrar onu kullanırsınız.
Bir iki haftaya zaten resmi yama da gelcek bence beklemek lazım.O yamadan sonra daha sorunsuz yamalar çıkar en azından oyunu tekrar yüklemek zorunda kalmayız.Kota çok olmasa denerimde ne yapalım elimiz kolumuz bağlı Burdan ttnet e
bu World Champions Patch mi yoksa başka bir yama mı?
kayitli oyunlara zarar verir mi
kayıtlı oyunlarınıza herhangi bir zarar vereceğini düşünmüyorum, save dosyanızın yedeğini alın arkadaşlar çok basit.kullandığınız kitserver'ın yedeğini almanız yeterli.bu şekilde kitserverınızıda yedeklemiş olursunuz beğenmezseniz eskisine devam edin. ayrıca bu yama world champions patch değil bu burgum patch'in üstüne ilave yamalarla değiştirdiğim bir yama.... kritoz patch
edit: hep beraber daha iyiye venomturk. bende sana teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krıtoz -- 29 Ekim 2008; 23:58:54 >
Patch harikadır, kullanmayanlar lütfen yanlış yorum yaparak yanlış yönlendirmesinler. Lisans veya takım grafiği ya da isim eksiği falan yok. Hatta taktikleri, ilk 11leri bile düzenlemiş adam.
Üzerinde yaptığım düzeltmeler: http://rapid share.com/files/158827039/save.rar.html (boşluğu kaldırın)
İki dosya çıkacak, PES2009_EDIT01.bin ve PES2009_FACE001.bin PES2009_FACE001.bin dosyasının içinde Zapotocny'nin face yaması bulunuyor.
Dünyadaki büyük takımların ilk 11lerine baktım, son dönemde çıkarttıkları ilk 11e göre yeniden düzenledim. Çok fazla değişiklik yok, geneli düzgün zaten. Türk Milli Takım kadro ve ilk 11'ini, 3 büyüklerin ilk 11lerini, mevkilerini(Çoğunda fazla ya da yanlış mevkiler vardı), Beşiktaş'ın taktiğini değiştirdim, yeni taktiğini girdim (3-4-3).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABOOO -- 30 Ekim 2008; 1:19:29 >
Gigabyte P35-DS3L // Intel Q9550 2,8@3,4 Ghz // Scythe Ninja Plus Rev. B CPU Fan // OCZ Reaper 2*1 GB 800@900 Mhz 5-5-5-15@4-4-4-12 // Gigabyte 8800GT 512 MB Type B @785/1850/950 // WD 1 TB Caviar Black SataII + WD 1 TB Caviar Black SataII + WD 320 GB SataII + Samsung 500 GB SataII // FSP BlueStormII 500w PSU // Raidmax Smilodon Kasa // Philips 190P7EG 19" 1300:1 8ms Monitor // Creative Megaworks 5.1 500w Ses Sistemi // Creative X-FI XtremeMusic Ses Kartı // Samsung DVD-RW *2 // Linksys WAG354G 4 Port Wireless Modem // HP Color Laserjet 2600n // HP Scanjet G3010
Bu yama çok iyi gibi duruyor. Formalar logolar ve hollandanın yerine bundesliga. Sorularım olacak ancak. Yanıt veririseni memnun olurum. Hollanda ligi B liginemi geciyor? Lig forma logolardan başka ne değişiklikler var. Umarım reklam panosu, menü, top, krampon gibi şeylerle oynanmamıştır. Bilgi verir misin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucel0635 -- 30 Ekim 2008; 10:26:12 >
Ajax, PSV, feyennord ve 1-2 hollanda takımı daha other leagues A ya gidiyor. Bundesliga hollanda liginin yerinde. Formalar başarılı. İngiltere ve İspanyanınkide başarılı. Transferlerin hepsi tamam. Hatta FB de luganonun 2 edunun 4 numara olduğunu bile bilip düzeltmişler. Ancak bundesligadaki oyuncularının isimleri olmasına rağmen suratlarıyla hiç oynanmamış. Hepsi aynı tipte adamlar. Özellikleriylede fazla uğraşılmamış. Eğerki bunu takmayacak olursa güzel bir yama. Ama ben sildim.
Eğer düzgün kurarsanız tek sıkıntı bundesligadaki oyuncuların suratlarının aynı olması ve isimlerinin caps lock la yazılmamış olması (bu kadar zor mu yahu caps lockla yazmak.Burgumu kınıyorum. ) olur. Hee birde bundesiga logosunun yerine hollanda ligi logosunun aynen kalması. (bu kolayca düzeltilebilir sanırım.)
* Tüm Takım isimleri * Tüm takım logoları,lig ve kupa logoları * Gerçek stad,lig ve kupa isimleri * English Premier League 100% transferleri, oyuncu isimleri ve numaraları * Spanish La Liga 100% transferleri, oyuncu isimleri ve numaraları * Italian Serie A 100% transferleri, oyuncu isimleri ve numaraları * French Ligue 1 100% transferleri, oyuncu isimleri ve numaraları * Bundesliga (Other B) tüm oyuncuları * Ulusal takımlar güncellendi * Birçok takım formaları eklendi!! * Yeni toplar (thanks to Bendit) * Hajduk Split ve Slaven Belupo takımları PES Utd ve WE Utd takımlarııyla değiştirildi. (şimdilik oyuncu isimleri)
Yamanın kurulumu :
1. Kitserverı oyunun kurulu olduğu pes 2009 klasörüne kopyalayın. 2. belgelerim/KONAMI klasörüne option file klasörünü kopyalayın 3. Yama yüklendikten sonra eğer yeni kitserver versiyonu varsa onuda pes 2009 klasörüne kopyalayıp üstüne yazılsın mesajında tümüne evet i işaretleyin.
* Tüm Takım isimleri * Tüm takım logoları,lig ve kupa logoları * Gerçek stad,lig ve kupa isimleri * English Premier League 100% transferleri, oyuncu isimleri ve numaraları * Spanish La Liga 100% transferleri, oyuncu isimleri ve numaraları * Italian Serie A 100% transferleri, oyuncu isimleri ve numaraları * French Ligue 1 100% transferleri, oyuncu isimleri ve numaraları * Bundesliga (Other B) tüm oyuncuları * Ulusal takımlar güncellendi * Birçok takım formaları eklendi!! * Yeni toplar (thanks to Bendit) * Hajduk Split ve Slaven Belupo takımları PES Utd ve WE Utd takımlarııyla değiştirildi. (şimdilik oyuncu isimleri)
Yamanın kurulumu :
1. Kitserverı oyunun kurulu olduğu pes 2009 klasörüne kopyalayın. 2. belgelerim/KONAMI klasörüne option file klasörünü kopyalayın 3. Yama yüklendikten sonra eğer yeni kitserver versiyonu varsa onuda pes 2009 klasörüne kopyalayıp üstüne yazılsın mesajında tümüne evet i işaretleyin.
Arkadaşlar bu patch i inidirip deneyen oldumu ? Tüm takım isimleri ve transferler güncelmi ?
Ajax, PSV, feyennord ve 1-2 hollanda takımı daha other leagues A ya gidiyor. Bundesliga hollanda liginin yerinde. Formalar bayağı başarılı. İngiltere ve İspanyanınkide başarılı. Transferlerin hepsi tamam. Hatta FB de luganonun 2 edunun 4 numara olduğunu bile bilip düzeltmişler. Ancak bundesligadaki oyuncularının isimleri olmasına rağmen suratlarıyla hiç oynanmamış. Hepsi aynı tipte adamlar. Özellikleriylede fazla uğraşılmamış. Eğerki bunu takmayacak olursa güzel bir yama. Ama ben sildim.
Eğer düzgün kurarsanız tek sıkıntı bundesligadaki oyuncuların suratlarının aynı olması ve isimlerinin caps lock la yazılmamış olması (bu kadar zor mu yahu caps lockla yazmak.Burgumu kınıyorum. ) olur. Hee birde bundesiga logosunun yerine hollanda ligi logosunun aynen kalması. (bu kolayca düzeltilebilir sanırım.)
burgum patch 0.30 denedim ama arsenal falan hala siyah forma çıkıyo. bi de alman ligini hollanda ligi üstüne kurmuşlar fakat formalar değişmemiş. bayern munich i seçiyorum psv nin formasıyla oynuyolar ben mi yanlış yapıyorum acaba ?
burgum patch 0.30 denedim ama arsenal falan hala siyah forma çıkıyo. bi de alman ligini hollanda ligi üstüne kurmuşlar fakat formalar değişmemiş. bayern munich i seçiyorum psv nin formasıyla oynuyolar ben mi yanlış yapıyorum acaba ?
Sen yanlış yapıyorsun Bende herşey gayet iyi çıktı. Formalar logolar baya iyi. Sadece yukarda yazdığım sıkıntılar var.
Spain Fenerbahce, Türkiye GENERIC_African GENERIC_America GENERIC_Premier League GENERIC_Serie A Scotland Wales England France Netherlands Switzerland Italia Germany Denmark Mexico Brazil Argentina Manchester United Liverpool Barcelona Real Madrid Monaco Olympique De Marseille Paris Bordeaux Ajax PSV Inter Juventus Milan Lazio AS Roma Rangers Spartak Moscow Olympique Lyonnais Udinese Porto Sporting Panathinaikos LOSC Lille OGC Nice DaÁzur Stade Rennais Sochaux Montbeliard Toulouse Palermo Sampdoria Siena AZ Alkmaar Athletic Club Mallorca Brugge A.E.K. Athens Genoa Napoli Torino Stade Malherbe Caen Lorient Bretagne Sud Nancy Lorraine Saint-Etienne Valenciennes
Arşivden çıkan "cs0d.img" dosyasını kitserver/img dizinine kopyalayın.
Kardeş sağolasın gerçekten mükemmel bir paylaşım Yükledim tezahuratlar harika .. Kızma ama Fenere " Avrupa fatihiymiş Galatasaray .." tezahuratını bile koymuşlar. Gerçekten Çooooook Sağoll
Oyunu 2 dvd den winrar ın içinden çıkardıktan sonra kurdum ve 1.10 patch yüklenmiyor bunun çözümünü bilen varmı?
aynı problem bendede var
Tahminimce şu yolu izlemeniz lazım. 2 dvd yi HDd nize çıkarıp kurdunuz oyunu.ve patchi yükleyemediniz patchin yüklenmesi için orjinal kurulum dosyalarını tarama esnasında bulması lazım bunun içinde dvd rom da dvd olması lazım.
Şimdi sizin çözüm şu olabilir. Ultraiso proğramının full sürümünü indirip kurun. roğramı açın HDD'nize çıkarmış olduğunuz PEs klasörünün içine girin. İçerdeki dosyaları sürükleyerek ultraisonun içine taşıyın. Dikkat etmeniz gereken klasör olarak taşımamanız.İçerdekileri taşımanız. Taşıma işleminden sonra. File/Dosya Kaydet/Save gelerek kaydedin pes 2009 olarak. Daha sonra deamon toolsu çekin oluşturmuş olduğunuz iso'yu sanal Dvd roma yerleştirin. Büyük bir ihtimalle yama kurulacaktır...
Edit:Ultra iso içine taşıdınığız img klasörünün içini silin. Bu daha kısa sürede iso oluşması için gerekli. PAtch kurarken kurulum dosyalarını aradığı için img'ye gerek olmayabilir. Olmazsa İmg ile birlikte iso oluşturun. Biraz zahmetli ama tecrübe edinmek iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrd -- 31 Ekim 2008; 14:12:48 >
Spain Fenerbahce, Türkiye GENERIC_African GENERIC_America GENERIC_Premier League GENERIC_Serie A Scotland Wales England France Netherlands Switzerland Italia Germany Denmark Mexico Brazil Argentina Manchester United Liverpool Barcelona Real Madrid Monaco Olympique De Marseille Paris Bordeaux Ajax PSV Inter Juventus Milan Lazio AS Roma Rangers Spartak Moscow Olympique Lyonnais Udinese Porto Sporting Panathinaikos LOSC Lille OGC Nice DaÁzur Stade Rennais Sochaux Montbeliard Toulouse Palermo Sampdoria Siena AZ Alkmaar Athletic Club Mallorca Brugge A.E.K. Athens Genoa Napoli Torino Stade Malherbe Caen Lorient Bretagne Sud Nancy Lorraine Saint-Etienne Valenciennes
Arşivden çıkan "cs0d.img" dosyasını kitserver/img dizinine kopyalayın.
1-Turkcell Super Lig Takımlarının hepsi Eklenmiştir.Bütün Formaları fontları numaraları isimleri düzenlenmiştir.
2-Bundes Liga da Bulunan Bütün takımlar Other B ye dhil edilmiştir ve bütün formaları yeniden yapılıp oyuna aktarılmıştır.Ayrıca bütün kadroalrı gözden geçirilip düzenlenmiştir.
3-Other a Olarak gözüken kısım Champions League adı altında yeniden düzenlenmiştir ve şampiyonlar ligin de olan bütün takımlar eklenmiştir.Aalborg,Bate Barisov,Anorthosis Famagusto Fc,Cska Moskowa,Santos,Ajax,Feyenoord ve Psv de bu kısıma kaydırılmıştır.
4-Oyun içinde bulunan lisanssız ne kadar forma varsa hepsi yeniden yapıldı.Özellikle Premier Lig ve La Liga daki forma sorunu tamamen çözülmüştür.Ayrıca ülke takımlarında ki lisansız takımlara da forma eklenmiştir ve eklenmeye de devam edecektir.
5-Bütün oyun logoları, Amblemleri yeniden elden geçirilmiş olup çoğunluğunu HD formatları oluşturmaktadır.Tabii bu arada logoları olmayan lisanssız takımlarında orijinal logoları bu sayede oyuna aktarılmış oldu.
6-Ayrıca Galatasaray,Trabzonspor,Beşiktaş,Fenerbahçe ve Sivasspor a özel birbirinden güzel taraftar sesleride oyuna dahil edilmiştir.
7-Bunun yanında tabii menü müziklerinide unutmadım tam 28 tane birbirinde güzel yabancı şarkılardan oluşan bir seçmece hazırladım sizlere oyun içinde gezerken rahatlıkla dinleyebilesiniz diye...
Samba De Janario,Linkin Park-Faint,50 Cent/Justin-She Wants it ,Timbaland-The Way i Are,Linkin Park-Numb,Alien Ant Farm-Smooth Crimanal,Sean Paul-Shake it,Oceans Twelwe,Limp Bizkit-Rollin,50 Cent-ında Club,Sean Paul-Keeping You Warm,Nsync-it Gonna Be Me,Metallica-UnforGiven II,Beyonce-Crayz in Love,Busta Rhymes/Sean Paul,Evanescence-Bring me To life,Ricky Martin-Ole Ole,Rihanna-Umbrella,Nelly Furtado-Forca,Uefa Champions League-Official,Evanescence-Every Body,Black Eyed Peas-Shot Up,Nelly Furtado-Say it Right,Linkin Park-in The End,Crayz Frog-We Are The Champions,The Prates-Youshould Really Knoy,Shaggy-Feel The rush,Sean Paul,Timbaland/Justin-Step Up 2
8-Birbirinde güzel yeni toplar eklenmiş olup bunların içinde Turkcel Super Lig topu ve Galatasara topu da mevcuttur.Ayrıca Yesyeni kramponlarıda unutmadım tabiki renk renk kramponları bulmanız artık zor değil..
9-Pes 2009 oyunu %80 oranında türkçeleştirilmiştir ve liglerin bütün isimleri düzeltilmiştir.(Eredivese=Turkcell Super Lig gibi).Ayrıca menü müziklerinin isimleride eklenmiştir..
10.Turkcell Super lig,Premier league,La liga,Serie A,Ligue 1,Fortis Turkiye kupası ve diğer kupa maçlarında kendi logoları geçmektedir...
Patch emeği geçen Sevgili kardeşim namıdeğer Silah'a çok teşekkür ediyorum.
Oyundaki küçük logoların bir kısmı Txax dan alıntıdır.Oyundaki türkçe yamanın bir kısmı Utkugur arkadaşımıza aittir.Onun dışında formaların bir kısmıda silah arkadaşıma aittir.Geri kalanların hepsi kendi yapımımdır ii oyunlar..
arkadaşım ben bu yamayı yükledim. gerçekten çok güzel. bütün yamalar içinde alman ligi için en güzel olanı fakat yükledikten sonra, oyuncu isimler, radar ekranı oyuncu cursorları falan beyaz oldu.
3-Other a Olarak gözüken kısım Champions League adı altında yeniden düzenlenmiştir ve şampiyonlar ligin de olan bütün takımlar eklenmiştir.Aalborg,Bate Barisov,Anorthosis Famagusto Fc,Cska Moskowa,Santos,Ajax,Feyenoord ve Psv de bu kısıma kaydırılmıştır.
4-Oyun içinde bulunan lisanssız ne kadar forma varsa hepsi yeniden yapıldı.Özellikle Premier Lig ve La Liga daki forma sorunu tamamen çözülmüştür.Ayrıca ülke takımlarında ki lisansız takımlara da forma eklenmiştir ve eklenmeye de devam edecektir.
5-Bütün oyun logoları, Amblemleri yeniden elden geçirilmiş olup çoğunluğunu HD formatları oluşturmaktadır.Tabii bu arada logoları olmayan lisanssız takımlarında orijinal logoları bu sayede oyuna aktarılmış oldu.
6-Ayrıca Galatasaray,Trabzonspor,Beşiktaş,Fenerbahçe ve Sivasspor a özel birbirinden güzel taraftar sesleride oyuna dahil edilmiştir.
7-Bunun yanında tabii menü müziklerinide unutmadım tam 28 tane birbirinde güzel yabancı şarkılardan oluşan bir seçmece hazırladım sizlere oyun içinde gezerken rahatlıkla dinleyebilesiniz diye...
Samba De Janario,Linkin Park-Faint,50 Cent/Justin-She Wants it ,Timbaland-The Way i Are,Linkin Park-Numb,Alien Ant Farm-Smooth Crimanal,Sean Paul-Shake it,Oceans Twelwe,Limp Bizkit-Rollin,50 Cent-ında Club,Sean Paul-Keeping You Warm,Nsync-it Gonna Be Me,Metallica-UnforGiven II,Beyonce-Crayz in Love,Busta Rhymes/Sean Paul,Evanescence-Bring me To life,Ricky Martin-Ole Ole,Rihanna-Umbrella,Nelly Furtado-Forca,Uefa Champions League-Official,Evanescence-Every Body,Black Eyed Peas-Shot Up,Nelly Furtado-Say it Right,Linkin Park-in The End,Crayz Frog-We Are The Champions,The Prates-Youshould Really Knoy,Shaggy-Feel The rush,Sean Paul,Timbaland/Justin-Step Up 2
8-Birbirinde güzel yeni toplar eklenmiş olup bunların içinde Turkcel Super Lig topu ve Galatasara topu da mevcuttur.Ayrıca Yesyeni kramponlarıda unutmadım tabiki renk renk kramponları bulmanız artık zor değil..
9-Pes 2009 oyunu %80 oranında türkçeleştirilmiştir ve liglerin bütün isimleri düzeltilmiştir.(Eredivese=Turkcell Super Lig gibi).Ayrıca menü müziklerinin isimleride eklenmiştir..
10.Turkcell Super lig,Premier league,La liga,Serie A,Ligue 1,Fortis Turkiye kupası ve diğer kupa maçlarında kendi logoları geçmektedir...
Patch emeği geçen Sevgili kardeşim namıdeğer Silah'a çok teşekkür ediyorum.
Oyundaki küçük logoların bir kısmı Txax dan alıntıdır.Oyundaki türkçe yamanın bir kısmı Utkugur arkadaşımıza aittir.Onun dışında formaların bir kısmıda silah arkadaşıma aittir.Geri kalanların hepsi kendi yapımımdır ii oyunlar..
Oyun Kurulumu
İndirdiğiniz Kitserver klasörünü açtıktan sonra Kitservere oyunu kurduğunuz Crogram FilesKONAMIPro Evolution Soccer 2009kitserver yere atın Sonra config ayarlarını automatic yapın ardından setupa girin ve installi tıklayın bir kere tıklayınca kurulmuş oluyor error yazısı çıkmadıysa tabii en son indirdiğiniz edit dosyasını yani Konami yi belgelerime atın ve oyuna girip düzenlemeden yükleye basın bazı arkadaşlarda çalışmazsa diye... Oyun içindeki kameradan sorun yaşayan arkadaşlar configden camera ayarlarını 0 yapmalarıdır...
A-Oyuna Yeni dahil edilenler yeni formalar Çin,Kanada,Güney Afrika Sırbıstan,Norveç,Iran,Danimarka,U.S.A,Kolombiya,Galler,Kosta Rika,Peru,Şili,Slovenya,Ukrayna,Tayland,Arap Emirlikleri,Kamerun,Finlandiya,Romanya,Mısır,Ekvator,Macaristan,İsrail,Meksika,Rusya,Arabistan,Senegal,Tunus,İsviçre,Uruguay...Ayrıca Galatasarayın şampiyonlar ligi formaları...
İşte yeni faceler...(tam 50 tane face eklenmiştir..)
C-Bütün Bundes liga takımları yeniden gözden geçirilmiştir ve ülkelerine ve mevkilerine göre oturtulmuştur,Ayrıca fontlardaki sorunların hepsi giderilmiştir,World Champions Team de oyuna dahil edilmiştir.
World Champions Patch'i kurdum İngiliz ligi formaları hala simsiyah neden olabilir birde süper lig geldi fakat logolar hollanda ligi logoları kaldı mesela psv logosu var ama takım ismi gs yazıyor gibi.
World Champions Patch'i kurdum İngiliz ligi formaları hala simsiyah neden olabilir birde süper lig geldi fakat logolar hollanda ligi logoları kaldı mesela psv logosu var ama takım ismi gs yazıyor gibi.
Garip bi sorun!!! Daha önceki kurduğun yamalardan olabilir.
Problemi çözdüm arkadaşlar otomatik kurulumlu yamayı yüklüyoruz hersey tamam kitserverıda otomatik ekliyor fakat kitserver klasorune girip setup dosyasını acarsanız install edilmedigini görüceksiniz, installa basın ve oyuna girin ingiliz ligi formaları, psv logosu ile gs gibi sorunların hepsi düzeliyor.
Problemi çözdüm arkadaşlar otomatik kurulumlu yamayı yüklüyoruz hersey tamam kitserverıda otomatik ekliyor fakat kitserver klasorune girip setup dosyasını acarsanız install edilmedigini görüceksiniz, installa basın ve oyuna girin ingiliz ligi formaları, psv logosu ile gs gibi sorunların hepsi düzeliyor.
Kitserver otomatik install ediliyor, ayrıca yama 1.10 patch ile uyumludur. Sende yüklememesi çok garip geldi.
- İşletim Sistemin - PES 2009'u install şeklinde yükleyip yüklemediğin. (Yoksa c/p'mi) - PES 2009 1.10 Patch kurulu olup olmadığı - Daha önce başka yamalar kurup kurmadığın.
Bunların cevabını alabilirsem diğer arkadaşlardada böyle bir sorun oluşabilmesi durumuna karşı setup dosyasını yeniden gözden geçirebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIFO -- 1 Kasım 2008; 12:13:05 >
Kitserver otomatik install ediliyor, ayrıca yama 1.10 patch ile uyumludur. Sende yüklememesi çok garip geldi.
- İşletim Sistemin - PES 2009'u install şeklinde yükleyip yüklemediğin. (Yoksa c/p'mi) - PES 2009 1.10 Patch kurulu olup olmadığı - Daha önce başka yamalar kurup kurmadığın.
Bunların cevabını alabilirsem diğer arkadaşlardada böyle bir sorun oluşabilmesi durumuna karşı setup dosyasını yeniden gözden geçirebilirim.
bende de aynı sorun var az önce yükledim nasıl iştir bu ya. 1.1 patch vardı sadece hatta 1.1 kurmadan önce, önceki oyunu kayıtlı oyunlarla beraber silmiştim ya da eski kayıtlı oyunları silcek miyiz eğer böyle olursa yandık demektir her defasında tekrar basla legend a
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombombadil_07 -- 1 Kasım 2008; 14:34:23 >
Tamam yaptım öncelikle daha önce kurduğum kitserver ı kaldırdım ve sonra belgelerimdeki save lerin yedeğini aldım. Konami klasöründekileri sildim ve yamayı kurdum sonunda oldu ve sadece kayıtlı oyunları legend,şampiyonlar ligi ve master ligi kopyalayıp tekrar denicem şimdi
düzeltme: eski kayıtlı oyunları unutun.kopyalayınca yine eski haline döndü ya şunu kayıtlara zarar vermicek yama var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombombadil_07 -- 1 Kasım 2008; 15:05:04 >
arkadaşlar şampiyonlar ligi modunda çeyrek final 2.karşılaşmasında formaları seçerken oyun hata veriyor ve oyundan çıkıyor.ne yaptıysam olmadı.patch 1.10 kurdum..ama yine aynı..lütfen yardım edin...ne yapmam lazım ???
arkadaşlar şampiyonlar ligi modunda çeyrek final 2.karşılaşmasında formaları seçerken oyun hata veriyor ve oyundan çıkıyor.ne yaptıysam olmadı.patch 1.10 kurdum..ama yine aynı..lütfen yardım edin...ne yapmam lazım ???
Arkadaşlar birkaç farklı patch yükledikten sonra world champions patchi kurayım dedim ama resimdeki hatayı veriyor ne yapmalıyım?
İkinci sorum ise diğer kurduğum patch ve kit serverdan sonra logolar ve takım isimleri düzeldi ama oyun resimdeki gibi tuhaf çalışıyor gördüğünüz gibi isimler ve radar yok oldu futbolcu seçim işareti beyaz bi kare şeklinde. Nasıl çözebilirim?