arkadaşlar şu kriterlere göre tavsiye edebileceğiniz bir ürün arıyorum,malum tekno market veya diğer bayii elemanlarının dedikleri birbirlerini tutmuyor.
1-fiyat; max 2000 ytl(varımı yoğumu ortaya koydum :)
2-plazma-lcd? plazma olmasından yanayım;çünkü salona alıyorum 3 köşeden de izlemek istiyorum.Ama arkada'da pencere var yansıma yapıyor güneş batarken??? arada kaldım kısacası
3-izleme mesafesi ortalama 4 metre ve şu an normal digitürk alıcı kullanmaktayım(en az 1 sene'de normal yayın SD kullanacağım)
4-%50 haber,%25maç %25film izliyorum,dvd,vcd,digitürkten ne bulursam.
5-son olarak hd ready mi full hd mi-kontrast ve parlaklık oranları en az kaç olmalı?
--------------------- bunlara ek olarak farklı farklı satış elemanlarından; ''hd ready alırsanız paranız çöpe gider,hd ready sizi en az 10 yıl idare eder,plazma daha fazla enerji harcar,çözünürlük en az 1366*768 olmalıdır,yılbaşını bekleyin fiyatlar iyice düşecek,150-200 ytl daha koyup full hd alın''
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foramencanalis -- 2 Ekim 2008; 21:58:31 >
Plazmalarda kesinlikle yansıma sorunu var. Pionieer hariç hepsini inceledim. LCD'lerinde bazılarında bu sorun epeyce belli. Çok övülen Samsung 40A656'da bile yansıma sorunu olduğunu mağazada bizzat gördüm. Parlak ekran olduğundan mıdır nedir bilmem ama böyle işte. Bence mağazada incelerken mağaza ışıklarını veya kapıdan-pencereden gelen ışıkları içine alıp almadığına daha doğrusu içinde gösterip-göstermediğine dikkat edin. Ben sırf bu yüzden Toshiba 42XV500 aldım. En ufak yansıma sorunu yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif -- 2 Ekim 2008; 21:42:24 >