Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
T260HD alanlar LÜTFEN YARDIM...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> T260HD alanlar LÜTFEN YARDIM... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Manavus

2 Ekim 2008; 20:59:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar samsung T260HD almayı düşünüyorum.

T260HD alan varsa incelemesini yada fikirlerini yazabilir mi....Monitör pc kullanımı için çok mu büyük, pc den oyun oynarken görüntü kalitesinden memmun mu,duvara monte olabiliyor mu....Bu monitoru tavsiye edermisiniz,samsung un oled mönitörleri cıkacak mı,oledlerin cıkmasını bekleyelim mi.......TV özelligi nasıl, kanalları seyretmek için uydu alıcısınıda takmamız gerekiyor dimi...Bir kaç resim koyabilirmisiniz,yandan hiç görmedim.

Bişeyler karalarsanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 8 Kasım 2008; 17:43:11 >

alper_tol

2 Ekim 2008; 21:41:54 

evet yahu ben de yeni 2232 bw aldım daha bir kaç ay oluyor ama bu model mest etti beni. gerçekten hd yayınları alabileceksek ve pc için de çok büyük deurmayacaksa kaçırılmayacak fırsat. parasını fazla fazla hak eder. ben hem tv hem ps3 için hem de pc için bir arada kullanacağım. ayrı ayrı performansları nedir?

one two freddy coming for you
Merzah

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Ekim 2008; 21:46:18 

Askerde olmasaydım kesin bi inceleme yapma fırsatım olurdu
Bende bu modele bakıyorum aslında fakat HP nin 24" beni daha bi mest etti sanırım bu sefer lcdim HP olacak akerden sonra ...

Askerlikte son beş ay ...
ramazanyurt

2 Ekim 2008; 22:21:23 

T240 ile T260HD arasında kaldım. şu t260hd nin ayrıntılı güzel bir incelemesi çıksa da ona göre tercihde bulunsak. parlaklığı, gosthing olayı resim ve renk kalitesi hakkında bir şeyler yazılsa da çoğu kişinin işi görülse. ne güzel olur değil mi arkadaşlar.

Satılık Rapid Hesapları

Samsung T260HD / Q9550 / Asus P5Q Deluxe / Powercolor 512 MB 4870 Pcs+ / Crucial Ballistik 2x2 DDR2 800 Tracer Led 16fe5/ Seagate ST3500320AS 500 GB Sata 2 32MB Raid0 / Samgung S203B DVDRW / Thermaltake Armor+ VH6000BWS ESA / OCZ Pc Power & Cooling Silencer 750W Psu / Creative Megaworks THX 550 / Logitech MoMo Racing / Logitech Force 3D Pro / Logitech Cordless Rumblepad 2
mhrdemir

3 Ekim 2008; 1:35:09 

Arkadaşlar T260HD kullanıcısı olarak cevaplarım aşağıdadır (diğer konu başlığına yazdığım cevabı aynen aktarıyorum)

1- T260HD içinde dahili TV-tuner var yani anten kablosunu takıyorsun direk izliyorsun o kadar. Ayrıca başka bir şeye ihtiyacı yok normal televizyon neyse aynen o. Gayet de güzel ve net izleniyor. Uydu yayını için tabiki receiver olması gerek. Eğer ilerde havadan HD yayın başlarsa o zaman yayını kendisi alabiliyor antensiz mantensiz direk izlemeye başlarız. Ama yakın zamanda o iş zor.

2- PC'den görüntü aktarımını; Analog (D-Sub) veya DVI veya HDMI ile yapabilirsiniz. Buna ilaveten PC ses çıkışını TV'nin arkasındaki girişe takıp daha sonra TV'nin kulaklık çıkışını (monitörün sol yanında bulunur) hoparlörünüze bağlarsanız (ki ben öyle yaptım) tüm sesleri (TV+PC+Ps3 vs) kendi hoparlörünüzden alabilirsiniz. Bu arada TV üzerinde zaten 2 adet hoparlör mevcut ama ses kalitesi çok çok iyi değil ben o yüzden direk kendi hoparlörüme bağladım canavar gibi de ses çıkıyor şu an.

3- PC ekran kartım DVI ile 1920x1200 desteklemiyor o nedenle 1920x1200 doğal çözünürlükte kullanmak için şu an Analog (D-Sub) bağlantıyı kullanıyorum ve analog olmasına rağmen çözünürlük gayet net ve yeterli. Tabi DVI ile bağlayıp 1920x1200 kullanırsanız daha da iyi olacaktır

4- Bende PS3 var o yüzden PC'de oyun pek oynamıyorum ama görüntü kalitesi çok çok iyi. Ekranın büyüklüğü sizi korkutmasın T240 ile arasında kararsız kalan arkadaşlara tavsiyem eğer siz de benim gibi Ps3 ve TV ağırlıklı kullanacaksanız düşünmeden T260HD alın. T240 ile arasında az bir fark var ama yanyana görünce neden T260HD alın dediğimi anlayacaksınız. PC ağırlıklı kullanacaklar için de yine tavsiyem T260 olacaktır ekran parlaklığı vs ayarları fazlasıyla mevcut istediğiniz gibi kısıp açarsınız gözünüz ağrıyacak diye de korkmayın Dynamic Contrast modunda kullanmama rağmen gözüm falan ağrımadı daha 25,5" ekran 1920x1200 'de gerçekten süper bir alan sunuyor size yanyana 3 Word dosyası rahatlıkla açılabiliyor.

5- Görüntü fazlasıyla parlak. Ben bile bu kadarını beklemiyordum PC modunda falan zaten parlaklığı kısmanız gerekir uzun süre çalışacaksanız. Hazır ayarlanmış modları var otomatik olarak uygun görüntü ayarlarına getiriyor.

6- Monitör bu hali ile duvara monte edilemiyor ki bence zaten duvara falan monte etmeyin TN panel lcd'ler illaki görüş açısı değişince görüntüyü bozar ve siz her daim de tam karşıdan bakamayacağınıza göre sağa sola çevirme ihtiyacı duyacaksınız. Ama ek bir aparat ile duvara da monte edilebiliyormuş bir süre sonra TR'ye de gelir o aparat.

7- OLED ekranlı monitörler bence en az 1 seneye gelmez daha ortada yoklar çünkü ne burda ne de yurtdışında. Ve de bu fiyatlara falan hayatta gelmez. O yüzden onların çıkmasını beklemek pek akıllıca değil. Yeni olan bir şey ne olursa olsun ilk çıktığında astronomik fiyatlarla satılıyor o yüzden bu özelliklerde bir OLED lcd monitör bu fiyatlara asla satın alınamaz.

8- Kesinlikle gidin ve yerinden alın. Hatta mümkünse alınca açtırıp denetin ölü piksel falan var mı darbe marbe var mı görüp ona göre alın sonra başınız ağrımasın. (4'den fazla ölü piksel durumunda değişim yaparlar). Özellikle kutusuna iyice bakın eziklik ıslaklık falan var mı, köşelerinde derin göçükler var mı diye kontrol edin yere falan düşmüş olma ihtimaline karşı.

9- Ben kadıköy Eksen'den aldım 880 YTL Bonus Card'a 6 Taksit.

Merak ettiğiniz başka sorular varsa seve seve cevaplandırmaya çalışırım.

Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun. Sonuna kadar parasının hakkını veren bir monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhrdemir -- 3 Ekim 2008; 1:32:11 >

Manavus

5 Ekim 2008; 19:37:19 

Teşekürler

melancoline

6 Ekim 2008; 17:44:20 

Ben 1 hafta önce T240 aldım ve monitör için kullanımda kendimi geriye doğru itmek zorunda kalıyorum. PS3 ve Televizyon için tabiki çok iyi bir tercih bende eksenden aldım ve alırken yarım saat acaba 260'ı mı alsam diye düşündüm. Ama eve geldiğimde 240'ın bayağ bi büyük olduğunu fark ettim. Monitör olarak bayağ bir büyük geliyor.

Toshiba A200 - 1AH
dozdoz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Ekim 2008; 20:04:52 

quote:

Orjinalden alıntı: melancoline

Ben 1 hafta önce T240 aldım ve monitör için kullanımda kendimi geriye doğru itmek zorunda kalıyorum. PS3 ve Televizyon için tabiki çok iyi bir tercih bende eksenden aldım ve alırken yarım saat acaba 260'ı mı alsam diye düşündüm. Ama eve geldiğimde 240'ın bayağ bi büyük olduğunu fark ettim. Monitör olarak bayağ bir büyük geliyor.

bende sadece monıtor olarak kulanıcam o yuzden t 240 buyuk gelebılır dıye dusunuyorum ya 220 yada 240 alıcam bakıcaz artık.

ramazanyurt

6 Ekim 2008; 20:33:12 

ulan elin gavuru yüzünden dolar uçtu. otomatik olarak t260hd fiyatı da arttı. lanet olsun böyle sisteme. verdiğimiz vergiler yetmiyor bir de piyasa yüzünden fazla ödeme yapıyoruz.

Satılık Rapid Hesapları

Samsung T260HD / Q9550 / Asus P5Q Deluxe / Powercolor 512 MB 4870 Pcs+ / Crucial Ballistik 2x2 DDR2 800 Tracer Led 16fe5/ Seagate ST3500320AS 500 GB Sata 2 32MB Raid0 / Samgung S203B DVDRW / Thermaltake Armor+ VH6000BWS ESA / OCZ Pc Power & Cooling Silencer 750W Psu / Creative Megaworks THX 550 / Logitech MoMo Racing / Logitech Force 3D Pro / Logitech Cordless Rumblepad 2
blah

7 Ekim 2008; 0:14:41 

Selamlar bu 260HD de PIP* özelliği var mı acaba Samsung'un sitesinden kullanım klavuzunu indirdim kumandasında var görünüyor ama detay fazla yok kullanan arkadaş acaba bakabilir mi ? var mı bu özellik ?

*= Picture in picture yani bu monitörde varsa bilgisayar modundayken ekranın yarısında ya da bir kısmında tv izleyebiliriz gibi..

Gigabyte DS3R V2.1 || INTEL® C2D E8400 || OCZ Special Ops Urban Elite Edition 2x1 gb || SAPPHIRE X1800GTO
CREATIVE AUDIGY2 ZS || SAMSUNG 793MB CRT || SEAGATE SATA 320 GB + 80GB || SAMSUNG DVD-ROM
PHILIPS 1668B DVD-RW || U.S. ROBOTICS 9105 || ENERMAX LIBERTY 500 || MICROLAB H-500 5.1
orc123456

7 Ekim 2008; 11:44:51 

quote:

Orjinalden alıntı: blah

Selamlar bu 260HD de PIP* özelliği var mı acaba Samsung'un sitesinden kullanım klavuzunu indirdim kumandasında var görünüyor ama detay fazla yok kullanan arkadaş acaba bakabilir mi ? var mı bu özellik ?

*= Picture in picture yani bu monitörde varsa bilgisayar modundayken ekranın yarısında ya da bir kısmında tv izleyebiliriz gibi..

newegg de ki yorumlara baktığımda PIP olmadığını söylüyorlardı kullananlari sırf o yüzden standart modelini aldım

mhrdemir

7 Ekim 2008; 12:00:54 

quote:

T260HD'de PIP özelliği yok.

blah

7 Ekim 2008; 20:39:51 

Hadi ya çok kötü oldu bu tüm hayallerim yıkıldı ben ne güzel bi yanda tv açıkken bi yandan da internetime takılırım diye hayaller kuruyordum :)

sen o kadar teknoloji kas yap dev gibi monitörü bir pip özelliği koyma yaa off offf

quote:

Orjinalden alıntı: mhrdemir

quote:

T260HD'de PIP özelliği yok.

Gigabyte DS3R V2.1 || INTEL® C2D E8400 || OCZ Special Ops Urban Elite Edition 2x1 gb || SAPPHIRE X1800GTO
CREATIVE AUDIGY2 ZS || SAMSUNG 793MB CRT || SEAGATE SATA 320 GB + 80GB || SAMSUNG DVD-ROM
PHILIPS 1668B DVD-RW || U.S. ROBOTICS 9105 || ENERMAX LIBERTY 500 || MICROLAB H-500 5.1
ramazanyurt

7 Ekim 2008; 21:23:38 

yaw pipi olsa nolacak olmasa nolacak. bu fiyata full hd hem pc hem de tv özellikli kaç monitör var. bu özellik lcd tvlerde var mı? varsa onların fiyatları ne kadardan başlıyor? ona göre karşılaştırmak gerek. bende bir aksilik olmazsa t260hd alacağım.

Satılık Rapid Hesapları

blah

7 Ekim 2008; 22:21:32  <