aego m var benim önerebileceğim. kaliteli müzik dinlemek istiyorum diyorsan, bu ürüne yönelebilirsin. film ve oyunlar için ses sistemi arıyorsan z-5500, z-2300 alabilirsin.
tesekkurler sımdı ıncelıyorum topıc bayagı uzun zaman alıcak ama en azından param bosa gıtmıcek z5500 logitec almayı kafama koydum bakalım fıyat performans olarak cok ıyımız 800 ytl oldugu zamanlarda sımdı ıse fıyatı bayagı dusmus vatanda ozaman oyleyse sımdı kımbılır fıyat performans aralıgı nasıldır tesekkurler tekrardan .
aego m var benim önerebileceğim. kaliteli müzik dinlemek istiyorum diyorsan, bu ürüne yönelebilirsin. film ve oyunlar için ses sistemi arıyorsan z-5500, z-2300 alabilirsin.
Film ve oyun için Z-2300 tercih edilmemeli, surround setlere yönelinmeli
Beni tavsiyelerim şu şekilde : Film ve oyun : Creative S750 - Logitech Z-5500 - Creative G500 - Logitech X540 Müzik : Aego M - Harman Kardon Soundsticks II - Creative I-Trigue L3800
dostum sen ne amaçlı alacağını ve fiyatının söylememişsin şimdi sana z5500 de önerebilirim x230 da önce ne amaçlı ve maddi yönü belirtirsen daha çok yardımcı olabiliriz
Fılm Muzık Oyun . 300 ytl ama bayram harclıkları eldekı poaranın mıktarını degıstırebılır :)
Creative G500 400 YTL civarı
Logitech Z-5500 550 YTL civarı
gerekirse biraz daha biriktir bu iki setten birini almanı öneririm.
Ayrıca fiyatı 250 YTL civarı olan ALTEC LANSING FX5051 de dinleyerek bakabilirsin ama elindeki paraya biraz daha ekleyip üsttekiler gibi güçlü bir set almanı tavsiye ederim.