Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
LG KE800 CHOCOLATE GOLD İle PLATINIUM Arasındaki Fark Nelerdir

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile >> LG KE800 CHOCOLATE GOLD İle PLATINIUM Arasındaki Fark Nelerdir Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
okyanus1987

1 Ekim 2008; 19:52:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar sizce "LG KE800 CHOCOLATE GOLD" ile "LG KE800 CHOCOLATE PLATINIUM" arasındaki farkları neler acaba ben sitelerdeki teknik özelliklere baktım ama tüm özellikler aynı görünüyor sizce hangisi daha iyi benim gönllüm LG KE800 CHOCOLATE GOLD arzuluyor sizce hangisi daha iyi ilgilenirseniz çok sevinirim

kaan2121

1 Ekim 2008; 21:39:17 

bildiğim kadarıyla tek fark RENKLERİ

kaan2121

1 Ekim 2008; 23:14:16 

GOLD

PLATINUM

okyanus1987

2 Ekim 2008; 17:50:25 

Arkadaşım sadece renk farkı ile seri adı değiştirilmez galiba başka özellikleri vardır ama bence gold olanı daha iyi ondan alacam ama sizce ses düzeyi felan nasıl iyimi kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim arkadaşlar

oktay555

3 Ekim 2008; 1:26:34 

tek fark RENK
İKİSİ DE KE800...

quote:

Orjinalden alıntı: okyanus1987

Arkadaşım sadece renk farkı ile seri adı değiştirilmez galiba başka özellikleri vardır ama bence gold olanı daha iyi ondan alacam ama sizce ses düzeyi felan nasıl iyimi kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim arkadaşlar

SECRET

technozafer

3 Ekim 2008; 1:33:28 

tek fark renk ben goldunu kullanıyorum. ben pek fazla kurcalama karşılaştırma yapmadım. geçen arkadaşım almış kurcalıyordu kendisinde n70 var onunkinin sesi daha çok çıkıyormuş. sesini mesini bilmem ama çok şık gören şaşırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technozafer -- 3 Ekim 2008; 1:33:35 >

POSOFLUYUZ
coolsten

3 Ekim 2008; 22:48:39 

LG nin tüm telefonları şık

Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !

DH - Türkiye Siyah Kurdele Harekatı
UNF0RGIVEN

5 Ekim 2008; 12:28:50 

dışa net ve yeterli bir ses veriyor, ama n70 - n73 fln gibi bangır bangır ses bekleme tabi

okyanus1987

6 Ekim 2008; 13:59:03 

Arkadaşlar çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için gold alacam ona karar veedim mademki bi fark yok o zaman gol alırım odaha şık ve gözterişli ses olayına gelnce ben zaten öyle çok ses istemme kulaklıktan net ses versin yeter bana ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile >> LG KE800 CHOCOLATE GOLD İle PLATINIUM Arasındaki Fark Nelerdir Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: sunumaX Standı
SunumaX ile web sitelerimizi nasıl canlandıracağımızı ve gelen ziyaretçileri kaçırmıyacağımız hakkında bilgi ediniyoruz.
Cebit 2008: nComputing Standı
Cebit 2008: nComputing Standı nComputing birden çok bilgisayar kasası yerine tek bir bilgisayar kasası kullanmamızı sağlayan çözümleri ile bizleri bir çok masrafdan kurtarıyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar