Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
HP-1010 ve CANON LBP-2900

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> HP-1010 ve CANON LBP-2900 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TUFANER

1 Ekim 2008; 17:41:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar evde kullanmak için çok fonksiyonlu yazıcı almaya niyetlendim canon un 610 modeli var. fiyat olarak da 240YTL civarlarında bu yazıcı hakkında kötü bir yorum duymadım çok araştırma yaptım fakat yorumlarda belirtilmeyen bir husus var ev kullanıcısı olarak yazıcının kartuşunu açtıktan sonra belli bir müddet kullanmayınca bu mürekkep kartuşları ya donuyor ya arıza veriyor..vs başını ağrıtıyor. Bende lazer yazıcı almaya niyetlendim daha önce işyerinde kullanmış olduğum HP nin 1010 modeli vardı bu yazıcıdan çok memnundum ne toner dolumunda ne de mekanik arızada hiçbir sorun çıkarmadı lakin bu modelin de üretimi kalkmış şimdi sizlerden ricam;fiyat olarak 200YTL yi geçmeyecek şekilde

1-ev kullanıcısı olduğum için yazıcının hızı çok fazla önemli değil,
2-Toner dolumunda chip..vs olmadan ekonomik olarak dolum yaptırabileceğim,
3- mekanik olarak fazla sorun çıkartmayan,
4- fiyat/performans anlamında tavsiye edebileceğiniz bir yazıcı önermenizi rica edeceğim
Aşağıdaki linklere de bakmanızı ve yorum yapmanızı rica etcem
SAMSUNG ML1610 LASER YAZICI
http://www.hepsiburada.com/ProductDetails.aspx?categoryid=6&productid=bd80131
CANON LBP-2900 MONO LASER YAZICI
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=6&productid=bd45784
HP LASERJET P1005 YAZICI CB410A
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=6&productid=bd3453

tarnat1985

Sisteme Gözat

2 Ekim 2008; 0:43:07 

quote:

canon un 610 modeli var. fiyat olarak da 240YTL civarlarında bu yazıcı hakkında kötü bir yorum duymadım çok araştırma yaptım fakat yorumlarda belirtilmeyen bir husus var ev kullanıcısı olarak yazıcının kartuşunu açtıktan sonra belli bir müddet kullanmayınca bu mürekkep kartuşları ya donuyor ya arıza veriyor..vs başını ağrıtıyor.

CANON MP-610 modelini tekrar düşünmeni tavsiye ederim.Bahsettiğin merekkep donma olayının olacağını hiç zannetmiyorum.Çünkü MP-610 cihazı power düğmesinden kapattığın anda Kartuşların kafasını, otomatik kapak ile kapatıyor..
Ev kullanıcısı olarak, tüm fonksiyonlar mevcut.Siyah kartuşu 5000 sayfa basıyor"Lazerden daha çok".Renkli Kartuşları ortalama 700 sayfa basıyor..
MP610 nun Özelliklerini forumdaki yazılarımı okursan daha iyi anlarsın..
Kolay gelsin

SİSTEMİM..:)
İşlemci: AMD X2 5600+ ,Anakart: GİGABYTE MA69G-S3H ,Ram: OCZ 1GB GOLD EDITION DDR2 800Mhz ,Hardisk:WD3200AAKS 16 mb SATA II, DVD-RW: SAMSUNG SH-S203N SATA ,Ekran Kartı: ATI™ Radeon™ X1250(Onboard) ,Kasa:
Termaltake VG8400BNS(400W) ,Monitor:AOC 19" 916Swa ,Vista Ultimate x64 Bit Türkçe.
TUFANER

2 Ekim 2008; 18:16:26 

tarnat1985 arkadaşım verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim "P-610 cihazı power düğmesinden kapattığın anda Kartuşların kafasını, otomatik kapak ile kapatıyor" bu bilgiyi forumda hiçbir yerde kimse yazmamış, genelde mürekkep püskürtmeli yazıcıların ortak sorunu birkaç sayfa yazdırdıktan sonra mürekkebin donması ya da kuruması ve bu durumdan dolayı kullanılmaz hale gelmesidir. bu konuyu tekrar araştıracağım benim de aklımda olan bir modeldi canon tekrar teşekkürler

tarnat1985

Sisteme Gözat

2 Ekim 2008; 18:59:11 

quote:

Orjinalden alıntı: TUFANER

tarnat1985 arkadaşım verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim "P-610 cihazı power düğmesinden kapattığın anda Kartuşların kafasını, otomatik kapak ile kapatıyor" bu bilgiyi forumda hiçbir yerde kimse yazmamış, genelde mürekkep püskürtmeli yazıcıların ortak sorunu birkaç sayfa yazdırdıktan sonra mürekkebin donması ya da kuruması ve bu durumdan dolayı kullanılmaz hale gelmesidir. bu konuyu tekrar araştıracağım benim de aklımda olan bir modeldi canon tekrar teşekkürler

Rica Ederim..
MP610 hakkında kafana takılan ne varsa cevaplayabilirim..
Kapak olayını Kullanım klavuzunda buldum ve şu şekilde açıklıyor...
"Makineyi kapatmak için [ON/OFF] (Açma/Kapama) düğmesine bastığınızda, makine mürekkebin kurumaması için Yazıcı Kafası'na otomatik olarak koruyucu kapak yerleştirir. [Power] (Güç) lambası sönmeden elektrik kablosunu çıkarır veya düğmeli uzatma kablosununun düğmesini kapatırsanız, koruyucu kapak düzgün kapanmaz ve bunun sonucunda Yazıcı Kafası kuruyabilir ve tıkanabilir. "
Kolay gelsin

SİSTEMİM..:)
İşlemci: AMD X2 5600+ ,Anakart: GİGABYTE MA69G-S3H ,Ram: OCZ 1GB GOLD EDITION DDR2 800Mhz ,Hardisk:WD3200AAKS 16 mb SATA II, DVD-RW: SAMSUNG SH-S203N SATA ,Ekran Kartı: ATI™ Radeon™ X1250(Onboard) ,Kasa:
Termaltake VG8400BNS(400W) ,Monitor:AOC 19" 916Swa ,Vista Ultimate x64 Bit Türkçe.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> HP-1010 ve CANON LBP-2900 Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MAGICOOL Sıvı soğutma sistemi
MAGICOOLun giriş seviyesi sıvı soğutması
OCZ CORE 64GB SATA II SSD
OCZnin 64gblık katı halli sabit diski.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç