Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Pro Evolution Soccer 2009 Yamaları

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Oyuna Özel Forumlar >> PES - Pro Evolution Soccer >> Cevap: Pro Evolution Soccer 2009 Yamaları Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DŗёąΜ

Sisteme Gözat

18 Ekim 2008, 21:22:19  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

saol bende bunu ariodum :D

SeRo-34

Sisteme Gözat

18 Ekim 2008, 22:05:19  

Venom hocam tüm çalışmaların için seni kutluyorum. Valla bu forumda değer verdiğim üyelerdensin. Bana baya yararın dokundun, Hem cryssi ince ayarlar topiği ile hem grid için açtığın yama topiği ile hemde bu topik ile çok yararın dokundu bana. Herşeyi bi arada toplayıp türkçeleştirmen herkesin işine yarıyor. Bizi büyük bir dertten kurtarıyorsun.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
tombombadil_07

18 Ekim 2008, 23:10:55  

Yardımcı olursanız sevinirim game access teki yamayı yaptım ama sadece takım adları değişti o kadar amblemler hala aynı neden acaba bir fikri olan.Bu çalışmaların için sana teşekkür ederim.Kitserver yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombombadil_07 -- 18 Ekim 2008; 23:07:36 >

amd athlon x2 4800+ /msi k9n neo-f v3/Sapphire hd4830/ high power 500watt psu/WD 320gb sata2/samsung light scribe dvd-rw/syncmaster 793df monitör/ a4-tech x7-750bf mouse/a4 tech anti-rsi multimedya klavye/creative inspire 4400/Thermaltake m9 kasa
UNF0RGIVEN

18 Ekim 2008, 23:14:26  

eline sağlık yararlı bilgiler var

bynedim

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 12:05:03  

quote:

Orjinalden alıntı: dorhug

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

PES 2009 full için yamalar toplanmaya başlıyor

ilk yama daha doğrusu en önemli yama pes 2009 için KITSERVER

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32066

ilk mesaja editlendi

Arkadaşlar KITSERVER ne oluyor oyunda neleri degiştiriyor bir de bu yamalar full oyuna olur mu ??

Bencede bu nedir ne değildir biri anlatırsa seviniriz, ilk defa kullanıcaz bu programları, çim yaması, türkçe yama ve tezahurata ihtiyacım var, gol sesine daha doğrusu, bunları tek tek verenler olmuş, bu şekilde kurmadan kit server ile mi kuruyoruz nasıl yapıyoruz..

Dosyaları linkleri bulup paylaşmak güzel ama herkesin kolayca faydalanabileceği şekilde ayrıntılı açıklama ve kurulum anlatılırsa sevinirim..

..Karanlığa Küfredeceğine Bir Mum Yak..
Proevo.Legend

19 Ekim 2008, 12:10:08  

Kitserver'n İçinde ''img'' Klasörü Vardır,,,ve Bunun İçine Atılan Uyumlu Yama Dosyaları İle Install Edilince Pratik Ve Hızlı Bir Biçimde Kitserver Sayesinde Oyuna Uygulanır,,ayrıca yüksek çözünürlük camera gibi ayarları mevcut ,,fakat şuan etrafta sağlam bir yama olmadığında boş kitserver pekde iç açıcı değil oyun için..

bynedim

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 12:19:15  

Peki bu tezahuratlar için şu anda bir yama var mı full versiyon?.. Bir de demo yamaları da full versiyona uyumlu mu?..

Valla gol atıyoruz sanki deplasman maçı gibi seyirci galeyana geleceğine tersine susuyor..

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 19 Ekim 2008; 0:14:41 >

Proevo.Legend

19 Ekim 2008, 12:37:33  

şuan öyle bir yama yok malesef kesinlikle atmosferde sorunlar var katılıyorum.. bunuda tezahürat ve gol sesleri Patchleri Çıkınca Bu Sorun Ortadan Kaldırıcak Umarım,,
Beklenen Çok Yama Var HD Logo,,Full Bütün Takımların Formaları,Scoreboard Farklı Desenli Çim Yamaları,Teahüratlar vs.. beklicez artık...

[DMC]

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 12:37:50  

en cok yama PES6'ya cikmisti

PEs2008' de PEs2009'da cok az yama cikiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [DMC] -- 19 Ekim 2008; 0:40:08 >

Game of The Year 2009
Steam Id: posydonnn
Næccm

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 12:44:06  

quote:

Orjinalden alıntı: ramazan_abi

quote:

ilk mesaja editlendi

Birde oyunun tamamını türkçe yapan yama çıkmış:

quote:

Orjinalden alıntı: Michael Kenji

quote:

Orjinalden alıntı: Michael Kenji

PRO EVOLUTION SOCCER 2009 TÜRKÇE YAMA v1.0

YAMA SAHİBİ : UtkuguR (Böylesine güzel 1 paylaşımı bizlere sunduğu için kendisine teşekkür ederiz).

http:// r a p i d s h a r e .com/files/154422518/PES_2009_TURKCE_YAMAv1.0.rar

Orijinal boyut için tıklatın

SS'leri kendi makinamdan çektim , menü , maç içi gibi yerlerde herhangi bir sorun görmedim, içerisine ASF EXPLORER ve Türkçe Yamayı birlikte ekledim. İndirip deneyebilirsiniz. Memnun kalacağınızdan eminim.

İndirin kesinlikle değicek, Be A LegenD'in oynanabilirliğini arttırır.

bu turkce yama full icinmi?

Bir Gün Gelecek ve Ben 8 Satır İmza Yazacağım!!!
To Be Continued....
_Dilemma_

19 Ekim 2008, 1:27:17  

Arkadaslar bu kitserver klasörünün içerisindeki 'enable aspect ratio corection' ve 'force custom resolution' ne işe yarıyor nasıl ayarlamam gerekiyor.Oyunu 1280x720 highda oynurum imzamdaki laptopda.En yüksek cözünürlük bu.Zaten Laptopun ekran cözünürlügüde 1280x800 memnunum yani ben.

Sony Vaio Vgn-Fw 4ZTJ/H
Samsung Jet s8003
TOMEKK

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 1:53:44  

quote:

Orjinalden alıntı: tombombadil_07

Yardımcı olursanız sevinirim game access teki yamayı yaptım ama sadece takım adları değişti o kadar amblemler hala aynı neden acaba bir fikri olan.Bu çalışmaların için sana teşekkür ederim.Kitserver yüklü

ark a katılıyorum ne formalar deyıstı nede amblemler sorun bızdemı patch demı acaba

31 numara TØмЭкк ...
LeanBack
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 0 günü kaldı.

19 Ekim 2008, 2:30:48  

yamalar icin tesekkürler
venomtrk

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 9:29:04  

quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

quote:

ark a katılıyorum ne formalar deyıstı nede amblemler sorun bızdemı patch demı acaba

# kolay kurulum ekranı

# KITSERVER uyumlu (bu sürümde formalar ilave değil)

# Yeni menüler

# Resmi FIFA müziği

# İngiltere Premier Lig oyuncu isimleri,transferleri,formasyonları gerçeğe uygun eklendi

# Arma ve gerçek takım isimleri

# PES Utd & WE United takımları Hajduk Split (CRO) ve Slaven Belupo (CRO) olarak değiştirildi.

# Other Leagues B Bundesliga takımlarıyla değiştirildi

arkadaşlar sadece yukarıda yazılanlar değişti yani yamanın ilk versiyonu olduğundan sadece bunlar var ama güncellendikçe ekleyeceğim...Arma olarak premier lig armaları eğer değiştiyse yama olmuş demektir, formalar için biraz daha bekleyin...öğrendiğim kadarıyla yeni gelecek versiyonda şunlar olacak

- Tüm takımların ve liglerin amblemleri yüksek kalite cam stiliyle eklenmiş olacak.
- Tüm takımların tezahüratları eklenecek.
- Lisanssız takımlara formalar eklenecek
- Yeni kale ağları eklenecek
- Kırmızı-beyaz Nike eldivenleri eklenecek
- Yeni toplar eklenecek
- Formasyondaki pozisyon resimleri değişecek.

Çok fazla beklemeden yeni versiyon geliyor.

Oyun çok yeni olduğundan yamalar tek tük geliyor paket yamalar için biraz daha zamana ihtiyaç var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 19 Ekim 2008; 9:29:12 >

venomtrk

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 9:59:09  

quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

quote:

Orjinalden alıntı: dorhug

quote:

ilk mesaja editlendi

Arkadaşlar KITSERVER ne oluyor oyunda neleri degiştiriyor bir de bu yamalar full oyuna olur mu ??

Bencede bu nedir ne değildir biri anlatırsa seviniriz, ilk defa kullanıcaz bu programları, çim yaması, türkçe yama ve tezahurata ihtiyacım var, gol sesine daha doğrusu, bunları tek tek verenler olmuş, bu şekilde kurmadan kit server ile mi kuruyoruz nasıl yapıyoruz..

Dosyaları linkleri bulup paylaşmak güzel ama herkesin kolayca faydalanabileceği şekilde ayrıntılı açıklama ve kurulum anlatılırsa sevinirim..

arkadaşlar kitserver kurulumu kolaydır önemli olan kitserver a uyumlu dosya bulmak

resimdeki yerde img klasörü içerisinde oyunun kullandığı dosyaların klasörleri var her bir klasör bir işe yarıyor dosyalara uygun tekli yamalar bulunca ilgili klasöre kopyalarsanız oyun otomatik yamayı algılıyor önemli olan yamanın doğru yerde olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 19 Ekim 2008; 9:56:30 >

C-Fa

19 Ekim 2008, 10:08:59  

EPL,La Liga takımlarının .bin formatında forma patch i cıksa iyi olur.

HapLoo

19 Ekim 2008, 10:35:37  

İki tane yama hazirlamistim oyun icin ancak yanlis basliga koymusum sanirim bir de buraya yazaym dedim

Arkadaslar bir option file hazirladm paylasaym dedim,Ingiltere ligi guncel kadrolari,transferleri,formalari.Italya ve İspanya'daki büyük takimlarin son transferleri(Quaresma,Sheva,Baptista gibi),Türk takimlarinin güncel kadrolari ve transferleri.Düzeltilmis isimler(Burgum option file üzerinden devam edildi).Formationlari düzeltmedim yani bazi isimler rezerv de olabilir(Baros gibi).Eksigim varsa kusura bakmayin zamanla düzeltirim :)

http://img147.imageshack.us/img147/3964/pod1fb6.png

http://img88.imageshack.us/img88/6360/pod4mj8.png

http://r a p i d s h a r e.com/files/154801404/Pro_Evolution_Soccer_2009.rar.html

Yükleme: My documents deki KONAMI klasorunun icine atin.

*Editlerken müzik dinledigim icin sesler kapaliydi,yani yükleyince sesler giderse optionsdan acin :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaslar farkli sitelerden toparladigim yamalari birlestirdim,ugrasmak istemeyenler olur elbet tek tek.Yamanin kurulumu oldukca basit.Kitserver kurulumunu yaptiktan sonra rarın icindeki " img " klasorunu kitserver klasorune atacaksiniz.Yamada bulunanlar:

-Siyah kale ağları.(by Boyley)
-Frankie tarafından hazirlanmis yeni çimler .(Daha gerçekci.)
-Krampon paketi.15 yeni krampon.(by skills_Rooney)
-Xbox360 pad i yerine PS3 padi.
-Formalarda daha mantıklı kırışıklık yaratan yeni kaplama.(by blingbling)
-Premier lig armasi.
-Kırmızı Nike Kaleci eldivenleri.

Farkli zamanlarda farkli yerlerden topladigim icin sslerini bulamadim kusura bakmayin :)

http://r a p i d s h a r e.com/files/155314591/img.rar.html

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Top yamasi isteyenlere:(Kitserverla yükleniyor.)

http://d o w n l o a d s.gamingaccess.com/index.php?file_id=32013

Ufaltılmış ön izleme resmi

Edit:İsim,arma,top,krampon ve formalari gorebileceginiz bir ss aldm.

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 19 Ekim 2008; 12:05:41 >

Ideas Are Bulletproof.
4994

19 Ekim 2008, 11:38:38  

teşekkürler

biz alçamlıyız kral değiliz ama arkamızda kacoman cimbomlular var. yeter ki arkamızda galatasaray olsun.
galatalılar ölür ama galatasaraylılık ölmez
[DMC]

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 24:18:25  

HapLoo

tesekurler options file cok guzel

Become a legend icin FIX

http://trifon.data.bg/programs/becomealegendfix.rar

Become a Legend Mode Fix Tool!

This tool will fix your corrupted Become a Legend Game Saved files!!!!

Become a Legend Saved Game Files Fix
------------------------------------

HOW IT WORKS
------------

a) Place this tool in your My Documents / Konami / Pro Evolution Soccer 2009 / save folder

b) Enter the name of the Become a Legend corrupted saved file you want to fix in the text box.

c) Click Fix it! and Ready!

TIP
---

Set your game to auto save so if your file get corrupted again you will be able to fix it using this tool.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [DMC] -- 19 Ekim 2008; 12:21:56 >

Game of The Year 2009
Steam Id: posydonnn
The Legend

19 Ekim 2008, 13:28:56  

konaminin resmi olarak çıkardığı bir patch var mı?

yamitarukannochi

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 13:33:39  

ya bu nebiçim bir forumdur neden oyunun demosu için yazmıyosunuz verdiğiniz yamaların hiçbiri düzgün çaılışmıyoru kit serveri kurdum ama pes09 u tanımadı bu ne saçmalık bende oyunun full versiyonu var ve burda vermiş olduğunuz yamalar full için mi demo içinmi yazmıyosunuz böle bişi olamaz bişey yapıyosanız düzgün yapın rica ediyorum. full versiyonunda bu saha çimler, eldiven , ayakkabi vb. şeyler varmı ille patch le mi çoğaltılıyo biri sölesin lütfen iyi forumlar...

Full DH
yamitarukannochi

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 13:42:39  

venom buya doğru düzgün yaz full versiyonu için top saha ayakkabı vb. modlar patch le burada demo için olanlar burada diye ayırarak yaz daha iyi anlaşılsın ben burdan şimdi hiç bir patch ve mod dan yararlanamadım niye çünki hangisi demo hangisi full versiyon için belli değil lütfen bunları ayırarak düzgün bir biçimde tekrar yaz ki benim gibi lerde yararlanabilsin

Full DH
ymm

19 Ekim 2008, 13:46:11  

Bu kistserver nasıl çalıştırılıyor ? Top yamasını nasıl yükleyeceğim ?

#Lionheart#

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 14:07:45  

PES2009'daki Stad, krampon v.s id'leri bilen ya da bulan var mı?

Ben bütün İzmir'i ve İzmirliler'i severim.
Güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerine eminim.

TEK ADAM
HapLoo

19 Ekim 2008, 14:29:47  

quote:

Orjinalden alıntı: yamitarukannochi

ya bu nebiçim bir forumdur neden oyunun demosu için yazmıyosunuz verdiğiniz yamaların hiçbiri düzgün çaılışmıyoru kit serveri kurdum ama pes09 u tanımadı bu ne saçmalık bende oyunun full versiyonu var ve burda vermiş olduğunuz yamalar full için mi demo içinmi yazmıyosunuz böle bişi olamaz bişey yapıyosanız düzgün yapın rica ediyorum. full versiyonunda bu saha çimler, eldiven , ayakkabi vb. şeyler varmı ille patch le mi çoğaltılıyo biri sölesin lütfen iyi forumlar...

Arkadasim hangi yama düzgün calismiyor?Benim verdiklerim full sürüm icin ve problemsiz calisiyor hepsi bende kurulu.Kit serveri kurdun ve tanimadiysa yanlis kit server kurmussundur ya da yapamamissindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 19 Ekim 2008; 14:25:44 >

Ideas Are Bulletproof.
yamitarukannochi

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 14:53:03  

quote:

Orjinalden alıntı: HapLoo

quote:

Arkadasim hangi yama düzgün calismiyor?Benim verdiklerim full sürüm icin ve problemsiz calisiyor hepsi bende kurulu.Kit serveri kurdun ve tanimadiysa yanlis kit server kurmussundur ya da yapamamissindir.

ozaman ayrıntılı olarak kit server le bu yamaların nasıl çalıştığını anlatırmısın bekliyorum

Full DH
HapLoo

19 Ekim 2008, 14:57:07  

Yama basliginda ayrintili olarak anlatildi.

Ideas Are Bulletproof.
krıtoz

19 Ekim 2008, 15:02:25  

quote:

quote:

kitserver' ı çalıştırp oyuna girmek istediğimde oyun hata veriyor,salt okunur olduğu için hata veriyor demeyin pes 2009 exe... çünkü değil, vista kullanıyorum. daha önce pes 2008'de ve pes 6'da kitserver kullandım ama bu çıkan kitserver'ın hatalı olduğunu düşünmeye başladım acaba vistada bu kitserver'ı sağlıklı kullanan biri varmı, merak ediyorum.

hataya baktım kload.dll hatası veriyor. oda kitserverın içindeki bir dosya varmı anlayabilen bir arkadaş.

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krıtoz -- 19 Ekim 2008; 15:09:01 >

OFFlee_

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 15:04:38  

Beyler Kitserver, HapLoo Arkadaşımızın Verdiği Modları Yükledim Ama Maça Girerken Oyundan Atıyor PES 2009 Çalışmayı Durdurdu Diyor. Bunu Nasıl Düzeltebilirim

HapLoo

19 Ekim 2008, 15:06:23  

Bende tüm yamalar ve kitserver kurulu hic problem yok acikcasi.Oyundan atma bile olmadi legendsda :)

Ideas Are Bulletproof.
yamitarukannochi

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 15:06:25  

kit server sorununu düzelttim oyunun oldu c deki pes09 klasörüne atıp kit server exe den çalıştırılıyormuş. ama bu patch leri img dosyalarını vs. bunları kit serverler nasıl çalıştırıcam öle yukarda anlatılıyo diyim konudan uzaklaşmayalım lütfen ayrıntılı bi açıklama ve anlatım bekliyorum bu konudan

Full DH
HapLoo

19 Ekim 2008, 15:15:56  

Yamalar kitserver klasorunun icindeki " img " dosyasina atarak calistiriliyor.Yani söyle her img dosyasi oyunun bir ögesi icindir:cv01 menuler,cv05 oyun ici elementler...vs gibi.Mesela krampon veya kaleci eldivenleri icin bir yama varsa cv05.img klasorunun icine atilir.Kitserver da henuz forma destegi yok ama benim verdigim yamada kitserversiz ingiltere ligi formalarini kullanabilirsiniz.Kitserver kdr kaliteli bir cozum degil ama bir süre idare eder.

Ideas Are Bulletproof.
HapLoo

19 Ekim 2008, 15:23:07  

Yeni kitserver sürümünü deneyn belki dizdeki eskidir bilemiyorum.

http://r a p i d s h a r e.com/files/154433957/kitserver-804.7z.html

Vista kullananlarin pes.exe ve kitserver.exe yi admin olarak atamalari gerekebilir kitserver düzgün calismasi icin onu da hatirlataym.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 19 Ekim 2008; 15:21:37 >

Ideas Are Bulletproof.
yamitarukannochi

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 15:29:39  

quote:

Yamalar kitserver klasorunun icindeki " img " dosyasina atarak calistiriliyor.Yani söyle her img dosyasi oyunun bir ögesi icindir:cv01 menuler,cv05 oyun ici elementler...vs gibi.Mesela krampon veya kaleci eldivenleri icin bir yama varsa cv05.img klasorunun icine atilir.Kitserver da henuz forma destegi yok ama benim verdigim yamada kitserversiz ingiltere ligi formalarini kullanabilirsiniz.Kitserver kdr kaliteli bir cozum degil ama bir süre idare eder.

dediklerini yaptım img leri kit ser klasörünün içindediki img ye attım. ama bazı dosyalar klasörlenmiş mesela ''cv01''klasörünün içinde unnamedler var onları klasörün içinden çıkarıp mı atıcam yoksa olduğugibi bütün klasörümü atıcam .hadi bunuda yaptım peki nerden anlıcam çalışıp çalışmadığını veya uygulanıp uygulanmadığını

Full DH
HapLoo

19 Ekim 2008, 15:34:55  

quote:

quote:

dediklerini yaptım img leri kit ser klasörünün içindediki img ye attım. ama bazı dosyalar klasörlenmiş mesela ''cv01''klasörünün içinde unnamedler var onları klasörün içinden çıkarıp mı atıcam yoksa olduğugibi bütün klasörümü atıcam .hadi bunuda yaptım peki nerden anlıcam çalışıp çalışmadığını veya uygulanıp uygulanmadığını

Uygulanip uygulanmadigini anlamak kolay.Oyuna gir edit menusunden edit player de.Oradan kalecilerin eldivenlerine, oyuncularin formalarina,kramponlarina bakabilirsin veya degistirebilirsin.Klasor konusuna gelince de mesela yama indirdin kitserverla kullanmak icin ve klasorler halinde.cv05,cv01 vs.Direk o klasorleri kitserver img klasorunun icine aticaksn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 19 Ekim 2008; 15:30:53 >

Ideas Are Bulletproof.
_Dilemma_

19 Ekim 2008, 16:31:36  

quote:

Orjinalden alıntı: _Dilemma_

Arkadaslar bu kitserver klasörünün içerisindeki 'enable aspect ratio corection' ve 'force custom resolution' ne işe yarıyor nasıl ayarlamam gerekiyor.Oyunu 1280x720 highda oynurum imzamdaki laptopda.En yüksek cözünürlük bu.Zaten Laptopun ekran cözünürlügüde 1280x800 memnunum yani ben.

Cokmu zor arkadaslar suna bir cevap vermek.

Sony Vaio Vgn-Fw 4ZTJ/H
Samsung Jet s8003
herzelaid

19 Ekim 2008, 16:36:44  

arkadaslar bende laptop var. 2gb ram 1.66ghz core2duo işlemci var.vista yuklu.ama ekran kartım GMA 950. sizce bu makina çalıştırırmı pes 2009u. eger bi umut varsa ona gore gidip alacagım bugun oyunu.tesekkurler

evetben

19 Ekim 2008, 16:57:06  

şu kit server i indirdim ama setup yaptıgımda install kısmı inaktif sadece help aktif nedendır acaba?

mmm
evetben

19 Ekim 2008, 17:01:35  

kardesim anlamdımkı bu pesi ne sacma oyun yapıyorlar bırsuru patch var yok cım,yok krampon,taraftar sesı hepsibıarada olan yokmu be kardesım

mmm
Proevo.Legend

19 Ekim 2008, 17:06:00  

quote:

Orjinalden alıntı: herzelaid

arkadaslar bende laptop var. 2gb ram 1.66ghz core2duo işlemci var.vista yuklu.ama ekran kartım GMA 950. sizce bu makina çalıştırırmı pes 2009u. eger bi umut varsa ona gore gidip alacagım bugun oyunu.tesekkurler

işlemci ve ram oyuna rahatlıkla yeter,,fakat ekran kartı sorun olur..
zaten oyunun baş faktörüde ekran kartı sağlam olmalı. buekran kartıyla zor derim oyunu açması.

S. YıLDıZ

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 17:22:31  

beyler ben GA Community Patch 0.1 i yükledim fakat oyunda hiçbir değişiklik olmadı, bu sorunu yaşayan var mı acaba ?

Önyargıları yok etmek, atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur... Albert Einstein

Symbol Gaming
ZiveR

19 Ekim 2008, 17:26:55  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

quote:

# kolay kurulum ekranı

# KITSERVER uyumlu (bu sürümde formalar ilave değil)

# Yeni menüler

# Resmi FIFA müziği

# İngiltere Premier Lig oyuncu isimleri,transferleri,formasyonları gerçeğe uygun eklendi

# Arma ve gerçek takım isimleri

# PES Utd & WE United takımları Hajduk Split (CRO) ve Slaven Belupo (CRO) olarak değiştirildi.

# Other Leagues B Bundesliga takımlarıyla değiştirildi

arkadaşlar sadece yukarıda yazılanlar değişti yani yamanın ilk versiyonu olduğundan sadece bunlar var ama güncellendikçe ekleyeceğim...Arma olarak premier lig armaları eğer değiştiyse yama olmuş demektir, formalar için biraz daha bekleyin...öğrendiğim kadarıyla yeni gelecek versiyonda şunlar olacak

- Tüm takımların ve liglerin amblemleri yüksek kalite cam stiliyle eklenmiş olacak.
- Tüm takımların tezahüratları eklenecek.
- Lisanssız takımlara formalar eklenecek
- Yeni kale ağları eklenecek
- Kırmızı-beyaz Nike eldivenleri eklenecek
- Yeni toplar eklenecek
- Formasyondaki pozisyon resimleri değişecek.

Çok fazla beklemeden yeni versiyon geliyor.

Oyun çok yeni olduğundan yamalar tek tük geliyor paket yamalar için biraz daha zamana ihtiyaç var...

01 Indırmıstım, Yeniyi Bekleyim Bari, Baya Birşey Ekleniyormus

|| Intel i7 920 @ TR Ultra 120 Extreme 1366 RT || MSI Eclipse SLI X58 || 3*2 GB OCZ Platinum @ 1333MHz || CoolerMaster CosMoS " S " || ATI Sapphire 4870 || Enermax Infiniti 720W || SeaGate 7200.11 , 640GB + 750GB + 1 TB || Samsung 22'' 226BW || Creative X-Fi Extreme Music @ Logitech Z-2300 ||

iPhone 3GS 16GB
|| Asus 1000 HE @ 1.95Ghz, 2 GB @ 775Mhz, Windows 7 ||
|| Logitech G15 V2 @ Logitech MX Revolution @ Logitech Cordless RumplePad 2 ||
regist

19 Ekim 2008, 17:26:57  

GA Community Patch 0.1 i kuran arkadaşlar sizin de Bundesliga takımlarınızdaki oyuncular "player D1" vs. şeklinde mi acaba?

not:save dosyasını yapıştırdım ;)

venomtrk

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 18:23:51  

quote:

Orjinalden alıntı: regist

GA Community Patch 0.1 i kuran arkadaşlar sizin de Bundesliga takımlarınızdaki oyuncular "player D1" vs. şeklinde mi acaba?

not:save dosyasını yapıştırdım ;)

evet daha güncellenmedi ligler biraz sabır arkadaşlar , sadece gaming access patch değil evo patch gibi komple yama setlerini eklemeye çalışacağım,

tabi belirtmek isterim ki yamayı yapan insanların emeğine saygı göstermek daha uygun olacağından direk indirme linklerinden ziyade yamanın çıktığı adresi göstermeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 19 Ekim 2008; 18:19:28 >

ACND

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 18:29:02  

quote:

Orjinalden alıntı: ucancisim

BECOME A LEGEND mod atma sorunu halla çözülemedimi Yokmu halleden oyundan soğuyucaz sonunda o olacak

Ben soğudum bile

venomtrk

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 18:35:13  

quote:

Orjinalden alıntı: By_KaRaMSaR

quote:

BECOME A LEGEND mod atma sorunu halla çözülemedimi Yokmu halleden oyundan soğuyucaz sonunda o olacak

Ben soğudum bile

yeni araç geldi

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32132

programı çekin içerisinde becomealegendfix.exe var Belgelerim / Konami / Pro Evolution Soccer 2009 / save klasörüne atın oradan programı çalıştırın sorunlu dosya hangisiyse (mesela PES2009_BL01.bin) ismi girin FIX IT e basın sorunlu dosya düzelecek oyundan atma sorunu gidecektir...

semihbaba4125

19 Ekim 2008, 18:38:38  

quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Teşekkürler. Böle ayrı konu açılması güzel oldu bence bilmeyenler indirir.

aynen

totti44

19 Ekim 2008, 19:19:37  

GA Community Patch 0.1 bu yamayı yükledim hiçbir değişiklik yok sorun mu var yardımcı olursanız sevinirim !!!!

owen_10

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 19:40:11  

Become a Legend için bu fixi yukledım oyun kafayı yedı oyuncu ısımlerı falan aynı hepsinde aynı ısım yazıyo kalede forvet falan var sakın kurmayın

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

HapLoo

tesekurler options file cok guzel

Become a legend icin FIX

http://trifon.data.bg/programs/becomealegendfix.rar

Become a Legend Mode Fix Tool!

This tool will fix your corrupted Become a Legend Game Saved files!!!!

Become a Legend Saved Game Files Fix
------------------------------------

HOW IT WORKS
------------

a) Place this tool in your My Documents / Konami / Pro Evolution Soccer 2009 / save folder

b) Enter the name of the Become a Legend corrupted saved file you want to fix in the text box.

c) Click Fix it! and Ready!

TIP
---

Set your game to auto save so if your file get corrupted again you will be able to fix it using this tool.

PSN: kerim35

GTA IV, LittleBigPlanet, MGS4, Burnout Paradise, NBA 2K9, KILLZONE 2
bynedim

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 20:14:36  

quote:

quote:

quote:

Ben soğudum bile

yeni araç geldi

programı çekin içerisinde becomealegendfix.exe var Belgelerim / Konami / Pro Evolution Soccer 2009 / save klasörüne atın oradan programı çalıştırın sorunlu dosya hangisiyse (mesela PES2009_BL01.bin) ismi girin FIX IT e basın sorunlu dosya düzelecek oyundan atma sorunu gidecektir...

Sorunlu dosyanın hangi doya olduğunu nereden bilebiliriz?.. bende maçtan sonra calender bölümünde henüz oyunu save edemeden oyundan attı, manuel save'deydim.. Yani buna bağlı olarak bulunuyorsa şu an sorunlu dosyam hangisi oluyor?..

Bu yamayı düzgünce kullanıp başarılı olan var mı acaba?.. Varsa ne zaman bu yamayı uyguladı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 19 Ekim 2008; 20:14:14 >

ACND

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 20:18:44  

quote:

quote:

quote:

Ben soğudum bile

yeni araç geldi

Deneyeceğim üstteki fix gibi olmaz inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_KaRaMSaR -- 19 Ekim 2008; 21:16:51 >

venomtrk

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 21:10:12  

arkadaşlar become a legend fix tool da sorun yok fakat oyun içinde auto save özelliğini etkinleştirmeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 19 Ekim 2008; 21:11:47 >

eozen81

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 21:50:57  

quote:

arkadaşlar become a legend fix tool da sorun yok fakat oyun içinde auto save özelliğini etkinleştirmeniz gerekiyor.

Nasıl sorun yok üstad, ben yükledim, önce masaüstüne atan bir save düzeldi ancak görüntü şu hale geldi.

OzanSRC

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 21:56:34  

@eozen81
Aynısı bende de oldu ve oyuncular bir araya toplanarak gidiyor herkesi kaleci gösteriyor...
Save de güme mi gitti yani nasıl eskiye dönecez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oz_An -- 19 Ekim 2008; 21:54:00 >

I'm A PC GAMER

Intel Core 2 Duo E6420 2130@3200 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 4 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 800Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 700/2400 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB 8 MB Sata II HDD with NCQ + 750 GB 32 MB Sata II -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows 7 64-bit İşletim Sistemi

For Gaming -> Logitech Chillstream & Vibration Feedback Wheel
ACND

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 21:57:24  

Konami nin patch cıkarmasını bekleyeceğiz mecbur

eozen81

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 22:09:40  

@Oz_An ,

Dayı ben bu iş resmen çözülmediği sürece artık Legend oynamıyorum, o kadar emek harca vs. sonra güme gitsin, kafayı yer insan

venomtrk

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 22:47:44  

evet arkadaşlar haklısınız , malesef konami bu konuda sorunlu bir oyun çıkarmış yamayla giderilmesini bekleyeceğiz mecburen

işin kötüsü sadece become a legend değil diğer modlarda save lerde sorun oluşabildiği söyleniyor.
bu araçla ilgili yazı şu şekilde

" This tool could help you to fix your corrupted Become a Legend Game Saved files. Anyway most users still have problems after they have used this tool. Unfortunately I´ve found out that the extent of the damage to the saved files is bigger than I thought. Not only the player data has been overwritten by junk data but also the teams lineups!!!!! And depending on the extent of the damage your team could be affected or not ( that's why sometimes it works while you are still training and not included in the team). Unfortunately the magnitude of this error is so so so big that it can not be fixed. This error does not only happen you play Become a Legend. Master League, Champions League and Leagues also generate corrupted saved game files randomly. Konami should take care of these issues and fix the problems as soon as possible."

aracın sorunlu save dosyasını düzeltmeye yaradığı söylenmekle birlikte bazı kullanıcılarda sorun oluşabiliyor ve save dosyasının hasarı yüksekte olabiliyor.oyuncu verisi dışında takım verisindede sorun yaşanabiliyor.işin kötüsü sadce become a legend de değil master league,champions league ve liglerde bozuk save dosyası olabiliyor.

Konaminin acilen yama çıkartması gerekiyor belli ki ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 19 Ekim 2008; 22:46:46 >

eozen81

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 22:53:41  

Arifeyi gördük , bayramı göremedik

_Dilemma_

19 Ekim 2008, 23:15:16  

quote:

quote:

Ya arkadaslar gıcıkmısınız bana[;) neden cevap vermiyosunuz.dıslamayın beni fifacı olurum bak

Sony Vaio Vgn-Fw 4ZTJ/H
Samsung Jet s8003
venomtrk

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008, 23:22:31  

quote:

quote:

quote:

Ya arkadaslar gıcıkmısınız bana[;) neden cevap vermiyosunuz.dıslamayın beni fifacı olurum bak

'enable aspect ratio correction' en boy düzeltilmesi demek bunu automatic ayarlayabilirsin

custom resolution ise kendine özel çözünürlük ayarı yapabilmeni sağlar ama buradan tavsiye etmem ilk mesajda çözünürlük yamaları mevcut zaten istediğin settings.exe yi oyunun klasörüne kopyalayıp dosyanın üzerine yazman ve settings.exe yi çalıştırarak yeni çözünürlükleri görebilirsin.

Çözünürlük yaması

1360x768
1440x900
1680x1050
1900x1080
1900x1200

link : http://rapid+share.com/files/154656112/_oezuenuerluek_yamas__305__venomtrk.rar.html (+ yı kaldırın)

Sayfa:   <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Oyuna Özel Forumlar >> PES - Pro Evolution Soccer >> Cevap: Pro Evolution Soccer 2009 Yamaları Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HD4770 Crossfire, GTX285'e Karşı!
Bakalım fiyat performans lideri HD4770 ile kurulacak Crossfire X düzeni GTX285'i geçebiliyor mu?
Samsung I8910 HD, S8300 ve Beat DJ; Ön inceleme ve Röportaj
Samsung'un en yeni cep telefonlarının sergilendiği Get in Touch TIR lansmanındayız!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız