Şimdi Ara

ADSL'de TURBO İNDİRİM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ESKİ ABONELERE MÜJDELİ HABER
    ADSL'de TURBO İNDİRİM !
    TTNET, kampanyalardan yararlanamayan mevcut aboneleri de düşünerek yeni bir indirim kampanyası başlattı. Peki indirim oranı ne kadar ve şartlar ne?

    TTNET, dönemsel kampanyalardan kaynaklanan ücret farklarının aboneler için dezavantaj oluşturmaması için 'Turbo İndirim' sloganıyla kampanya başlattı. Mevcut abonelere yönelik bu kampanyadan yararlananların bağlantı ücretlerinden 12 ay süreyle yüzde 12 indirim yapılacak.

    TTNET'den alınan bilgiye göre, TTNET, dönemsel kampanyalarla oluşan ücret farklarını diğer aboneler için dezavantaj yaratmayacak şekilde düzenliyor. Önceki kampanyalardan yararlanan aboneler, yeni kampanyalardaki ücretlerin sürekli olduğunu düşünerek, düşük ücretli yeni kampanyalara geçmek istiyor. Ancak yeni kampanyalara abone olanlar sadece ilk 3 ay bu ücreti ödüyor.

    TTNET, ADSL ve geniş bant internet kullanımını yurt çapında teşvik etmek ve pazarın büyütülmesi amacıyla yeni müşterilere yönelik toptan seviyede uygulanmak üzere Servis Sağlayıcılara ADSL Toptan Promosyonu başlattı. Böylece TTNET, toptan seviyede uygulanan bu promosyonu, yeni abonelerine yansıtabilmek amacıyla ''İnternete Hoş Geldin'' kampanyası düzenlendi ancak bu promosyon sadece yeni müşterileri kapsaması nedeniyle eski abonelere de aynı koşullarda kampanya uygulanması ekonomik olarak sağlanamadı.

    TTNET, sözü edilen bu kampanyadan yararlanamayan mevcut abonelerine yönelik ''Turbo İndirim'' sloganıyla kampanya başlattı. Bu kampanyadan 24 ay TTNET aboneliği taahhüt edenler yararlanabilecek. Kampanyadan yararlanan abonelerin internet bağlantı ücretlerinden 12 ay süreyle yüzde 12 indirim yapılacak.

    EN ÇOK 1 MEGABİT 4 GB LİMİTLİ TARİFE TERCİH EDİLİYOR

    Türkiye'nin internet toplumuna dönüşmesi hedefini benimseyen TTNET'in abone sayısı 5 milyonu aştı. TTNET'in pazar payı ise yüzde 94,8'e çıktı.

    Abonelerinin beklentilerine uygun tarifeler sunan TTNET, 1 megabit hızda 4GB, 1 megabit hızda 6GB, 2 megabit hızda 6GB, limitsiz olarak ise 1, 2 ve 4 megabit hızlarında abonelik olanakları sunuyor. Aboneler en çok 1 megabit hızda 4 GB limitli tarifeyi tercih ediyor.

    AA


    30.Eylül.2008 12:17:38







  • %12 için mi turbo indirim lafını koymuşlar
  • Aman ne müjdeymiş.
  • Bla Bla Bla.

  • Turbo indirime bakın ne hallere düştük
  • 24 ay ödeme yapıcam toplamda 30 ytl indirimden faydalanıcam.yani 720 ytl yerine 690 ytl ödemek için sözleşme imzalayacağım.gerçekten aşmış bi kampanya.
  • En çok 1mbit 4 gb kotalı tarife tercih ediliyormuş neden acaba en ucuz diye olmasın ? Yapsınlar bakalım kablonetteki gibi 512k sınırsız bağlantıyı 19 veya 29 lira hangisi daha çok tercih edilecek
  • Şu 2 mbit sınırsız biraz ucuzlasa geçmek istiyorum ama bu gidişle zor...
  • Bu Yeni ßirsey Degilki taa geçen Kış Vardı Bu Olay
  • %12 yine iyi bit indirim %50 yapacak halleri yok
  • hehe günaydın bende bişey zannettim turbo indirimmiş,bu turbo indirimi ben 1 senedir kullanıyorum kardeş sen fezadanmı geldin !
  • turbo.... Vınnnnn...Vıızzzzzz....

    yaw gidin avutmayın milleti..
  • mıçımlagüliyim.gif sonu turbo hız gibi olmaz inş
  • arkadaşlar LÜTFEN olayı tam olarak anlayalım. Şimdi TTNET bize %12 indirim verecek ama ne karşılığında?? 24 AY TAAHÜT KARŞILIĞINDA..! Anladınız mı?? Yani sen 12 ay toplam 40 ytl civarında indirim uygulanmış ulacak ve 24 ay taahüt edeceksin. Yani 24 aydan önce kapatmak zorunda kalırsanız 40 ytl kar yaptığınız halde kim bilir ne kadar bedel ödeyeceksiniz.. TTNET eski abonelerine indirim yapmıyor. Şimdi yeni aboneler kampanyadan yararlanınca 24 ay taahüt vermek zorunda ya.. Yeni kaydolunanlar yetmedi TTNET şimdide eski abonelerine gözünü dikti. Yani bütün abonelerinin 24 ay taahüt etmesini istiyor. Yani adam işi garantiye almak istiyor. Şimdi bu aralar bir de yeni yeni şirketler ortaya çıktı ya biraz da o yüzden KANDIRMA OPERASYONU başlattı.. Yani indirim bundan ibaret..
  • 6 ytl hakikaten turbo indirim.
  • ahh, şu kablonet her tarafta yaygın olsaydı rüyasında görürdü telekom bu kadar aboneyi!!...
  • Bu hatayı 1 kere yaptım...Bu ay doluyor 2 yıl...1 gün sonra kapattırmayan ne olsun...
  • ben sanki bayağı bi zaman önce aynı uygulamayı yaptıklarını hatırlıyorum.. demek ki o uygumala bitti şimdi kaldığı yerden devam ediyor... hatta ben o indirimle 49YTL olan ücretimi 46 YTL olarak ödüyorum.. indirime bak be.... turboo.. küfür etse hiç olmazsa delikanlı derim...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Batuist

    ben sanki bayağı bi zaman önce aynı uygulamayı yaptıklarını hatırlıyorum.. demek ki o uygumala bitti şimdi kaldığı yerden devam ediyor... hatta ben o indirimle 49YTL olan ücretimi 46 YTL olarak ödüyorum.. indirime bak be.... turboo.. küfür etse hiç olmazsa delikanlı derim...


    bu ya eski bir haber yada tekrar kampanya.bende yaklaşık 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum sınırsız 1 megabit 49 yerine 43 ödüyorum.size neden 46 geliyor yanlışmı yazdınız merak ettim.çünkü 6 ytl indirim olması lazımki buda yılda 72 ytl eder bence fena değil nasıl olsa mecburuz diye bende 2 yıl sözleşme yapmıştım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.