Spain Fenerbahce, Türkiye GENERIC_African GENERIC_America GENERIC_Premier League GENERIC_Serie A Scotland Wales England France Netherlands Switzerland Italia Germany Denmark Mexico Brazil Argentina Manchester United Liverpool Barcelona Real Madrid Monaco Olympique De Marseille Paris Bordeaux Ajax PSV Inter Juventus Milan Lazio AS Roma Rangers Spartak Moscow Olympique Lyonnais Udinese Porto Sporting Panathinaikos LOSC Lille OGC Nice DaÁzur Stade Rennais Sochaux Montbeliard Toulouse Palermo Sampdoria Siena AZ Alkmaar Athletic Club Mallorca Brugge A.E.K. Athens Genoa Napoli Torino Stade Malherbe Caen Lorient Bretagne Sud Nancy Lorraine Saint-Etienne Valenciennes
Arşivden çıkan "cs0d.img" dosyasını kitserver/img dizinine kopyalayın.
Kardeş sağolasın gerçekten mükemmel bir paylaşım Yükledim tezahuratlar harika .. Kızma ama Fenere " Avrupa fatihiymiş Galatasaray .." tezahuratını bile koymuşlar. Gerçekten Çooooook Sağoll
Arkadaşlar Süper Bi Trainer, Bu Trainer Sayesinde Become A Legend'deki Oyuncunuzun Güç Ayarlarını Ayarlayabiliyorsunuz . Ama öncesinde Netframework 3.5 in yüklü olması gerekiyor yoksa çalışmaz hata alırsınız.
evet arkadaşlar farkındayım yamalar ilk mesajda daha yeterli gözükmüyor ama beklediğim birkaç yama var , yarım yamalak yamaları koymak istemiyorum ve de kitserver uyumlu olmasına dikkat ediyorum.
Fazla uzun sürmeden çok kaliteli yamalar gelecek , kendi yerli sitelerimizde de hayli kaliteli yamalar çıkmaya başladı.
Arkadaşlar Süper Bi Trainer, Bu Trainer Sayesinde Become A Legend'deki Oyuncunuzun Güç Ayarlarını Ayarlayabiliyorsunuz . Ama öncesinde Netframework 3.5 in yüklü olması gerekiyor yoksa çalışmaz hata alırsınız.
Arkadaşım sen SP1'ide içeren framework 3.5 linki vermişin bu yüzden 230mb mış. Normal Framework 3.5 mb... Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz... Bu dosya kurulum esnasında 73mb lık bi download yapıyormuş. Bende şimdi kurarken öğrendim. Bilginize...
Kardeş sağolasın gerçekten mükemmel bir paylaşım Yükledim tezahuratlar harika .. Kızma ama Fenere " Avrupa fatihiymiş Galatasaray .." tezahuratını bile koymuşlar. Gerçekten Çooooook Sağoll
Hocam kendim indiremedim daha ya. Şimdi başlıyorum indirmeye, tezahuratların kalitesi nasıl? Bilgi verirsen sevinirim.
kendi resmı sitesi derken hangi siteden bahsediyorsun ben indirem deyem barı ;)
Şampiyonlar ligi çeyrek finalde atıyor, Become a legend 13. haftada falan atıyor, Master lig de 2.sezonda atıyor. Adam akıllı daha hiçbirşey oynayamadım :D
Bu masaüstüne atma sorununu gideren bi patch geldimi arkadaşlar ?
İlk sayfada bulunan PES 2009 1.10 resmi yaması
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden ! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden ! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
İlk sayfada burgum patch çok güzel ama bir kaç büyük eksisi var. İlk olarak farkettiğim premier lig takımlarından örneğin arsenal ve chelsea'nın formaları bozulmuş. Simsiyah görünüyorlar. Bu hataların düzeltildiği updateleri var mı?
"PES 2009`un tamamen çıkması ve piyasada sunulmasından sonra kısa bir süre içinde sizlere bu yamayı hazırladım..Oyunun , Genel olarak %98 halini Türkçe`ye çeviren bu patch`ile oyununuzun tadını ingilizce yerine Türkçe dil seçeneği olarak sürebilirsiniz..."
yamanın yapımcılarıyla görüşmeler neticesinde weturka yamalarını da konuya ekleyebiliriz fakat yamayı hazırlayanların emeğine saygı koşuluyla sadece yamanın yayınlandıüı linke yönlendirme yapıyorum ilgili siteden çekebilirsiniz weturka için gerçekten kaliteli yamalar çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 28 Ekim 2008; 18:09:41 >
Pes 2009 için kaliteli yerli sitelerimiz var, mesela weturka.org da şu an PES 2009 WETURKA PATCH için çalışmalar başlamış buna göre oyuna;
Özellikler; Turkcell Süper Liginde Yer Alan Tüm Takımların; -Güncel Kadroları -Tamamı İle Lisanslı Formaları -Tamamı İle Lisanslı Font ve Number`ları -En Yüksek Kalitesi İle (High Definition) 1.ve 2. Logoları , Sunumları -İngiltere Premier Ligi En Baştan Düzenlenerek Oyuna Eklenecek! -Güncel Taktikleri ve Verileri -Tüm Lig ve Kupa İsimleri Baştan ve En Gerçekci Şekilde Ayarlandı! -%100`e Yakın Oranda Tamamı Türkçe Bir Genel Oyun..! -Tüm Menüler Yepyeni Yüksek Kalite Dizaynlar İle Yenilendi! -Yepyeni Lisanslı Logolar -4 Büyük Takımın ve Avrupada Top Koşturan Gurbetçi Futbolcularımızın Faceleri! *Faceler Programlar Çıkınca Oyuna Eklenecektir... -Fransa League1 `in yerine Bundesliga Eklendi! Ve Artık Bundesliga Keyfi İle Avrupa Serüvenine Çıkabileceğiz.. -Turkcell Süper Lig Hollanda Ligine , Almanya Ligi Fransa Liginin Yerine Koyuldu.. *Fransa ve Hollanda Liginde Yer Alan; Ajax,Psv,Az Alkmaar,Lyon,Marsilya ve PSG Other Lig A ve B`ye Aktarıldı! -4 Büyük Takımın Lisanslı Stadları ve Atatürk Olimpiyat Stadları! *Stadyumu Oyuna Aktarma Programları Çıkınca Hemen Oyunumuzda Olacaktır..Stadyumlar Tamami İle Hazırıdır.. -Türkiye , İtalya , İspanya , İngiltere ve Almanya Ligine Özel Orjinal Reklam Panoları!! -18 Süper Lig ve Diğer Takımların Tam %80 Oranının Pankartları! *Plakart İmportlama Programı Çıkınca Hemen Eklenecektir.. -Hiçbir Yerde Bulamayacağınız En Gerçek ve Hatasız Hali İle Lig Tv Scoreboardı! -Fortis Türkiye Kupası Oyuna Eklendi! -Yepyeni En Ateşli Göstergesi İle Kupa , Lig ve Şampiyonlar Ligi Modlarına Özel Müzikler!! -Turkcell Süper Liginde Yer Alan; Beşiktaş,Galatasaray,Fenerbahçe,Trabzonspor, Kayserispor ve Kocaelispor`un En Güncel Tezahüratları.. -Turkcell Süper Lig ve Avrupada Atılan Golleri Bir Araya Getiren PES 2009 İntrosu! -Yepyeni Yabancı Takımlar! -TSL Omni Topu Dahil Olmak Üzere Birbirinden Farklı Müthiş Toplar.. -Birbirinden Kaliteli Kramponlar... *Kitserver`a Uyumlu Olarak Modellenirse İstediğimiz Kadar Krampon ve Top Ekleyebiliriz...
daha önceki pes 2008 için hazırlanan yamaları göz önüne aldığımızda pes 2009 için de kaliteli bir yama bekleyebiliriz...
Diğer sitelerden de kaliteli yamalar için bilgiler oldukça aktarmaya devam edeceğim..
"PES 2009`un tamamen çıkması ve piyasada sunulmasından sonra kısa bir süre içinde sizlere bu yamayı hazırladım..Oyunun , Genel olarak %98 halini Türkçe`ye çeviren bu patch`ile oyununuzun tadını ingilizce yerine Türkçe dil seçeneği olarak sürebilirsiniz..."
yamanın yapımcılarıyla görüşmeler neticesinde weturka yamalarını da konuya ekleyebiliriz fakat yamayı hazırlayanların emeğine saygı koşuluyla sadece yamanın yayınlandıüı linke yönlendirme yapıyorum ilgili siteden çekebilirsiniz weturka için gerçekten kaliteli yamalar çıkıyor.
become a legende turkce mi ?
"şimdi legend in %60 ı falan türkçe ama haberler falan genel anlamda bayağı iyi"
Şampiyonlar ligi çeyrek finalde atıyor, Become a legend 13. haftada falan atıyor, Master lig de 2.sezonda atıyor. Adam akıllı daha hiçbirşey oynayamadım :D
İlacını bulabilirmiyim bunun peki. Yapan bazı arkadaşlar herşeyi yapmamıza rağmen düzelmedi yazmışlar. Şuan 1024 x 768 oynuyorum. Kupayıda aldım ama böyle zevki çıkmıyor saha çok kötü oluyor. Eğer bu patch sorunu kesin düzeltiyorsa hemen yapim.
- All real team logos, league and cup logos (thanks to devill_sfc) - All real stadium, league & cup names - All real player names for National teams - All Champions League and UEFA Cup teams (some still in BETA VER) - English Premier League 100% updated transfers, team rosters, accurate player numbers and relinked kits - Spanish La Liga 100% updated transfers, team rosters, accurate player numbers and some relinked kits - Italian Serie A 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers - French Ligue 1 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers - Bundesliga (BETA VER.) in place of Eredivisie - existing players added to the squads, non-existing are 'names only' - Other A teams 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers - Several teams from Other A replaced with missing CL teams (Aalborg, Anorthosis, BATE) and some UEFA Cup teams - Eredivisie -> only teams that are playing CL and UEFA Cup are left in the game (PSV, Ajax, Feyenoord, Heerenveen, NEC and Twente) - Rest of missing UEFA Cup teams (Braga, CSKA Moscow, Lech Poznan, MSK Zilina) are in Others B (BETA VER) - Croatian 1. HNL League in Others B (BETA VER.) - New ballpack (thanks to Bendit) - Relinked kits are based on Kit-Patch 0.50 by PES next-gen Editing - Unlocked Classic Teams and Classic Players - G. Milito NOT in Genoa
İlacını bulabilirmiyim bunun peki. Yapan bazı arkadaşlar herşeyi yapmamıza rağmen düzelmedi yazmışlar. Şuan 1024 x 768 oynuyorum. Kupayıda aldım ama böyle zevki çıkmıyor saha çok kötü oluyor. Eğer bu patch sorunu kesin düzeltiyorsa hemen yapim.
bu 1.10 patch zaten bu save sorununu çözümlüyor yapmaman hata
* Tüm Takım isimleri * Tüm takım logoları,lig ve kupa logoları * Gerçek stad,lig ve kupa isimleri * English Premier League 100% transferleri, oyuncu isimleri ve numaraları * Spanish La Liga 100% transferleri, oyuncu isimleri ve numaraları * Italian Serie A 100% transferleri, oyuncu isimleri ve numaraları * French Ligue 1 100% transferleri, oyuncu isimleri ve numaraları * Bundesliga (Other B) tüm oyuncuları * Ulusal takımlar güncellendi * Birçok takım formaları eklendi!! * Yeni toplar (thanks to Bendit) * Hajduk Split ve Slaven Belupo takımları PES Utd ve WE Utd takımlarııyla değiştirildi. (şimdilik oyuncu isimleri)
Yamanın kurulumu :
1. Kitserverı oyunun kurulu olduğu pes 2009 klasörüne kopyalayın. 2. belgelerim/KONAMI klasörüne option file klasörünü kopyalayın 3. Yama yüklendikten sonra eğer yeni kitserver versiyonu varsa onuda pes 2009 klasörüne kopyalayıp üstüne yazılsın mesajında tümüne evet i işaretleyin.
* Tüm Takım isimleri * Tüm takım logoları,lig ve kupa logoları * Gerçek stad,lig ve kupa isimleri * English Premier League 100% transferleri, oyuncu isimleri ve numaraları * Spanish La Liga 100% transferleri, oyuncu isimleri ve numaraları * Italian Serie A 100% transferleri, oyuncu isimleri ve numaraları * French Ligue 1 100% transferleri, oyuncu isimleri ve numaraları * Bundesliga (Other B) tüm oyuncuları * Ulusal takımlar güncellendi * Birçok takım formaları eklendi!! * Yeni toplar (thanks to Bendit) * Hajduk Split ve Slaven Belupo takımları PES Utd ve WE Utd takımlarııyla değiştirildi. (şimdilik oyuncu isimleri)
Yamanın kurulumu :
1. Kitserverı oyunun kurulu olduğu pes 2009 klasörüne kopyalayın. 2. belgelerim/KONAMI klasörüne option file klasörünü kopyalayın 3. Yama yüklendikten sonra eğer yeni kitserver versiyonu varsa onuda pes 2009 klasörüne kopyalayıp üstüne yazılsın mesajında tümüne evet i işaretleyin.
Yamanın kurulumu :
dostum su vermıdın gamingdeki dosyanın sifresı ney ?
Pes 2009 için kaliteli yerli sitelerimiz var, mesela weturka.org da şu an PES 2009 WETURKA PATCH için çalışmalar başlamış buna göre oyuna;
Özellikler; Turkcell Süper Liginde Yer Alan Tüm Takımların; -Güncel Kadroları -Tamamı İle Lisanslı Formaları -Tamamı İle Lisanslı Font ve Number`ları -En Yüksek Kalitesi İle (High Definition) 1.ve 2. Logoları , Sunumları -İngiltere Premier Ligi En Baştan Düzenlenerek Oyuna Eklenecek! -Güncel Taktikleri ve Verileri -Tüm Lig ve Kupa İsimleri Baştan ve En Gerçekci Şekilde Ayarlandı! -%100`e Yakın Oranda Tamamı Türkçe Bir Genel Oyun..! -Tüm Menüler Yepyeni Yüksek Kalite Dizaynlar İle Yenilendi! -Yepyeni Lisanslı Logolar -4 Büyük Takımın ve Avrupada Top Koşturan Gurbetçi Futbolcularımızın Faceleri! *Faceler Programlar Çıkınca Oyuna Eklenecektir... -Fransa League1 `in yerine Bundesliga Eklendi! Ve Artık Bundesliga Keyfi İle Avrupa Serüvenine Çıkabileceğiz.. -Turkcell Süper Lig Hollanda Ligine , Almanya Ligi Fransa Liginin Yerine Koyuldu.. *Fransa ve Hollanda Liginde Yer Alan; Ajax,Psv,Az Alkmaar,Lyon,Marsilya ve PSG Other Lig A ve B`ye Aktarıldı! -4 Büyük Takımın Lisanslı Stadları ve Atatürk Olimpiyat Stadları! *Stadyumu Oyuna Aktarma Programları Çıkınca Hemen Oyunumuzda Olacaktır..Stadyumlar Tamami İle Hazırıdır.. -Türkiye , İtalya , İspanya , İngiltere ve Almanya Ligine Özel Orjinal Reklam Panoları!! -18 Süper Lig ve Diğer Takımların Tam %80 Oranının Pankartları! *Plakart İmportlama Programı Çıkınca Hemen Eklenecektir.. -Hiçbir Yerde Bulamayacağınız En Gerçek ve Hatasız Hali İle Lig Tv Scoreboardı! -Fortis Türkiye Kupası Oyuna Eklendi! -Yepyeni En Ateşli Göstergesi İle Kupa , Lig ve Şampiyonlar Ligi Modlarına Özel Müzikler!! -Turkcell Süper Liginde Yer Alan; Beşiktaş,Galatasaray,Fenerbahçe,Trabzonspor, Kayserispor ve Kocaelispor`un En Güncel Tezahüratları.. -Turkcell Süper Lig ve Avrupada Atılan Golleri Bir Araya Getiren PES 2009 İntrosu! -Yepyeni Yabancı Takımlar! -TSL Omni Topu Dahil Olmak Üzere Birbirinden Farklı Müthiş Toplar.. -Birbirinden Kaliteli Kramponlar... *Kitserver`a Uyumlu Olarak Modellenirse İstediğimiz Kadar Krampon ve Top Ekleyebiliriz...
daha önceki pes 2008 için hazırlanan yamaları göz önüne aldığımızda pes 2009 için de kaliteli bir yama bekleyebiliriz...
Diğer sitelerden de kaliteli yamalar için bilgiler oldukça aktarmaya devam edeceğim..
Peki bu pes 2008 için olan yamaları nerden bulabilirim
1-Turkcell Super Lig Takımlarının hepsi Eklenmiştir.Bütün Formaları fontları numaraları isimleri düzenlenmiştir.
2-Bundes Liga da Bulunan Bütün takımlar Other B ye dhil edilmiştir ve bütün formaları yeniden yapılıp oyuna aktarılmıştır.Ayrıca bütün kadroalrı gözden geçirilip düzenlenmiştir.
