Şimdi Ara

HD 4870 YArdım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben internetten Catalys 8.9 u indirdim yükledim PC başlarken ya açılmıyor.Ya da donup kalıyor. Anca 4-5 kere açıp kaparsam açılıyor.Ayrıca bu gün Fifa 09 demoda da ekran kare kare oldu ve PC kitlendi.8.8 i yükledim hiç bi problem kalmadı ama .9 u kullanmak istiyorum yapabileceğim bişey var mı yoksa çaresiz 8.10 u mu bekleyeceğim.Çünkü 8.9 çalışabildiği zaman performansı daha iyi.

Denediklerim:
    Sürücüyü 3-4 kere kaldırdım Driver Cleaner kullandım.Driver Sweeper kullandım.Tekrar yükledim sorun devam etti.

Sistem:
    Intel Q6600
    Intel DP43TF
    Sapphire HD4870
    2gb OCZ plat.

Windows açılmama,ddonup kalma sorunun Ramlerler bi ilgisi yoktur.

Yardımlarnız için şimdiden teşekkürler.

• 41 kişi okumuş bi yorum yok Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.Herkesin bayramı kutlu olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alirezzak -- 30 Eylül 2008; 0:04:49 >
  • Neye göre 8.9'u çalışabildiği sürede performansının daha iyi oldugunu iddaa ediyorsun önce bunu bir açarsan bende sana yardımcı olayım.
  • monitörün CRT mi ? Bende aynı sorunu yaşamıştım 3850 ile eski anakartımda 8ç9 ile bende açamıyodum çözünürlükle ilgili bişi vardı.Sisteme giriyorum hoşgeldiniz yazısı geldimi monitör kapanıyodu seninki de böyle bi sorun mu ?
  • @alirezzak

Kardeş sapphire in web sitesinden ekran kartın için en yeni biosu indir .
    biosun senin karta uygun olup olmadığından emin ol ve ekran kartını bu biosla flashla .
    Bios flashlamayı bilmiyorsan iyice bilen bir arkadaşına yaptır.

şurada benzer sorunlar yaşayanlar bu biosun işe yaradığından bahsetmişler

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=100760&enterthread=y

FOR SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 PCI-E P/N:188-01E85-001SA / SKU#11133-00 .. ONLY!!

Go to Sapphire's website .. check the drivers section and navigate to the relevant page, it's in the card's BIOS section along with a Flash method.

kaynak:
    http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=100760&enterthread=y

• o çalışan sürücüyü kullan.neden illa en sonkini kullanacan anlamıyorum?
    benimkide 8.6 hotfix sürücüsü dışında bütün sürücülerde sorun çıkarıyor bende 8.6 kullanıyorum.
  • Bu ati nin kartlarıda amma sorunlu cıktı haaa tam niyet ettim 4870 alıcam gene bir konu bari elimdeki 8600 zü satmıyayım ne olur ne olmaz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Amet -- 30 Eylül 2008; 2:38:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    16 yıl önce açıldı
    HD 6750 mi HD 6670
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında aşağı yukarı bütün mevcut sorunların çözümleri bulunmuş durumda... Benim açtığım postu okursanız fikir sahibi olursunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

monitörün CRT mi ? Bende aynı sorunu yaşamıştım 3850 ile eski anakartımda 8ç9 ile bende açamıyodum çözünürlükle ilgili bişi vardı.Sisteme giriyorum hoşgeldiniz yazısı geldimi monitör kapanıyodu seninki de böyle bi sorun mu ?

Evet buna yakın bişey oluyor.Bazen kitleniyor. Bazen hoşgeldine gelmio napcam bilmiom.
  • Hmmm...Son 1 ayda yaklaşık 40a yakın 48xx serisi problem(takılma,ısınma,fan sesinden annemi duyamıyorum,oyunlarda donma,oyunlarda milisaniyelik teklemeler,fps düşüşleri,saçmalayan ccc sürücüleri,vızıldama, vs sayamadıklarım için kusura bakmayın) topiği açıldı 48xx serisi düşünen arkadaşlar 2 kere düşünsün diye belirtmek istedim ya kullanıcılar kullanmayı bilmiyo yada kartlar iyi olduğu kadar sorunluda.. bence 2. bir ati problem topiği açılsın ati problems for 48xx vol.2 diye seriyi devam ettirsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **Stolas** -- 30 Eylül 2008; 8:52:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Big.Daddy

Hmmm...Son 1 ayda yaklaşık 40a yakın 48xx serisi problem(takılma,ısınma,oyunlarda donma,oyunlarda milisaniyelik teklemeler,fps düşüşleri,saçmalayan ccc sürücüleri vs sayamadıklarım için kusura bakmayın) topiği açıldı 48xx serisi düşünen arkadaşlar 2 kere düşünsün diye belirtmek istedim

Hocam ben şanslıyım galiba şu ana kadar ısınma haricinde hiç bir problem yaşamadım. Her oyunda ciddi performans veriyor. ısınma sorununuda hallettim, keyfime diyecek yok. Bu arada Windows XP SP 3 ve Windows Vista SP1 Kullandım bu ekran kartıyla, Vistada ciddi performans artışı gösterdi bende. 64 Bit Vista yı tavsiye ediyorum 4870 Kullanıcıları için.

• quote:

Orjinalden alıntı: by__metallica

quote:

Orjinalden alıntı: Big.Daddy

Hmmm...Son 1 ayda yaklaşık 40a yakın 48xx serisi problem(takılma,ısınma,oyunlarda donma,oyunlarda milisaniyelik teklemeler,fps düşüşleri,saçmalayan ccc sürücüleri vs sayamadıklarım için kusura bakmayın) topiği açıldı 48xx serisi düşünen arkadaşlar 2 kere düşünsün diye belirtmek istedim

Hocam ben şanslıyım galiba şu ana kadar ısınma haricinde hiç bir problem yaşamadım. Her oyunda ciddi performans veriyor. ısınma sorununuda hallettim, keyfime diyecek yok. Bu arada Windows XP SP 3 ve Windows Vista SP1 Kullandım bu ekran kartıyla, Vistada ciddi performans artışı gösterdi bende. 64 Bit Vista yı tavsiye ediyorum 4870 Kullanıcıları için.

işimiz şansa kaldı diyosun ozaman 48xx serisi düşünen arkadaşlara bol şans

• Arkadaşlar yeni topic açmayayım bios flash yapmayı düşünüyorum bunun en kötü sonucu ne olur?yapacağım bios kartımla uyumlu kendi web sitesinden indirdim?
  • @alirezzak

yanlış bir şey yapmamanızı temenni ederek ,

herşeyden önce original biosun yedeğini almayı unutmayın . Bu yedeği gpu-z programının son sürümü
    ile alın .

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=98860&STARTPAGE=26&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear

adresinde trex_luk nickli kullanıcı şöyle yazmış :

Can i flash my card with bios provided form sapphire website WITHOUT VOIDING MY WARRANTY ?
    ''sapphire websitesinden temin ettiğim biosla kartımı garanti dışı kalmaksızın flaşlayabilir miyim ? ''

cevap olarakta Kozzi nickli kullanıcı şöyle yazmış :
    yes you can, it is an official sapphire bios.
    '' evet , (çünkü) resmi sapphire biosudur .''

Yinede servisine durumu sormakta fayda var .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.