bende full oyun var basta solesenıze bunların hepsı demolar için olmazkı neyse soruma bırı cevap versın lutfen fıfa da kı kıck of gıbı ıkı farklı takım secıp oynayamıyormuyuz bu oyunda oynanıyorsa hangı secenekden
ben boşuna bağırıyorum bu konu saçma ayırılmamış herşey karma karışık toplu bişi yok doğru bişi yok emin bişi yok yok yok yok...... bu böle gider bunu bence bir an önce düzeltin. bu arada vista kullanıcaları bu oyunu kitserver la kuramıyo bendenedim vistada kitserver olmadı xp de oldu çok saçme bence remi yamaları, pathc leri bekleyelim arkadaşlar.
bende full oyun var basta solesenıze bunların hepsı demolar için olmazkı neyse soruma bırı cevap versın lutfen fıfa da kı kıck of gıbı ıkı farklı takım secıp oynayamıyormuyuz bu oyunda oynanıyorsa hangı secenekden
become a legend modunda 2.sezona geçtim hala tık oyunda takır takır çalışıyor allah allah herkestemi gitti 13.haftadan sonra.birde bulduğunuz şöyle güzel bir option file varmı arkadaşlar tüm isimler orjinal falan filan
bu arada become a legend mod daki sorun için default çözünürlük olan 1024*768 e dönerek tekrar deneyin arkadaşlar bazı yerlerde okuduğuma göre bu çözünürlükte herhangibir sorun çıkarmıyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero cool -- 20 Ekim 2008; 10:29:36 >
Aranızda 1024*768 çözünürlükle oyuna başlayıp bu çözünürlükte oynamaya devam ettiği halde (yani hiç çözünürlük yaması kurmadan) hata alanınız var mı? Bir duyumuma göre oyunu 1024*768'de oynarsanız sürekli hata almıyormuşsunuz güya?
Öyleyse çözünürlüğü 1024x768 yapip tekrar deneyelim. Peki cozunurlugu dusurup ayni 12. Haftadan devam edersek tekrar 13'te atarmi? Yoksa o save'den kurtulup bastanmi baslamak lazim..?
1024x768 alakası olabilir belki Ben 1024x768 de oynuyorum normalde daha üstünü destekliyor kartım ama settings de max 1024x768 göründüğü için ellemedim.Hiç bir yama da yüklemedim. Şimdi Become a legend modunda 3. sezondayım. İlk Fransada dandik bir takıma gittim sonra Paris St Germane Sonra İspanya dan Almeria şimdi Deportivodayım..Sorunsuz bir şekilde devam ediyorum. 3 er 3 er kaydederek gidiyorum ve her oyundan çıktığımda Konami klasöründe ki savelerimi yedekliyorum. Gayet harika bir hazzı var bu modun... Pro zorlukta oynuyorum
Bendede ayni sorun vardi Şimdi düzel di Ekran kartim 8800GT ve en yüksek çözünürlükte oynuyordum. sonra 1024/768 e aldim ve tekrar başladim oyuna ve hiç hata vermeden devam ediyor sanırsam grafiksel bir problemi var pesin
Yani ekran ayarlarınızı defaultta oynayin 1024/768 de sorunsuz oynayin oyunu
selam arkadaşlar bir sorum olacak ben pes 2009 ı en iyi en full ayarlarda nasıl oynarım hani setting in altında bazı seçenekler var hangilerini şaretlemeliyim
ya bence birisi yeni konu acsin fullu icin olan yamalar orda kalsim bu topicde unutulsun gitsin
Aynen .Bu konuda her şey birbirine girdi
+1 biraz daha düzenli olursa çok daha iyi olur.bu konuda düzenli ancak sapıttı konu her şey birbirine girdi..
ben actim da noldu hemen kitlediler
konuşmayayım diyorumda neresi birbirine girdi söyler misiniz daha paket yamalar yok ortada, tekli yama istiyorsanız aşağıdaki adreslerde tonlarca tekli yamalar var , ilk mesaja tüm tekli yamaları koyacağımı sanmıyorsunuz herhalde, şu an tek paket yama GA community patch yakında evo patch geliyor , paket yamaları eklemekteki amaç ise hem kurulumu basit hem de birden çok yamayı içinde barındırıyor olması,
kitserver dışında afs explorer ile eklenen yamaları ilk mesaja eklemeyeceğim çünkü kitserver çok gelişti.Afs explorer gibi programlarla eklenen yamalarda bazen sorun oluşabiliyor...
Genede kaliteli tekli yamalar için paylaşıma açık bir konu olursa herkes faydalanabilir.
Paket yamalar geldikçe ilk mesajı güncelleyebiliriz...
become a legend modunda 2.sezona geçtim hala tık oyunda takır takır çalışıyor allah allah herkestemi gitti 13.haftadan sonra.birde bulduğunuz şöyle güzel bir option file varmı arkadaşlar tüm isimler orjinal falan filan
bu arada become a legend mod daki sorun için default çözünürlük olan 1024*768 e dönerek tekrar deneyin arkadaşlar bazı yerlerde okuduğuma göre bu çözünürlükte herhangibir sorun çıkarmıyormuş
Aynen . 2. sezondayım hala hiçbir hata almadım . Nazar degmesin
http://pes2008editing.blogspot.com Burada PES 09 ile ilgili birçok eklenti olduğunu gördüm öyle ki 09 için stadium çalışmalarına dahi başlamışlar ben buradaki reklam panolarını adboards ı yuklemek istiyorum ama bi türlü çıkamadım şu AFS Explorer ile işin içinden ne yaparsam yapayım olmuyor siz nasıl yapıyorsunuz ya da daha önce oynayanlar nasıl yapıyordunuz PES 08 da yardımcı olursanız sevinirim
Paketin içindekiler * Yeni menüler tüm dillere uyumlu * %98 İngiltere Ligi transferleri tamamlandı * Arsenal, West Ham, Everton, Manchester City, Chelsea... Formaları eklendi * Manchester United, Liverpool, Celtic and Rangers formaları güncellendi * Yeni krampon paketi * Logolar güncellendi * Fifa temaları oyuna eklendi * Tüm oyuncuların isimleri düzeltildi
Yükleme:Kolay yükleme paketi içermektedir.Oyunun kurulu olduğu yere dosyayı yüklemeniz yeterlidir.
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden ! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
Paketin içindekiler * Yeni menüler tüm dillere uyumlu * %98 İngiltere Ligi transferleri tamamlandı * Arsenal, West Ham, Everton, Manchester City, Chelsea... Formaları eklendi * Manchester United, Liverpool, Celtic and Rangers formaları güncellendi * Yeni krampon paketi * Logolar güncellendi * Fifa temaları oyuna eklendi * Tüm oyuncuların isimleri düzeltildi
Yükleme:Kolay yükleme paketi içermektedir.Oyunun kurulu olduğu yere dosyayı yüklemeniz yeterlidir.
konuşmayayım diyorumda neresi birbirine girdi söyler misiniz daha paket yamalar yok ortada, tekli yama istiyorsanız aşağıdaki adreslerde tonlarca tekli yamalar var , ilk mesaja tüm tekli yamaları koyacağımı sanmıyorsunuz herhalde, şu an tek paket yama GA community patch yakında evo patch geliyor , paket yamaları eklemekteki amaç ise hem kurulumu basit hem de birden çok yamayı içinde barındırıyor olması,
kitserver dışında afs explorer ile eklenen yamaları ilk mesaja eklemeyeceğim çünkü kitserver çok gelişti.Afs explorer gibi programlarla eklenen yamalarda bazen sorun oluşabiliyor...
Genede kaliteli tekli yamalar için paylaşıma açık bir konu olursa herkes faydalanabilir.
Admini olduğum sitenin adını listede gördüğüm için yazıyorum bu mesajı. http://www.socceroyun.net/ sitesi tarafından çıkarılan yama yayınlayacak olursanız ilgili konuya mesaj atarak yada sitemiz kurucusu beratkeles ona ulaşamazsanız The kadir arkadaşımızdan izin alarak yayınlarsanız sevinirim. Bu konuda biraz hassasiyet olduğundan belirteğim dedim. Emin olunki sitemize ait yamaların forumdonanımhaber gibi kendini kanıtlamış bir sitede yayınlanması bize büyük bir mutluluk verecekdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 21 Ekim 2008; 20:08:05 >
Admini olduğum sitenin adını listede gördüğüm için yazıyorum bu mesajı. http://www.socceroyun.net/ sitesi tarafından çıkarılan yama yayınlayacak olursanız ilgili konuya mesaj atarak yada sitemiz kurucusu beratkeles ona ulaşamazsanız The kadir arkadaşımızdan izin alarak yayınlarsanız sevinirim. Bu konuda biraz hassasiyet olduğundan belirteğim dedim. Emin olunki sitemize ait yamaların forumdonanımhaber gibi kendini kanıtlamış bir sitede yayınlanması bize büyük bir mutluluk verecekdir.
merak etmeyin ilgili sitelere yönlendiriyorum yamaları siz yeter ki yama çıkarın
Sitemiz adına tarafımca hazırlanan pes 2009 oyununa forma ekleme anlatım dökümanı çıktı. Döküman resimli anlatım içermektedir ve kitserver programı ile oyuna forma ekleme dökümanıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 22 Ekim 2008; 3:13:37 >
Oyundan atma problemiyle ilgili KONAMI açıklaması :
" Oyundan atma problemi olduğunu biliyoruz ancak kasımda çıkacak yamayla bunu halledeceğiz. Bu süreye kadar oyunu 1280 x 720 ya da daha düşük bir çözünürlükte oynayın. Sorun çıkmayacağını düşünüyoruz. "
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucel0635 -- 22 Ekim 2008; 12:02:09 >
Oyundan atma problemiyle ilgili KONAMI açıklaması :
" Oyundan atma problemi olduğunu biliyoruz ancak kasımda çıkacak yamayla bunu halledeceğiz. Bu süreye kadar oyunu 1280 x 720 ya da daha düşük bir çözünürlükte oynayın. Sorun çıkmayacağını düşünüyoruz. "
BAL modunda düşük çözünürlükte de atıyor, bune beceriksizliktir ya nerdeyse 1 ay olur oyun çıkalı anca çıkarırlar yamayı.
Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Selamlar Alper kardeşim. Uzun zamandır buralardağım.
Dün bizim kanka extacy (burak) benden yapmış olduğu bir formağı denememi istedi oyunda bende eklemeği bilmiyordum kitserver çıkmıştı ama ekleme anlatımı yoktu. Dedim nasıl ekleyecez bilmiyorum ama PES 2008 dediki gibi galiba dedi baktım yok. Sonra araştırdım meğer GGS programı tanıyormuş binleri dedim bakağım tesadüf eseri forma binlerinin cv06.img içinde olduğunu öğrendim açtım buldum Sporting Lisbon formasını atağım üzerine bir forma.Denemem için kanki FB forması vermişti onu attım sonra kitserver aktardım oyuna girip maç açtım oda ne forma hala eski takımın forması değişmemiş. Sonra olayı düşünerek çözdüm. Bu konami acaba biz forma eklemeği yapamıyalım diye bir çakallıkmı yaptı diye. Sonra tüm forma binlerini taradım ve PES 2008 den farklı olarak aynı takım için bir tane daha forma bini koyduklarını gördüm .
Uyanık konami Sporting Lizbon için forması için unnamed_8035 ve unnamed_8207 adında iki dosya koymuş
unnamed_8035 dosyasında içsaha forması ve dışsaha forması var unnamed_8207 dosyasında içsaha forması ve dışsaha forması var
bunlardan biri eksikse oyun içersinde senin koyduğun forma gözükmüyor
Bende bu konuda bilgi vermek amacıla forma eklemeği anlatan döküman yaptım orda Lizbon formaları üzerine forma eklemeği anlattım örnek olarak
Bu arada umarım her takımın forma id numaralarının yazılı olduğu döküman çıkarda forma ekleme olağı kolaylaşır
Benim verdiğim döküman ekleme şeklini anlatıyor. Amabu dökümanın faydalı olması için forma ekleyeceğin takımın id numarasını bilmen gerekiyor
Selamlar Alper kardeşim. Uzun zamandır buralardağım.
Dün bizim kanka extacy (burak) benden yapmış olduğu bir formağı denememi istedi oyunda bende eklemeği bilmiyordum kitserver çıkmıştı ama ekleme anlatımı yoktu. Dedim nasıl ekleyecez bilmiyorum ama PES 2008 dediki gibi galiba dedi baktım yok. Sonra araştırdım meğer GGS programı tanıyormuş binleri dedim bakağım tesadüf eseri forma binlerinin cv06.img içinde olduğunu öğrendim açtım buldum Sporting Lisbon formasını atağım üzerine bir forma.Denemem için kanki FB forması vermişti onu attım sonra kitserver aktardım oyuna girip maç açtım oda ne forma hala eski takımın forması değişmemiş. Sonra olayı düşünerek çözdüm. Bu konami acaba biz forma eklemeği yapamıyalım diye bir çakallıkmı yaptı diye. Sonra tüm forma binlerini taradım ve PES 2008 den farklı olarak aynı takım için bir tane daha forma bini koyduklarını gördüm .
