Arkadaşlar benim sistem şu; Athlon 64 3000 s754 2 gb ram MSI K8MM-V 256mb sapphire radeon 9550 350 wat psu Sorularım şunlar olcak; 1-Ekran kartını değiştirmek istiyorum,iyi olduğunu düşündüğüm agp ekran kartlarından alcaktım ki,araştırmalar sonucunda şole bişi gördüm,350 watt psu 3850 gibi ekran kartlarına yetmediği söylendi,bole bişi var mıdır yok yok mudur,bu psu ile kullansam ne gibi sorunlar çıkar,ole bi ekran kartı için kaç watt psu almam lazım,fiyatı nedir? 2-Sonra düşündümki psu yu değiştirmeden upgradeye gideyim bunun için hangi ekran kartları uygundur acaba 350 watt psu için.Ayrıca o ekran kartının 9550 ile arasında çok fark var mıdır?
Şunuda belirtiyim,çok oyun oynayan biri olmadığım için topyekün bi upgrade sözkonusu değildir.Yani en fazla psu+ekran kartı yaparım ama muhtemelen 350 watt ın yeteceği 9550 den daha iyi olan bi ekran kartına terfi edicem. Önerilerinizi bekliyorum, Teşekkürler.
freestyler_07 hocam,eminmisin power ın sorun çıkarmıcana,bide ben şu anda bu makine ile 3dmark2001 10000 alıyorum x1650 ve 3650 ile kaç alırım tahmini değerler tabiki yani eğer değmicekse performans farkına hiç bulaşmiyim bu işe dicem. gunerozcan;abi sende ne gibi problemler çıktıki power değiştirme gereği duyuyosun. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
bana daha ekran kartı gelmedi. benim psu 450 watt ama dandik. 20 ytl ye almıştık. nerde 20 ytl 450 watt sahte yani. daha pc ye takmadım zaten. büyük ihtimalle bi problem çıkartır. ondan dedim.
gunerozcan;anladım abi.Ozaman şole soriim 350watt psu aradına göre ve ekran kartın 3650 olcağına göre 350 watt ın o ekran kartını rahatlıkla kaldırcaandan eminsin demi??Kusura bakmayın bole kılı kırk yardım ama hakkaten kartı alıp geldiimde elimde patlasın istemiyorum.
350W gerçek güç veren bir psu işinizi görür ikinizinde E2160+965 chipset bi anakart ve 8600gt li bir sisteme 350W psu fazla bile geliyor sizede 350W gerçek güç veren bi psu fazlasıyla yeter