Evet arkadaşlar 1.10 yaması için ilaç çıkmış.Gözümüz aydın..
PES Downtown Patch PC (Bundesliga) 0.5
*Almanya Bundesliga oyundaki Hollanda Ligi ile değiştirildi. *Tüm Bundesliga takımları eklendi. *Bundesliga'da mücadele eden tüm takımların formaları, numaraları ve fontları oyuna aktarıldı. *Formasyonlar uygun hale getirildi *Oyuncu özellikleri gerçeğe yakın olarak güncellendi. *Bazı faceler oyuna eklendi. *Tüm takımların ve liglerin yüksek kalitedeki logoları oyuna aktarıldı *Yeni kramponlar ve eldivenler *Tüm Premier Lig takımlarının formaları oyuna eklendi.
Önemli Not: Yamanın çalışabilmesi için 1.10 resmi patchin kurulu olması gerekiyor..
ben bunu yükledim.. menülerde herşey çok güzel de maç esnasında görüntü acayip bozuk.. radar + futbolcu isimleri + takım logoları hep beyaz.. yamanın infosu da almanca yazılmış, ingilizce olsa çakacam durumu.. birisi daha deneyebilir mi bu yamayı.. şu hollandanın yerine almanya istiyorum artık
Arkadaşlar benim aldığım pes 2009 2 dvd halinde verildi: dosyaları çıkartıp yükleme şeklinde yani görüntü dosyası yok. Bu halde patchi kurabilme imkanımız var mı?
Arkadaşlar benim aldığım pes 2009 2 dvd halinde verildi: dosyaları çıkartıp yükleme şeklinde yani görüntü dosyası yok. Bu halde patchi kurabilme imkanımız var mı?
bizim bi arkadasdada oyleydi kurdu simdi hicbir problemi yok
bizim bi arkadasdada oyleydi kurdu simdi hicbir problemi yok
Kaldırıp tekrar kuruyorum şimdi o zaman hızlı cevabın için teşekkür ederim. Ekstra olarak forma+logo+kadro vs düzenlemeleri yapan bir patch buldum gamingaccess'te, zaten tek patch sanırım o piyasada gezen onuda yükledim mi tamamdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souza -- 25 Ekim 2008; 2:40:02 >
Yapılışı çok kolay. Benim gibi importlama özürlüsü biri bile yaptı Ayrıca kesinlikle tavsiye ederim. Herşeyiyle mükemmel logo çalışmaları. Bütün takımların logoları halledilmiş. Other league B yerinede Bundesliga logosu ve bundesliga takımları logolarıyla yerleşiyor. Ancak oyuncular yok.
furkanaksin o yamayı indirmeye değmez o zaman. Formalar tam değil. Siyah çıkıyor arada. Oynarken sıkıntı yaratıyor demiş bir arkadaş. Oyuncu isimleride uyduruk yapılmış bence. Kısa kısa ve küçük harflerle. Eminim güçleri filanda ayarsızdır. Bir de benim verdiğim yama c ligini bundesligaya çeviriyor. Yani bundesliga yamasının üstüne yüklersen yine hollanda ligi logoları ile bundesliga logolarının yerleri değişmiş karışmış olacak sanırım.
YOK MU SADECE HOLLANDA LİGİYLE BUNDESLIGANIN YERLERİNİ DEĞİŞTİRİP, BUNDESLIGA OYUNCULARINI, BÜTÜN TAKIMLARIN FORMALARINI TAMAMLAYIP BİZE YAMA OLARAK SUNACAK BİR ARKADAŞ Tek derdim lisanssız formalar ve bundesliga. Başka şeyler ellenince oyunun orijinalliği kayboluyor diye düşünüyorum. Bu kadarı kafi bana...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucel0635 -- 25 Ekim 2008; 10:06:07 >
Beni yine attı çeyrek final 2. müsabakasında, sanırım ya patchi düzgün yüklemeyi beceremedim ya da ilaçta sorun var.
Son çıkan patch için özel ilaç gerekiyor mu arkadaşlar? var mı böyle bir ilaç veya?... Şimdi son kez tekrar kaldırıp yükleyeceğim çeyrek final save'i verebilir mi biri?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souza -- 25 Ekim 2008; 14:28:00 >
Yapılışı çok kolay. Benim gibi importlama özürlüsü biri bile yaptı Ayrıca kesinlikle tavsiye ederim. Herşeyiyle mükemmel logo çalışmaları. Bütün takımların logoları halledilmiş. Other league B yerinede Bundesliga logosu ve bundesliga takımları logolarıyla yerleşiyor. Ancak oyuncular yok.
furkanaksin o yamayı indirmeye değmez o zaman. Formalar tam değil. Siyah çıkıyor arada. Oynarken sıkıntı yaratıyor demiş bir arkadaş. Oyuncu isimleride uyduruk yapılmış bence. Kısa kısa ve küçük harflerle. Eminim güçleri filanda ayarsızdır. Bir de benim verdiğim yama c ligini bundesligaya çeviriyor. Yani bundesliga yamasının üstüne yüklersen yine hollanda ligi logoları ile bundesliga logolarının yerleri değişmiş karışmış olacak sanırım.
YOK MU SADECE HOLLANDA LİGİYLE BUNDESLIGANIN YERLERİNİ DEĞİŞTİRİP, BUNDESLIGA OYUNCULARINI, BÜTÜN TAKIMLARIN FORMALARINI TAMAMLAYIP BİZE YAMA OLARAK SUNACAK BİR ARKADAŞ Tek derdim lisanssız formalar ve bundesliga. Başka şeyler ellenince oyunun orijinalliği kayboluyor diye düşünüyorum. Bu kadarı kafi bana...
Tamamdır hocam logolar için çok çok teşekkürler. Şu anda Pes den daha çok zevk almaya başladım. Logo ve isimleri düzeldi. Transferler son günküne yakın. 1.10 var. :D
Tek sorun almanya ligi. Bende hem logolar hem isimler şu an görünüyor . Oyuncuların da isimleri yazılı var. Ünlü oyuncular filan var ama hepsi tam yok. Kel olanlar da var birkaç ss..
Orijinal boyut için tıklatın
Orijinal boyut için tıklatın
Senin verdiğin logo paketiyle BURGUM PATCH i kullanıyorum. Gayet güzel. Tek sorun formalarda :( Bazı takımların hala siyah. Ona da bir çare bulunur elbet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaksin -- 25 Ekim 2008; 15:42:39 >
ben bişi sormak istiyorum bu euro 2008 deki gibi iki kişi aynı anda pc de tek ekrandan oynayamıyormuyuz bu oyunu biri joistick ile biri klevye ile bi türlü yapamadın bilen varsa yardım ederse sevinirim???
ben bişi sormak istiyorum bu euro 2008 deki gibi iki kişi aynı anda pc de tek ekrandan oynayamıyormuyuz bu oyunu biri joistick ile biri klevye ile bi türlü yapamadın bilen varsa yardım ederse sevinirim???
settings kısmından controller 2 yi gamepad e ayarlarsan 2 kişi oynarsınız, controller 1 e ayarlamayın yoksa hem gamepad hem de klavye aynı kontrol cihazı olur, 2 den sonrasını ne kadar gamepad varsa ekleyebilirsin
ben bu kitserver ı yükleyemedim setup.exe tıklıyorum hiç bi hareket olmuyo herhangi bi oyunuda seçemiyorum sadece help ikonuna tıklanıyo nasıl yapabilirim arkadaşlar ?
ben bu kitserver ı yükleyemedim setup.exe tıklıyorum hiç bi hareket olmuyo herhangi bi oyunuda seçemiyorum sadece help ikonuna tıklanıyo nasıl yapabilirim arkadaşlar ?
başlıktaki yeni kitserverı yüklemelisin, kitserver 8.09 pes 2009 1.1 ile uyumlu diğer kitserverlar uyumsuz ondan yapıyor olabilir
Arkadaslar muhtesem bir yama cıkdı dün gece.World Champion Patch adı.Türk bir kardeşimiz baska bir sitede yapmıs.Ben cıkar cıkmaz indirdim kurdum.Ve muhtesem tek kelimeyle.Herhangi bir yerde yayınlanması yasakdır dedigi için saygı gösterip yayınlamıyorum ama özelliklerini yazıyorum asagıya.Kolaylıkla bulabileceginiz bir sitede.
1-Turkcell Super Lig Takımlarının hepsi Eklenmiştir.Bütün Formaları fontları numaraları isimleri düzenlenmiştir.
2-Bundes Liga da Bulunan Bütün takımlar Other B ye dhil edilmiştir ve bütün formaları yeniden yapılıp oyuna aktarılmıştır.Ayrıca bütün kadroalrı gözden geçirilip düzenlenmiştir.
3-Other a Olarak gözüken kısım Champions League adı altında yeniden düzenlenmiştir ve şampiyonlar ligin de olan bütün takımlar eklenmiştir.Aalborg,Bate Barisov,Anorthosis Famagusto Fc,Cska Moskowa,Santos,Ajax,Feyenoord ve Psv de bu kısıma kaydırılmıştır.
4-Oyun içinde bulunan lisanssız ne kadar forma varsa hepsi yeniden yapıldı.Özellikle Premier Lig ve La Liga daki forma sorunu tamamen çözülmüştür.Ayrıca ülke takımlarında ki lisansız takımlara da forma eklenmiştir ve eklenmeye de devam edecektir.
5-Bütün oyun logoları, Amblemleri yeniden elden geçirilmiş olup çoğunluğunu HD formatları oluşturmaktadır.Tabii bu arada logoları olmayan lisanssız takımlarında orijinal logoları bu sayede oyuna aktarılmış oldu.
6-Ayrıca Galatasaray,Trabzonspor,Beşiktaş,Fenerbahçe ve Sivasspor a özel birbirinden güzel taraftar sesleride oyuna dahil edilmiştir.
7-Bunun yanında tabii menü müziklerinide unutmadım tam 28 tane birbirinde güzel yabancı şarkılardan oluşan bir seçmece hazırladım sizlere oyun içinde gezerken rahatlıkla dinleyebilesiniz diye...
Samba De Janario,Linkin Park-Faint,50 Cent/Justin-She Wants it ,Timbaland-The Way i Are,Linkin Park-Numb,Alien Ant Farm-Smooth Crimanal,Sean Paul-Shake it,Oceans Twelwe,Limp Bizkit-Rollin,50 Cent-ında Club,Sean Paul-Keeping You Warm,Nsync-it Gonna Be Me,Metallica-UnforGiven II,Beyonce-Crayz in Love,Busta Rhymes/Sean Paul,Evanescence-Bring me To life,Ricky Martin-Ole Ole,Rihanna-Umbrella,Nelly Furtado-Forca,Uefa Champions League-Official,Evanescence-Every Body,Black Eyed Peas-Shot Up,Nelly Furtado-Say it Right,Linkin Park-in The End,Crayz Frog-We Are The Champions,The Prates-Youshould Really Knoy,Shaggy-Feel The rush,Sean Paul,Timbaland/Justin-Step Up 2
8-Birbirinde güzel yeni toplar eklenmiş olup bunların içinde Turkcel Super Lig topu ve Galatasara topu da mevcuttur.Ayrıca Yesyeni kramponlarıda unutmadım tabiki renk renk kramponları bulmanız artık zor değil..
9-Pes 2009 oyunu %80 oranında türkçeleştirilmiştir ve liglerin bütün isimleri düzeltilmiştir.(Eredivese=Turkcell Super Lig gibi).Ayrıca menü müziklerinin isimleride eklenmiştir..
10.Turkcell Super lig,Premier league,La liga,Serie A,Ligue 1,Fortis Turkiye kupası ve diğer kupa maçlarında kendi logoları geçmektedir...
Konuyu acan arkadasım yama yapımcısından izin alıp linkleri verebilir sanırım.Yamanın boyutu ortalama 300 mb.Ufak tefek forma font sorunları var turkcell süper ligde sadece.Onun dısında muhtesem tek kelimeyle yukarıda yazılan hersey oyun içinde var arkadaslar.Ben indirdim ve kurdum.
Konuyu acan arkadasım yama yapımcısından izin alıp linkleri verebilir sanırım.Yamanın boyutu ortalama 300 mb.Ufak tefek forma font sorunları var turkcell süper ligde sadece.Onun dısında muhtesem tek kelimeyle yukarıda yazılan hersey oyun içinde var arkadaslar.Ben indirdim ve kurdum.
Yamanın adını google yazıp rahatlıkla bulabilirsiniz arkadaslar.Kesinlikle bu yamayı tavsiye ediyorum.Diğerleriyle ugrasdıgınıza bile degmez.
Büyük birader bizi gözetlemiyor aslında,şarkı söyleyip dans ediyor. Şapkadan tavşan çıkarma numaraları yapıyor. Büyük birader uyanık olduğunuz her dakika dikkatinizi çekmekle meşgul. Sürekli aklınızın başka yerde olduğundan emin olmak istiyor. Tamamen zapt olduğunuzdan emin olmak istiyor.
ya oyunun 2.5 sezon oynadım hiç atma problemi olmadı.1024*768 de oynuyordum. ilk defa bugün oyundan attı.1.1 ü kurarken update ye tıklıyorum hiçbirşey olmuyor...yardımmm......
başlıktaki yeni kitserverı yüklemelisin, kitserver 8.09 pes 2009 1.1 ile uyumlu diğer kitserverlar uyumsuz ondan yapıyor olabilir
Arkadaslar muhtesem bir yama cıkdı dün gece.World Champion Patch adı.Türk bir kardeşimiz baska bir sitede yapmıs.Ben cıkar cıkmaz indirdim kurdum.Ve muhtesem tek kelimeyle.Herhangi bir yerde yayınlanması yasakdır dedigi için saygı gösterip yayınlamıyorum ama özelliklerini yazıyorum asagıya.Kolaylıkla bulabileceginiz bir sitede.
1-Turkcell Super Lig Takımlarının hepsi Eklenmiştir.Bütün Formaları fontları numaraları isimleri düzenlenmiştir.
2-Bundes Liga da Bulunan Bütün takımlar Other B ye dhil edilmiştir ve bütün formaları yeniden yapılıp oyuna aktarılmıştır.Ayrıca bütün kadroalrı gözden geçirilip düzenlenmiştir.
3-Other a Olarak gözüken kısım Champions League adı altında yeniden düzenlenmiştir ve şampiyonlar ligin de olan bütün takımlar eklenmiştir.Aalborg,Bate Barisov,Anorthosis Famagusto Fc,Cska Moskowa,Santos,Ajax,Feyenoord ve Psv de bu kısıma kaydırılmıştır.
4-Oyun içinde bulunan lisanssız ne kadar forma varsa hepsi yeniden yapıldı.Özellikle Premier Lig ve La Liga daki forma sorunu tamamen çözülmüştür.Ayrıca ülke takımlarında ki lisansız takımlara da forma eklenmiştir ve eklenmeye de devam edecektir.
5-Bütün oyun logoları, Amblemleri yeniden elden geçirilmiş olup çoğunluğunu HD formatları oluşturmaktadır.Tabii bu arada logoları olmayan lisanssız takımlarında orijinal logoları bu sayede oyuna aktarılmış oldu.
6-Ayrıca Galatasaray,Trabzonspor,Beşiktaş,Fenerbahçe ve Sivasspor a özel birbirinden güzel taraftar sesleride oyuna dahil edilmiştir.
7-Bunun yanında tabii menü müziklerinide unutmadım tam 28 tane birbirinde güzel yabancı şarkılardan oluşan bir seçmece hazırladım sizlere oyun içinde gezerken rahatlıkla dinleyebilesiniz diye...
Samba De Janario,Linkin Park-Faint,50 Cent/Justin-She Wants it ,Timbaland-The Way i Are,Linkin Park-Numb,Alien Ant Farm-Smooth Crimanal,Sean Paul-Shake it,Oceans Twelwe,Limp Bizkit-Rollin,50 Cent-ında Club,Sean Paul-Keeping You Warm,Nsync-it Gonna Be Me,Metallica-UnforGiven II,Beyonce-Crayz in Love,Busta Rhymes/Sean Paul,Evanescence-Bring me To life,Ricky Martin-Ole Ole,Rihanna-Umbrella,Nelly Furtado-Forca,Uefa Champions League-Official,Evanescence-Every Body,Black Eyed Peas-Shot Up,Nelly Furtado-Say it Right,Linkin Park-in The End,Crayz Frog-We Are The Champions,The Prates-Youshould Really Knoy,Shaggy-Feel The rush,Sean Paul,Timbaland/Justin-Step Up 2
8-Birbirinde güzel yeni toplar eklenmiş olup bunların içinde Turkcel Super Lig topu ve Galatasara topu da mevcuttur.Ayrıca Yesyeni kramponlarıda unutmadım tabiki renk renk kramponları bulmanız artık zor değil..
9-Pes 2009 oyunu %80 oranında türkçeleştirilmiştir ve liglerin bütün isimleri düzeltilmiştir.(Eredivese=Turkcell Super Lig gibi).Ayrıca menü müziklerinin isimleride eklenmiştir..
10.Turkcell Super lig,Premier league,La liga,Serie A,Ligue 1,Fortis Turkiye kupası ve diğer kupa maçlarında kendi logoları geçmektedir...
World Champion Patch yamasıyla ilgili bu yamanın yapımcısı arkadaşımızla bağlantıya geçtim eğer uygun olursa ilk mesaja ekleyeceğim gerçekten güzel bir yamaya benziyor
ben bu yamayı indiriyorum şimdi ama oyunun müziklerinin ve menü dilinin değişmesini istemiyorum. hangi dosyaları çıkarmalıyım?
Dostum bu kadar cok detayı bilemiyorum malesef.Ama bende oyunun Türkce yamasından hoslanmadım, sanırım yarım oldugu için.Bunu normal ingilizceye cevirmek için ne yapmamız gerekir bilen arkadaslar mutlaka cevap verecektir.
-Galatasarayın ve fenerbahcenin sortları beyaz.(Yanı sarı kırmızı formanın altında beyaz sort var,kırmızı sort yok ve secilmiyor) -Fenerbahce ve Besiktasın forma numara fontları formalarıyla aynı renk.(Okunmuyor yani) -Bazı ülkelerin takımlarının forması siyah görünüyor(rusya,romanya,macaristan) -Almanya ligindeki futbolcuların güçleri düzenlenmemiş.(Geneli 70 'e ayarlanmıs,Yüzleride standart secilmiş)
"Gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederim oyunda yükleme sorunu yaşayanlar için oyunun içinden yükleme yapsınlar o zaman herşey yerli yerine oturur..Oyundaki fontları gelince Bjk de bi sorun olabilir diğerleri tek tek elden geçirilmiştir.Almanya nın kadrosuna olduğu gibidir ellemek istemedim.Ayrıca ingilizce kullanmak isteyenler Kitservir img klasöründe rv0c_e.img klasörünün içindeki unnamed_1 nolu klasörü silmeleri yeterli olacaktır..."
"Gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederim oyunda yükleme sorunu yaşayanlar için oyunun içinden yükleme yapsınlar o zaman herşey yerli yerine oturur..Oyundaki fontları gelince Bjk de bi sorun olabilir diğerleri tek tek elden geçirilmiştir.Almanya nın kadrosuna olduğu gibidir ellemek istemedim.Ayrıca ingilizce kullanmak isteyenler Kitservir img klasöründe rv0c_e.img klasörünün içindeki unnamed_1 nolu klasörü silmeleri yeterli olacaktır..."
