Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SİNYAL KALİTESİ VAR AMA SİNYAL GÜCÜ YOK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> SİNYAL KALİTESİ VAR AMA SİNYAL GÜCÜ YOK Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ibrahim37

30 Eylül 2008; 0:40:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar uydu konusunda pek bi cahilimdir.Bugun premier marka bir uydu alıcısı aldım taktım herşeyi ayarladım(kabloyu lnb ye bağladım) ama bir türlü görüntü alamadım. Menüden bir kaç birşey kurcaladım ama sonuç sıfır. Tek fark ettiğim şey sinyal kalitesinin %98lerde dolaştığı ama sinyal gücünün hiç olmadığıdır. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM.

sugarboy

30 Eylül 2008; 10:16:12 

yönünü doğru ayarladığına emin misin

Eleştirilerinizi bekliyorum :)
http://www.fotokritik.com/kullanici/sugarboy/portfolyo
ibrahim37

30 Eylül 2008; 12:16:23 

valla diğer uyduların baktığı yöne doğru çevirdim. Bide çalışır durumda olan bir lnb ye yani çanağa bağladığımıda görüntüyü aldım. 2 adet lnb denedim kendi çanağımda ama görüntü alamadım acaba çanaktamı bir sorun var çanakta sorun olmasıda zor gibime gelio bilmiyorum.

aycin

1 Ekim 2008; 22:20:40 

arkadasım oncelıkle cıhazın canak ayarı dıye molume gelıp ordan kullanmak ıstedıgın uydu frekansını secmelısın tursat turksat horbıt se horbıt secmelısın tabı senın canaklarını bu turksata yada horbot bakması gerek oncelıkle sonra diseqc molumune gelıp orda dısec b katagorısını secmelısın sonra yaptıgın ayarları kaydetmelısın dırek altda sevıye ve kalıte yukseldıgını gorursen eger dogru kanalları bulursun..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> SİNYAL KALİTESİ VAR AMA SİNYAL GÜCÜ YOK Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HIS HD4830 Crossfire
ATI'ın orta alt seviyede yeni silahı HD4830 ve Crossfire performansı mercek altında
Cebit 2008: ArtWin.Net Yazılım Standı
ArtWin.Net yazlımdan Sedat Bey bizleri ürünleri hakkında bilgilendiriyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar