arkadaşlar lütfen yardım edin. şubat gibi sistemi yenileyecegim. bari overclock yöntemiyle birazcık performans daha saglanır. lütfen yardımlarınız bekliyorum. simdiye kadar hiç overclock falan yapmadım. en ufak birşeyini bilmiyorum. bunu baana sade ve anlaşılır bir dille anlatırsanız cok sevinirim. döküman falanda olabilr. son çare bu kaldı artık. sistemin aşşagıdaki gibidir.
riva tuner programını kullanabilirsin siteyi biraz araştırırsan döküman bulabilirsin http://forum.donanimhaber.com/m_18332167/tm.htm bu başlıga bir bak ama ben 6 ay kadar önce benzer bir sistem kullanıyordum overcloctan fazla bir performans bekleme benim dnemelerim sonucu bulduğum stabil degerler çekirdek 580 ramler 1150 idi tabi her kartta aynı sonuç olmaz kartının değerlerini yükselttiktan sonra uzun uzun test etmeyi unutma o an düzgün çalışıyor olabilir ama sonra sapıtabilir kolay gelsin
kullanıcısı! E8400 3.00@3.6@4.0/akasa ak-965 cpu soğutucusu /gigabyte p965s3/2*1gb ddr2 800mhz /sparkle 8800gt 512mb özel soğutmalı / 250 gb seagate 410AS /gmc h70 kasa/asus A-45GA 450 watt power supply/19''philips crt monitör/
dostum zaten araştırma yaptım ama hep yeni sistem overclockları var. bn bu işten hiç anlamadıgım için de buraya başlık açtım. bu sisteme gore overclok için döküman arıyorum
sisteme göre döküman aramana gerek yokki mantık hepsinde aynı aynı sistemi overclock yapan birisini bulsan bile aynı degerlere senin çıkabileceğin şüpheli kendin deneme yanılma yöntemiyle bulacaksın korkma bir şey olma en fazla kilitlenir baktın ekran çizgi çizgi oldu hemen overclocku geri çekersin(hemen)
kullanıcısı! E8400 3.00@3.6@4.0/akasa ak-965 cpu soğutucusu /gigabyte p965s3/2*1gb ddr2 800mhz /sparkle 8800gt 512mb özel soğutmalı / 250 gb seagate 410AS /gmc h70 kasa/asus A-45GA 450 watt power supply/19''philips crt monitör/
bu arada simdi bneim p4 3.0 bunu 3.4 e cıkarabilimiyim? cıkarırsamda bu gerçekten 3.4gh hızında calışırmı? eger öyle birşey olursa super olur. ekran kartınıda biraz hızlandırırsam şubata kadar oyunları acar hrealde. bu işten anlayan arkadaşların yardımı lazım. condemnedcriminal@hotmail.com yardımcı olmak isteyen arkadaşlar msni eklerse cok sevinirm...