Şimdi Ara

Metro fm'in 1 numaradaki şarkısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://rapidshare.de/files/1417503/SHAMUR-Let_the_music_baby.mp3.html

Çok güzel bi şarkı.Bilmiyen varsa
    Şiddetle indirmenizi tavsiye ediyorum

• let the music play olacak hocam..ama zor bulunuyor ya..
  • ha play ha baby ne farkeder dostum adam üşenmemiş upload etmiş bizlere sunuyo paylaşım için saol
  • Metro fm kanalında bir de hintli şarkısı çıkıyordu. Hatunlar falan dans ediyor kilipte. Sex on the beach içiyorlar. Adını bilen söylerse sevinirim.
  • bu Barry White'ın söylediği let the music play'mı.du bi indireyim eniyisi.sağol hocam buarada.
  • değilmiş.bu daha bass lı clubber bi şarkı.ben o kadar beğenmedim.ama olsun arşiv yapıyoz en azından.
    quote:

Orjinalden alıntı: seso81

bu Barry White'ın söylediği let the music play'mı.du bi indireyim eniyisi.sağol hocam buarada.
  • bir de arash ın boro boro sarkısı var o da cok guzel metroda calıyo
  • Metro mu dinlionuz olm ya..||
  • PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL
  • Link açılmıyor , yoğunluk varmış.

Bizim elimi attığımız yer sağlam kalmaz zaten
  • abi ben bu shalom un parçayı bir türlü download edemedim eden arkadaş varsa bir zahmet söyleyiverin nereden indireceğimizi.
  • Dostum , paylaşım için teşekkür ederim. Parça gerçekten güzelmiş. Güzel olanı paylaşmak ne güzel.
  • Bu şarkıyı söyleyen adam , "Anastacia"'nın "Sick And Tired" şarkısındaki nakaratı söyleyen adam değil mi ?
  • t$k...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhancin166

abi ben bu shalom un parçayı bir türlü download edemedim eden arkadaş varsa bir zahmet söyleyiverin nereden indireceğimizi.

Karşına çıkan pencerede en altta "FREE" yazan yere tıkla. Açılan pencerenin en altında ".. sn bekle" bekle gibi bişi çıkar. 5 sn'da bir o rakam azalır. 0'a geldiğinde karşına büyük puntolarla yazılmış link çıkar. O linke sağ tıkla "Hedefi Farklı Kaydet" de. Hepsi bu. Ok. ?
  • Ne zamandır aradıgım sarkı iste o
    sagol kardes
  • dostum sağol walla uzun süredir arayıpta bulamadığım bir mp3 tü allah senden razı olsun!!
  • saolasın
  • abi açılmıyo bende istiyorum yaaaaaaaaaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.