beyler ben yeni yükledim oyunu fakat maçlarda sadece 1 adamı kontrol edebiliyorum,bu neden oluyor?takımın gerisi otomatik oynuyor bunu nasıl kapatabilirim ??
Arkadaşlar GamingAccess C Patch in 4.1 e kadar olan tüm güncellemelerini yükledim fakatt son transferler yokk bu yamayı kullanıp son transferlerin oldugu bir arkadas yollayabilirmi yada son transferlerin oldugu bir link yollayabilirmisiniz..yardım ederseniz sevinirim..
Arkadaşlar GamingAccess C Patch in 4.1 e kadar olan tüm güncellemelerini yükledim fakatt son transferler yokk bu yamayı kullanıp son transferlerin oldugu bir arkadas yollayabilirmi yada son transferlerin oldugu bir link yollayabilirmisiniz..yardım ederseniz sevinirim..
Bir önceki sayfada cemil&mustafa isimli arkadaş link vermiş. Ona bak...
Bir önceki sayfada cemil&mustafa isimli arkadaş link vermiş. Ona bak...
Onları biliyorum arkadaşım hiçbiri tam değil çoğu transferler yokk
1) exTReme'09 Güncelleme Toplu Paketler Hazır! XP (V1,V2,V3 İçerir)
2) exTReme'09 Güncelleme Toplu Paketler Hazır! VISTA (V1,V2,V3 İçerir)
3) Türkçe Spiker Yorumcu Dosyası Hazır!
4) Bursa Atatürk Stadı Hazır!
5) DVD 4.İsim Seslendirmeleri Hazır!
6) Güncelleme Kurulum ve Skor Tabelası Videosu Hazır!
exTReme'09 Güncelleme Toplu Paketler,exTReme yamasında ki bazı hataları gidermek,spiker güncellemesi,yeni transferler ve yeni sezon formaları gibi özellikler kazandırır.
Yorumcu dosyası,oyun içinde spikere yorumcu sesleri ekler.
Bursa Atatürk Stadı,oyunda ki bir stadın yerine bu stadı ekler.
Her dosya install(kurulum) şeklinde hazırlanmıştır ve kurulum çok kolaydır.Ancak lütfen BENİ OKU dosyalarını dikkatle okuyun.
Gerekli bilgiler dosyalarda ki BENİ OKU dosyalarında anlatılmıştır.Lütfen bu dosyaları sonuna kadar okumayı ihmal etmeyin.Tüm T.S.C üyelerine hayırlı olsun.
merhaba, pes 2009 u uzun bi aradan sonra tekrar yükledim ve o zamanda bayağ bi patch çıkmış.hangisini yükleyeceğimi şaşırdım eğer bi arkadaş bana neler yapmam gerektiğini kısaca anlatabilirse çok sevinirim... yeni kurduğum oyuna sadece extreme '09 yamasını yüklemem yeterli olur mu, yoksa kitserver veya diğer patchleri de kurmam gerekli mi? yardımcı olursanız çok sevinirim...
1) exTReme'09 Güncelleme Toplu Paketler Hazır! XP (V1,V2,V3 İçerir)
2) exTReme'09 Güncelleme Toplu Paketler Hazır! VISTA (V1,V2,V3 İçerir)
3) Türkçe Spiker Yorumcu Dosyası Hazır!
4) Bursa Atatürk Stadı Hazır!
5) DVD 4.İsim Seslendirmeleri Hazır!
6) Güncelleme Kurulum ve Skor Tabelası Videosu Hazır!
exTReme'09 Güncelleme Toplu Paketler,exTReme yamasında ki bazı hataları gidermek,spiker güncellemesi,yeni transferler ve yeni sezon formaları gibi özellikler kazandırır.
Yorumcu dosyası,oyun içinde spikere yorumcu sesleri ekler.
Bursa Atatürk Stadı,oyunda ki bir stadın yerine bu stadı ekler.
Her dosya install(kurulum) şeklinde hazırlanmıştır ve kurulum çok kolaydır.Ancak lütfen BENİ OKU dosyalarını dikkatle okuyun.
Gerekli bilgiler dosyalarda ki BENİ OKU dosyalarında anlatılmıştır.Lütfen bu dosyaları sonuna kadar okumayı ihmal etmeyin.Tüm T.S.C üyelerine hayırlı olsun.
arkadaşlar lütfen biri bana yardım etsin ilk kez online oynayabilmek için yola çıktım ve yarı yolda kaldım. port ayarlarını yaptım o tamam. sonrasında 1.4 patc i kurdum ama sistem setting - download dediğimde " could not connect to the pes 2009 server" gibi bir hata veriyor sebebi nedir? bu patch dosyasını indirdikten sonra masaüstünden mi kurmalıyım yoksa başka bir dosyayamı kaydetmeliyim. ne yapmam gerekiyor. teşekkürler.
Bende GACP 2.5 mevcut. Maç yaparken oyun süper ilerliyor çok hızlı ve akıcı ama loadingler bir ömür sürüyor. Bu konuda ne yapabiliriz, yardım lütfen...
S.a Arkadaşlar Ben PES 09 Turka nın CD Aldım oyunu Kurdum Klavyeden oynamasını Sevmedigim için Kolla oynıyorum ama oyunu açtıgım zaman klavyeyide Görüyor bunun sebebi ne 2 koluda taktıgım zaman 1konumda klavyeyi 2. kolu 3.ündede öbür kolu görüyor bunu neden yapıyor PES09 normalınde böle degildi kolu taktıgında klavye çıkmıyodu bunu nasıl düzelte bilirim klavyeden oynamak hoşuma gitmiyor tek başıma legend koldan oynıyamıyorum klavyeyi gördügü için kol takılıda olsa klavyeden oynatıyor klavye usb söktüm denedim yinede olmuyor bunun bi caresi var mı ?