2 hafta kadar önce aldığım sony nwz-a816 mp3 çalarıma video atıyorum ama çalışmıyor...Spiderman 3 trailer var sadece içinde o mp4 ve PSP içn olan Matrix ve Da Vinci Şifresi filmlerini de açmadı,video klasörünün içine atıyorum lütfen yardım.
Sony NWZ-A816-PSP Games(UMD):Fifa 08,NBA Live 08,Dystany Wariors,Pursuit Force-PS2 Games(Original):Fifa 08,Killzone,Mafia 2 <EYEtoy[For Playstation 2]> Asus EEE PC 1000h/Nokia N73 music edition/Sony Ericsson w810i/Nikon D80/Philips Exernal Hard Disk(320 gb)/
Kardeşim bende kullanıyorum bu ürünü evet her mp4 formatını çalıştırmıyor ama video converter'lar var. Ben Total Video Converter kullanıyorum benim işimi görüyor. Sende bunu yükleyebilirsin. format değiştiriken ordan apple vidyo seçersen sorunu halletmiş olursun..
Game is my life... PlayStation 2 Slim Black/PSP slim Piano Black <PlayStation 3 40 GB PAL>
Sony NWZ-A816-PSP Games(UMD):Fifa 08,NBA Live 08,Dystany Wariors,Pursuit Force-PS2 Games(Original):Fifa 08,Killzone,Mafia 2 <EYEtoy[For Playstation 2]> Asus EEE PC 1000h/Nokia N73 music edition/Sony Ericsson w810i/Nikon D80/Philips Exernal Hard Disk(320 gb)/