Anketteki birinin oy sayısına acayip güldüm ki bu kişiyi forumdakiler hep destekler görünümündedirler :) Şunu da biliyorum burdaki anketi tınlamaz bile kendisi , olsun ben kendi kendime eğleneyim
Ömer ise açıklayayım penkaladan itibaren 2 gün önce aralıkla aklıma gelmelerinden dolayı arkadaşlar yeni eklendiler
TÜRK çocuğu ecdadını tanıdıkça,daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır. -ATATÜRK Yabancı kültürlere girmek demek,onların hakimiyetine girmek demektir.... -METE HAN ın OĞLU
hiç biri dikkatimi çekmiyor.yorumları okurken daha doğrusu nicklere bakmıyorum.ama yorumlarda yoruma konu olan nickler var örnekse mujim darkchild.. ama ömere oy verdim hep bir duygusal modda bir gün ilgimi çekmişti.cevap yazdıgı her yorum acaip.psikolojisi bozuk gibi.aa bir tane daha var baycan oda arızalı bence etrafı biribirine katan bir halttan analamayan sabit biri arkadaş hep aynı cevaplar hep aynı yorumlar.of çok deidkodu yaptım dolmuşum :D
""belaya hazir olun hem de cifte belaya dunyayi yozlasmaktan korumak icin tum insanlari kendi semsiyemizin altina toplayana kotulugumuzu yildizlara sicratana kadar Ertungaa ! Ruberu ! roket takimi her zaman isik hiziyla hareket eder ya teslim olun ya da savasmaya hazir olun ! "