Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Pro Evolution Soccer 2009 Yamaları

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Oyuna Özel Forumlar >> PES - Pro Evolution Soccer >> Cevap: Pro Evolution Soccer 2009 Yamaları Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
husNUKE

Sisteme Gözat

25 Ekim 2008, 12:08:14  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1920 x 1200 çözünürlük yaması yok mu, setting bolumden 1920 x 1200 seçiyorum ama oranı 16:9 yapıyor ve altta ve ustte boşluklar oluyor

remzicigim

25 Ekim 2008, 12:43:17  

quote:

Orjinalden alıntı: husNUKE

1920 x 1200 çözünürlük yaması yok mu, setting bolumden 1920 x 1200 seçiyorum ama oranı 16:9 yapıyor ve altta ve ustte boşluklar oluyor

settings e gir. görüntü ayarlarında LB diye bir seçenek var. Onun yanındaki işareti kaldırırsan düzelecektir.

there is nothing conceptually better than rock'n'roll
antique

25 Ekim 2008, 12:47:13  

quote:

Orjinalden alıntı: Stevie G.

Evet arkadaşlar 1.10 yaması için ilaç çıkmış.Gözümüz aydın..

PES Downtown Patch PC (Bundesliga) 0.5

*Almanya Bundesliga oyundaki Hollanda Ligi ile değiştirildi.
*Tüm Bundesliga takımları eklendi.
*Bundesliga'da mücadele eden tüm takımların formaları, numaraları ve fontları oyuna aktarıldı.
*Formasyonlar uygun hale getirildi
*Oyuncu özellikleri gerçeğe yakın olarak güncellendi.
*Bazı faceler oyuna eklendi.
*Tüm takımların ve liglerin yüksek kalitedeki logoları oyuna aktarıldı
*Yeni kramponlar ve eldivenler
*Tüm Premier Lig takımlarının formaları oyuna eklendi.

Yükleme linki:
http://rapid share.com/files/156854778/Downtown_Patch_Beta_0.5.zip.html

Önemli Not: Yamanın çalışabilmesi için 1.10 resmi patchin kurulu olması gerekiyor..

ben bunu yükledim.. menülerde herşey çok güzel de maç esnasında görüntü acayip bozuk..
radar + futbolcu isimleri + takım logoları hep beyaz..
yamanın infosu da almanca yazılmış, ingilizce olsa çakacam durumu..
birisi daha deneyebilir mi bu yamayı..
şu hollandanın yerine almanya istiyorum artık

iloveyouhagi

Sisteme Gözat

25 Ekim 2008, 1:18:30  

quote:

Orjinalden alıntı: Næccm

istersen turkce yamada cikti "FULL" icin onuda ekle

%90 oraninda turkce

ssler:
Orijinal boyut için tıklatın

http://rapidshare.com/files/155870533/PES9tryama.rar

sifresi felan yoktur kurulumu icindedir

Kim yapmış bu yamayı ya, ne neteresan,
Legends ve Become a Legend Modu türkçeye çevirememiş mi eleman, çok garip walla

BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU:

UEFA & SUPER CUP
Næccm

Sisteme Gözat

25 Ekim 2008, 1:22:49  

quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

istersen turkce yamada cikti "FULL" icin onuda ekle

%90 oraninda turkce

ssler:

http://rapidshare.com/files/155870533/PES9tryama.rar

sifresi felan yoktur kurulumu icindedir

Kim yapmış bu yamayı ya, ne neteresan,
Legends ve Become a Legend Modu türkçeye çevirememiş mi eleman, çok garip walla

alintidir

walla su anda tam cevirlmemis %90 ilerde cevirilir.Ayrica ilginctir butun forumlarda var bu yama bir dhde yok nedendir acaba

Bir Gün Gelecek ve Ben 8 Satır İmza Yazacağım!!!
To Be Continued....
souza

25 Ekim 2008, 2:23:38  

Arkadaşlar benim aldığım pes 2009 2 dvd halinde verildi: dosyaları çıkartıp yükleme şeklinde yani görüntü dosyası yok.
Bu halde patchi kurabilme imkanımız var mı?

Intel Q6600 g0 revision with Thermaltake BigTYP, 2 x 1 Kingston Hyperx 800MHZ @ 1066 MHZ (5-5-5-15), Gigabyte EP35C-DS3R
Sapphire HD4850, Seagate FreeAgent Xtreme 1 TB, Samsung 226BW, Thermaltake ARMOR+ MX, Silverstone Strider 600w
Logitech Z5500 Speaker System with Creative X-Fi Xtreme Audio

Canon EOS 50D D-SLR
Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 IS Lens
Næccm

Sisteme Gözat

25 Ekim 2008, 2:25:53  

quote:

Orjinalden alıntı: souza

Arkadaşlar benim aldığım pes 2009 2 dvd halinde verildi: dosyaları çıkartıp yükleme şeklinde yani görüntü dosyası yok.

bizim bi arkadasdada oyleydi kurdu simdi hicbir problemi yok

Bir Gün Gelecek ve Ben 8 Satır İmza Yazacağım!!!
To Be Continued....
souza

25 Ekim 2008, 2:35:42  

quote:

quote:

bizim bi arkadasdada oyleydi kurdu simdi hicbir problemi yok

Kaldırıp tekrar kuruyorum şimdi o zaman hızlı cevabın için teşekkür ederim.
Ekstra olarak forma+logo+kadro vs düzenlemeleri yapan bir patch buldum gamingaccess'te, zaten tek patch sanırım o piyasada gezen onuda yükledim mi tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souza -- 25 Ekim 2008; 2:40:02 >

Intel Q6600 g0 revision with Thermaltake BigTYP, 2 x 1 Kingston Hyperx 800MHZ @ 1066 MHZ (5-5-5-15), Gigabyte EP35C-DS3R
Sapphire HD4850, Seagate FreeAgent Xtreme 1 TB, Samsung 226BW, Thermaltake ARMOR+ MX, Silverstone Strider 600w

Canon EOS 50D D-SLR
aliss

25 Ekim 2008, 4:56:11  

setup.reg dosyası lazım arkadaşlar upload edebilirmisiniz

yucel0635

25 Ekim 2008, 9:10:22  

quote:

Orjinalden alıntı: furkanaksin

Umarım bulduğun logo yamasında Bundesligada vardır :D Evet hollanda yerine almanya var ama logolar hollandanın yine bir ss de koyayım..

Bu da La ligadan bir görüntü :

Logolar yine farklı Premier ligde de logo sorunu var. Formalarda da sorun var çoğunu siyah olarak gösteriyor. Fakat Manu da filan normalindeki gibi..

Bu da formalardan bir ss

----

Elindeki logo paketini de yayınlarsan sevinirim. :)

SS : [simage] http://img356.imageshack.us/my.php?image=32147ligesm3ov3.png [/simage]

İndir : http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32147

Kurulum : AFS explorer programını açın cv05.img-cv0a.img-rv0c_e.img dosyalarına sırayla sırayla bu işlemı yapın afs acın bu dosyalardan bırını seçin sonra action>import folder seçip ındırdıgınız dosyadakı aynı isimli klasoru seçin çıkan soruya evt diyip ismini kaydedin ör cv05.img için uyguladıysanız cv05.img yazıp önce masustune kaydedin pes2009 klasorundeki img klasorundekı dosyaanın yedegını alıp sonra yapıstırın.
AFS EXPLORERDE Kİ COGU YAMA BU SİSTEM ÜZERİNDEN YAPILIR BAZI YAMALARA AÇIKLAMA YAPILMASA BİLE AKLINIZDA BULUNSUN İYİ OYUNLAR...

- ALINTI

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yapılışı çok kolay. Benim gibi importlama özürlüsü biri bile yaptı Ayrıca kesinlikle tavsiye ederim. Herşeyiyle mükemmel logo çalışmaları. Bütün takımların logoları halledilmiş. Other league B yerinede Bundesliga logosu ve bundesliga takımları logolarıyla yerleşiyor. Ancak oyuncular yok.

furkanaksin o yamayı indirmeye değmez o zaman. Formalar tam değil. Siyah çıkıyor arada. Oynarken sıkıntı yaratıyor demiş bir arkadaş. Oyuncu isimleride uyduruk yapılmış bence. Kısa kısa ve küçük harflerle. Eminim güçleri filanda ayarsızdır. Bir de benim verdiğim yama c ligini bundesligaya çeviriyor. Yani bundesliga yamasının üstüne yüklersen yine hollanda ligi logoları ile bundesliga logolarının yerleri değişmiş karışmış olacak sanırım.

YOK MU SADECE HOLLANDA LİGİYLE BUNDESLIGANIN YERLERİNİ DEĞİŞTİRİP, BUNDESLIGA OYUNCULARINI, BÜTÜN TAKIMLARIN FORMALARINI TAMAMLAYIP BİZE YAMA OLARAK SUNACAK BİR ARKADAŞ Tek derdim lisanssız formalar ve bundesliga. Başka şeyler ellenince oyunun orijinalliği kayboluyor diye düşünüyorum. Bu kadarı kafi bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucel0635 -- 25 Ekim 2008; 10:06:07 >

SAMSUNG R560-AS02TR [ Intel® Centrino®2 teknolojili Intel® Core™2 Duo P8600 2.40GHz, nVidia 9600M GT 512MB GDDR3, 3GB DDR3 1066MHz Ram, 320GB HD, 15.4", Windows Vista® Home Premium ]
souza

25 Ekim 2008, 14:32:10  

Beni yine attı çeyrek final 2. müsabakasında, sanırım ya patchi düzgün yüklemeyi beceremedim ya da ilaçta sorun var.

Son çıkan patch için özel ilaç gerekiyor mu arkadaşlar? var mı böyle bir ilaç veya?...
Şimdi son kez tekrar kaldırıp yükleyeceğim çeyrek final save'i verebilir mi biri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souza -- 25 Ekim 2008; 14:28:00 >

Canon EOS 50D D-SLR
furkanaksin

Sisteme Gözat

25 Ekim 2008, 15:43:23  

quote:

Orjinalden alıntı: yucel0635

SS : [simage] http://img356.imageshack.us/my.php?image=32147ligesm3ov3.png [/simage]

İndir : http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32147

Kurulum : AFS explorer programını açın cv05.img-cv0a.img-rv0c_e.img dosyalarına sırayla sırayla bu işlemı yapın afs acın bu dosyalardan bırını seçin sonra action>import folder seçip ındırdıgınız dosyadakı aynı isimli klasoru seçin çıkan soruya evt diyip ismini kaydedin ör cv05.img için uyguladıysanız cv05.img yazıp önce masustune kaydedin pes2009 klasorundeki img klasorundekı dosyaanın yedegını alıp sonra yapıstırın.
AFS EXPLORERDE Kİ COGU YAMA BU SİSTEM ÜZERİNDEN YAPILIR BAZI YAMALARA AÇIKLAMA YAPILMASA BİLE AKLINIZDA BULUNSUN İYİ OYUNLAR...

- ALINTI

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yapılışı çok kolay. Benim gibi importlama özürlüsü biri bile yaptı Ayrıca kesinlikle tavsiye ederim. Herşeyiyle mükemmel logo çalışmaları. Bütün takımların logoları halledilmiş. Other league B yerinede Bundesliga logosu ve bundesliga takımları logolarıyla yerleşiyor. Ancak oyuncular yok.

furkanaksin o yamayı indirmeye değmez o zaman. Formalar tam değil. Siyah çıkıyor arada. Oynarken sıkıntı yaratıyor demiş bir arkadaş. Oyuncu isimleride uyduruk yapılmış bence. Kısa kısa ve küçük harflerle. Eminim güçleri filanda ayarsızdır. Bir de benim verdiğim yama c ligini bundesligaya çeviriyor. Yani bundesliga yamasının üstüne yüklersen yine hollanda ligi logoları ile bundesliga logolarının yerleri değişmiş karışmış olacak sanırım.

