|
|
2 Ekim 2008; 19:37:29
|
|
|
Yahu gerçekten ilginç oluyor bu rüyalar.Ben de eskiden birsürü rüya görürdüm hemen hemen her gece fakat şimdilerde(3 senedir)çok nadir.Bugün bir rüya gördüm.Sevdiğim kızın biri bir apartmanda en üst kattan el sallıyor gel diyor,benim işim var daha sonra gelirim diyip gidiyorum.Sonra geldiğimde asansöre biniyorum en üst iki katın düğmelerini iptal etmişler her neyse ben çıkıyorum çıkabildiğim kadar.Sonra teras gibi biryere geliyorum binanın kalan iki katı apartmana ek yapılmış gibi herneyse asansörden indiğim kattaki daireye giriyorum.Kızın evi orası,her neyse annesine soruyorum kız nerde diye evde değil diyor.Ama biz bir arkdaşla eve giriyoruz(Arkadşı hatırlayamıyorum)daha sonra bilgisyar filan açıyoruz.Sonra ben evin pencerelerinden aşağı bakıyorum ama ev çok karışık alla alla bu kız nereden baktı yanlış eve mi girdim diyorum herneyse sonunda pencereyi buluyorum bakıyorum aşağı daha sonra az daha gezdiğimde kızın odasını buluyorum telefon numarası filan arıyorum neyse fazla kalma diyip gidiyorum arkadaşın yanına.Sonra eve tekrar gelip soruyorum kızı annesi yine evde yok dedi sonra arkadşını gördüm telf istedim ama beni duymadı orada uyandım ama kaktığımda çok değişik bir duygu hissettim ne bileyim bir acayip oldum.Ama kalktığımda ilk aklıma gelen keşke bir daha bu rüyayı görsem oldu.Kim bilir unuttuğum ne ayrıntılar vardı da bu rüyayı görmek istedim.Eski sevgililerimi çok görürüm rrüyalarımda ama nedense çok azına dokunabiliyorum,yaklaşabiliyorum.Bu yaklaştıklarım da hep çıktıklarım demekki bilinç altıyla alakalı birşey.