Spain Fenerbahce, Türkiye GENERIC_African GENERIC_America GENERIC_Premier League GENERIC_Serie A Scotland Wales England France Netherlands Switzerland Italia Germany Denmark Mexico Brazil Argentina Manchester United Liverpool Barcelona Real Madrid Monaco Olympique De Marseille Paris Bordeaux Ajax PSV Inter Juventus Milan Lazio AS Roma Rangers Spartak Moscow Olympique Lyonnais Udinese Porto Sporting Panathinaikos LOSC Lille OGC Nice DaÁzur Stade Rennais Sochaux Montbeliard Toulouse Palermo Sampdoria Siena AZ Alkmaar Athletic Club Mallorca Brugge A.E.K. Athens Genoa Napoli Torino Stade Malherbe Caen Lorient Bretagne Sud Nancy Lorraine Saint-Etienne Valenciennes
Arşivden çıkan "cs0d.img" dosyasını kitserver/img dizinine kopyalayın.
world champion patch'i yüklemenizi tavsiye etmiyorum arkadaşlar. ben şahsen kurduğum gibi sildim. benim gibi sadece gerekenlerin yapılmasının ve geri kalanlarda sadelikten yanasanız eminim sizin de hoşunuza gitmeyecektir. almanya liginde çoğu takımla hiç uğraşılmamış. bütün oyuncuların güçleri 70. formalarda da hatalar var. ayrıca yığınla şarkı eklemeye ne gerek vardı. seven var sevmeyen var.
world champion patch'i yüklemenizi tavsiye etmiyorum arkadaşlar. ben şahsen kurduğum gibi sildim. benim gibi sadece gerekenlerin yapılmasının ve geri kalanlarda sadelikten yanasanız eminim sizin de hoşunuza gitmeyecektir. almanya liginde çoğu takımla hiç uğraşılmamış. bütün oyuncuların güçleri 70. formalarda da hatalar var. ayrıca yığınla şarkı eklemeye ne gerek vardı. seven var sevmeyen var.
Bende yüklemenizi tavsiye ederim arkadaşlar. Almanya Ligi en azından var hiç olmamasından iyidir zaten o kadar da iddiaalı bir patch değil ama oyuncu adları logoları formaları var daha ne olsun.
Turkcell Süper Lig komple var. Taraftar sesleri var FB bJK GS de (bu süper işte)
Şarkılar da genelde sevilen yabancı şarkılar müziği kapat Media Playerden isteyen istediğini dinlesin o zaman.
Formaları da eski haline getirecek unnamed dosyaları bende var. Eski haliyle gayet de güzel oluyor.
Bende yüklemenizi tavsiye ederim arkadaşlar. Almanya Ligi en azından var hiç olmamasından iyidir zaten o kadar da iddiaalı bir patch değil ama oyuncu adları logoları formaları var daha ne olsun.
Turkcell Süper Lig komple var. Taraftar sesleri var FB bJK GS de (bu süper işte)
Şarkılar da genelde sevilen yabancı şarkılar müziği kapat Media Playerden isteyen istediğini dinlesin o zaman.
Formaları da eski haline getirecek unnamed dosyaları bende var. Eski haliyle gayet de güzel oluyor.
Bende şiddetle öneriyorum arkadaslar.Furkan dostum gs,bjk ve fb nin sadece bu üç takımın formalarını orjinal haline döndürme sansımız varmı.Birde sendede ülke takımlarından bazılarının formaları siyahmı görünüyor(romanya rusya slovenya slovakya dahada var)
Arkadaşlar merhaba; Vaio FZ21M laptop kullanıyorum,maç sırasında sağ çapraz koşarken adam pas vermiyo veya şut çekmiyo.Tuşları değiştirip denememe rağmen durum değişmedi.Sanırım çakışma oluyor bi şekilde.Forumda benim gibi bu durumla karşılaşan arkadaşlar olmuş ve bildiğim kadarıyla hepsi laptop kullanıyor.Acaba laptop klavyeleriyle ilgili genel bi uyumsuzluk mu bu yoksa halledebileceğim bi problem mi.Laptop kullanıp da sorunsuzca klavyeyle oynayabilen var mıdır aranızda ve bu sorunu düzeltebileceğim bi yama var mı bildiğiniz?
Hocam burgum patchi veya gaming access paketini yüklemeye çalışıyorum yanlız kıtserver>setup'a girdiğimde pes2009.exe için Unknown EXE file diyor ve attachlayamıyorum dosyaları oyuna. Acaba son çıkan official yamayla ve ilacıyla ilgisi var mı arkadaşlar ne dersiniz? Yardımcı olun lütfen
Arkadaşlar merhaba; Vaio FZ21M laptop kullanıyorum,maç sırasında sağ çapraz koşarken adam pas vermiyo veya şut çekmiyo.Tuşları değiştirip denememe rağmen durum değişmedi.Sanırım çakışma oluyor bi şekilde.Forumda benim gibi bu durumla karşılaşan arkadaşlar olmuş ve bildiğim kadarıyla hepsi laptop kullanıyor.Acaba laptop klavyeleriyle ilgili genel bi uyumsuzluk mu bu yoksa halledebileceğim bi problem mi.Laptop kullanıp da sorunsuzca klavyeyle oynayabilen var mıdır aranızda ve bu sorunu düzeltebileceğim bi yama var mı bildiğiniz?
bende asus-m51 laptopla oynuyorum senin gibi bir sorun yok, az öncede özellikle denedim...
Hocam burgum patchi veya gaming access paketini yüklemeye çalışıyorum yanlız kıtserver>setup'a girdiğimde pes2009.exe için Unknown EXE file diyor ve attachlayamıyorum dosyaları oyuna. Acaba son çıkan official yamayla ve ilacıyla ilgisi var mı arkadaşlar ne dersiniz? Yardımcı olun lütfen
1.10 versiyonu için Kitserver http://rapidshare.com/files/157717493/kitserver-809.7z.html
http://www.soccertr.com Sitesinin Düzenlediği Türkiye ligi ve tüm güncelemer olan bir yamasi cikmiş arkadaşlar siteye girip bakmanizi tavsiye ederim
Patch emeği geçen Sevgili kardeşim namıdeğer Silah'a çok teşekkür ediyorum.
Oyundaki küçük logoların bir kısmı Txax dan alıntıdır.Oyundaki türkçe yamanın bir kısmı Utkugur arkadaşımıza aittir.Onun dışında formaların bir kısmıda silah arkadaşıma aittir.Geri kalanların hepsi kendi yapımımdır ii oyunlar..
Kardeşler ben sadelikten yanayım ve hangi yamayı kuracağıma karar veremedim resmi yamayı dahil kurmadım. İyi bilen bi arkadaş sadece takım isimleri oyuncu isimleri logo ve formaların yamasının hangisini indireceğimi söyleyebilir mi? şuan hiç birşey kurmadım.
Gaming access patch kullanan arkadaşlar yamayı yükledikten sonra kitserver versiyonunu güncellemeyi unutmayın yeni yamalarda 1.10 ile kitserver tam uyumlu olacaktır.
oyunu kurduğumda kitserver dosyası aluşmuyor. sonradan ekliyoruz dimi bir yanlışlık yok.
World Champion Patch, yamasını yüklüyorum kitserver dan cinfig de pes9.exe yide görüyorum ama ne türkçe nede türkiye ligi var üstelik tüm formalarda iptal oluyor. oyunu kaldırıp tekrar kurdum.
1.0 yaması yüklü. yükleme işini tarif eebilirmisiniz.?
bu güne kadar hep tükenmez diye satın aldığımız kalemler hep tükendi, ----------------------------------------------------------------- Ati + Amd + Mozilla + Kopya oyunlar ------------------------------------------- ARABASI OLMAYANLAR KULÜBÜ
@rizeli 1.10 nu yüklediysen yukarida kitserverin son versiyonunu indir kurulu olan kitserverin üstüne yapiştir ondansonra remove de sonra install de setup.exe den yükler yeni kitserveri yüklemen lazim.