Arkadaşlar 5 + 1 Ses sistemi almak istiyorum fiyat 300 400 e kadar olabilir.. Bu arada vatan bilgisayar da görevli bi arkadaşa sorduğum da optik girişli ses sistemi bakmam gerektiğini söyledi, kısacası ben optikten dijitalden anlamam ricam, bana ne yapmam gerektiğini söylemeniz..
Not: Topic açmakla hatalıysam affola. İyice bi inceledim siteyi.
satıcının ne demek istediğini bende anlamadım. normak ses sistemlerinin çıkışları zaten laptobun ses kartına uyar standarttır. zaten 5+1 sistemi laptobun ses kartında çalıştıramassın. fazla çıkış ister. çoğaltıcı alırsın ama ondada performans alamazsın. usbden bağlanan harici ses kartı alman lazım 5+1 için. eğer alamazsan 2+1 alırsın.
Aygıt yöneticisinden baktım 5.1 olduğunu göremedim, yada bende problem var broşürlerde 5 1 Digital ortam okuyucu yazıyor.. Acaba ses kartımın 5 1 olduğunu nası öğrenebilirim?
Bende keysmart 5+1 ses sistemi var. Masaüstü bilgisayara almıştım ses kaliteside iyiydi. Daha sonra notebooka geçince ses sistemini kaldırmadı bende sadece center ile bağladım ve çalıştı. Tek hoperlör ve bass bağlı ayrıca notebookta ses kartıda yok sonradan takılmadı.