Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Oyunu oynayan kaldı mı?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: MaliBoy
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Çok kişili online RPG Oyunları >> Age of Conan >> Oyunu oynayan kaldı mı? Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mccknightt

30 Eylül 2008; 7:11:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bizim kendi Türk ekibimiz dahil Avrupa ve Amerikada Oyuncu sayısı gung ectikçe dusuyor arkadaslar
gerek oyunda bizzat kendiniz gerekse Forumlarda okuyarak görebilirsnz
ilgi alaka ve heves azaldı herkesde,funcom bu durum karşısında caresiz görünüyor
goruntu + combo sistemi mukemmel ama gerisi nerdeyse komple eksik oyunun:S
Oynayanlara kolay gelsin
Warhammer dusunenlerde buraya oyunun acıklamasını yazarsa sevinirm paylaşalım bildiklerimizi
şu anlık 700 000 in ustunde satmış ve cogu server fulle yakınmış bu server limitinden midir yoksa ciddi bir kalabalıkmıdır bilemiycem ama oyunun grafik motoru wowlan nerdeyse aynı ama RvR denen olay işi bitiriyor(surekli pvp action ben x şahsı öldurdugumde ondan bana exp geliyor ve item dusuyor(onun itemi eksilmiyor))
vs..DEtaylı acıklamaları Hun forumlarında arkadasımız tarafından takip edebilirsiniz.
www.gw.gen.tr

Falchon

Sisteme Gözat

30 Eylül 2008; 7:34:31 

Valla ben de şaşırdım ya, uzun süre oynayamadım memlekette olduğum için, birkaç gün önce geldim, etrafta in cin top oynuyor. Önceden OOCta geyik muhabbetleri yapılıyordu şimdi çok nadir yazı yazılıyor. FUNCOM çok acele etti, adam gibi oyunun çoğu hatalarını düzelten expansion pack çıkarmazlarsa, şu an oynayan oyuncular bile bırakacak oynamayı...
WARHAMMER ın şu an öyle kalabalık olduğuna bakma, AoC da ilk açıldığında öyle değilmiydi?

ULYSES

30 Eylül 2008; 11:39:57 

Funcom'un en büyük hatası Funcom olmasıydı zaten. Bu oyunu gerçekten işi bilen, güçlü bir firma çıkarmalıydı. Harcadılar güzelim konsepti. War şimdilik kalabalık gibi, ama çok umudum yok o oyundan benim. Wow'u andıran bir oyun ama wowdaki atmosfer yok. Server sayısı yeterli gelmediği için millet sıra bekliyor oyuna girerken. İnternet sitesi tam anlamıyla rezalet. Çok eksiği var o oyununda. Aoc tan dilimiz yandı, artık temkinli olmak lazım.

2n4...4Life

30 Eylül 2008; 14:16:42 

quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Funcom'un en büyük hatası Funcom olmasıydı zaten. Bu oyunu gerçekten işi bilen, güçlü bir firma çıkarmalıydı. Harcadılar güzelim konsepti. War şimdilik kalabalık gibi, ama çok umudum yok o oyundan benim. Wow'u andıran bir oyun ama wowdaki atmosfer yok. Server sayısı yeterli gelmediği için millet sıra bekliyor oyuna girerken. İnternet sitesi tam anlamıyla rezalet. Çok eksiği var o oyununda. Aoc tan dilimiz yandı, artık temkinli olmak lazım.

AoC'de bir dalgalanma yaşansasa acele çıkmasından dolayı oturması fazla uzun sürmeyecek...hatta ilerde o kadar çok oyuncu olacakki spotlar dolacak item düşürme oranı azalacak lvl kasmak zorlaşacak pvp lvl yuzunden.....şimdiden 80 olan yaşadı gidin epic kheshte purple blue item kasın o rare dropların ilerde çok faydası olacak....oyuncu sayısı su anda az oldugu için rare drop almak çok zor değil....bence devam edin.....

PentiumD2.8@7800GTX@2GbRam@ThermaltakeKandalf@Logitechx-540@LogitechG5@LogitechKlavye
Xbox 360 Elite PAL
Guitar Hero 2 X-Plorer Guitar
Logitech x-540
Samsung 32''LCD

Oynadıklarım:PGR4,Forza2,GH2&3
Assassin's Creed,GTAIV, -EskiNick:GangSTAz

mccknightt

30 Eylül 2008; 14:59:52 

dostum 2 tane 80 karakterim hepsinin ustude epic khes set itemlari ve Kylikki set itemleri ile donatılmış durumda
guildimizde her oyuncunun en az 2 tane 80 karakteri ve itemleri bu şekilde
ee ne yapcaz biz? bu mudur 30 gb lik oyun khesde geciyor yok onu kes bunu kes,şahsen bir süre sora bayıyor ki herkesi baydı
Warhammerin artısı 20 class barındırması ve balance gozukuyor birde surekli sağlam bir pvp action oldugundan gank olayı az yasanabilitesi var ama genede iyice araştırmak gerek..Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş:P

ULYSES

30 Eylül 2008; 15:34:07 

Bence bir oyunun uzun soluklu olmasının ilk şartı devasa bir haritadır. Ve o haritayı dolduracak questler dungeonlar vs. Salt pvp üzerine kurulmuş oyunların bir süre sonra bayacağını düşünüyorum.

Grimmjow

30 Eylül 2008; 16:12:06 

Funcom aldığı kararla sunucuların birleştirilmesine kara verdi bu kara çok doğru artık oyuncu aramak veya oyuna girince in cin top oynuyor demiyeceğiz epic silahların fiyatı tavan yapacak bu birleşmeden sonra epic kheste kesecek oss bulamaz olacağız çok doğru bir kara verdi en sonunda Funcom taktir ettim tamda oyunu bırakmayı düşünüyordum ki bu kara çıktı hızla bu oyunu oynamaya devam wow baydı artık aoc bir şans daha verecek ve 2-3 ay daha oynıyacağım bakalım bu birleşme ile oyunda durumlar ne olacak.

Falchon

Sisteme Gözat

30 Eylül 2008; 17:00:40 

quote:

Orjinalden alıntı: Grimmjow

Funcom aldığı kararla sunucuların birleştirilmesine kara verdi bu kara çok doğru artık oyuncu aramak veya oyuna girince in cin top oynuyor demiyeceğiz epic silahların fiyatı tavan yapacak bu birleşmeden sonra epic kheste kesecek oss bulamaz olacağız çok doğru bir kara verdi en sonunda Funcom taktir ettim tamda oyunu bırakmayı düşünüyordum ki bu kara çıktı hızla bu oyunu oynamaya devam wow baydı artık aoc bir şans daha verecek ve 2-3 ay daha oynıyacağım bakalım bu birleşme ile oyunda durumlar ne olacak.

Nerde yazıyor bu açıklama?

Grimmjow

30 Eylül 2008; 18:18:53 

quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

quote:

http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=168513

Falchon

Sisteme Gözat

30 Eylül 2008; 18:29:05 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

quote:

http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=168513

quote:

Another aspect which has popped up in the forums recently is whether we are going to do a server merge or not, and I can today confirm that we are actively working on an approach to merge servers, both in Europe and North America.

Tmm tmm görmemişsim devamını :)

Herşeye rağmen AoC güzel ya, oyun direktörü de değişti, ben gelecekten umutluyum.

Grimmjow

30 Eylül 2008; 18:35:03 

Ben bu oyunu istedikleri kadar kötü sıkıcı deseler bile devam edeceğim bazen bırakayım dediğim oluyor ama 2 gün geçmeden hemen oyunu açıyor birkaç epic khes yapıyor bütün sıkıntımı üstümden atıyorum serverlar birleşirse heralde acayip dolu olacak artık oyun buda beni baya mutlu edecek zaten zor epic q yapıyordum önceden nede raid vs. yapabiliyordum şimdi bu durum değişmek üzere umarım bu oyuna biraz canlılık katarda oyuna geri dönmeler ve oyuncu sayısında artışlar görürüz ben şimdiden epic khes yapmaya hız verdim sonra kescek mob vs. bulamıyacağımı biliyorum.

ULYSES

30 Eylül 2008; 19:29:18 

Oyunun toparlanması hepimizin temennisi. Kombat sistemine bayıldığım böyle bir oyunun yokolmasını hiç istemem. Ama harita ve içerik konusunda çok çalışmaları lazım. Oyuncu sayısının artması yetmez.

shadowhero

30 Eylül 2008; 19:54:45 

Aocun böyle olacağı belliydi.Warhammerda böyle olacak.Bunun nedeni çoğu oyuncunun wowdan geçmiş olmasıdır.Adamlar wowla kısaylıyorlar ve tamamen ona yönelik bakıyorlar (Bu beni fikrim)Wowun + yönleri neyse ondan daha iyisini bekliyorlar galiba.Buda oyunların hikayesi ve combat sistemleri filan değişik olduğu için bırakmaya neden oluyor.Ama bu aocun bırakılcağı kesindi.Çünkü bence wowun yanına bile yaklaşamaz.Aocda gerçekcilik var.Grafikler savaşlar tamamen gerçek.Ama galiba wowdaki kadar çeşitli specler/meslekler/pvp sistemi/pve deki raid zevkleri yok.E adam zaten oraya geçerken bunların üzerine+lar bekliyor.Bulamayınca da hop geri dönüş Warhammer diyorsanız %90 oda öyle olacak.Çünkü wotlk 13 Kasım'da geliyor ve şimdiden test serverında ki gelen haberlere göre inanılmaz güzel

Hayat üç buçuk ile dört arasındadır.Ya üç buçuk üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın
ULYSES

30 Eylül 2008; 21:17:58 

quote:

Orjinalden alıntı: shadowhero

Aocun böyle olacağı belliydi.Warhammerda böyle olacak.Bunun nedeni çoğu oyuncunun wowdan geçmiş olmasıdır.Adamlar wowla kısaylıyorlar ve tamamen ona yönelik bakıyorlar (Bu beni fikrim)Wowun + yönleri neyse ondan daha iyisini bekliyorlar galiba.Buda oyunların hikayesi ve combat sistemleri filan değişik olduğu için bırakmaya neden oluyor.Ama bu aocun bırakılcağı kesindi.Çünkü bence wowun yanına bile yaklaşamaz.Aocda gerçekcilik var.Grafikler savaşlar tamamen gerçek.Ama galiba wowdaki kadar çeşitli specler/meslekler/pvp sistemi/pve deki raid zevkleri yok.E adam zaten oraya geçerken bunların üzerine+lar bekliyor.Bulamayınca da hop geri dönüş Warhammer diyorsanız %90 oda öyle olacak.Çünkü wotlk 13 Kasım'da geliyor ve şimdiden test serverında ki gelen haberlere göre inanılmaz güzel

Valla War konusunda ben de pek umutlu değildim ama biraz araştırdım ve çok iyi yorumlar okudum (fanboylardan değil, forum adminlerinden). Denemeden birşey diyemem ama wow'un atmosferini, genişliğini sunabilen ve daha casual oyuncuya hitab eden bir oyunsa gayet güzel olabilir. İşten gelince bir saat oynayacağım, haritasını gezip açılacağım oyun lazım bana. Wow da herşey var ama tren kalkalı çok olmuş, çok geç başladım o oyuna.

Mohi

30 Eylül 2008; 21:46:13 

bende bıraktım dün itibariyle aoc accountumu kapattım zaten bayadır oynamıodum... aoc, war, gw, lotro ne olursa olsunlar gene kral wow gerçek bu maalesef... ve wotlk ile birlikte gene tırmanışa geçer wow artık diablo veya wow 2 cıkana kadarda bırakmaz liderliği bence

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
barisbeydag

1 Ekim 2008; 3:41:26