ewet arkadaslar safariden bildigimiz beejive nin (beejiveim) programi cikmis durumda ozellikleri chat yaparken ekranin yatay olmasi favori kisi listesi olusturmasi karsi tarafin profil resmini gostermesi arka planda calismasi guzel bir ara yuz ve com hizli
program appstorada 15$ appsharada data bolumunde bedava appsharayi sormayin google itunes olmadan ipalari yuklemek diye aratirsaniz bulursunuz
hayirli bayramlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reiis -- 30 Eylül 2008; 0:49:25 >
calışması lazım sanırım appshara da calışıyor programın ayarlarını buldum tel ayarlarının oldugu yerde en alt sırada ben cozemedım cozen birisi olursa nasıl yapmamız gerektıgını acıklarsa guzel olur
arkadaslar dun garip bir bir sey geldi basima bayramlasmaya gitmismistim aksam msne bakayim kimse varmi bayramlasayim dedim edgeyi acip msn baktim sonra kapattim edgeyi 2 saat sonra tekrar msn baktigimda mesajlar gelmeye basladi fakat cevrim ici kimse yoktu bir anlam veremedim sonra bugun arkadasi aradigimda diyor dun sana msnde yazdim cevap vermedin onada olayi soyledim oda sasirdi dedigim gibi edge kesinlikle kapaliydi restart falanda atmadim edgenin otomatik acilmasi icin