Arkadaşlar evde kullanmak için çok fonksiyonlu yazıcı almaya niyetlendim canon un 610 modeli var. fiyat olarak da 240YTL civarlarında bu yazıcı hakkında kötü bir yorum duymadım çok araştırma yaptım fakat yorumlarda belirtilmeyen bir husus var ev kullanıcısı olarak yazıcının kartuşunu açtıktan sonra belli bir müddet kullanmayınca bu mürekkep kartuşları ya donuyor ya arıza veriyor..vs başını ağrıtıyor. Bende lazer yazıcı almaya niyetlendim daha önce işyerinde kullanmış olduğum HP nin 1010 modeli vardı bu yazıcıdan çok memnundum ne toner dolumunda ne de mekanik arızada hiçbir sorun çıkarmadı lakin bu modelin de üretimi kalkmış şimdi sizlerden ricam;fiyat olarak 200YTL yi geçmeyecek şekilde
canon un 610 modeli var. fiyat olarak da 240YTL civarlarında bu yazıcı hakkında kötü bir yorum duymadım çok araştırma yaptım fakat yorumlarda belirtilmeyen bir husus var ev kullanıcısı olarak yazıcının kartuşunu açtıktan sonra belli bir müddet kullanmayınca bu mürekkep kartuşları ya donuyor ya arıza veriyor..vs başını ağrıtıyor.
CANON MP-610 modelini tekrar düşünmeni tavsiye ederim.Bahsettiğin merekkep donma olayının olacağını hiç zannetmiyorum.Çünkü MP-610 cihazı power düğmesinden kapattığın anda Kartuşların kafasını, otomatik kapak ile kapatıyor.. Ev kullanıcısı olarak, tüm fonksiyonlar mevcut.Siyah kartuşu 5000 sayfa basıyor"Lazerden daha çok".Renkli Kartuşları ortalama 700 sayfa basıyor.. MP610 nun Özelliklerini forumdaki yazılarımı okursan daha iyi anlarsın.. Kolay gelsin
SİSTEMİM..:) İşlemci: AMD X2 5600+ ,Anakart: GİGABYTE MA69G-S3H ,Ram: OCZ 1GB GOLD EDITION DDR2 800Mhz ,Hardisk:WD3200AAKS 16 mb SATA II, DVD-RW: SAMSUNG SH-S203N SATA ,Ekran Kartı: ATI™ Radeon™ X1250(Onboard) ,Kasa: Termaltake VG8400BNS(400W) ,Monitor:AOC 19" 916Swa ,Vista Ultimate x64 Bit Türkçe.
tarnat1985 arkadaşım verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim "P-610 cihazı power düğmesinden kapattığın anda Kartuşların kafasını, otomatik kapak ile kapatıyor" bu bilgiyi forumda hiçbir yerde kimse yazmamış, genelde mürekkep püskürtmeli yazıcıların ortak sorunu birkaç sayfa yazdırdıktan sonra mürekkebin donması ya da kuruması ve bu durumdan dolayı kullanılmaz hale gelmesidir. bu konuyu tekrar araştıracağım benim de aklımda olan bir modeldi canon tekrar teşekkürler
tarnat1985 arkadaşım verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim "P-610 cihazı power düğmesinden kapattığın anda Kartuşların kafasını, otomatik kapak ile kapatıyor" bu bilgiyi forumda hiçbir yerde kimse yazmamış, genelde mürekkep püskürtmeli yazıcıların ortak sorunu birkaç sayfa yazdırdıktan sonra mürekkebin donması ya da kuruması ve bu durumdan dolayı kullanılmaz hale gelmesidir. bu konuyu tekrar araştıracağım benim de aklımda olan bir modeldi canon tekrar teşekkürler
Rica Ederim.. MP610 hakkında kafana takılan ne varsa cevaplayabilirim.. Kapak olayını Kullanım klavuzunda buldum ve şu şekilde açıklıyor... "Makineyi kapatmak için [ON/OFF] (Açma/Kapama) düğmesine bastığınızda, makine mürekkebin kurumaması için Yazıcı Kafası'na otomatik olarak koruyucu kapak yerleştirir. [Power] (Güç) lambası sönmeden elektrik kablosunu çıkarır veya düğmeli uzatma kablosununun düğmesini kapatırsanız, koruyucu kapak düzgün kapanmaz ve bunun sonucunda Yazıcı Kafası kuruyabilir ve tıkanabilir. " Kolay gelsin
SİSTEMİM..:) İşlemci: AMD X2 5600+ ,Anakart: GİGABYTE MA69G-S3H ,Ram: OCZ 1GB GOLD EDITION DDR2 800Mhz ,Hardisk:WD3200AAKS 16 mb SATA II, DVD-RW: SAMSUNG SH-S203N SATA ,Ekran Kartı: ATI™ Radeon™ X1250(Onboard) ,Kasa: Termaltake VG8400BNS(400W) ,Monitor:AOC 19" 916Swa ,Vista Ultimate x64 Bit Türkçe.