YOK MU SADECE HOLLANDA LİGİYLE BUNDESLIGANIN YERLERİNİ DEĞİŞTİRİP, BUNDESLIGA OYUNCULARINI, BÜTÜN TAKIMLARIN FORMALARINI TAMAMLAYIP BİZE YAMA OLARAK SUNACAK BİR ARKADAŞ Tek derdim lisanssız formalar ve bundesliga. Başka şeyler ellenince oyunun orijinalliği kayboluyor diye düşünüyorum. Bu kadarı kafi bana...

Tamamdır hocam logolar için çok çok teşekkürler. Şu anda Pes den daha çok zevk almaya başladım. Logo ve isimleri düzeldi. Transferler son günküne yakın. 1.10 var. :D

Tek sorun almanya ligi. Bende hem logolar hem isimler şu an görünüyor . Oyuncuların da isimleri yazılı var. Ünlü oyuncular filan var ama hepsi tam yok. Kel olanlar da var birkaç ss..

Senin verdiğin logo paketiyle BURGUM PATCH i kullanıyorum. Gayet güzel. Tek sorun formalarda :( Bazı takımların hala siyah. Ona da bir çare bulunur elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaksin -- 25 Ekim 2008; 15:42:39 >

karahan3240

25 Ekim 2008, 18:44:59  

ben bişi sormak istiyorum bu euro 2008 deki gibi iki kişi aynı anda pc de tek ekrandan oynayamıyormuyuz bu oyunu biri joistick ile biri klevye ile bi türlü yapamadın bilen varsa yardım ederse sevinirim???

venomtrk

Sisteme Gözat

25 Ekim 2008, 18:51:34  

quote:

Orjinalden alıntı: karahan3240

ben bişi sormak istiyorum bu euro 2008 deki gibi iki kişi aynı anda pc de tek ekrandan oynayamıyormuyuz bu oyunu biri joistick ile biri klevye ile bi türlü yapamadın bilen varsa yardım ederse sevinirim???

settings kısmından controller 2 yi gamepad e ayarlarsan 2 kişi oynarsınız, controller 1 e ayarlamayın yoksa hem gamepad hem de klavye aynı kontrol cihazı olur, 2 den sonrasını ne kadar gamepad varsa ekleyebilirsin

#Lionheart#

Sisteme Gözat

25 Ekim 2008, 19:21:08  

EvoPatch3 ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?

Ben bütün İzmir'i ve İzmirliler'i severim.
Güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerine eminim.

TEK ADAM
foreverkobe

Sisteme Gözat

26 Ekim 2008, 12:43:05  

İlk sıradaki resmi yamayı yükleyemiyorum Update çıkan yerde program donuyor ve yanıt vermiyor tıklayınca?

Yiğit_1903

Sisteme Gözat

26 Ekim 2008, 1:01:12  

ben bu kitserver ı yükleyemedim setup.exe tıklıyorum hiç bi hareket olmuyo herhangi bi oyunuda seçemiyorum sadece help ikonuna tıklanıyo nasıl yapabilirim arkadaşlar ?

venomtrk

Sisteme Gözat

26 Ekim 2008, 7:51:40  

quote:

Orjinalden alıntı: Yiğit_1903

ben bu kitserver ı yükleyemedim setup.exe tıklıyorum hiç bi hareket olmuyo herhangi bi oyunuda seçemiyorum sadece help ikonuna tıklanıyo nasıl yapabilirim arkadaşlar ?

başlıktaki yeni kitserverı yüklemelisin, kitserver 8.09 pes 2009 1.1 ile uyumlu diğer kitserverlar uyumsuz ondan yapıyor olabilir

_Dilemma_

26 Ekim 2008, 9:01:41  

Arkadaslar muhtesem bir yama cıkdı dün gece.World Champion Patch adı.Türk bir kardeşimiz baska bir sitede yapmıs.Ben cıkar cıkmaz indirdim kurdum.Ve muhtesem tek kelimeyle.Herhangi bir yerde yayınlanması yasakdır dedigi için saygı gösterip yayınlamıyorum ama özelliklerini yazıyorum asagıya.Kolaylıkla bulabileceginiz bir sitede.

1-Turkcell Super Lig Takımlarının hepsi Eklenmiştir.Bütün Formaları fontları numaraları isimleri düzenlenmiştir.

2-Bundes Liga da Bulunan Bütün takımlar Other B ye dhil edilmiştir ve bütün formaları yeniden yapılıp oyuna aktarılmıştır.Ayrıca bütün kadroalrı gözden geçirilip düzenlenmiştir.

3-Other a Olarak gözüken kısım Champions League adı altında yeniden düzenlenmiştir ve şampiyonlar ligin de olan bütün takımlar eklenmiştir.Aalborg,Bate Barisov,Anorthosis Famagusto Fc,Cska Moskowa,Santos,Ajax,Feyenoord ve Psv de bu kısıma kaydırılmıştır.

4-Oyun içinde bulunan lisanssız ne kadar forma varsa hepsi yeniden yapıldı.Özellikle Premier Lig ve La Liga daki forma sorunu tamamen çözülmüştür.Ayrıca ülke takımlarında ki lisansız takımlara da forma eklenmiştir ve eklenmeye de devam edecektir.

5-Bütün oyun logoları, Amblemleri yeniden elden geçirilmiş olup çoğunluğunu HD formatları oluşturmaktadır.Tabii bu arada logoları olmayan lisanssız takımlarında orijinal logoları bu sayede oyuna aktarılmış oldu.

6-Ayrıca Galatasaray,Trabzonspor,Beşiktaş,Fenerbahçe ve Sivasspor a özel birbirinden güzel taraftar sesleride oyuna dahil edilmiştir.

7-Bunun yanında tabii menü müziklerinide unutmadım tam 28 tane birbirinde güzel yabancı şarkılardan oluşan bir seçmece hazırladım sizlere oyun içinde gezerken rahatlıkla dinleyebilesiniz diye...

Samba De Janario,Linkin Park-Faint,50 Cent/Justin-She Wants it ,Timbaland-The Way i Are,Linkin Park-Numb,Alien Ant Farm-Smooth Crimanal,Sean Paul-Shake it,Oceans Twelwe,Limp Bizkit-Rollin,50 Cent-ında Club,Sean Paul-Keeping You Warm,Nsync-it Gonna Be Me,Metallica-UnforGiven II,Beyonce-Crayz in Love,Busta Rhymes/Sean Paul,Evanescence-Bring me To life,Ricky Martin-Ole Ole,Rihanna-Umbrella,Nelly Furtado-Forca,Uefa Champions League-Official,Evanescence-Every Body,Black Eyed Peas-Shot Up,Nelly Furtado-Say it Right,Linkin Park-in The End,Crayz Frog-We Are The Champions,The Prates-Youshould Really Knoy,Shaggy-Feel The rush,Sean Paul,Timbaland/Justin-Step Up 2

8-Birbirinde güzel yeni toplar eklenmiş olup bunların içinde Turkcel Super Lig topu ve Galatasara topu da mevcuttur.Ayrıca Yesyeni kramponlarıda unutmadım tabiki renk renk kramponları bulmanız artık zor değil..

9-Pes 2009 oyunu %80 oranında türkçeleştirilmiştir ve liglerin bütün isimleri düzeltilmiştir.(Eredivese=Turkcell Super Lig gibi).Ayrıca menü müziklerinin isimleride eklenmiştir..

10.Turkcell Super lig,Premier league,La liga,Serie A,Ligue 1,Fortis Turkiye kupası ve diğer kupa maçlarında kendi logoları geçmektedir...

11-Milan Baros,Josico,Mehmet Aurelio,Baptista,Berbatov,Pizarro,Albert Luque,Nikola Zigic,Fabian Monzon,Robert Flores,Marco Di Vaio,Sulley Muntari,Jose Antonio Reyes,Beckham,Mikael Silvestre,Brad Friedel,James Milner,Danny Simpson,Vincenzo Grella,Louis Saha,Bobby Zamora,Dickson Etuhu,Bernard Mendy,Andrea Dossena,Pablo Zabaleta,Younes Kaboul,Anton Ferdinand,Djibril Cisse,Roman Pavlyuchenko,Jan Lastuvka,Herita Ilunga transferleri eklenmiştir....

Alıntıdır.

Sony Vaio Vgn-Fw 4ZTJ/H
Samsung Jet s8003
_Dilemma_

26 Ekim 2008, 9:06:58  

Konuyu acan arkadasım yama yapımcısından izin alıp linkleri verebilir sanırım.Yamanın boyutu ortalama 300 mb.Ufak tefek forma font sorunları var turkcell süper ligde sadece.Onun dısında muhtesem tek kelimeyle yukarıda yazılan hersey oyun içinde var arkadaslar.Ben indirdim ve kurdum.

Sony Vaio Vgn-Fw 4ZTJ/H
Samsung Jet s8003
_Dilemma_

26 Ekim 2008, 9:20:26  

quote:

Orjinalden alıntı: _Dilemma_

Konuyu acan arkadasım yama yapımcısından izin alıp linkleri verebilir sanırım.Yamanın boyutu ortalama 300 mb.Ufak tefek forma font sorunları var turkcell süper ligde sadece.Onun dısında muhtesem tek kelimeyle yukarıda yazılan hersey oyun içinde var arkadaslar.Ben indirdim ve kurdum.

Yamanın adını google yazıp rahatlıkla bulabilirsiniz arkadaslar.Kesinlikle bu yamayı tavsiye ediyorum.Diğerleriyle ugrasdıgınıza bile degmez.

Sony Vaio Vgn-Fw 4ZTJ/H
Samsung Jet s8003
GameisOver

26 Ekim 2008, 9:59:40  

soccercenter.net ten indirebilirsiniz.

Büyük birader bizi gözetlemiyor aslında,şarkı söyleyip dans ediyor. Şapkadan tavşan çıkarma numaraları yapıyor. Büyük birader uyanık olduğunuz her dakika dikkatinizi çekmekle meşgul. Sürekli aklınızın başka yerde olduğundan emin olmak istiyor. Tamamen zapt olduğunuzdan emin olmak istiyor.
aras248

26 Ekim 2008, 10:33:21  

ya oyunun 2.5 sezon oynadım hiç atma problemi olmadı.1024*768 de oynuyordum. ilk defa bugün oyundan attı.1.1 ü kurarken update ye tıklıyorum hiçbirşey olmuyor...yardımmm......

vuslat06

26 Ekim 2008, 10:44:34  

hangi kamera ile oynuyorsunuz 9 tane kamera açısı var kitserverde

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
foreverkobe

Sisteme Gözat

26 Ekim 2008, 10:46:40  

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: Yiğit_1903

başlıktaki yeni kitserverı yüklemelisin, kitserver 8.09 pes 2009 1.1 ile uyumlu diğer kitserverlar uyumsuz ondan yapıyor olabilir

@venomtrk:Benim soruna bir çözüm var mı?

remzicigim

26 Ekim 2008, 11:21:59  

quote:

Arkadaslar muhtesem bir yama cıkdı dün gece.World Champion Patch adı.Türk bir kardeşimiz baska bir sitede yapmıs.Ben cıkar cıkmaz indirdim kurdum.Ve muhtesem tek kelimeyle.Herhangi bir yerde yayınlanması yasakdır dedigi için saygı gösterip yayınlamıyorum ama özelliklerini yazıyorum asagıya.Kolaylıkla bulabileceginiz bir sitede.

1-Turkcell Super Lig Takımlarının hepsi Eklenmiştir.Bütün Formaları fontları numaraları isimleri düzenlenmiştir.

2-Bundes Liga da Bulunan Bütün takımlar Other B ye dhil edilmiştir ve bütün formaları yeniden yapılıp oyuna aktarılmıştır.Ayrıca bütün kadroalrı gözden geçirilip düzenlenmiştir.

3-Other a Olarak gözüken kısım Champions League adı altında yeniden düzenlenmiştir ve şampiyonlar ligin de olan bütün takımlar eklenmiştir.Aalborg,Bate Barisov,Anorthosis Famagusto Fc,Cska Moskowa,Santos,Ajax,Feyenoord ve Psv de bu kısıma kaydırılmıştır.

4-Oyun içinde bulunan lisanssız ne kadar forma varsa hepsi yeniden yapıldı.Özellikle Premier Lig ve La Liga daki forma sorunu tamamen çözülmüştür.Ayrıca ülke takımlarında ki lisansız takımlara da forma eklenmiştir ve eklenmeye de devam edecektir.

5-Bütün oyun logoları, Amblemleri yeniden elden geçirilmiş olup çoğunluğunu HD formatları oluşturmaktadır.Tabii bu arada logoları olmayan lisanssız takımlarında orijinal logoları bu sayede oyuna aktarılmış oldu.

6-Ayrıca Galatasaray,Trabzonspor,Beşiktaş,Fenerbahçe ve Sivasspor a özel birbirinden güzel taraftar sesleride oyuna dahil edilmiştir.

7-Bunun yanında tabii menü müziklerinide unutmadım tam 28 tane birbirinde güzel yabancı şarkılardan oluşan bir seçmece hazırladım sizlere oyun içinde gezerken rahatlıkla dinleyebilesiniz diye...

Samba De Janario,Linkin Park-Faint,50 Cent/Justin-She Wants it ,Timbaland-The Way i Are,Linkin Park-Numb,Alien Ant Farm-Smooth Crimanal,Sean Paul-Shake it,Oceans Twelwe,Limp Bizkit-Rollin,50 Cent-ında Club,Sean Paul-Keeping You Warm,Nsync-it Gonna Be Me,Metallica-UnforGiven II,Beyonce-Crayz in Love,Busta Rhymes/Sean Paul,Evanescence-Bring me To life,Ricky Martin-Ole Ole,Rihanna-Umbrella,Nelly Furtado-Forca,Uefa Champions League-Official,Evanescence-Every Body,Black Eyed Peas-Shot Up,Nelly Furtado-Say it Right,Linkin Park-in The End,Crayz Frog-We Are The Champions,The Prates-Youshould Really Knoy,Shaggy-Feel The rush,Sean Paul,Timbaland/Justin-Step Up 2

8-Birbirinde güzel yeni toplar eklenmiş olup bunların içinde Turkcel Super Lig topu ve Galatasara topu da mevcuttur.Ayrıca Yesyeni kramponlarıda unutmadım tabiki renk renk kramponları bulmanız artık zor değil..

9-Pes 2009 oyunu %80 oranında türkçeleştirilmiştir ve liglerin bütün isimleri düzeltilmiştir.(Eredivese=Turkcell Super Lig gibi).Ayrıca menü müziklerinin isimleride eklenmiştir..

10.Turkcell Super lig,Premier league,La liga,Serie A,Ligue 1,Fortis Turkiye kupası ve diğer kupa maçlarında kendi logoları geçmektedir...

11-Milan Baros,Josico,Mehmet Aurelio,Baptista,Berbatov,Pizarro,Albert Luque,Nikola Zigic,Fabian Monzon,Robert Flores,Marco Di Vaio,Sulley Muntari,Jose Antonio Reyes,Beckham,Mikael Silvestre,Brad Friedel,James Milner,Danny Simpson,Vincenzo Grella,Louis Saha,Bobby Zamora,Dickson Etuhu,Bernard Mendy,Andrea Dossena,Pablo Zabaleta,Younes Kaboul,Anton Ferdinand,Djibril Cisse,Roman Pavlyuchenko,Jan Lastuvka,Herita Ilunga transferleri eklenmiştir....

Alıntıdır.

ben bu yamayı indiriyorum şimdi ama oyunun müziklerinin ve menü dilinin değişmesini istemiyorum. hangi dosyaları çıkarmalıyım?

venomtrk

Sisteme Gözat

26 Ekim 2008, 11:24:13  

World Champion Patch yamasıyla ilgili bu yamanın yapımcısı arkadaşımızla bağlantıya geçtim eğer uygun olursa ilk mesaja ekleyeceğim gerçekten güzel bir yamaya benziyor

_Dilemma_

26 Ekim 2008, 11:38:16  

quote:

Orjinalden alıntı: remzicigim

quote:

Alıntıdır.

ben bu yamayı indiriyorum şimdi ama oyunun müziklerinin ve menü dilinin değişmesini istemiyorum. hangi dosyaları çıkarmalıyım?

Dostum bu kadar cok detayı bilemiyorum malesef.Ama bende oyunun Türkce yamasından hoslanmadım, sanırım yarım oldugu için.Bunu normal ingilizceye cevirmek için ne yapmamız gerekir bilen arkadaslar mutlaka cevap verecektir.

Sony Vaio Vgn-Fw 4ZTJ/H
Samsung Jet s8003
_Dilemma_

26 Ekim 2008, 11:46:38  

Arkadaslar yamada gördügüm sorunlar şimdilik sunlar ;

-Galatasarayın ve fenerbahcenin sortları beyaz.(Yanı sarı kırmızı formanın altında beyaz sort var,kırmızı sort yok ve secilmiyor)
-Fenerbahce ve Besiktasın forma numara fontları formalarıyla aynı renk.(Okunmuyor yani)
-Bazı ülkelerin takımlarının forması siyah görünüyor(rusya,romanya,macaristan)
-Almanya ligindeki futbolcuların güçleri düzenlenmemiş.(Geneli 70 'e ayarlanmıs,Yüzleride standart secilmiş)

Sony Vaio Vgn-Fw 4ZTJ/H
Samsung Jet s8003
ekt

26 Ekim 2008, 24:01:11  

arkadaşlar bu oyunun sadece güncel kadroları içeren yaması cıktı mı acaba?? her yerde bir yama var kafam karıştı.

semihbaba4125

26 Ekim 2008, 24:06:29  

walla süpersiniz

furkanaksin

Sisteme Gözat

26 Ekim 2008, 24:24:27  

"Gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederim oyunda yükleme sorunu yaşayanlar için oyunun içinden yükleme yapsınlar o zaman herşey yerli yerine oturur..Oyundaki fontları gelince Bjk de bi sorun olabilir diğerleri tek tek elden geçirilmiştir.Almanya nın kadrosuna olduğu gibidir ellemek istemedim.Ayrıca ingilizce kullanmak isteyenler Kitservir img klasöründe rv0c_e.img klasörünün içindeki unnamed_1 nolu klasörü silmeleri yeterli olacaktır..."

Alıntıdır..

_Dilemma_

26 Ekim 2008, 24:30:10  

quote:

"Gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederim oyunda yükleme sorunu yaşayanlar için oyunun içinden yükleme yapsınlar o zaman herşey yerli yerine oturur..Oyundaki fontları gelince Bjk de bi sorun olabilir diğerleri tek tek elden geçirilmiştir.Almanya nın kadrosuna olduğu gibidir ellemek istemedim.Ayrıca ingilizce kullanmak isteyenler Kitservir img klasöründe rv0c_e.img klasörünün içindeki unnamed_1 nolu klasörü silmeleri yeterli olacaktır..."

Alıntıdır..

dostum yazmadan önce denedim bunu olmuyor malesef

Sony Vaio Vgn-Fw 4ZTJ/H
Samsung Jet s8003
semihbaba4125

26 Ekim 2008, 24:57:48  

helal olsun hepsi süper

#Lionheart#

Sisteme Gözat

26 Ekim 2008, 13:19:57  

PES2009 CHANT PACK

Tezahuratı bulunan takımlar:

Spain
Fenerbahce, Türkiye
GENERIC_African
GENERIC_America
GENERIC_Premier League
GENERIC_Serie A
Scotland
Wales
England
France
Netherlands
Switzerland
Italia
Germany
Denmark
Mexico
Brazil
Argentina
Manchester United
Liverpool
Barcelona
Real Madrid
Monaco
Olympique De Marseille
Paris
Bordeaux
Ajax
PSV
Inter
Juventus
Milan
Lazio
AS Roma
Rangers
Spartak Moscow
Olympique Lyonnais
Udinese
Porto
Sporting
Panathinaikos
LOSC Lille
OGC Nice DaÁzur
Stade Rennais
Sochaux Montbeliard
Toulouse
Palermo
Sampdoria
Siena
AZ Alkmaar
Athletic Club
Mallorca
Brugge
A.E.K. Athens
Genoa
Napoli
Torino
Stade Malherbe Caen
Lorient Bretagne Sud
Nancy Lorraine
Saint-Etienne
Valenciennes

Arşivden çıkan "cs0d.img" dosyasını kitserver/img dizinine kopyalayın.

http://rapidshare.com/files/156320365/cs0d.img.part7.rar
http://rapidshare.com/files/156318470/cs0d.img.part6.rar
http://rapidshare.com/files/156316548/cs0d.img.part5.rar
http://rapidshare.com/files/156314546/cs0d.img.part4.rar
http://rapidshare.com/files/156312474/cs0d.img.part3.rar
http://rapidshare.com/files/156310357/cs0d.img.part2.rar
http://rapidshare.com/files/156308257/cs0d.img.part1.rar

[Anlatım ve linkler alıntıdır...]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lionheart# -- 26 Ekim 2008; 13:15:36 >

Ben bütün İzmir'i ve İzmirliler'i severim.
Güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerine eminim.

TEK ADAM
remzicigim

26 Ekim 2008, 14:17:52  

world champion patch'i yüklemenizi tavsiye etmiyorum arkadaşlar. ben şahsen kurduğum gibi sildim. benim gibi sadece gerekenlerin yapılmasının ve geri kalanlarda sadelikten yanasanız eminim sizin de hoşunuza gitmeyecektir. almanya liginde çoğu takımla hiç uğraşılmamış. bütün oyuncuların güçleri 70. formalarda da hatalar var. ayrıca yığınla şarkı eklemeye ne gerek vardı. seven var sevmeyen var.

furkanaksin

Sisteme Gözat

26 Ekim 2008, 14:25:32  

quote:

world champion patch'i yüklemenizi tavsiye etmiyorum arkadaşlar. ben şahsen kurduğum gibi sildim. benim gibi sadece gerekenlerin yapılmasının ve geri kalanlarda sadelikten yanasanız eminim sizin de hoşunuza gitmeyecektir. almanya liginde çoğu takımla hiç uğraşılmamış. bütün oyuncuların güçleri 70. formalarda da hatalar var. ayrıca yığınla şarkı eklemeye ne gerek vardı. seven var sevmeyen var.

Bende yüklemenizi tavsiye ederim arkadaşlar. Almanya Ligi en azından var hiç olmamasından iyidir zaten o kadar da iddiaalı bir patch değil ama oyuncu adları logoları formaları var daha ne olsun.

Turkcell Süper Lig komple var. Taraftar sesleri var FB bJK GS de (bu süper işte)

Şarkılar da genelde sevilen yabancı şarkılar müziği kapat Media Playerden isteyen istediğini dinlesin o zaman.

Formaları da eski haline getirecek unnamed dosyaları bende var. Eski haliyle gayet de güzel oluyor.

_Dilemma_

26 Ekim 2008, 14:42:25  

quote:

quote:

Bende yüklemenizi tavsiye ederim arkadaşlar. Almanya Ligi en azından var hiç olmamasından iyidir zaten o kadar da iddiaalı bir patch değil ama oyuncu adları logoları formaları var daha ne olsun.

Turkcell Süper Lig komple var. Taraftar sesleri var FB bJK GS de (bu süper işte)

Şarkılar da genelde sevilen yabancı şarkılar müziği kapat Media Playerden isteyen istediğini dinlesin o zaman.

Formaları da eski haline getirecek unnamed dosyaları bende var. Eski haliyle gayet de güzel oluyor.

Bende şiddetle öneriyorum arkadaslar.Furkan dostum gs,bjk ve fb nin sadece bu üç takımın formalarını orjinal haline döndürme sansımız varmı.Birde sendede ülke takımlarından bazılarının formaları siyahmı görünüyor(romanya rusya slovenya slovakya dahada var)

Sony Vaio Vgn-Fw 4ZTJ/H
Samsung Jet s8003
furkanaksin

Sisteme Gözat

26 Ekim 2008, 14:52:20  

Evet dilemma üç büyüklerin formaları eski halinde yapılıyor. PM ine bak. :)

O takımların sanırım yeni sezon formaları belli olmadı veya yok. Yayınlayan öle dedi.

_Dilemma_

26 Ekim 2008, 14:57:56  

quote:

O takımların sanırım yeni sezon formaları belli olmadı veya yok. Yayınlayan öle dedi.

Cok tesekkür ederim dostum

Sony Vaio Vgn-Fw 4ZTJ/H
Samsung Jet s8003
furkanaksin

Sisteme Gözat

26 Ekim 2008, 15:00:55  

quote:

quote:

Cok tesekkür ederim dostum

attila1907

26 Ekim 2008, 15:10:49  

Arkadaşlar merhaba;
Vaio FZ21M laptop kullanıyorum,maç sırasında sağ çapraz koşarken adam pas vermiyo veya şut çekmiyo.Tuşları değiştirip denememe rağmen durum değişmedi.Sanırım çakışma oluyor bi şekilde.Forumda benim gibi bu durumla karşılaşan arkadaşlar olmuş ve bildiğim kadarıyla hepsi laptop kullanıyor.Acaba laptop klavyeleriyle ilgili genel bi uyumsuzluk mu bu yoksa halledebileceğim bi problem mi.Laptop kullanıp da sorunsuzca klavyeyle oynayabilen var mıdır aranızda ve bu sorunu düzeltebileceğim bi yama var mı bildiğiniz?

Sen sen ol sen ol...
furkanaksin

Sisteme Gözat

26 Ekim 2008, 15:12:02  

Ben Asus M51 ile gayet sorunsuz oynuyorum arkadaşım.

Oyundaki kontrollere de bir bak oyun dışı settings dosyasına da bi bak.

_Dilemma_

26 Ekim 2008, 15:15:07  

Furkan pm ine bakarmısın.
Bende imzamdaki Vaıo fz31z de gamepad ile oynuyorum hiç bir problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dilemma_ -- 26 Ekim 2008; 15:11:09 >

Sony Vaio Vgn-Fw 4ZTJ/H
Samsung Jet s8003
souza

26 Ekim 2008, 15:21:13  

Hocam burgum patchi veya gaming access paketini yüklemeye çalışıyorum yanlız kıtserver>setup'a girdiğimde pes2009.exe için Unknown EXE file diyor ve attachlayamıyorum dosyaları oyuna.
Acaba son çıkan official yamayla ve ilacıyla ilgisi var mı arkadaşlar ne dersiniz?
Yardımcı olun lütfen

Canon EOS 50D D-SLR
furkanaksin

Sisteme Gözat

26 Ekim 2008, 15:35:10  

Evet o eski ilaçı yapmanız gerekiyor.

orki80

26 Ekim 2008, 16:00:15  

quote:

Orjinalden alıntı: attila1907

Arkadaşlar merhaba;
Vaio FZ21M laptop kullanıyorum,maç sırasında sağ çapraz koşarken adam pas vermiyo veya şut çekmiyo.Tuşları değiştirip denememe rağmen durum değişmedi.Sanırım çakışma oluyor bi şekilde.Forumda benim gibi bu durumla karşılaşan arkadaşlar olmuş ve bildiğim kadarıyla hepsi laptop kullanıyor.Acaba laptop klavyeleriyle ilgili genel bi uyumsuzluk mu bu yoksa halledebileceğim bi problem mi.Laptop kullanıp da sorunsuzca klavyeyle oynayabilen var mıdır aranızda ve bu sorunu düzeltebileceğim bi yama var mı bildiğiniz?

bende asus-m51 laptopla oynuyorum senin gibi bir sorun yok, az öncede özellikle denedim...

GaLaTaSaRaY
Silver_Sky

Sisteme Gözat

26 Ekim 2008, 16:10:41  

quote:

Hocam burgum patchi veya gaming access paketini yüklemeye çalışıyorum yanlız kıtserver>setup'a girdiğimde pes2009.exe için Unknown EXE file diyor ve attachlayamıyorum dosyaları oyuna.
Acaba son çıkan official yamayla ve ilacıyla ilgisi var mı arkadaşlar ne dersiniz?
Yardımcı olun lütfen

1.10 versiyonu için Kitserver http://rapidshare.com/files/157717493/kitserver-809.7z.html

Technics

Sisteme Gözat

26 Ekim 2008, 18:00:20  

oyundaki genel eksiklikler için burgum patchi yüklüyorum varmı itirazı veya önerisi olan

ŞEREF sahibi insanlar HAKKI olmayan yerleri işgal etmezler
linkin_park20

26 Ekim 2008, 19:20:44  

becom a legendda oyun çok yavaş aynı sorunu yaşayan var mı?

Naughty

Sisteme Gözat

26 Ekim 2008, 21:23:23  

http://www.soccertr.com Sitesinin Düzenlediği Türkiye ligi ve tüm güncelemer olan bir yamasi cikmiş arkadaşlar siteye girip bakmanizi tavsiye ederim

Patch emeği geçen Sevgili kardeşim namıdeğer Silah'a çok teşekkür ediyorum.

Oyundaki küçük logoların bir kısmı Txax dan alıntıdır.Oyundaki türkçe yamanın bir kısmı Utkugur arkadaşımıza aittir.Onun dışında formaların bir kısmıda silah arkadaşıma aittir.Geri kalanların hepsi kendi yapımımdır ii oyunlar..

Bilgisayar Kurdu
TOSHIBA VE APPLE
venomtrk

Sisteme Gözat

26 Ekim 2008, 22:26:54  

Ellerinize sağlık ilk mesaja ekliyorum

ZeroCoder

26 Ekim 2008, 23:49:04  

Kardeşler ben sadelikten yanayım ve hangi yamayı kuracağıma karar veremedim resmi yamayı dahil kurmadım. İyi bilen bi arkadaş sadece takım isimleri oyuncu isimleri logo ve formaların yamasının hangisini indireceğimi söyleyebilir mi? şuan hiç birşey kurmadım.

eyw...

linkin_park20

26 Ekim 2008, 23:57:49  

oyunu hızlandırabilen bir yama yok mu? bende resmen agırçekim oynuyor.

Naughty

Sisteme Gözat

27 Ekim 2008, 2:26:16  

Kitserverdan yükleme yapamiyanlar ynei patch ile aşağıdaki güncellemesini yapin kitserverin patchleri yüklüyebilirsiniz.

Kitserver 8.0.8
- added support for PES2009 1.10

DOWNLOAD (314 KB)
http://files.filefront.com/kitserver+8087z/;12139649

http://slil.ru/26266892

Bilgisayar Kurdu
TOSHIBA VE APPLE
venomtrk

Sisteme Gözat

27 Ekim 2008, 9:25:11  

quote:

Orjinalden alıntı: Naughty

Kitserverdan yükleme yapamiyanlar ynei patch ile aşağıdaki güncellemesini yapin kitserverin patchleri yüklüyebilirsiniz.

Kitserver 8.0.8
- added support for PES2009 1.10

DOWNLOAD (314 KB)
http://files.filefront.com/kitserver+8087z/;12139649

http://slil.ru/26266892

teşekkürler ilk mesajda kitserver 8.09 ekli.

Gaming access patch kullanan arkadaşlar yamayı yükledikten sonra kitserver versiyonunu güncellemeyi unutmayın yeni yamalarda 1.10 ile kitserver tam uyumlu olacaktır.

Rizeli

27 Ekim 2008, 9:43:24  

oyunu kurduğumda kitserver dosyası aluşmuyor.
sonradan ekliyoruz dimi bir yanlışlık yok.

World Champion Patch, yamasını yüklüyorum kitserver dan cinfig de pes9.exe yide görüyorum ama ne türkçe nede türkiye ligi var üstelik tüm formalarda iptal oluyor. oyunu kaldırıp tekrar kurdum.

1.0 yaması yüklü.
yükleme işini tarif eebilirmisiniz.?

bu güne kadar hep tükenmez diye satın aldığımız kalemler hep tükendi,
-----------------------------------------------------------------
Ati + Amd + Mozilla + Kopya oyunlar
-------------------------------------------
ARABASI OLMAYANLAR KULÜBÜ
okko

Sisteme Gözat

27 Ekim 2008, 10:38:01  

BENDE update e tıkladıımda donuyo hiçbirişlem ypamıyo niye acaba

SONY S40 Full HD ||KENWOOD||Sony Playstation 3 (40 GB) ||PSP||
Oyunlarım : PES 09||Uncharted|| GTAIV || GT5P || KZ2 ||SOCOM ||
PSN : okkobaba
Naughty

Sisteme Gözat

27 Ekim 2008, 24:18:19  

@rizeli 1.10 nu yüklediysen yukarida kitserverin son versiyonunu indir kurulu olan kitserverin üstüne yapiştir ondansonra remove de sonra install de setup.exe den yükler yeni kitserveri yüklemen lazim.

Bilgisayar Kurdu
TOSHIBA VE APPLE
Rëaksiyon

27 Ekim 2008, 13:25:46  

Bu oyunu sorunsuz bir şekilde 1280*1024 oynamak kısmet olmayacak mı.

Legend modda 1024*768 de oynarken saha alanı daralıyor ve oyun zorlaşıyor.

1280*1024 çözünürlükte hata almadan oynayabilen var mı?

Sayfa:   <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Oyuna Özel Forumlar >> PES - Pro Evolution Soccer >> Cevap: Pro Evolution Soccer 2009 Yamaları Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte Anakart Bölümü Tepe Yöneticisi ile Röportaj
Gigabyte'ın anakart bölümü tepe yöneticisi Sir Henry Kao ile Gigabyte ve yeni teknolojiler üzerine söyleşi
inFAMOUS
Empire City'nin bir kahramana ihtiyacı var!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız