Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
arkadaslar ufak sorularım var

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> arkadaslar ufak sorularım var Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mccknightt

30 Eylül 2008; 5:44:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Herkese merhabalar ve iyi bayramlar
iphone aldım cokda planımda yokdu ama gaza geldm aldım kullanmayı çğrenmeye calısıyorum
itunes ile ringmeelodileri yukledm mp3 yükledm sorun yok o kısımda
Sorularıma gelirsek

2.attığım ring melodilerini new text massage seslerinde göremiyorum buna bir care var mı? (telefon melodisi yaptm)
3.Orjinal ve kullanışlı bir kapak istanbulda nerden bulabilirm(kadiköyden yan sanayi aldm birtane rezalet yrıttım attım,turkcell ve vodafone larda yok hiç kalmamış)
4.Şu an yapmam gerekn bir şey önerebilir misiniz? mutlaka şunu yükle ya da şu şekilde kullan? teşekkür ederm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mccknightt -- 30 Eylül 2008; 5:40:42 >

reiis

30 Eylül 2008; 10:23:15 

git kadikoyde once bir jailbreak yaptir jailbreak olmayan iphone iphone olamaz tam kapasite kullanamazsin

ringtone olayida www.audiko.net bu sitede istedigin sanatcinin ringtoneleri mevcut winscb atarsin tabi jailbreak olmussa baska turlu atilirmi bilmiyorum

kapaktan maksadin kilif herhalde kadikoyde guzel deri kiliflar mevcut hadi kolay gelsin

AyFoN 2g 16 cigabayt form wayir iki nokta bir
Post-it

30 Eylül 2008; 11:29:47 

mp3.leri melodi zil sesi yapabilirsin, ancak sms uyarısı için sadece belirlenmiş sesleri(tri-tone,glass,horn,bell vs.) kullanmak durumundasın.. çeşitli programlar yükleyip, o da kırılır muhakkak ama şu anki haliyle durum budur. açıkcası "glass" sms uyarısı için fazlasıyla duyuluyor ve yeterli..tavsiye ederim.

Bin Bilsen de Bir Bilene Sor...
mccknightt

30 Eylül 2008; 15:02:14 

Hmm teşekkür ederim..
Kadiköydeki yan sanayi kılıflar tam bir rezalet aldım attım dediğim gibi bana biraz daha kaliteli birşey lazım
ringtone yapmada sorun yok da mesaj sesine bir çözm yoksa tamam bekleyelim bakalm:D

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> arkadaslar ufak sorularım var Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Soul Calibur 4
Soul Calibur son oyunu ile dövüş arenasında
ASUS Eee BOX Lansmanı
ASUS un Eee serisi artık masa üstünde

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç