Arkadaşlar fiyatı önemli değil mükemmel denecek nokia arıyorum symbian hataları vermeyen menüsü kasmayan tuşları abuk sabuk olmayan tabi ki biraz göze hitap eden klasik hataları olmayan telefon arıyorum lütfen yardım edin.Aslında N78 e biraz niyetim var ama tek cekincem tuş takımı bi kaç ay kullandıktan sonra ne olur malum ayda 5 bin sms bitio
Arkadaşlar fiyatı önemli değil mükemmel denecek nokia arıyorum symbian hataları vermeyen menüsü kasmayan tuşları abuk sabuk olmayan tabi ki biraz göze hitap eden klasik hataları olmayan telefon arıyorum lütfen yardım edin.Aslında N78 e biraz niyetim var ama tek cekincem tuş takımı bi kaç ay kullandıktan sonra ne olur malum ayda 5 bin sms bitio
Seni N82 paklar
iphone and ipod touch destek ipod touch 2G 2.1 full türkçe, jailbreak yapımı iphone 3G 2.1 full türkçe,jailbreak / Unlock işlemleri app store ücretli uygulamalar ve programlar (full cracklenmiş)
n82 ilk sorduğun özellikleri karşılayacaktır bence mesaj konusuna gelince 3-5 günde alışılıyor tuşlara.telefon istediğin kadar uygulama çalıştır kesinlikle kasılmıyor.