herkezin kaleci olması sorunu gameacces' deki fix programı yüzünden oluyordu sanırım, 1.10 yamasını kurduktan sonra hiç sorun kalmadı bende. BAL modunda 7. sezondayım.
Yama Arayanlara Harika Bir Yama. 1.5 + 1.6 update ile yükleyin.
Bundesliga replaces Eredivisie 14 German 2nd League Teams in Other Teams A 100% League and Team Emblems 100% Original team names 100% Original league names ML & BAL playable with Bundesliga Kits for Bundesliga (95%), EPL, Primera División & National Teams Chants for 10 Bundesliga teams (Bremen, Hamburg, Leverkusen, Stuttgart, Bielefeld, Bochum, Dortmund, Köln, Schalke, Bayern) New Ballpack New Bootpack approx. 140 Scan faces for Bundesliga players New Features in 0.6:
Correct Edit Mode Kits for 2nd League Teams More Faces for Bundesliga Correct radar colors Correct fan colors Fixed not-working chants New stats (especially for Hoffenheim) All player names in lower case (e.g. RONALDINHO -> Ronaldinho) Stadium names in lower case More Bundesliga Kits added
spiker sorunu bendede var, 15-20 maç yaptıktan sonra spiker ve yorumcu kayboluyor ve oyunu tekrar açtıktan sonra düzeliyor, ayrıca spikerin olmadığı maçların çoğunda puan kaybediyorum , şu ingiliz spikeri japon olanla değiştrien bir yama çıksa oyunun eğlencesi iki kat artacak , yok mu böyle bir yama ?
Spiker için, oyun içinde Options/system setting/sound settingste spiker yorumu var(en üstte).Onu evet yapın.ayrıca altında, yorum sıklığı var(her zaman, sadece gol bölgesinde ve ceza sahası-orta sahada diye 3 şekilde) bunlardan birini seçin. spiker aktif hale geliyor...
Tabiki dediklerini yaptım ilk ses gittiğinde fakat zaten onlar değişmemiş durumda buna rağmen spiker gidiyor
Herkese merhaba. Oyunda hızla ilgili problem yaşıyorsanız, yapmanız gereken 2 şey var. 1.si: settings menüsünü(ekran çözünürlüğü hariç) aşağıdaki gibi ayarlayın: Özellikle Usa Frame Skipping ve Wait for Vsync seçeneklerine dikkat edin. LB seçeneği BOŞ klasın. 2.si: FPS ayarlarını 60 olarak ayarladığınıza emin olun. Monitör özelliklerinde 60 atadıktan sonra, ekran kartı ayarlarınızda da fps ayarını 60 olarak seçmeyi unutmayın.Mesela ben ATI Raedon HD 2900pro ekran kartı var.Ayar menüsünde, 3 yerde fps ayarı var.Hepsini 60 olarak seçtim.
Bunları yaparsanız, hızla ilgili problem yaşamamanız gerekiyor. Keyifli oyunlar...
beyler sadece amblem forma ve yeni transfer olan bi yama varmı her yükledm yamada formalar siyah çıkyo amblemler yine aynı delircem ya oyundan soğdm orjinal oynim diyorum ingiltere lignde abuk sabuk ismler var yokmudur bi çözümü burgum patch filn var o nasıldr siyah forma sorunu olurmu ondada.
sayfayı baştan sona okudumda adam gibi bir yama çıkmamış daha yüklemeye değmez hiçbirini!!!! ,,,yükledikten sonra yamalardan memnun olan bir kişi görmedim..
evulatıon patch gibi hatasız bir patch çıkarsa bu kadar karmaşaya gerek kalmyacağını düşünüyorum..!!! orjinal haliyle oynamak daha mantıklı şimdilik
tamamen aynı fikirdym çabalamaya hiç gerek yok evo gelene kadar böle takılıcas o da bi gelmedi gitti
Arkadaşlar hepinize merhaba. Bir çok arkadaş PES 2009 için hangi yamayı kuracağına karar vermemiş. Ben size bir tavsiyede bulunacağım, ve inanın ki hiç pişman olmayacaksınız. http://forum.donanimhaber.com/m_26907718/tm.htm adresinde, ilk sayfada, "WORLD CHAMPIONS PATCH" var. İndirin, kurun, zevkle oynayın... Fazla detaya girmek istemiyorum, gerekli sayfada zaten bilgisi verilmiş. Ancak yamayı indirdiğinizde, yamanın altında extra müzikler var. Bunuda indirip, kurun. Oyunu fazlasıyla zevkli hale getiriyor. Galatasaray,Trabzonspor,Beşiktaş,Fenerbahçe ve Sivasspor'a özel birbirinden güzel taraftar sesleriyle oyun çok zevkli oluyor. Heleki Turkcell Süperlig mücadelesinde, Sivasspor deplasmanında, taraftara hayran kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Önemli Not:Yamayı kurmadan önce, Patch 1.10 ve bu yama için gerekli İLACı kullanmanızı tavsiye ederim.
Arkadaşlar Süper Bir Yama Veriyorum Yama Arayanlar İndirin Mutlaka İnceledim Yamayı Ve Gerçekten Süper.5 Kasım Olarak Bütün Transferler Yapılmış Oyunda OLmayan Oyuncuların Hepsi Eklenmiş Diego Milito(genoa), Zapatocny Gibi vs. Bundesliga Var.(köln karslhure frankfurt cottbus gibi takımlar güncel değil önemli oyuncuları aktarmışlar sadece)bundesliga bütün takımların formaları var. Gerçekte Şampiyonlar Ligindeki Bate Borisov Anorthosis Famagusta Takımları Eklenmiş 6 Rus Takımı Eklenmiş Bunların İçinde Rubin Kazan Csk Moskova Var ingiltere ligi full orjinal formalar,ispanya ligi birkaç küçük takım hariç formalar güncellenmiş a.madrid sevilla valencia gibi, yeni lig ve takım logoları HD gibi, toplar kramponlar eklenmiş milli takım formaları logoları güncellenmiş
mutlaka indirinn şuanki en iyi yama bence. ingilizcesi - All transfers on 5/11/08 in all teams - Bundesliga teams (most teams done, all will be in following versions) in Other B - 6 Russian teams - Kits, fonts and numbers for all EPL teams - Kits, fonts and numbers for all Bundesliga teams - Kits, fonts and numbers for most La Liga teams - Kits, fonts and numbers for most National teams - Update some kits - Added CL training kits - Unlock all bonuses - New balls, gloves and boots
Arkadaşlar Süper Bir Yama Veriyorum Yama Arayanlar İndirin Mutlaka İnceledim Yamayı Ve Gerçekten Süper.5 Kasım Olarak Bütün Transferler Yapılmış Oyunda OLmayan Oyuncuların Hepsi Eklenmiş Diego Milito(genoa), Zapatocny Gibi vs. Bundesliga Var.(köln karslhure frankfurt cottbus gibi takımlar güncel değil önemli oyuncuları aktarmışlar sadece)bundesliga bütün takımların formaları var. Gerçekte Şampiyonlar Ligindeki Bate Borisov Anorthosis Famagusta Takımları Eklenmiş 6 Rus Takımı Eklenmiş Bunların İçinde Rubin Kazan Csk Moskova Var ingiltere ligi full orjinal formalar,ispanya ligi birkaç küçük takım hariç formalar güncellenmiş a.madrid sevilla valencia gibi, yeni lig ve takım logoları HD gibi, toplar kramponlar eklenmiş milli takım formaları logoları güncellenmiş
mutlaka indirinn şuanki en iyi yama bence. ingilizcesi - All transfers on 5/11/08 in all teams - Bundesliga teams (most teams done, all will be in following versions) in Other B - 6 Russian teams - Kits, fonts and numbers for all EPL teams - Kits, fonts and numbers for all Bundesliga teams - Kits, fonts and numbers for most La Liga teams - Kits, fonts and numbers for most National teams - Update some kits - Added CL training kits - Unlock all bonuses - New balls, gloves and boots
bundesliga other league b demi? yoksa hollandanın yerindemi?oyuncular için ugrasmıslarmı? gerçeğe yakınmı yani oyuncuların tipleri ve özellikleri?
hollanda duruyor aynı yerinde ,,Logosuyla Other B'de Bundesliga Oyuncular İçin Uğraşılmış Ve Faceleride Mevcut Sadece Bundesliga Değil diğer Birçok takımda face güncellemesi yapılmış(facescan ile yapılanlarda var misal hoffenham'daki demba ba tamamen gerçekçi bremende pizarro birebir,ribery toni vs birçoğunun face harika olmuş kesinlikle çok memnun kaldım yamadan mutlaka indirip oynayın.
Daha bu yamaya şampiyonlar ligi için yeni takımlar ve ispanya ligine birkaç takım daha eklenecek o yüzden 20mb olamaz. ilk başta şaşırdım 20 mb görünce
Arkadaşlar oyunun yabancısıyım daha önceleri pes i neredeyse hiç oynamadım. Atağa kalktığımızda önümdeki oyuncum salak salak duruyor. Bu oyuncumun ileri doğru koşmasını istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum. Taktik söyleyecek olan var mı? diğer konuya yazdıktan sonra burayı gördüm birde burada şansımızı deneyelim
Arkadaşlar oyunun yabancısıyım daha önceleri pes i neredeyse hiç oynamadım. Atağa kalktığımızda önümdeki oyuncum salak salak duruyor. Bu oyuncumun ileri doğru koşmasını istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum. Taktik söyleyecek olan var mı? diğer konuya yazdıktan sonra burayı gördüm birde burada şansımızı deneyelim
Ne yamaymış yaa şu hale bakın millet bir birine girdi ah konami ahh şu ana kadar tam bi fiyasko 15 gün sonra cıkarsaydın şu oyunuda sorunsuz sekilde cıkarsaydın keşke. oyun ilk cıktıgı gün aldım 2 saat oynadım bir daha girmedim bile hayatımda oynadıgım en sorunlu serisiydi umarım pazartesi resmi sitesinde werirde yamayı şu sorunlar biter yoksa düşünemiyorum illerki günleri
Ne yamaymış yaa şu hale bakın millet bir birine girdi ah konami ahh şu ana kadar tam bi fiyasko 15 gün sonra cıkarsaydın şu oyunuda sorunsuz sekilde cıkarsaydın keşke. oyun ilk cıktıgı gün aldım 2 saat oynadım bir daha girmedim bile hayatımda oynadıgım en sorunlu serisiydi umarım pazartesi resmi sitesinde werirde yamayı şu sorunlar biter yoksa düşünemiyorum illerki günleri
Yılbaşından önce hiçbir pes serisinin tam olarak oturduğu görülmemiştir. Malesef bu böyle.
BU arada konamiye oyunun buglarıyla ilgili yama ne zaman çıkacak diye sordum.
Aldığım yanıt:
Şu anda buna cevap veremezlermiş. Gelişmeleri resmi siteden takip edecekmişiz. Birde 1.20 patch ının oyunun buglarını düzeltecek bir yama olmadığını sadece yeni alınan lisanslarla ve lagend modla ilgili olduğunu yazmışlar kendileri.
BU HATAYI ALDIM ve GEREKENİ UYGULADIM. YANİ OYUNU SİLİP TEKRAR YÜKLEMEYE ÇALIŞTIM FAKAT ŞİMDİ İSE OYUN HİÇ BİR ŞEKİLDE YÜKLENMİYOR. BİR KONU ALTINDA TOPLAMIŞSINIZ FAKAT KİMSE YARDIM ADINA HİÇ BİR ŞEKİLDE MÜDAHALEDE BULUNMUYOR. KONUYU AÇANLAR VE KONUYLA İLGİLENENLER KUTLUYORUM SİZİ, KINIYORUM... MÜKEMMEL BİR KONU...
Nette gezerken gordum sizle paylasmak istedim.. tek sorun dil dosyası.. bunları yaptıkdan sonra turkce dil dosyasını tekrar kit serverin içine atin..
Another PES 2009 patch: - All real team names - All real team logos, league and cup logos (thanks to devill_sfc) - All real stadium, league & cup names - English Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers and KITS - Spanish La Liga 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers and KITS - Italian Serie A 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers and KITS - FC Porto, Sporting CP & SL Benfica updated Transfers Ages and attributes corrected! - Bundesliga (Other B) teams filled with all players (player names only, for now; players without their real stats and faces are in lowercase) - All real player names for National teams - All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated') - Hajduk Split and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now) - New Balls (Now They Are Working) and Bootpack - FC Porto and SL Benfica Chants (Sporting CP Chants coming soon) - New Faces For Some FC Porto Players - New In game Menus Playlist - New User Friendly Instalation - Fixes bugs from previous version
Playlist: "Break Of Dawn","Out Of Office" "Put them up","Edun" "Show Me Love","Robin S" "Together","6th element" "Speed up","Funkerman" "Vino Vino","Ian Oliver" "Love me","Morandi" "I love my people","Eddy Wata" "Shine on","R.I.O." "I'll do you like a truck","Geo Da Silva" "Pjanoo","Eric Prydz" "In And Out Of Love","Armin van Buuren" "Watch The Sunrise","Axwell Feat. Steve Edwards" "Tocas miracle","Fragma" "The party all the time","Sharam" "Save me","Morandi" "Love has gone","Dave armstrong and redroche ft. h-boogie" "Jaguar","Sebastian Leger" "Watch out original cut mix","Alex Gaudino" "Silence (Hi Tack Remix)","Hi Tack" "Ininna Tora","Stylus Robb" "Brasil","Fly project" "Lambada (tech house remix)","Ziaras"
oyunun böyle bir drumu varmı bilemiyoırum ama, teknik olarak, registeryini temizleyip oyunun klasörlerini silip tekrar dene olacağını tahmin ediyorum..çalıştırdan regedit yaz karşına çıkan yerdede oyunu aratıp temizle çıkanları..bu tehlikeli olabilecek bir işlem öncesinde regedit'inin yedeğini almanda fayda var.
quote:
Orjinalden alıntı: IIBelieveMeII
quote:
ilginç...
BU HATAYI ALDIM ve GEREKENİ UYGULADIM. YANİ OYUNU SİLİP TEKRAR YÜKLEMEYE ÇALIŞTIM FAKAT ŞİMDİ İSE OYUN HİÇ BİR ŞEKİLDE YÜKLENMİYOR. BİR KONU ALTINDA TOPLAMIŞSINIZ FAKAT KİMSE YARDIM ADINA HİÇ BİR ŞEKİLDE MÜDAHALEDE BULUNMUYOR. KONUYU AÇANLAR VE KONUYLA İLGİLENENLER KUTLUYORUM SİZİ, KINIYORUM... MÜKEMMEL BİR KONU...
oyunun böyle bir drumu varmı bilemiyoırum ama, teknik olarak, registeryini temizleyip oyunun klasörlerini silip tekrar dene olacağını tahmin ediyorum..çalıştırdan regedit yaz karşına çıkan yerdede oyunu aratıp temizle çıkanları..bu tehlikeli olabilecek bir işlem öncesinde regedit'inin yedeğini almanda fayda var.
quote:
quote:
ilginç...
hayır olmadı. yine aynı sorun devam etmekti. ya işe bak ya. bi yama yükleyelim dedik o da olmadı. ya nasıl iş bu ya ? venomtrk konuyu açan arkadaşım sana sesleniyorum. lütfen yardımcı ol. madem konu açmışsın sorunlara da bir çare bul lütfen.
quote:
quote:
ilginç...
hayır olmadı. yine aynı sorun devam etmekti. ya işe bak ya. bi yama yükleyelim dedik o da olmadı. ya nasıl iş bu ya ? venomtrk konuyu açan arkadaşım sana sesleniyorum. lütfen yardımcı ol. madem konu açmışsın sorunlara da bir çare bul lütfen.
Aynı sorun bende var ne yapıcam ben ???
Mutluluğun asıl kaynağı, sahip olduklarının değerini bilmektir...
Konami ne zaman eksiksiz bir oyun yaptı ki yamayı da aynı şekilde çıkarsın. İlla ki bir .okluk yapacaklar huyları böyle caponların, ne zaman oyun satışları azaldı kafalarına dank eder bir seyleri değiştirirler ya da Seabass kovulursa ancak düzelir pes2009