tommsenn tezahürat yamasını yükledim, spiker de olmayınca kendimi stadyumda gibi hissediyorum, sadece tezahüratlar ve bağrışmalar eşliğinde maç yapıyoruz..
yalnız bu oyunda illet olduğum birşey var ki, o da yıllardır gol sevincini seyirciden alamıyoruz.. gol oluyor heee hööö diye kuru gürültü geliyor şöyle gerçek hayattaki gibi gooaaallll diye bağıran bir ses efekti yapamadılar gitti
Lütfen bana da kurmada yardım edermisiniz. AFS ile pes klasörünün içerisnden cv09.img işaretleyip impot ediyorum daha sonra action importtan hedef klasörü indirdiğim yama klasörü olarak işaraetleyip importlayıp ok diyorum .AMA SONRASINDA NAPICAM ????
quote:
Orjinalden alıntı: Silver_Sky
Çim yaması güzel olmuş bence, özllikle 3. dosyayı kullanınca daha canlı oldu sahanın rengi
eğer ayrı bir cv09.img dosyası yarattıysan onu orjinal olanla değiştirmen gerekiyor, ama mevcut cv09.img' ın içine attıysan çalışması gerekiyor. ayrıca dosyanın sounundaki rakam silincek yoksa çalışmaz (unnamed_318 şeklinde)
Gamingaccess Community Patch 3.0 çıktı! indir (82mb) -yeni şampiyonlar ligi reklam panoları ve skor tabelası -yeni şampiyonlar ligi topu -şampiyonlar ligi intro müziği ve dahası
yamalar çok hoş aslında ama maalum kotalıyızda 1 hafta sora full ü çıkıcak oyunun demosuna bunlar biras gereksiz olur snrm ama içim gitmedi desem yalan olur şunu da görüyoruzki pes08 de ki yama kısırlığı 09 la son bulmuşa benziyor demoya böyleyse fulle cümbüş war
@Silver_Sky , son 3.0 yamasını uyguladım ama CL intro müziğine rastlamadım oyunda hiç, hangisini eksik yaptım acaba....
Bu yama işlerinde tecrübeli olan arkadaşlara bi sorum olacak....Hangi img dosyasında neler mevcut bunlar bellidir heralde, bunları bi isimlendirsek çok iyi olmaz mı...
Mesela ben yamadaki sadece Menü grafiklerini uygulamak istiyorum ama hangi img dosyasını uygulayacağımı bilmediğim için hepsini uygulamak zorunda kalıyorum....
Böyle bi klavuz bu topiğe çok yakışır gibime geliyor...
İşte mesela "cs0d.img" grafik dosyaları , "cv06.img" eldiven,forma vs vs....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 9 Ekim 2008; 15:30:09 >
Q9550 2.83ghz @ 3.8 ghz (Günlük) ■ ASUS P5K-E WIFI-P35 ■ DOMINATOR 2x2GB 8500 @ 5-5-5-15 1066 mhz ■ PowerColor HD5850 ■ HP 22" LCD MONITOR (w2207) ■ WD Black Caviar 500+500Raid0 + WD BC 1TB / WD MyBook 1TB ■ Corsair HX620W PSU ■ LOGITECH X-540 5.1 + Audigy 2 ZS ■ LOGITECH G15 KEYBOARD ■ A4TECH X750BF + X7 GamingPad ■ SAMSUNG 20x SATA DVD-RW ■ CM Cosmos S - Su Soğutma
Community Patch3.0 la sanki oyunun hızıyla da oynamışlar gibi oyun olması gerekn hıza geldi. Yamadan önce 60 fps kilitli ağı çekimde maç yapıyomuş hissi veriyodu oyun
Intel Core 2 Duo E6420 2130@3200 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 4 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 800Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 700/2400 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB 8 MB Sata II HDD with NCQ + 750 GB 32 MB Sata II -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows 7 64-bit İşletim Sistemi
For Gaming -> Logitech Chillstream & Vibration Feedback Wheel
oyunun çıkmasına saatler kala yeni yamalar gelmeye devam ediyor, böyle giderse full versiyonu almak zorunda kalmayacağız oyundaki bazı maç ayarlarını açan ve yeni toplar ekleyen yama.
YAMA SAHİBİ : UtkuguR (Böylesine güzel 1 paylaşımı bizlere sunduğu için kendisine teşekkür ederiz).
http:// r a p i d s h a r e .com/files/154422518/PES_2009_TURKCE_YAMAv1.0.rar
Orijinal boyut için tıklatın
Orijinal boyut için tıklatın
SS'leri kendi makinamdan çektim , menü , maç içi gibi yerlerde herhangi bir sorun görmedim, içerisine ASF EXPLORER ve Türkçe Yamayı birlikte ekledim. İndirip deneyebilirsiniz. Memnun kalacağınızdan eminim.
İndirin kesinlikle değicek, Be A LegenD'in oynanabilirliğini arttırır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan_abi -- 16 Ekim 2008; 16:07:33 >
Fakat genede arkadaşlar mümkünse kitservera uygun ayarlar yapalım, oyunun orjinal dosyalarını bozmadan kitserver içerisinde map ayarlarıyla bu mümkün, bunun için paket yapmaya çalışıyorum ama biraz daha yamaya gereksinim var.
kitservera eklenen dosyalar türkçe dili dahil otomatik olarak etkinleşiyor
tamam onlar için bekleriz ama madem böyle bi konu açmışsın en azından pes 2009 için çıkan yamaları ekle ne bilim çözünürlik yaması var gerçek takım isimleri var türkçe yamayıda arkadaş vermiş bunları en azından bi yerde topla sonra kendi yaptıklarınıda eklersin insanlar bunları saatlerce aramasın pes formu olmuş 70 küsür sayfa
Fakat genede arkadaşlar mümkünse kitservera uygun ayarlar yapalım, oyunun orjinal dosyalarını bozmadan kitserver içerisinde map ayarlarıyla bu mümkün, bunun için paket yapmaya çalışıyorum ama biraz daha yamaya gereksinim var.
Dostum oyun içinde oyuncu yüzlerininin dümdüz olması gibi bir sorun vardı onu hallettinmi. Kitserverla oluyor mu ?
bu verilen lisans yamasında other league b de alman takımları var yalnız logolar filan doğru ama oyuncu isimlerinde player1,player2 yazıyor sizde de öylemi
bu verilen lisans yamasında other league b de alman takımları var yalnız logolar filan doğru ama oyuncu isimlerinde player1,player2 yazıyor sizde de öylemi
Evet Yamada Böyle,,Other B'de Bundesliga Ayarlamışlar Şimdiden Sadece Takım İsimleri Ve Logoları Var yeni Option File Gerekli Kadrolar İçin Oda Çıkar Kısa Zaman İçinde
Evet Yamada Böyle,,Other B'de Bundesliga Ayarlamışlar Şimdiden Sadece Takım İsimleri Ve Logoları Var yeni Option File Gerekli Kadrolar İçin Oda Çıkar Kısa Zaman İçinde
Dostum oyun içinde oyuncu yüzlerininin dümdüz olması gibi bir sorun vardı onu hallettinmi. Kitserverla oluyor mu ?
kitserver içerisinde lodcfg şimdilik gözükmüyor ama ilerideki kitserver versiyonları gelince lodcfg dosyasınında geleceğini tahmin ediyorum böylece uzak ayrıntılarıda açarak daha fazla detay sağlayabilir.
PES 2009 tam sürüm çıktıktan sonra ilk resmi yaması yolda, kasımda ilk resmi yama geliyor.Yamada
* Athletico Madrid, Sevilla, Racing Santander ve Valladolid takımları lisanslanacak * Son transferler yamaya dahil olacak * Takımların yeni formaları ve kadro yapıları yenilenecek * Şampiyonlar ligi modundaki şampiyon lar ligi takımlarına 12 takım daha dahil edilecek,tüm şampiyonlar ligi formaları ve armaları yenilenecek * Marseille, Juventus ve Basel takımları şampiyonlar ligi modunda güncellenecek
Dediğin bu resmi yama çıktı mı? Çıkacak mı? Ne zaman çıkar?
PES 2009 tam sürüm çıktıktan sonra ilk resmi yaması yolda, kasımda ilk resmi yama geliyor.Yamada
* Athletico Madrid, Sevilla, Racing Santander ve Valladolid takımları lisanslanacak * Son transferler yamaya dahil olacak * Takımların yeni formaları ve kadro yapıları yenilenecek * Şampiyonlar ligi modundaki şampiyon lar ligi takımlarına 12 takım daha dahil edilecek,tüm şampiyonlar ligi formaları ve armaları yenilenecek * Marseille, Juventus ve Basel takımları şampiyonlar ligi modunda güncellenecek
Dediğin bu resmi yama çıktı mı? Çıkacak mı? Ne zaman çıkar?
Yamanın kurulumu Yamayı kurmadan önce kadro güncellemesi yaması kurduysanız yedekleyebilirsiniz...
Dosyayı çektikten sonra GamingaccessCPbuild01Beta.exe dosyasına çift tıklayın otomatik kurulumlu olduğundan oyunun kurulu olduğu klasörü bulacaktır. finish dedikten sonra oyuna girince yamanın kurulduğunu göreceksiniz...
Yamayı silmek için kitserver klasörü içerisindeki img klasörüne gidin orada farklı klasörler göreceksiniz klasörlerin içindeki dosyalar yama dosyaları her klasörün içerisine gidip dosyaları silerseniz yama silinmiş olur.. Yok ben hepsini daha hızlı sileyim diyorsanız kitserver klasörünü olduğu gibi kaldırın ardından tekrar kitserver yükleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 18 Ekim 2008; 8:39:30 >
kitserver ı kurdum kamera ayarları için config dosyasına girin yazılmış fakat config dosyası .txt uzantılı. nasıl olacak bu iş? bu arada,kontrolleri çevirmen süper olmuş.
bEYLER BENDE High seçeneğinde 1280*1024 seçeneği çıkmıyor? En yüksek 1280*720 var altında 1024*768 var. Anca mediumda 1280 çıkıyor. Bu arada monitör 17" lcd . Acaba bunun için bir yama var mı?
kitserver ı kurdum kamera ayarları için config dosyasına girin yazılmış fakat config dosyası .txt uzantılı. nasıl olacak bu iş? bu arada,kontrolleri çevirmen süper olmuş.
bEYLER BENDE High seçeneğinde 1280*1024 seçeneği çıkmıyor? En yüksek 1280*720 var altında 1024*768 var. Anca mediumda 1280 çıkıyor. Bu arada monitör 17" lcd . Acaba bunun için bir yama var mı?