Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap : Pro Evolution Soccer 2009 Yamaları & Kontrolleri

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Oyuna Özel Forumlar >> PES - Pro Evolution Soccer >> Cevap : Pro Evolution Soccer 2009 Yamaları & Kontrolleri Sayfa: <<   < önceki  28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Nodex

26 Ağustos 2009, 1:01:14  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu resmi yamaların sağladığı yararlar nelerdir? Kurdum ve pek bir farkını göremedim
realburaq

26 Ağustos 2009, 20:26:18  

beyler ben yeni yükledim oyunu fakat maçlarda sadece 1 adamı kontrol edebiliyorum,bu neden oluyor?takımın gerisi otomatik oynuyor bunu nasıl kapatabilirim ??

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ
Core2Duo P8700(2,53GHz) | 4GB DDR2 RAM | 500GB SATA HDD | Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter ve Marvell Yukon Ethernet | ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran Kartı | 3/1 Kart okuyucu | 1.3MP Web Kamerası | 4 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı | 16" 16:9 Ekran | 6 Hücreli Lityum İyon pil |
mcake±

1 Eylül 2009, 18:43:25  

quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO
1.4 uymlu olduğunu söyledim arkadaşım!

Zaten içinde save dosyasıda yani senin eski save lerin üzerine yazdıgın için oldu anlatabildimmi ?

Ben takımların kadrolarınada baktım güncel GS fb gibi... yabancı takımlarında....

Dostum Bu option file bende olmadı. 1.40 yüklü olduğu halde versiyon uymuyor diyor. Neden olabilir acaba?

Belki datalar bozulmuştur diye oyunu komple kaldırdım. Sadece sırasıyla 110, 120, 130, 140 patchlerini kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 2 Eylül 2009; 12:48:51 >

deeja

3 Eylül 2009, 7:02:24  

Arkadaşlar GamingAccess C Patch in 4.1 e kadar olan tüm güncellemelerini yükledim fakatt son transferler yokk bu yamayı kullanıp son transferlerin oldugu bir arkadas yollayabilirmi yada son transferlerin oldugu bir link yollayabilirmisiniz..yardım ederseniz sevinirim..

mcake±

3 Eylül 2009, 15:41:09  

quote:

Orijinalden alıntı: deeja

Arkadaşlar GamingAccess C Patch in 4.1 e kadar olan tüm güncellemelerini yükledim fakatt son transferler yokk bu yamayı kullanıp son transferlerin oldugu bir arkadas yollayabilirmi yada son transferlerin oldugu bir link yollayabilirmisiniz..yardım ederseniz sevinirim..

Bir önceki sayfada cemil&mustafa isimli arkadaş link vermiş. Ona bak...

deeja

3 Eylül 2009, 20:59:43  

quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

quote:

Orijinalden alıntı: deeja

Bir önceki sayfada cemil&mustafa isimli arkadaş link vermiş. Ona bak...

Onları biliyorum arkadaşım hiçbiri tam değil çoğu transferler yokk

Roll

3 Eylül 2009, 21:38:07  

transferler güzel

Aşk biter,
Yenisi gelir eskisinden beter..

Galatasaray SK
venomtrk

Sisteme Gözat

4 Eylül 2009, 13:47:56  

------------------exTReme'09 Yenilikler!-----------------

1) exTReme'09 Güncelleme Toplu Paketler Hazır! XP (V1,V2,V3 İçerir)

2) exTReme'09 Güncelleme Toplu Paketler Hazır! VISTA (V1,V2,V3 İçerir)

3) Türkçe Spiker Yorumcu Dosyası Hazır!

4) Bursa Atatürk Stadı Hazır!

5) DVD 4.İsim Seslendirmeleri Hazır!

6) Güncelleme Kurulum ve Skor Tabelası Videosu Hazır!

exTReme'09 Güncelleme Toplu Paketler,exTReme yamasında ki bazı hataları gidermek,spiker güncellemesi,yeni transferler ve yeni sezon formaları gibi özellikler kazandırır.

Yorumcu dosyası,oyun içinde spikere yorumcu sesleri ekler.

Bursa Atatürk Stadı,oyunda ki bir stadın yerine bu stadı ekler.

Her dosya install(kurulum) şeklinde hazırlanmıştır ve kurulum çok kolaydır.Ancak lütfen BENİ OKU dosyalarını dikkatle okuyun.

Gerekli bilgiler dosyalarda ki BENİ OKU dosyalarında anlatılmıştır.Lütfen bu dosyaları sonuna kadar okumayı ihmal etmeyin.Tüm T.S.C üyelerine hayırlı olsun.

Linkler : http://www.turkcespiker.com/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=186

cynon

10 Eylül 2009, 2:02:01  

merhaba, pes 2009 u uzun bi aradan sonra tekrar yükledim ve o zamanda bayağ bi patch çıkmış.hangisini yükleyeceğimi şaşırdım
eğer bi arkadaş bana neler yapmam gerektiğini kısaca anlatabilirse çok sevinirim...
yeni kurduğum oyuna sadece extreme '09 yamasını yüklemem yeterli olur mu, yoksa kitserver veya diğer patchleri de kurmam gerekli mi?
yardımcı olursanız çok sevinirim...

Roll

10 Eylül 2009, 2:40:37  

quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

------------------exTReme'09 Yenilikler!-----------------

1) exTReme'09 Güncelleme Toplu Paketler Hazır! XP (V1,V2,V3 İçerir)

2) exTReme'09 Güncelleme Toplu Paketler Hazır! VISTA (V1,V2,V3 İçerir)

3) Türkçe Spiker Yorumcu Dosyası Hazır!

4) Bursa Atatürk Stadı Hazır!

5) DVD 4.İsim Seslendirmeleri Hazır!

6) Güncelleme Kurulum ve Skor Tabelası Videosu Hazır!

exTReme'09 Güncelleme Toplu Paketler,exTReme yamasında ki bazı hataları gidermek,spiker güncellemesi,yeni transferler ve yeni sezon formaları gibi özellikler kazandırır.

Yorumcu dosyası,oyun içinde spikere yorumcu sesleri ekler.

Bursa Atatürk Stadı,oyunda ki bir stadın yerine bu stadı ekler.

Her dosya install(kurulum) şeklinde hazırlanmıştır ve kurulum çok kolaydır.Ancak lütfen BENİ OKU dosyalarını dikkatle okuyun.

Gerekli bilgiler dosyalarda ki BENİ OKU dosyalarında anlatılmıştır.Lütfen bu dosyaları sonuna kadar okumayı ihmal etmeyin.Tüm T.S.C üyelerine hayırlı olsun.

Linkler : http://www.turkcespiker.com/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=186

Aşk biter,
Yenisi gelir eskisinden beter..

Galatasaray SK
leoners

11 Eylül 2009, 22:37:44  

arkadaşlar lütfen biri bana yardım etsin ilk kez online oynayabilmek için yola çıktım ve yarı yolda kaldım. port ayarlarını yaptım o tamam. sonrasında 1.4 patc i kurdum ama sistem setting - download dediğimde " could not connect to the pes 2009 server" gibi bir hata veriyor sebebi nedir? bu patch dosyasını indirdikten sonra masaüstünden mi kurmalıyım yoksa başka bir dosyayamı kaydetmeliyim. ne yapmam gerekiyor. teşekkürler.

4rmy

12 Eylül 2009, 3:09:03  

Teşekkürler bir çoğu mevcut..

ecalikci

15 Eylül 2009, 19:25:16  

Arkadaşlar merhaba,

Bende GACP 2.5 mevcut. Maç yaparken oyun süper ilerliyor çok hızlı ve akıcı ama loadingler bir ömür sürüyor. Bu konuda ne yapabiliriz, yardım lütfen...

safak2834

8 Ekim 2009, 22:48:34  

S.a Arkadaşlar Ben PES 09 Turka nın CD Aldım oyunu Kurdum Klavyeden oynamasını Sevmedigim için Kolla oynıyorum ama oyunu açtıgım zaman klavyeyide Görüyor bunun sebebi ne 2 koluda taktıgım zaman 1konumda klavyeyi 2. kolu 3.ündede öbür kolu görüyor bunu neden yapıyor PES09 normalınde böle degildi kolu taktıgında klavye çıkmıyodu bunu nasıl düzelte bilirim klavyeden oynamak hoşuma gitmiyor tek başıma legend koldan oynıyamıyorum klavyeyi gördügü için kol takılıda olsa klavyeden oynatıyor klavye usb söktüm denedim yinede olmuyor bunun bi caresi var mı ?

Sayfa:   <<   < önceki  28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37]
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Oyuna Özel Forumlar >> PES - Pro Evolution Soccer >> Cevap : Pro Evolution Soccer 2009 Yamaları & Kontrolleri Sayfa: <<   < önceki  28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sony Bravia Lansmanı
Sony'den 200Hz MotionFlow teknolojisi yanı sıra internete bağlanan ve Medya oynatan televizyonlar.
DFI DK 790FXB-M2RS Anakart
Kolay hız aşırtma seçenekleri ve uygun fiyatıyla ilgi odağı Dark 790FXB, mercek altında.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız