INTEL P-IV 3000 MHZ CPU ANA KART ASUS P4P800S-X 80 GB HDD 7200 RPM 512 MB RAM DDR 400
Öncelikle iyi bayramlar, 4 yıldır bu makineyle idare etmeye çalışıyorum ama artık bana yetmemeye başladı , Pc donanımından pek anlamıyorum ama yardımcı olacağınızı düşünüyorum . Şimdi bu sistemi yükseltmem ne kadar mantıklı olur çünkü Agp için yeni donanımlar çıkmıyor artık bildiğim kadarıyla piyasaya . Mevcut donanımım eğer upgrade yapmamı değilde yeni sistem almamı gerektiriyorsa yeni sistem almayı düşünüyorum . Yani şuanki pcmin upgrade edince beni 1.5 2 yıl kurtarmasını istiyorum (Crysis vs tarzı oyunlar oynayabilmek için).
Malesef şuan için maddi durumum pek yeterli değil yeni sistem için bir süre daha idare etmek istiyorum upgrade ederek , crysis yazarak belki abartmış olabilirim ama low detailde oynamaya razıyım :) birkaç link buldum uygun sayılacak yorumlarınızı bekliyorum...
TOPLAM HARCAMA: 318 YTL İşlemcin bana fena değil gibi geldi. Pentium 4 için güzel bi bilgisayar olur bunları takarsan sisteme. Crysis'i 1024 X 768 çözünürlükte tüm ayarlar normalde rahatlıkla oynayabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSarp -- 2 Ekim 2008; 11:34:41 >
Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için .... Hard diski deiştirmeyi bende düşünüyodum fakat bu işlerden cidden hiç anlamıyorum 500 gb olsa aslında daha mennun olurum takabilirmiyiz acaba 500 ?