Herkese merhabalar ve iyi bayramlar iphone aldım cokda planımda yokdu ama gaza geldm aldım kullanmayı çğrenmeye calısıyorum itunes ile ringmeelodileri yukledm mp3 yükledm sorun yok o kısımda Sorularıma gelirsek
2.attığım ring melodilerini new text massage seslerinde göremiyorum buna bir care var mı? (telefon melodisi yaptm) 3.Orjinal ve kullanışlı bir kapak istanbulda nerden bulabilirm(kadiköyden yan sanayi aldm birtane rezalet yrıttım attım,turkcell ve vodafone larda yok hiç kalmamış) 4.Şu an yapmam gerekn bir şey önerebilir misiniz? mutlaka şunu yükle ya da şu şekilde kullan? teşekkür ederm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mccknightt -- 30 Eylül 2008; 5:40:42 >
mp3.leri melodi zil sesi yapabilirsin, ancak sms uyarısı için sadece belirlenmiş sesleri(tri-tone,glass,horn,bell vs.) kullanmak durumundasın.. çeşitli programlar yükleyip, o da kırılır muhakkak ama şu anki haliyle durum budur. açıkcası "glass" sms uyarısı için fazlasıyla duyuluyor ve yeterli..tavsiye ederim.
Hmm teşekkür ederim.. Kadiköydeki yan sanayi kılıflar tam bir rezalet aldım attım dediğim gibi bana biraz daha kaliteli birşey lazım ringtone yapmada sorun yok da mesaj sesine bir çözm yoksa tamam bekleyelim bakalm:D