Uyanık konami Sporting Lizbon için forması için unnamed_8035 ve unnamed_8207 adında iki dosya koymuş
unnamed_8035 dosyasında içsaha forması ve dışsaha forması var unnamed_8207 dosyasında içsaha forması ve dışsaha forması var
bunlardan biri eksikse oyun içersinde senin koyduğun forma gözükmüyor
Bende bu konuda bilgi vermek amacıla forma eklemeği anlatan döküman yaptım orda Lizbon formaları üzerine forma eklemeği anlattım örnek olarak
Bu arada umarım her takımın forma id numaralarının yazılı olduğu döküman çıkarda forma ekleme olağı kolaylaşır
Benim verdiğim döküman ekleme şeklini anlatıyor. Amabu dökümanın faydalı olması için forma ekleyeceğin takımın id numarasını bilmen gerekiyor
abi dokuman değilde onun programı cıktı..programda konami klasoru içindeki option file dosyasını gosteriyorsun o sana text olarak butun numaralardaki takımları cıkarıyor...buyur program burda..
Arkadaşlar bu siteden dünyadaki Pes 2009 için tüm yamaları toplu halde ve güncel olarak bulabilirsiniz.Ben sık kullanılanlara eklemiştim belki işinize yarar..
arkadaşlar premier ligin formalarını düzelten bi patch yok mu..?
Tüm liglerdeki lisanslı olmayan takım isimleri, forma ve kadroları düzenleyen Büyük Option File aşağıdaki linkten indirilebilir: http://downloads.gaming access.com/index.php?file_id=32209 (aradaki boşluğu kaldırın) Not:Denedim mükemmel çalışıyor, hazır kurulum olduğu için ayrıca çok pratik, tavsiye ederim.
Tüm liglerdeki lisanslı olmayan takım isimleri, forma ve kadroları düzenleyen Büyük Option File aşağıdaki linkten indirilebilir: http://downloads.gaming access.com/index.php?file_id=32209 (aradaki boşluğu kaldırın) Not:Denedim mükemmel çalışıyor, hazır kurulum olduğu için ayrıca çok pratik, tavsiye ederim.
Sadece takım logo, forma ve isimleri orijinal oluyor değil mi? Umarım böyledir. Menüler, formation lar, sesler, reklam panoları, göstergeler ve diğer bölümlere bir şey eklenmemiş değil mi?
Biraz detaylı yazar mısın rica etsem
Arkadaşlar bu arada pes in resmi yamayı indirdim kurdum bir şey değişmedi neden acaba? Atletico filan hala lisanssız mesela.
dostum tüm ligleri,formaları ve oyuncuları lisanslı yapan yamamı bu ? yoksa belli ligler içinmi ? birde kurulumu hakkında bilgi verirsen memnun oluruz...hagi klasöre kurucaz yada içine atıcaz....teşekkürler
Arkadaşlar ben birşey soracağım hızlı bir cevap bekliyorum lütfen.
Ben şimdi sıfır PES i tekrar yükledim ve sizden istediğim yardım yamalar hakkında.
Şimdi bende önemli yama olan. PES2009 1.10 var GamingaccessCPbuild01Beta ve GamingaccessCPbuild02Beta var.
Sizce nasıl bir sıralama ile yüklemeliyim. 3 ünü de tek tek yüklemeli miyim ? Tekrar yüklememin sebebi yamaların çakışması gibi bir sorun çünkü oyun açılmadı.
Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de şu üstteki arkadaş bir option file vermiş onu da yüklememe gerek var mı en iyi en yeni şekliyle oynamak istiyorum.
arkadaşlar patch'i yüklerken böyle bir hata alıyrum, çözümünü bilen varsa yardım eder umarım, 1280x1024 çözünürlükte üst üste en fazla 10maç yapabiliyorum, oyundan atma probleminden kurtulamadım
arkadaşlar ben KONAMI'nin çıkardığı GÜNCELLEMEYİ şöyle kurdum;
- önce belgelerim içindeki SAVE dosyalarını başka yere kopyaladım (yani yedekledim) - oyunu uninstall yaptım (yani sildim) - yeniden kurdum - hiçbir değişiklik yapmadan güncellemeyi yükledim (kurulum esnasında bir süre tepkisiz kalıyor ama sabırlı olun kurulum devam edecek) - ve son olarak oyunun exe dosyasını kurulum için gelen klasörden aldım (yine eskisi gibi)
şimdilik bir sorun yok oyun çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 23 Ekim 2008; 18:33:50 >