TV karti ya da TV box alman gerek. Monitorde izleyeceksen ve kayit yapmak istemiyorsan TV Box oneririm. Onun disinda da TV karti. Alacaksan goruntu kalitesi acisindan Avermedia'dan sasma derim. Asagida balantilari nasil yapacagin var Avermedia TV box ile.
peki arkadaşım dsmartı ss2 ye nasıl bağlarız.. bende de next dsmart var.. lnb out kısmından ss2 ile bağlantı yapabilirmiyim.. cihazlara yada pc ye bir zararı olurmu.. lnb de donma filan olurmu.. SS2 bağlantısıyla ilgili bir link yada kaynak varsa yada senin bilgin varsa benle paylaşırsan sevinirim.. Teşekkürler...
Bu cikisla Dsmart seyredemezsin. Dsmart siferlidir, bunu seyretmek icin Dsmart uydu alicisina ihtiyacin var, skysytar'la seyredmezsin yani. Tek seyretme yolu daha once yazdigim gibi goruntuyu Kompoit cikisla uydu alicisindan almak olacaktir. Bunu da skystar'in komposit girisi olmadigi icin yapamazsin. Avermedia'larda komposit giris var, onlarla olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerey -- 17 Ekim 2008; 1:09:03 >
abicim benim d samrtımdan görüntü alıcam derken dsmarttan şifreli görüntü almıycam ki... ben normal uydu kablosunu ss2 ile paylaşmak için lnb out kısmından çıkış almayı sordum.. amacım ss2 de dsmart filan izlemek değil.. zaten dsmartım varken ss2 yle maceraya ne gerek var.. amacım ss2 ile bilgisayarda offline download ....
bu arada kendi kendime çözdüm sorunumu... lnb outttan çıkış aldım ss2 ye.. sadece dsmart receiver hangi polarizasyondaysa ordaki kanalları alıyor.. zaten benim amacımda offline downloaddı bunuda başardım.. taktım çengeli.. full download.... yea yea yea