Merhaba benim pcimden ses geliyor fan dan diye düsünüyorum ama nasıl yapıcam açıklamalı anlatsanız ritimli geliyor dır dır ıdrı dır dııır dır ıdrı rı çook garip geldi ama lüütfen yardım Ezik pcmin özellikleri: Coleron(R) CPU. 2.80Ghz 512 mb ram
BU SES BENİ DELİRTİİİİİİİYOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR AAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D suan bile vır vır vırvır not: pc yi ilk açtığımda daha fazla geliyor sonra azalıyor yavaş yavaş sonra vır vır ıvrvırvırvırıvırv diye kalıyor :D
işlemci fanından kaynaklanıyor olabilir işlemçi fanını cıkart ve kullanılmayan bir fiş fırçası ile iyice temizle olmadı yeni bir fan al bundan kurtulursun
Makinanız eski, fanlarda eskimiş bakım yapıp sesi azaltmak sizi bir süre idare edebilir. Bunun için CPU üzerindeki fanı söküp yazıların olduğu yapışkan etiketi kaldırın, altında lastik bir tıpa olacak onu çıkarıp görünen fan miline 1-2 damla yağ damlatın. Tekrar toplayıp çalıştırdığınızda sesin azaldığını görebilirsin.
nihat35nihat ben onu yaparsam :D pc dağlır bidaha takamam etraf yağ olur :D pcyi actiğimda duman kokusu gelir :D heryer yanar nükleer patlama olur herkez ölür :D buarada birkez tekme atinca düzeliyo :D ama daha basit yardım
Arkadaşım ondan daha basit bir yardım kasanı herhangi bir bilgisayarcıya götür demek olacaktır daha başka nasıl basit olsun?
Ses bir süre sonra ritm değiştiriyor demişsin bencede büyük ihtimal cpu fanında problem var. Yağlama temizleme felan bende pek akr etmemişti yinede deneyebilirsin ama zor gelir diyorsan işlemcine uygun bir soğutucu alıp aldığın yere taktırabilirsin.
Gigabyte MA770-DS3 / AMD Athlon 64 X2 5600+ 2,8Ghz@3,2GHz / HIS HD 3850 512 MB 256 BIT GDDR3@770-840MHz / 4 X Kingston 1 GB DDR2 800 Mhz / Samsung 160 GB 8 MB SATA 2 7200 RPM / Cooler Master RC-332 390W / Sunbeam CC Freezer / Akasa Vortex Neo / 2 X Nanoxia FM12-1250