Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Gördüğüm gerçekçi rüya.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Cevap: Gördüğüm gerçekçi rüya. Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
LoveU4ever

30 Eylül 2008; 15:10:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Qcu

En Sevdiğim Şey Yüksek Bir Yerden Düşünce Oluyor Rüyada.
Birden İrkiliyorsun Ya Böyle.

bana çok oluyo bu yükseklik korkum çok aşırı derecede yok ama çok sık görürüm bi yerlerden aşşa düşme rüyasını düşerken uyanırım böyle höyt noluyo fln die

eskiden çok korkardım ama zamanla alıştım adrenaline yaşıyom gece gece uyanınca çok süper oluyo

Rüyaları Gerçekleştirmenin En Kısa Yolu Uyanmaktır...

KanYeE

30 Eylül 2008; 16:00:32 

Exselans ya sen uzun süredir lucid yapıosun diye biliyorum banada öğret şunu 2 senedir uğraşıorum daha yapamadım

Better Dayz...
numberone_0

1 Ekim 2008; 0:19:26 

quote:

Orjinalden alıntı: numberone_0

bende geçen cuma gecesi bir rüya gördüm . hemen anlatim

babam ve ben İ.B.Belediye Spor - Besiktaş maçındayız. ama sahada oynuyoruz ben defens ta oynuyorum babamda defens . işte 1 gol atmışık 1-0 yeniyoruz. kenardan ertuğrul hoca '' numberone_0 sakın defens tan cıkma '' dior . sora i.b.belediyespor bir orta yapıyor ve babama çarpıp gol oluyor. ve maçta 1-1 bitiyor. sabah bir kalktım dedim ben iddaa oynucam bu maç 1-1 biticek ama oynamadım ve maçta 1-1 bitti. geçen gecede bi ruya gordum fenerbahce - kiev maçı 0-0 bitiyor

veee 2. ruya da tuttu fenerbahce - kiev maçı 0-0 bitti

Pro-Gamer

1 Ekim 2008; 0:24:51 

Fazla oyun oynamanın film izlemenenin zararları

...:::Real-Player:::...
MoĞoLLar

1 Ekim 2008; 0:30:21 

Bana o deilde ben yatakta rüya görürken ani şeylerde yatakta yarım metre yükseğe sıçrayıp silkeleniyorum ve kalbim duracak gibi oluyor.

Jr.MaD

1 Ekim 2008; 0:46:32 

quote:

quote:

bende geçen cuma gecesi bir rüya gördüm . hemen anlatim

babam ve ben İ.B.Belediye Spor - Besiktaş maçındayız. ama sahada oynuyoruz ben defens ta oynuyorum babamda defens . işte 1 gol atmışık 1-0 yeniyoruz. kenardan ertuğrul hoca '' numberone_0 sakın defens tan cıkma '' dior . sora i.b.belediyespor bir orta yapıyor ve babama çarpıp gol oluyor. ve maçta 1-1 bitiyor. sabah bir kalktım dedim ben iddaa oynucam bu maç 1-1 biticek ama oynamadım ve maçta 1-1 bitti. geçen gecede bi ruya gordum fenerbahce - kiev maçı 0-0 bitiyor

veee 2. ruya da tuttu fenerbahce - kiev maçı 0-0 bitti

İddia oyna rüyalarınla köşeyi dönersin valla

Wassup homie!!!!
FBcoskunFB

1 Ekim 2008; 1:00:30 

Rüyada kız hamile kalıcak diye meyanın olayı gibi geri çekme yöntemini kullanıyorum elimde olmadan..

onur01

2 Ekim 2008; 17:53:41 

son zamanlarda çok rüya görüyorum

slm
murtix7

Sisteme Gözat

2 Ekim 2008; 18:22:55 

quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

quote:

Orjinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

Orjinalden alıntı: cirkin06

benim rüyalar pembe dizi gibi oluyor acayip birbirine giriyo mesela geçen savaştayım adam filan vuruyom cat diye kucagıma bi kız düştü lan dedim noluyo sonra sıcak bişeyler hissettim

tam olarak ne hissettin tam anlayamadım

Kucağına kız düşüyosa tahmin et uyandığında neyle karşılaşmıştır

weros

2 Ekim 2008; 18:33:59 

Ben rüyamda eskiden çok hoşlandığım ama bana iftira atan bir kızı görüyordum hep.. Kızın salak olduğu tescillenince görmemeye başladım

As the guards march me out to the courtyard
Someone calls from a cell "God be with you"
If there's a God then why has he let me die?
S.E. W810i + 4 gb Ms Pro Duo + Cowon A3 60 GB PMP + Sennheiser Ie4
sadulayev

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Ekim 2008; 19:07:32 

''arkadaşlar dün gece bir rüya gördüm abowww ammaney''

onur01

2 Ekim 2008; 19:22:03 

quote:

Orjinalden alıntı: sadulayev

slm
weros

2 Ekim 2008; 19:24:05 

quote:

Orjinalden alıntı: sadulayev

As the guards march me out to the courtyard
Someone calls from a cell "God be with you"
If there's a God then why has he let me die?
S.E. W810i + 4 gb Ms Pro Duo + Cowon A3 60 GB PMP + Sennheiser Ie4
cyrtocaramoorii

2 Ekim 2008; 19:37:29 

Yahu gerçekten ilginç oluyor bu rüyalar.Ben de eskiden birsürü rüya görürdüm hemen hemen her gece fakat şimdilerde(3 senedir)çok nadir.Bugün bir rüya gördüm.Sevdiğim kızın biri bir apartmanda en üst kattan el sallıyor gel diyor,benim işim var daha sonra gelirim diyip gidiyorum.Sonra geldiğimde asansöre biniyorum en üst iki katın düğmelerini iptal etmişler her neyse ben çıkıyorum çıkabildiğim kadar.Sonra teras gibi biryere geliyorum binanın kalan iki katı apartmana ek yapılmış gibi herneyse asansörden indiğim kattaki daireye giriyorum.Kızın evi orası,her neyse annesine soruyorum kız nerde diye evde değil diyor.Ama biz bir arkdaşla eve giriyoruz(Arkadşı hatırlayamıyorum)daha sonra bilgisyar filan açıyoruz.Sonra ben evin pencerelerinden aşağı bakıyorum ama ev çok karışık alla alla bu kız nereden baktı yanlış eve mi girdim diyorum herneyse sonunda pencereyi buluyorum bakıyorum aşağı daha sonra az daha gezdiğimde kızın odasını buluyorum telefon numarası filan arıyorum neyse fazla kalma diyip gidiyorum arkadaşın yanına.Sonra eve tekrar gelip soruyorum kızı annesi yine evde yok dedi sonra arkadşını gördüm telf istedim ama beni duymadı orada uyandım ama kaktığımda çok değişik bir duygu hissettim ne bileyim bir acayip oldum.Ama kalktığımda ilk aklıma gelen keşke bir daha bu rüyayı görsem oldu.Kim bilir unuttuğum ne ayrıntılar vardı da bu rüyayı görmek istedim.Eski sevgililerimi çok görürüm rrüyalarımda ama nedense çok azına dokunabiliyorum,yaklaşabiliyorum.Bu yaklaştıklarım da hep çıktıklarım demekki bilinç altıyla alakalı birşey.

knotaqram34

2 Ekim 2008; 19:46:36 

Sıkı durun. Bu anlatacagım film falan degildir bizzat benim rüyamdır.İnanmayan inanmasın bunun gibi 4-5 tane daha rüya gördüm birdaha da hiç görmedim.

Şimdi ben tatilyadayım(istanbul) ve trene biniyorum orda nolduysa tren birden devriliyor ve bende tam assagıya düserken parasütümü acıyorum ve birden IRAK a iniyorum.Evet saka gibi. . Sonra orda ilginc olan amerikan askerlerini bir köpek gibi kullanıyor ıraklılar ve ben de arazi gezisi yaparken carsıda. Birden siyah bi jip ortama giriyor ve bir bakıyorum ki içinde saddam ya da usame bın ladın(kısacası o.ç) var işte. Yanında da güzel alımlı bir kürt var . Şimdi bunlar aralarında konusuyo ve hazır mısın diyo yandaki kıza bizim o.ç saddam(ya da usame). Sonra ben panayırdaki bombayı fark ediyorum ve herkese ''yere yatın,bombaaa' diye bagırıyorum. GÜÜMMM...

Etraf resmen kıyamet gibi kanlar fırlayan kollar. Kafamın içinde zonklayan beynimi kemiren cıglık sesleri. Cehennem de sandım kendimi bir an.Aniden kendime gellip cebimdeki silahı cıkartıp jipi takip etmeye basladım.Arkalardan dolanarak önünü kesmeyi planlıyorum.Duvarların üstünden inanılmaz bir hızla atlıyabiliyordum.Ve fonda super bir action muzıgı calıyordu. DIMM DIMM DIM DIMD IM

Neyse ben bunları okula kadar takip ettim.Okulun içine girdiler ve ben gizlice okula bir göz atıp en alt kata indiklerini gördüm.Ama peslerinden gitmedim. Daha sonra 2 helikopter 2 swat timi falan geldi (Rüyaya bak) Birde şeyden geldi(hani battfield vietnam da suyun üstünde duran 10 asker tasıyabilen helikopter vardı büyük). Ondan da geldi. Ben kendime bir adet mp5(taramalı işte şeklini biliyorum ama ismini unuttum)aldım. Ve benle birlikte 6 kişi daha hazırlanıp okula girdik.Komuta bendeydi.Ve o o.ç cocogunu canlı yakalamak zorundaydık.

Sınıfları teker teker basmaya basladık ve en alt kata indik sonunda neredeyse her odada bir adam vardı ve acımadan öldürüyorduk.Resmen ates actıgımda nasıl geriye gittigimi gercek gibi hatırlıyordum.
3 arkadasım vurulmustu geriye benle birlikte 3 kişi kalmıstık. Bütün odalara baktık ama burda oldugundan emindim . Gözlerimle görmüstüm.

Görev iptal olmustu okuldan cıkarken büyük bir patlama duyuldu. Yanımdakiler coktan bayılmıstı kokudan. O kadar pis bir koku vardı ki bayılmamak mümkün degil. 3ümüzüde rehine olarak almıslardı.

Ve bu benim daha ilk görevimde oluyordu. Cok kızmıstım burdan kutulmalıydım.Pantolnun cebindeki bıcagı cıkarıp önce ellerimdeki ipleri daha sonrada ayaklarımdaki ipleri cözdüm. Bizi ayrı bir odada tutukları için sadece kapıda bi pesmerge vardı.Arkadaslarımıda cözüp kapıdaki adamın boynuna bi bıcak darbesi indirdim.

Okulun dısına cıktıgımızda kimse yoktu etrafta (mantık hataları var içerde topu topu 10 kişilerdi. Biz sürü gibiydik cıktık ulan kimse yok ) Neyse atladık ordan bi otobuse eve gittik( burda mıçım acıkta kalmıs sonlara dogru biraz

Bu hayatta önemli olan ne umduğunuz ya da ne hakettiğiniz değil - önemli olan ne aldığınız�
murtix7