Şimdi Ara

## LG KP500 Cookie ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
35.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teknik özellikler:

Şebeke: Quadband (GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900)
    EDGE desteği: Var, 10. sınıf
    İşletim sistemi: Java platformu (Flash arayüzü)
    Boyut ve ağırlık: 106.5 x 55.4 x 11.9 mm / 89 gram
    Ekran: 3.0 inç, 240 x 400 piksel, 262.144 renk dokunmatik TFT (El yazısı tanıma)
    Oryantasyon sensörü: Var
    Bellek: 48 MB dahili + 16 GB'a kadar microSD desteği
    Kamera: 3.0 Megapiksel
    Video kaydı: 320x240 piksel
    FM radyo: Var, RDS desteği
    WI-FI: Yok
    GPS: Yok
    Bluetooth: Var, v2.1 + A2DP
    Batarya: 900 mAH lityum iyon (350 saate kadar bekleme; 3.5 saate kadar konuşma süresi)

Tahminlenen çıkış tarihi ve fiyat: Piyasada / 569 YTL
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bekliyorum gsmarenada pek detay bulamadım da
  • bizim ülkemize gelmesi ne kadar zaman alır acaba çıkış tarihi olarak ekim gösterilmiş ama bize gelmesi yine uzun sürer ve tabi bize gelene kadr fiyatı 400 euro yu bulur...
  • Tahminlenen çıkış tarihinin ve fiyatın Avrupa için olduğunu eklemekte fayda var.
  • Tel cok guzel gozukuyor demo super olmus bence mutlaka izleyin.

http://www.youtube.com/watch?v=_1b7im0cknM
  • wi fi olmayan bir touchscreen isterse bedava olsun pek birşey ifade etmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung SGH-E490
    18 yıl önce açıldı
    SAMSUNG C3510 Genoa
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefon Çok güzel kullanışlıda olduğu belli inşallah ucuzlarda alırım
  • daha telefon tr ye gelmediki nasıl ucuzlasın fiyat daha belli değil...
    quote:

Orjinalden alıntı: DoCuMenTS

Telefon Çok güzel kullanışlıda olduğu belli inşallah ucuzlarda alırım
  • Dokunmatik ekranlı telefon furyası, iPhone ile birlikte hız kazandı. Özellikle LG ve Samsung gibi Kore menşeli şirketler, touchscreen telefonlarını hızla piyasaya sürdüler. Son olarak, gelişmeleri uzun süre izlemekle yetinen Nokia, 5800 XpresMusic‘i duyurdu.

“Ucuz” diyebileceğimiz Nokia 5800 XpressMusic‘in ABD fiyatı 400 dolar civarında ya da biraz altında olacak. LG KP 500 ise, gerçekten ucuz: Avrupa fiyatının 250 dolar civarında olması bekleniyor. LG KC910 Renoir modelini andıran LG KP500, yine Renoir gibi Flash tabanlı bir arayüzle geliyor.

Ekrandaki öğeler, parmak dokunuşları ile kullanılacak kadar geniş tutulmuş olsa da, telefonun içine gizlenmiş bir de stylus var. Yanında sürekli bez taşıyıp, ekrandaki parmak izlerini çıkartmak isteyenler için güzel bir alternatif(!). Kuşkusuz, stylus’un tek görevi ekranın temiz kalmasını sağlamak değil; LG KP 500′ün çok sayıda yeteneği arasında el yazısı tanımak da var.

Fiyatın neden ucuz olduğunun ipuçlarını, ekranın özelliklerine bakınca bile anlamak mümkün: 240 x 400 pixel gibi yeni nesil touchscreenlere göre düşük sayılabilecek bir çözünürlüğe sahip 3 inç ekran, sadece 256.000 renk desteğiyle geliyor. Yeni Nokia 5800 Xpress Music ise 3.2 inçlik, 640 x 360 piksel çözünürlüklü bir ekranla gelmekte.

106.5 x 55.4 x 11.9 mm ölçülerine sahip KP 500, sadece ince değil, aynı zamanda hafif de: sadece 87gr. Gelgelelim, 3.2 MP kamera unutulmamış; ama maalesef sadece 12 fps video kaydı yapabiliyor. Buna rağmen, 2 MP kameraya sahip ve video kaydı yapamayan iPhone3G’ye göre iyi bir alternatif. İphone’dan eksiği ise, 3G özelliğinin olmaması. Gerçi, Türk kullanıcısının da ne zaman 3G kullanabileceği muamma. GPRS’in bile “lüks” olduğu bir ülkede, 3G’yi beklemek en azından önümüzdeki birkaç yıl boyunca mantıklı gelmiyor.

Yine iPhone 3G‘de olmayan Java,Flash gibi teknolojiler destekleniyor ve bir radyosu da mevcut. 3Gp,Mpeg4 videoları; MP3,AAC ve WMA formatlı müzikleri açabiliyor.

Telefonun hafızasını microSD (TransFlash) kartlarla 8GB’a kadar artırmak mümkün. 350 saat bekleme, 3.5 saat konuşma gibi makul sayılabilecek bir pil ömrüne sahip.

LG KP 500 bu ay piyasaya çıkıyor.

pozitifpc sitesinden alıntıdır...

• Tel gercekten guzel ama kamerasi birazcik daha iyi olsaymis tam super olacakmis 30fps vga kayit flas ve AF olabilirmiski bunlar maliyeti cok arttirmayacak ozellikler.Tr de sanirim ortalama 500ytl gibi bir fiyatla kasim ayinda cikis yapar.
  • 500 fazla bence..
    quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Tel gercekten guzel ama kamerasi birazcik daha iyi olsaymis tam super olacakmis 30fps vga kayit flas ve AF olabilirmiski bunlar maliyeti cok arttirmayacak ozellikler.Tr de sanirim ortalama 500ytl gibi bir fiyatla kasim ayinda cikis yapar.
  • lg ku990'ın fiyatının hala 850 ytl civarında ve lg prada'nın 550 ytl lerde oldugu düşünülürse bunun 500 ytl ye çıkması biraz süpriz olur bence...
    (ku990 özellikleriyle telefonun özelliklerinin birbirinden frklı oldugunu biliyorum ama 2 sene oldu nerdeyse ku990 çıkalı...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaspery

lg ku990'ın fiyatının hala 850 ytl civarında ve lg prada'nın 550 ytl lerde oldugu düşünülürse bunun 500 ytl ye çıkması biraz süpriz olur bence...
    (ku990 özellikleriyle telefonun özelliklerinin birbirinden frklı oldugunu biliyorum ama 2 sene oldu nerdeyse ku990 çıkalı...)

ne 2 senesi arkadasım daha 1 sene olmadı viewty çıkalı kf700 650-700 civarıysa buda aşağı yukarı ole çıkar
  • Bu tele kimse 700ytl vermez bunun yerine 100ytl daha verip f480 veya 200ytl daha verip OMNIA alir.
  • arkadasım prada var mı die mediamarkt die aramıs, telefondaki bayan o artık gelmez hem bugün yarın kp 500 gelcek demiş, fiyatada 600 civarı demiş, yani 575-625 aralığı dır o, bence güzel fiyat, siz ne dersiniz gerçi bu wifi olayı dokunmatik ekrandan daha çok ilgi çekio ve bu fiyatların biraz daha yukarısna bulmak mümkün ama yine de videosunu izledim ekran sensörü hoş olmuş, tutmaz biliyorum ama tavsiyede ediyorum
  • KP500 yurt disinda ciktimiki bugun yarin gelsin.Ama bu ozelliklerdeki bir tel icin 600ytl de fazla bence 500 e dusmesini bekleyecez demekki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grcim

wi fi olmayan bir touchscreen isterse bedava olsun pek birşey ifade etmiyor

+1
  • yurt dışıyla aynı anda yada çok yakınında çıkacaktır belkide, bugün yarın dediği herhalde çok yakında 1 aya kalmaz olabilir, fiyat içinse ben lgnin diğer modelleri ile kıyasladım, kf600 650 kf700 700 ytl bu modellere bakarsak eğer bu 575-625 uygun fiyattır bence ve lg de kafa modellerde özellikle fiyat düşmez hemen hatta düşmez neredeyse, yine de bekleyip görmek lazım, wifi ise zaten bende belirttim şu anda talep noktası tamamiyle wifi olmus durumda ancak dokunmatik cep telefonu konsepti henüz yeni ve bu yönde bir aktarım yapılabilir tabi bi kaç yazımda söylemiştim lg yakaladığı yada olusturduğu dokunmatik telefon konseptinin tutundurmasını yapamıyor yoksa bir çok tüketici henüz daha yeni olan ve cazibe noktası olusturulabilecek bu dokunmatik telefonlara talip olabilir, en azından ben viewty'i arkadasımda prada'yı sadece dokunmatik olduğu için aldık.
  • artık ayrıldım..tşk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 23 Ekim 2009; 23:29:28 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.