Şimdi Ara

YanlışLıkla Atılan Formattan Sonra Verileri Geri Getirebilme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün Kuzenin Pcsine Format Atıyodum Fakat D ile C yer Değiştirdiği İçin (Windows D'deymiş) Ben C ye Format Atınca Bütün Veriler Gitti Acaba Formatı Geri Getirebilecek Bi Program Var mı???

Araştırma Yapamadım Kusura bakmayın Çok Acelem Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazmannia -- 2 Ekim 2008; 14:40:51 >

• R-Studio ile geri getirmiştim en son.Hemde 60gb lık dosyayı
    Dİğer popüler programları da denedim ama herşeyi eksiksiz geri getiren R-Studio oldu.
    Yalnız partition değiştikten sonra verileri geri getirmek çok zor.Profesyonel yardım gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 2 Ekim 2008; 15:14:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

R-Studio ile geri getirmiştim en son.Hemde 60gb lık dosyayı
    Dİğer popüler programları da denedim ama herşeyi eksiksiz geri getiren R-Studio oldu.
    Yalnız partition değiştikten sonra verileri geri getirmek çok zor.Profesyonel yardım gerekebilir.

Teşekkürler Bende Yaklaşık 40-50 Gb Veriyi Geri Getircem inşallah Problem Olmaz

Bu Arada Bu Partition Dediğiniz Nedir?
  • Disk bölümleri.(iş yüzünden Türkçe karşılığını pek kullanmadığım için her yerde bu şekilde yazıyorum istemeden
  • bende get data back programını kullanmıştım işeyaramıştı

eğer masaüstü bi bilgisayarsa sana tavsiye bilgisayara hiçbirşey yüklemeden hemen kapat sabit diski söküp başka bir bilgisayara tak ondan sonra verileri kurtarma işine giriş çok daha iyi sonuç alırsın
  • Kesinlikle katılıyorum. Getdataback mükemmel ötesi bir program. Bozulan hard diskimdeki verileri kurtardım. Hiren's Boot CD' yi indirebilirsen içerisinde tam sürümü var. Google'da aratırsan bi dünya bulursun.

quote:

Orjinalden alıntı: fezalii

bende get data back programını kullanmıştım işeyaramıştı

eğer masaüstü bi bilgisayarsa sana tavsiye bilgisayara hiçbirşey yüklemeden hemen kapat sabit diski söküp başka bir bilgisayara tak ondan sonra verileri kurtarma işine giriş çok daha iyi sonuç alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.