3-Other a Olarak gözüken kısım Champions League adı altında yeniden düzenlenmiştir ve şampiyonlar ligin de olan bütün takımlar eklenmiştir.Aalborg,Bate Barisov,Anorthosis Famagusto Fc,Cska Moskowa,Santos,Ajax,Feyenoord ve Psv de bu kısıma kaydırılmıştır.
4-Oyun içinde bulunan lisanssız ne kadar forma varsa hepsi yeniden yapıldı.Özellikle Premier Lig ve La Liga daki forma sorunu tamamen çözülmüştür.Ayrıca ülke takımlarında ki lisansız takımlara da forma eklenmiştir ve eklenmeye de devam edecektir.
5-Bütün oyun logoları, Amblemleri yeniden elden geçirilmiş olup çoğunluğunu HD formatları oluşturmaktadır.Tabii bu arada logoları olmayan lisanssız takımlarında orijinal logoları bu sayede oyuna aktarılmış oldu.
6-Ayrıca Galatasaray,Trabzonspor,Beşiktaş,Fenerbahçe ve Sivasspor a özel birbirinden güzel taraftar sesleride oyuna dahil edilmiştir.
7-Bunun yanında tabii menü müziklerinide unutmadım tam 28 tane birbirinde güzel yabancı şarkılardan oluşan bir seçmece hazırladım sizlere oyun içinde gezerken rahatlıkla dinleyebilesiniz diye...
Samba De Janario,Linkin Park-Faint,50 Cent/Justin-She Wants it ,Timbaland-The Way i Are,Linkin Park-Numb,Alien Ant Farm-Smooth Crimanal,Sean Paul-Shake it,Oceans Twelwe,Limp Bizkit-Rollin,50 Cent-ında Club,Sean Paul-Keeping You Warm,Nsync-it Gonna Be Me,Metallica-UnforGiven II,Beyonce-Crayz in Love,Busta Rhymes/Sean Paul,Evanescence-Bring me To life,Ricky Martin-Ole Ole,Rihanna-Umbrella,Nelly Furtado-Forca,Uefa Champions League-Official,Evanescence-Every Body,Black Eyed Peas-Shot Up,Nelly Furtado-Say it Right,Linkin Park-in The End,Crayz Frog-We Are The Champions,The Prates-Youshould Really Knoy,Shaggy-Feel The rush,Sean Paul,Timbaland/Justin-Step Up 2
8-Birbirinde güzel yeni toplar eklenmiş olup bunların içinde Turkcel Super Lig topu ve Galatasara topu da mevcuttur.Ayrıca Yesyeni kramponlarıda unutmadım tabiki renk renk kramponları bulmanız artık zor değil..
9-Pes 2009 oyunu %80 oranında türkçeleştirilmiştir ve liglerin bütün isimleri düzeltilmiştir.(Eredivese=Turkcell Super Lig gibi).Ayrıca menü müziklerinin isimleride eklenmiştir..
10.Turkcell Super lig,Premier league,La liga,Serie A,Ligue 1,Fortis Turkiye kupası ve diğer kupa maçlarında kendi logoları geçmektedir...
Yamanın kurulumu :
http://r a p i d s h a r e.com/files/158466661/Yeni_WinRAR_ar__351_ivi.rar.html
süper bir yama
tüm takımlar ve formaları türkcell süper ligi bundesliga türkçe menü yeni scoreboard yeni reklam tabelaları ve daha bir çok şey
indirmeyen pişman olur. dosya kitserver halinde hazır oyunun içine atıp kitserver ı çalıştırın sonuç mükemmel
yamanın orjinal linkini verebilir misin? kendi sitesi ya da forumu varsa yani? daha detaylı bakmam lazım.
bende gamingaccess'in 0.1 ve 0.2 betaları kurulu. bundesligada sadece önemli oyuncular var. gerisi yok yani. ama diğer herşey mevcut oyunda. onu da bozmak istemiyorum şimdi.
daha yamalar tam anlamıyla eksiksiz değil arkadaşlar bunun için biraz zamana ihtiyaç var ama eminim ki birkaç aya kadar çok kaliteli yamalar gelecektir
- Bayern Munchen squad 100% complete! - All classic players real names (thanks to 'David89') - Classic player moved to their Bundesliga teams - Some missing transfers finally done! (Gudjohnsen, D. Milito, Maniche) - Relinked Thailand national kits